Orijinalini görmek için tıklayınız : SUS'R ve DBS son denemeler round 2...
Ahmet ılk vıdeoda **** bası oynadığı ıcın bırakıyorum cunku typer sokuk olunca cıdden teklıkelı ben su an tekrar ızleyerek yazmıyorum ama benım gaz kestığım her an yiğitin onune birşey cıkacağı ıcındır cunku bır keresınde gazı geç kestım yiğitin su an bıldığınız hala cımbız ıle kazıyorduk cunku bosken araba typerı durdurmak oldukça zor ben tarfalı yazdın dıye bır şey dmeıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=QiQzjwyVFDk&feature=related
al bak top speed vıdeomuz ılerıdekı kamyonu goruyorsun değilmi ki zaten burdada 6 yı bıtırıyoruz redlıne gırmemıze ramak var yanı :) bır kez daha ızle ıstersen eyvallah sağolsın moruk :)
ıkı araçta gayet ıyı gıdıyo ıkısınede kocaman maşallah, mehmet yapılcak herseyı yapmıs ıkı araçta deng gıdıyo, yiğitın aracının cok az daha gıderı var,
bu arada ulukan zm4 maşallah:) ezıcekmıs sızı ıkı kışiyle:)
reşitim bari sen bunu deme ıkı arabanın setupları bırbırınde ap ayrı bırı jdm k20 neredeyse orjınalınden daha agır kollar var fazlası sadece rbc,gaz kelebegı headers cart curt yıgıtın arabası daha agresif blueprint stage2 cams 11.7 wiseco piston blueprint rbc bu setupta yıgıtın ezıcı bır ustlugu olması lazımdı kagıt uzerınde ama gorunen şuki evdeki hesap çarşıya uymuyor ancak yanında gidebiliyor burdaki başarı kesinlikle mehmetin ben sundan cok eminim bu videolar olmasaydı araç sahipleride x kişiler olsaydı ve bu setupta kım onde olur denılseydı ben dahıl cogu kişi dbs derdi ama mehmet şaşırttı burda yıgıte helal olsun benden daha ıyı araba hazılıyosun benden hızlısın dıyıp konuyu kapatmasıydı.
ahmet3425
13-05-2011, 12:38
Ahmet ılk vıdeoda **** bası oynadığı ıcın bırakıyorum cunku typer sokuk olunca cıdden teklıkelı ben su an tekrar ızleyerek yazmıyorum ama benım gaz kestığım her an yiğitin onune birşey cıkacağı ıcındır cunku bır keresınde gazı geç kestım yiğitin su an bıldığınız hala cımbız ıle kazıyorduk cunku bosken araba typerı durdurmak oldukça zor ben tarfalı yazdın dıye bır şey dmeıyorum
YouTube - SUS'R-DBS dbs tunel yapmasına ragmen SUS'R onde :) (http://www.youtube.com/watch?v=QiQzjwyVFDk&feature=related)
al bak top speed vıdeomuz ılerıdekı kamyonu goruyorsun değilmi ki zaten burdada 6 yı bıtırıyoruz redlıne gırmemıze ramak var yanı :) bır kez daha ızle ıstersen eyvallah sağolsın moruk :)
anladım kanka haklısın bos arabayı kontrol etmek kolay değil.
evt bu video benim 3, yorumumun oldugu video cam car dibinize kadar girmis 5.sonu 6 ya atarken kıc kıca gidiyorsunuz belki santimlerle biriniz onde olabilir ama burdan o kestirilemiyor.
reşitim bari sen bunu deme ıkı arabanın setupları bırbırınde ap ayrı bırı jdm k20 neredeyse orjınalınden daha agır kollar var fazlası sadece rbc,gaz kelebegı headers cart curt yıgıtın arabası daha agresif blueprint stage2 cams 11.7 wiseco piston blueprint rbc bu setupta yıgıtın ezıcı bır ustlugu olması lazımdı kagıt uzerınde ama gorunen şuki evdeki hesap çarşıya uymuyor ancak yanında gidebiliyor burdaki başarı kesinlikle mehmetin ben sundan cok eminim bu videolar olmasaydı araç sahipleride x kişiler olsaydı ve bu setupta kım onde olur denılseydı ben dahıl cogu kişi dbs derdi ama mehmet şaşırttı burda yıgıte helal olsun benden daha ıyı araba hazılıyosun benden hızlısın dıyıp konuyu kapatmasıydı.
burdaki başarı kesinikle mehmet ile birlikte parça seçiminde b.aktepe, serdar usta(peak garage) ve Özgün'ün dür. Eğer bu başarıysa arabanın yürümesinde bu isimlerin katkısı ilk sıradadır.
haa is bu konudaki sidik yarışına gelirse sus u bu hale getiren imansızca söken ekibe başarılı demek lazım o pleksiler kolay olmiyi gençler :D erdem başgan uğraşırken saç sakal pleksiden bembeyaz oldu yaşlanmış halini gördüm adamın :D
Her iki araçta da gerçekten büyük emek var. Allah kazalardan belalardan korusun ve en kısa zamanda araçlar eski yakışıklı:D hallerine geri dönmesi dileğiyle...:)
Serhat Y.
13-05-2011, 12:58
Cumaya gidip gelcem sonra keyifle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum vede bende bir açıklama yapıcam arkaedan takip eden aracın tüzgar yaptıgına inanan gençler var aramızda
anlıyorum yaşınız daha ufak yeni yeni otobanda boy gösteriyorsunuz arkadaşınızın aracını izleyerek ama lütfen bizim gibi tecrübelilerle de t...k gecer gibi arkadan kimse basmasın rüzgar oluyor gibilerinden salak sacma yorumlarda bulunmanıza da şaşırmadım degil
neyse konuyu mahvetmeyin kaldıgım yerden kahve ve sigaramı alıp devam etmek istiyorum
Hayırlı cumalar herkese
Râbbim yaptıgımız ibadetlerimizi ettigimiz duaları kabul ve makbul eylesin .
Amin.
ama gt5 de öyle olmuyor:eek:
iki aracada Maşallah..
SUS acilen eski haline gelsin gözümüz gönlümüz açılsın...
bu arada Eray oy vericekmişsin BAR22 Mert öyle diyo :D
Eray Yümsel
13-05-2011, 13:00
:D 2 hondayada oyum olmaz tabikide sonuna kadar mpawa ekleyin mz4 üde ona vereyim oyumu :D
Serhat Y.
13-05-2011, 13:00
anketin ifşa edilmeside hoş olmamış, ilgililere duyurulur
ulu_cupra
13-05-2011, 13:01
:D 2 hondayada oyum olmaz tabikide sonuna kadar mpawa ekleyin mz4 üde ona vereyim oyumu :D
Saygılar :icon_tup:
ahmet3425
13-05-2011, 13:01
yalnız mz4 2 aracın arkasında fena tunel yapmıs bilgin olsun :D
arkalarından cekildiği an geri dusuyor :D
Eray Yümsel
13-05-2011, 13:02
ne alaka şimdi bu ? korkunmu var
pleksili resimleri varmı arabanın?
harf hatası yapmışım
Serhat Y.
13-05-2011, 13:04
ne alaka şimdi bu ? korkunmu var
yaa saçmalama Eray kimden korkucam etik değil sadece,
ulu_cupra
13-05-2011, 13:05
yalnız mz4 2 aracın arkasında fena tunel yapmıs bilgin olsun :D
arkalarından cekildiği an geri dusuyor :D
yalnız aynı anda basmıyorum onlarla.korna duymadığımız için onlar basınca seslerine göre basyıoruz ayrıca 2 kişiyiz ki ben tek kişi 2-3 boy arası fark ettiğine tanık oldum :)
Ama her türlü tünelim var arkadaşların da gece dediği gibi
serdar_07
13-05-2011, 13:05
yigitle aram iyi değil herkes biliyor ztn o yuzden onu savunacak bi tarafım yok.
ben bu videolardan ve bu yorumlardan hiç bir sey anlamadım :S
videolarda gordugum kadarıyla genellikle basa bas bir mucadele soz konusu camurlukla kaputla (vitesine gore) ya dbs onde yada sus.
yorumlara bakıyorum herkes sus onde diyor heralde benim bi goz doktoruna gitmem lazım.
ilk videoya yorumum;
dbs basarbasmaz onde 4 vitese atıldıgında sus camurluk boyu one cıkıyor o an sanki dbs ilerliyormus gibi gozukuyor ama yolun bos olmasına ragmen mehmet 5. viteste bırakıyor herhangi bir tunel yok 2 aracta kendi seritlerinde mehmet neden bıraktın orda ??
2. videoya yorumum;
temiz bir kalkıs 5. vites sonuna kadar 2 aracta yan yana hatta cam car diplerine kadar giriyor hersey ap acık ortada gecen gecilen yok. 6 ya atılıyor biraz devam ediliyor yol yine boş gordugum kadarıyla sus yine bırakıyor.
bu arada 2. videoda tunel oldugunu dusunmuyorum emniyet seridindeki araclardan uzak durmak icin dbs susa dogru yaklasıyor sonra ztn kendi seridine geciyor...
video 3;
tunel goremiyorum 2 arac kafa burun yan yana gidiyor ztn videonun bitimine dogru dbs sanki biraz daha onde gibi gozukuyor (benim gordugum kadarıyla) ilerde tır var galiba dogal olarak bırakılmış...
video 4;
dbs basmakta cok az gec kalmış, sus yarım boy onde. cam car aracların arkasına gectiğinde dbs farkı kapatıyor yan yana geliyorlar sonra cam car takip etmeyi bırakıyor sonrasında pek bisey belli değil.
her videoyu 3-4 kez izleyerek yorumlarımı yaptım kimseye karsı bi yakınlıgım yok ortada hissediyorum kendimi :D
bu sebepten ankete oy kullanmayacagım. 2 aracada kocaman masallah diyorum.
İki aracın sahibinide tanımıyorum... ama bu yoruma katılıyorum...iki aracada maşşallah...
Her devrin bi kralı her kralın bi devri vardır ..devir sus devri artık....
Yürü beeeeeeeeeeeeeeeeee:)
Eray Yümsel
13-05-2011, 13:06
nesi etik değil kardeim amma büyüttünüz ya 2 tane teneke parçası na oy veriliyo etiklikten bahsediyosun :D
2 araca da maşallah kimin geçtiği umrumda değil böyle çekişmeleri seviyorum...
Ama Şahsi fikrim iki araçta denk gidiyor...
şıklara "eşit" seçeneği de konulmalıydı bence... DBS oylama da geri olduğu için oyu ona kullandım...
Gerilmeye gerek yok forumun yarısı bu konuda herkesin gıpta ile baktığı araçlara sahipsiniz... Bu alemde her zaman daha büyük bir balık karşınıza çıkabilir...
Kazasız Belasız Maşallah
B.Aktepe
13-05-2011, 13:09
2 araca da maşallah kimin geçtiği umrumda değil böyle çekişmeleri seviyorum...
Ama Şahsi fikrim iki araçta denk gidiyor...
şıklara "eşit" seçeneği de konulmalıydı bence... DBS oylama da geri olduğu için oyu ona kullandım...
Gerilmeye gerek yok forumun yarısı bu konuda herkesin gıpta ile baktığı araçlara sahipsiniz... Bu alemde her zaman daha büyük bir balık karşınıza çıkabilir...
Kazasız Belasız Maşallah
teşekkür ettim fikir için.
manisa akhisar, süreler saliseler konuşsun. bırakın artık yolda birbirinizi ezmeyi. tüneldi erken bastı yan yattı çamura battıyı. süre yapın :)
En dogrusu bende dün söledim mehmete yarışa gir diye
En dogrusu bende dün söledim mehmete yarışa gir diye
Gireriz inşallah bakalım izin raporu hazırlamam gerek bugun ahahahha :)
ahmet3425
13-05-2011, 13:11
yalnız aynı anda basmıyorum onlarla.korna duymadığımız için onlar basınca seslerine göre basyıoruz ayrıca 2 kişiyiz ki ben tek kişi 2-3 boy arası fark ettiğine tanık oldum :)
sende haklısın tabikide teke tekde deneseniz mehmette yigitte seni gecer gibime geliyor 220 den sonrasını bilmem tabi :D
edit: alın size yeni bi tartısma konusu :D
ulu_cupra
13-05-2011, 13:12
sende haklısın tabikide teke tekde deneseniz mehmette yigitte seni gecer gibime geliyor 220 den sonrasını bilmem tabi :D
denemek lazım ama dediğin gibi 180-200e kadar çekişmeli olur
Araçlar denk seçeneği keşke en baştan eklenseydi.Şu zamana kadar denk fikri olup daha yakın gelene oy kullanılmış olabilir..
maaşşallah iki aracada konuyu tam anlamıyla okumadım. ama bende bahcelievlerdeyım ve kimse benim kahramanım değil:)
mehmet gecmiş bağriz ortada kafayla burunla kulakla barnakla:) gecmiş. yiğitede söyledim tebrik etmen gereklidir diye.
burdan bahcelievler adı çıkdı gibi fakat; mehmete kocaman bi tebrik:);)
gecmek gecilmek güzeldir...
Kahramanı olanlar yazılarını yazıyolar yasin senin alınaman gerek yok
Bir gün sende onların kahramanı olucaksın YGZ ile sıkmaya başla hele görürsün :D:D:D
3 boy denilen videolar nerde ?
Dün gece ile ilgili yorum yapmıcam, 2 aracada MaşAllah.
Hilmi sen insanmısın :hehe:
Kanka HULK la yaptıgımın yarısını yapmadım bir gece de HULK a misafir ol
ama son dönüşte 4 kişi top speed ler iyidi dimi :D
ahmet3425
13-05-2011, 13:17
araclar denk secenegini koyandan allah razı olsun :) oy vermeyen soyle olsun boyle olsundanda kurtulduk :D:D
camii den bağlanıyorum :D
arabalar denk gitiş kafa burun
maşallah.
son videoda mehmet gaz ezerek hızlanmışsın :D
2kiside birb,r,nden hızlı değil denkler kazasız belasız.
Ooooo hacı abi Allah kabul etsin Maşallah Süphanallah
evet arkadaşlar beykoz merkez camii den live bağlantı kurmaktayım hoca nın verdiği bir vaazı paylaşmak isterim. bir müslüman diğer müslümanı yarım boydan fazla geçemiyorsa dinimizce geçti sayılmaz buyurur bu durumda derki " dinsizin hakkından imansız gelir" bakınız techturkey dbs vs sus typer denemeleri buyrun efendim açın izleyin ibret alın. açın
mz4 ede maşallah demeden yapamicam ama ulukan a hala tepkiliyim şu yavaş dbs den korkup denemeye gelmediğin için
vaaz olayı efsana olmus:D
ama gt5 de öyle olmuyor:eek:
Kanka bu genç arkadaşlar arkadan basan aracın önde giden araçlara faydası oldugunu savunuyolar
yani gercektede var arkadan basarsan daha cabuk hızlnaıyosun ama öndekine nasıl faydan olucak onu anlamadım :D:D:D
kimse arkalarından basmasın tünel oluyo dediler yaaa hahahahahahaaaa
Ama kanka dönüşte sen tek kişiydin ben 4 kişiydim
Yoksa vaosu arızalandı bastıgımızda hahahahahhaa
şaka şaka arabanız çok güzel Kan kardeşler :) maşalllah
banada denk gitmişler ara sıra dbs geçmiş gibi geldi.
not: iki arkadaşıda tanımam.
Çorbayla köy ekmeği iyiydi :D
ulu_cupra
13-05-2011, 13:24
Ama kanka dönüşte sen tek kişiydin ben 4 kişiydim
Yoksa vaosu arızalandı bastıgımızda hahahahahhaa
şaka şaka arabanız çok güzel Kan kardeşler :) maşalllah
Allah razı olsun... :)
Yok ilk bastım hiç beklemiyodum arkası bi attı 3e atıp bastım sonra ama tren çoktan kaçmıştı :) Zaten bizi yanyana görselerdi ayı bokuyla oynuyo derlerdi...
PPR engineering
13-05-2011, 13:25
valla yorumum iki aracada maşALLAH kafa burun bence böle cekişmelere bence eşit yürümüşler yakın arabalar yani bir birine şimdi düşündüm yiğite oy versem mehmete haksılık edicem mehmete oy versem yiğite haksızlık etmiş gibi hissediyorum ALLAH kaza bela vermesin araçlarınıza maşALLAH tekrardan..
not:araçlar denk varmış zaten hahaha:D ne kazmayım..görmedim
Kanka bu genç arkadaşlar arkadan basan aracın önde giden araçlara faydası oldugunu savunuyolar
yani gercektede var arkadan basarsan daha cabuk hızlnaıyosun ama öndekine nasıl faydan olucak onu anlamadım :D:D:D
kimse arkalarından basmasın tünel oluyo dediler yaaa hahahahahahaaaa
şakadır hrld yada yanlıs anlamadır diyorum :)
birde iki arac yan yana iken tunel nasıl oluyor bende orayı anlamadım
Tünel olmayı bırK kendini rahat hissedemiyomuş deneyen arkadaş bunun kanısınada 3 araba arkadan izleyen arkadaşı karar vermiş,arka taraf komple fiber nasıl görüpte rahatsız oluyosa :D
ahmet3425
13-05-2011, 13:35
vay arakdas ya biz bu cekismeler LY typer ile DBS arasında olur diyorduk olaya bak SUS ortalıgı alt ust etti :D
vay arakdas ya biz bu cekismeler LY typer ile DBS arasında olur diyorduk olaya bak SUS ortalıgı alt ust etti :D
kanka JAP ilede boyle olmuştu bır gırmiştik pir girmiştik ahah Allah bir insan şeyi kalpten isterse verıyor arkadaş ben buna ınanıyorum Allahım ban aen hızlı Typer ı nasıp et sonrada bır sc s2k dedım bakalım kısmet :D
Allah razı olsun... :)
Yok ilk bastım hiç beklemiyodum arkası bi attı 3e atıp bastım sonra ama tren çoktan kaçmıştı :) Zaten bizi yanyana görselerdi ayı bokuyla oynuyo derlerdi...
hahhuahuahuahua nabtın yaaa 3 sonuna kadar kafa kafaya panpaaaaaaaa
kanka JAP ilede boyle olmuştu bır gırmiştik pir girmiştik ahah Allah bir insan şeyi kalpten isterse verıyor arkadaş ben buna ınanıyorum Allahım ban aen hızlı Typer ı nasıp et sonrada bır sc s2k dedım bakalım kısmet :D
aha moku yedik mehmet sc s2k filan diyor önümüzdeki 2 sene daha serseri mayın gibi rolinglerde :Deli:
Kanka ben bu mehmette JAP varken VB ile sapladım tamam mı
sonra ordan biri fırladı minik sen rüzgar yapıosun ama dedi oysa alakası yok
Bir baktım bunu diyen kim Rüzgar Mami :D
gel bide biz deneyelim dedi
bir baktım Rüzgar benim sag aynanın dibinde gidio :D
bir bastık ilk vites sonra bu cekildi kenara aaa baktım 3 boy oldu :)
var kanka öle bişi oluyor gerçekten zamanında bizde cok yapardık NA iken araclarımız
Bak sor mehmet acemiydi JAP tayken rüzgar yapmıodu yenişiomuyduk kafa kafaya gidioduk ama mami binde 3 5 gecerdi adam Rüzgar birkere :D
Kanka ben bu mehmette JAP varken VB ile sapladım tamam mı
sonra ordan biri fırladı minik sen rüzgar yapıosun ama dedi oysa alakası yok
Bir baktım bunu diyen kim Rüzgar Mami :D
gel bide biz deneyelim dedi
bir baktım Rüzgar benim sag aynanın dibinde gidio :D
bir bastık ilk vites sonra bu cekildi kenara aaa baktım 3 boy oldu :)
var kanka öle bişi oluyor gerçekten zamanında bizde cok yapardık NA iken araclarımız
Bak sor mehmet acemiydi JAP tayken rüzgar yapmıodu yenişiomuyduk kafa kafaya gidioduk ama mami binde 3 5 gecerdi adam Rüzgar birkere :D
ayenn ben tecrubesızdım sız bana yaslamıştınız nefesımı kesmıştınız zuahuahuah :D:D:D
ahmet3425
13-05-2011, 13:47
aile ortamına hiç uygun değil ama ne diyelim hayırlısı olsun kanka allah gonlune gore versin :)
aha moku yedik mehmet sc s2k filan diyor önümüzdeki 2 sene daha serseri mayın gibi rolinglerde :Deli:
ahahahah yok be olum :D
Cliosportve
13-05-2011, 13:48
yigitle aram iyi değil herkes biliyor ztn o yuzden onu savunacak bi tarafım yok.
videolarda gordugum kadarıyla genellikle basa bas bir mucadele soz konusu camurlukla kaputla (vitesine gore) ya dbs onde yada sus.
yorumlara bakıyorum herkes sus onde diyor heralde benim bi goz doktoruna gitmem lazım.
ilk videoya yorumum;
dbs basarbasmaz onde 4 vitese atıldıgında sus camurluk boyu one cıkıyor o an sanki dbs ilerliyormus gibi gozukuyor ama yolun bos olmasına ragmen mehmet 5. viteste bırakıyor herhangi bir tunel yok 2 aracta kendi seritlerinde mehmet neden bıraktın orda ??
2. videoya yorumum;
temiz bir kalkıs 5. vites sonuna kadar 2 aracta yan yana hatta cam car diplerine kadar giriyor hersey ap acık ortada gecen gecilen yok. 6 ya atılıyor biraz devam ediliyor yol yine boş gordugum kadarıyla sus yine bırakıyor.
bu arada 2. videoda tunel oldugunu dusunmuyorum emniyet seridindeki araclardan uzak durmak icin dbs susa dogru yaklasıyor sonra ztn kendi seridine geciyor...
video 3;
tunel goremiyorum 2 arac kafa burun yan yana gidiyor ztn videonun bitimine dogru dbs sanki biraz daha onde gibi gozukuyor (benim gordugum kadarıyla) ilerde tır var galiba dogal olarak bırakılmış...
video 4;
dbs basmakta cok az gec kalmış, sus yarım boy onde. cam car aracların arkasına gectiğinde dbs farkı kapatıyor yan yana geliyorlar sonra cam car takip etmeyi bırakıyor sonrasında pek bisey belli değil.
her videoyu 3-4 kez izleyerek yorumlarımı yaptım kimseye karsı bi yakınlıgım yok ortada hissediyorum kendimi :D
Kaç sayfa yorum yapılmış ama senin gibi objektif yorum yapan yok
Yazıklarına sonuna kadar katılıyorum...
1. - 2. - 3.- 4. hepsini tam anlattığın gibi gördüm...
Yani bizde mi sorun var arkadaş herkez birisi geçti diyor ama hiç birşey belli olmuyor hatta ben DBS yi devam ettirseler SUS'u o ivmelenmeylen geçiceğine inanıyorum.
Bence videolarda Şampiyon yok - 1. ci yok muallaklar devam ediyor
Kimse bence birşey ilan etmesin
Yani bizde mi sorun var arkadaş herkez birisi geçti diyor ama hiç birşey belli olmuyor hatta ben DBS yi devam ettirseler SUS'u o ivmelenmeylen geçiceğine inanıyorum.
bak ne kadar guzel yazıyorsun değilmi bız hıç bir şeyden kaçmadıkkı ne bahanemız var nede bırseyımız sonuna kadar bastığımız vıdeoda var daha nerde ıvlenme olacak acaba :)
yanı he top speed vıdeosu olmasa tamam dıcemkı sıkamadık sonuna kadar :)
alıntı yaptığın arkadaşın ve senin yorumuna kesinlikle katılıyorum. 2 şer kez izledim bende mi bi körlük var diyorum acaba.
TolgaEsentepe
13-05-2011, 13:59
araçlar denk seçeneği yerinde olmuş oy kullanabildik
B.Aktepe
13-05-2011, 14:00
alıntı yaptığın arkadaşın ve senin yorumuna kesinlikle takılıyorum. 2 şer kez izledim bende mi bi körlük var diyorum acaba.
takılıyor musun katılıyor musun?
TOPspeed yapiliyo demekki TOPspeed yapildigindan Olabilecek surat bu ..
Yani yok sonradan gecer diyenler icin (biz gormeyeli ki dun gece gorduk) 7 mi eklendi bu merete ?
berkayGLRN
13-05-2011, 14:02
bence SUS ,DBS den daha hızlı vidyolarda da ole gözüküyor kanımca her ıkı aracada massallah ..:)
ayenn ben tecrubesızdım sız bana yaslamıştınız nefesımı kesmıştınız zuahuahuah :D:D:D
Dün mehmete itirafta bulundum ama taktik verirken :)
VB ile ona nasıl 1 boy attıgımı söledim hatta videoyuda ekliyim herkes görsün
oysa ikiside eşit arabalardı ama ogun mehmet beni kızdırmıştı gelmiş abi beni cok gecme falan filan yaptı bende ilk denemede direk viraj içine kapandım 1 boy gectim sonra da tır garajındaki muhabbetler falan filan hahahhahaa
güzel denemelerdi
ilk deneme 49 ncu saniyedeki denemedir bakınız NA typer deneme taktikleri section 1
YouTube - jap&vb (http://www.youtube.com/watch?v=fnYkGuBlUTQ)
oyumu DBS ye verdim.
ikiside cok hızlı maaşallah
Cliosportve
13-05-2011, 14:07
Yav arkadaş sizin dediğiniz bu video
YouTube - SUS'R-DBS dbs tunel yapmasına ragmen SUS'R onde :) (http://www.youtube.com/watch?v=QiQzjwyVFDk&feature=related)
En net olan videoda bu açıkca yan yana gözüküyor neyi böyle dalgaya almaya çalışılıyor
Yok biz göremedik edemedik falan
Açıkca yorumda mı yazamıycaz
1. videoda neden bırakıldı ?
Nasıl görmek istiyorsanız öyle görürsünüz.
Ben araçları denk görüyorum ama bu kabullendirme taktikleri yüzünden DBS ye oy verdim
tamam gençler sakin olun videoları koymucaktım ama beni ugraştırıcaksınız anlaşıldı
birazdan Karaoğlandan çekimleri koyucam
By_Carizma
13-05-2011, 14:11
mehmet abi gerekli cevabını denemelerde vermiş zaten videolardanda belli ;) başka söze gerek yok bence.
Yav arkadaş sizin dediğiniz bu video
En net olan videoda bu açıkca yan yana gözüküyor neyi böyle dalgaya almaya çalışılıyor
Yok biz göremedik edemedik falan
Açıkca yorumda mı yazamıycaz
1. videoda neden bırakıldı ?
Nasıl görmek istiyorsanız öyle görürsünüz.
Ben araçları denk görüyorum ama bu kabullendirme taktikleri yüzünden DBS ye oy verdim
Cok guzel video kim gecti muhabbeti yapmadan defalarca izlenir 5 sonu 6 da dahada gitseler tehlikeli durum .
sen gectım ben gectım kavgası allahım gene yarıldım :D vıdeıo ortada kımın gecıp gecmedıgı bellı nedır bu caba bu kadar
MADEM MILLET GECILMEK ISTEMIO YAPICAK 1000 KÜSÜR BEYGIR ARABA ONA BINECEK
her ıkı araca kazasız belasız gazlamalar
Cliosportve
13-05-2011, 14:21
Bence üstünlük sağlanmamış
SUS type R - DBS Type R baya baya eş gitmişler
Videoları 10 larca kez izledim
Net geçtiği video 1. video oda öne geçip bırakılmış havası var 5. vitese çekip.
Tabi yolun önünde neler var görülmüyor
Arkadaşın teki yazmış kamyon var önde altına girsekte basıcakmıyız demiş
Tabiki basılmıycak :)
Bence gecenin finali Yiğit ve Mehzente yakışır şekilde bir yerde yemek yiyip durumu kritik yapmak olurdu.
Son yorumum şu şekilde olcak...
DBS açıkcası ok gibi gidiyor diye biliyorduk.SUS type R ın bu kadar gidemiyceğini düşünüyordum.Maşallah kim SUS a emek verdiyse helal olsun ...
ilk videoya yorumum;
2. videoya yorumum;
video 3;
video 4;
Ben de bu yoruma katılıyorum. Oylamanın da sadece taraftar sayılarını gösterdiğini düşünüyorum.
2-2 buçuk boy denilen denemede tampon yırtılmış SUSun. buna bi açıklık geldi sanırım videolarla..
Ama şunuda belirtmem gerekiyo bence dbs yarım boy önde genel olarak. Sus hep gaz kesmiş falan filan.. İki araca da maşallah
Şu anda videoları düzenliyorum
Bu bazı arkadaşlar bir video koydular SUS-R geride diye
şimdi onların o çektikleri videonun aynısı var bende ama tek fark su ben daha önden cekmişim videoyu onlar daha geriden ulukanda arkalarında
benim önümden gecerkende DBS az bişi önde ama sonra SUS gene yakalıyor zaten ulukanın cektigi videoda da belli
Neyse birazdan videoları tek tek yüklücem
Mehmetin camının cıktıgı bu yuzden bıraktıgı yarış
Mehmetin tapmonun koptugu aracın duvar oldugu DBS nin öne fırladıgı yarış
Yigitin Facebook linki verdigi yarış
DBS nin tıra patlamaya ramak kaldıgı yarış (ki bunda sus karış önde)
DBS nin ikinci kez tıra patlamaya ramak kaldıgı video (ki bundada DBS karış önde)
sonra zaten kenara cekmişiz kumburgazda denemeleri için ama orda deneyemdiler ben bizzat arkalarındaydım maşallah yigit iki sefer ilk kornada gazladı zaten bende ikincisinde sıkıldım bastım gectim iki ateş ettim düzlükte birde top speed yaptım :D
S.Özeren
13-05-2011, 14:32
video yorumları kesinlikle doğru , ama herşeyi boşverin iki aracada maşallah ikiside hızlı.. keşke olay buralara gelmeseydi dün gece oyum falan silinmiş sanırım oyum'u 2 araçta denk diye kullandım
Bize laf atan hala büyüklerimiz var biz konuşmuyoruz hala konuşmaya gerek yok !! sonra yazınca bizi suçlu ilan ediyorsunuz ;)
2-2 buçuk boy denilen denemede tampon yırtılmış SUSun. buna bi açıklık geldi sanırım videolarla..
Ama şunuda belirtmem gerekiyo bence dbs yarım boy önde genel olarak. Sus hep gaz kesmiş falan filan.. İki araca da maşallah
Kardeşim 2 yada 2.5 boymu
dalgamı geciosunuz
yarım boy öne atlıyo DBS orda az sabredin video geliyor
sizler bukadar fanatigi olmayın Yigitin
Her iki aracta bir iki sefer gecti gecildi
bu araçlar kafa burun gidiolar
bekleyinben videoları ekliyeyim belki benimkiler daha net açıklar herşeyi
Kardeşim 2 yada 2.5 boymu
dalgamı geciosunuz
yarım boy öne atlıyo DBS orda az sabredin video geliyor
sizler bukadar fanatigi olmayın Yigitin
Tamponun yırtıldığı videodan bahsediyorum, gayet de objektif yazdığımı düşünüyorum :) 2- 2buçuk boy denilen (ki bende orda öyle gördüm) deneme Mehmet'in tamponunun patladığı video olsa gerek diyorum , haksız mıyım acaba. Ya da dalga geçiyomuş gibi bişey mi söyledim onu anlamadım
Bence üstünlük sağlanmamış
SUS type R - DBS Type R baya baya eş gitmişler
Videoları 10 larca kez izledim
Net geçtiği video 1. video oda öne geçip bırakılmış havası var 5. vitese çekip.
Tabi yolun önünde neler var görülmüyor
Arkadaşın teki yazmış kamyon var önde altına girsekte basıcakmıyız demiş
Tabiki basılmıycak :)
Bence gecenin finali Yiğit ve Mehzente yakışır şekilde bir yerde yemek yiyip durumu kritik yapmak olurdu.
Son yorumum şu şekilde olcak...
DBS açıkcası ok gibi gidiyor diye biliyorduk.SUS type R ın bu kadar gidemiyceğini düşünüyordum.Maşallah kim SUS a emek verdiyse helal olsun ...
Uzatmaya gerek yok tesekkurler sagolasin yorumun icin :)
ki zaten bu dediğinde sonuna kadar haklısın , sus'unda hayvan gibi yürüdüğü ortada. Tek acıdığım nokta o hale gelmesiydi aracın :) Maşallah
Ya arabba sanki takla atti merak etmeyin arabam yine kiz gibi olucak :)
gözle gayet ne görülüyor videolarda sus çamurluklada olsa önde zaten ne değişir ister çamurluk ister 1 boy sus geçmiş ;)
Ya arabba sanki takla atti merak etmeyin arabam yine kiz gibi olucak :)
Tabiki sıkıntı yok o konuda ama , cillop gibi aracı o şekilde görünce bi farklı oluyo :)
Maşallah SUS'a :) Eski halini görmek istiyoruz artık :)
Tamponun yırtıldığı videodan bahsediyorum, gayet de objektif yazdığımı düşünüyorum :) 2- 2buçuk boy denilen (ki bende orda öyle gördüm) deneme Mehmet'in tamponunun patladığı video olsa gerek diyorum , haksız mıyım acaba. Ya da dalga geçiyomuş gibi bişey mi söyledim onu anlamadım
Ben çok güzel bir video hazırladım birazdan yüklücem izle bak bakalım 2 boy mu var yarım boymu
zaten tampon kopuyor hemen araba yavaşlıyor DBS öne atlıyor kimse yalan sölimioki :)
yarış bu orda SUS gecildi DBS ye
Ben bütün demeleri gördüm 5 denemenin 3nü sus önde bitirdi 2 sini DBS
Ki tapmon kopmasaydı keşke de farkı görseydik cünkü tampon kopana kadar SUS yarım boy öndeydi yalan yok
Ben tarafsız adamım bana göre ikiside bizim arabamız sıkıntı yok
bu kadar millet SUS'un geçtigini sölerken neden halen DBS fanları ortalıgı kızıştırmaya çalışıyoki ? ikiside birbirini geçebiliyo diyenlerde kimin daha çok geçtigine bakıp SUS'sunlar bence :)
Ben çok güzel bir video hazırladım birazdan yüklücem izle bak bakalım 2 boy mu var yarım boymu
zaten tampon kopuyor hemen araba yavaşlıyor DBS öne atlıyor kimse yalan sölimioki :)
yarış bu orda SUS gecildi DBS ye
Ben bütün demeleri gördüm 5 denemenin 3nü sus önde bitirdi 2 sini DBS
E zaten bende onu söylüyorum anlaşamadığımız nokta neresi :) Tampon kopunca fark açılmış diyorum farklı bişey söylemiyorum ki bende. Hani dün konuşulan 2-2buçuk boy kavramı bu videodaki olay olsa gerek diyorum, yanlış mı diyorum :)
Ulukan kankamında sözüne inanmamazlık edemem, o da diyo sus yarım boy öndeydi diye, dbs ninde genel olarak aynı şekilde önde oldukları var.. Kısacası iki araç da çok güzel yürüyor ve aralarında kesin bir fark yok..
Bugün temiz kafayla bu yorumu yapıyorum :)
S.Özeren
13-05-2011, 14:51
bu kadar millet SUS'un geçtigini sölerken neden halen DBS fanları ortalıgı kızıştırmaya çalışıyoki ? ikiside birbirini geçebiliyo diyenlerde kimin daha çok geçtigine bakıp SUS'sunlar bence :)
kimsenin ortalığı karıştırdığı falan yok ortaya laf atmıyalım yok fanı yok tayfası diye...
yine muhabbet b.evler falan olayına dönmezse bu konu düzgün gideceğine inanıyorum kimseyi burda kandırmıcam yanımdaki adamı desteklerim herzaman benimde çekilen videolardan izlediklerim var onlarda gelsin herkes izler yorumunu yapar bizede b*k yemek düşer
hayırlı geceler.
edit ;
@Eriador, Ben kimseye gider yapmadım , burda bazı forum büyükleri benim efendiliğimide bilirler senin yaptığın yorumda "salak salak konuşuyorsunuz" tarzı lafına kızdım , eğer lafın banaysa bunun altını çizmek isterim.
yazmıştım 2. sayfada
Profilimde Bahçelievler'i görüp ne yazdığımı okumadan yorum yapanlar oluyo, sıkıntı yok :)
AZ kaldı bol ateşli çatara çutaralı takip videoları geliyor
Hepsini tek videoda acıklamaları ile derledim toparladım inşallah begenirsiniz
S.Özeren
13-05-2011, 14:54
Profilimde Bahçelievler'i görüp ne yazdığımı okumadan yorum yapanlar oluyo, sıkıntı yok :)
aynen öyle oluyor ben oyumu ilk başta DBS verdim , sonra silinmişmi bişey olmuş bilmiyorum , şimdiki oyum iki aracında denk olduğuna çünkü ikiside çok güzel yürüyor TR'de başka yok bunlar gibi yürüyen ikisinede koca bi maşallah.
Bakin simdi sizler duzgun yorum yaptikca kimsenin bisey dedigi yok siz kalkip dedinizki elimizde 3 boyluk video var dedijki bizde koyun izleyelim ama simdi bak temiz kafayla yazdigimizda ayni yorumlari yapiyirruz anlatabilmisimdir ins :)
S.Özeren
13-05-2011, 15:00
Bakin simdi sizler duzgun yorum yaptikca kimsenin bisey dedigi yok siz kalkip dedinizki elimizde 3 boyluk video var dedijki bizde koyun izleyelim ama simdi bak temiz kafayla yazdigimizda ayni yorumlari yapiyirruz anlatabilmisimdir ins :)
biz dün gecede farklı yorumlar yazmadıkki , birisi çıktı ordan olaya tanık olmamış kişi laf attı herkesi delirtti . videolar gelir yüklenir dün gece biz direk evlere dağıldık videolar sanırım dağınık olduğu için toplanması lazım
Ben dedimki 2- 2buçuk gördüm bir denemede .. video var falan kesinlikle demedim hiçbir zaman, hakkaten 1 tane bile video yok bende.. Şimdi bu konuyada açıklık geldi ki senin tampon kopmuş ve o fark oluşmuş.. Olay bu :)
Yiğidi öldür hakkını ver , senin arabanda çok güzel yürüyor ve 2 king var bence şu an..
B.Battal
13-05-2011, 15:03
kim yazdı o 3 boy muhabbetini :)
biz dün gecede farklı yorumlar yazmadıkki , birisi çıktı ordan olaya tanık olmamış kişi laf attı herkesi delirtti . videolar gelir yüklenir dün gece biz direk evlere dağıldık videolar sanırım dağınık olduğu için toplanması lazım
Samet'inde dediği gibi görmeyen etmeyen adamlar ortaya laf atıp genç kardeşlerimizi ateşledi dün gece..
Temiz kafayla objektif bakınca da zaten yorumumu yaptım yukarlarda:)
B.Battal
13-05-2011, 15:05
Samet'inde dediği gibi görmeyen etmeyen adamlar ortaya laf atıp genç kardeşlerimizi ateşledi dün gece..
Temiz kafayla objektif bakınca da zaten yorumumu yaptım yukarlarda:)
hahuash olm dün mehmet(soley) karıştırdı ortalığı :D adam rekor kırdı 4. postunda ban yiyerek uıhasduad
Mert songulmu ne yazmisti galiba sabah o bana msndende yazmisti onu gordugumde cekicem zaten kulaklarini biraz fazla buyumus o gormeyeli msndende soldeim zaten ona ama hel orda bi cocuk vardi uzun boylu istediginizi diyin 3 boy onde oldugumuz video var dedi bende gotumle guldum bas git demistim ama ismini bilmem yani garip garip yorumlar geldi dun herkez girdu ama su an icin herhangi bir sey yok zaten
Ateşlediler çocuğu o da yedi ban'ı . :) Daha sakin olmayı öğrenicekler kanka , benim gibi bi adam dünkü o çete muhabbetlerinde soğuk kanlı olmayı başardıysam onlarda öğrenicekler:)
Mert songulmu ne yazmisti galiba sabah o bana msndende yazmisti onu gordugumde cekicem zaten kulaklarini biraz fazla buyumus o gormeyeli msndende soldeim zaten ona ama hel orda bi cocuk vardi uzun boylu istediginizi diyin 3 boy onde oldugumuz video var dedi bende gotumle guldum bas git demistim ama ismini bilmem yani garip garip yorumlar geldi dun herkez girdu ama su an icin herhangi bir sey yok zaten
belki 3d gözlükle izlemiştir :D
B.Battal
13-05-2011, 15:12
Ateşlediler çocuğu o da yedi ban'ı . :) Daha sakin olmayı öğrenicekler kanka , benim gibi bi adam dünkü o çete muhabbetlerinde soğuk kanlı olmayı başardıysam onlarda öğrenicekler:)
huhahhaha uyku saati gelmişti onun Mehmet adaşın :D tanısan seversin moruk yani dün orada yanıma sokulana dokunurum falan dedin ama kalbi kırıldı milletin
inan oradaki herkesi tanısan ayrı ayrı hepsi efendi delikanlı çocuklar yani ikinizinde hırstan gözü kararmıştı ki olay bu şekle geldi
Moruk benim kalbim kırılmadı ben bilendim açık konuşiyim :D Ama şimdi düzgün konuşuluyo , heralde dün gecenin stresiyle öyle bir laf etti Mehmet(mehzent) 'te
S.Özeren
13-05-2011, 15:18
Moruk benim kalbim kırılmadı ben bilendim açık konuşiyim :D Ama şimdi düzgün konuşuluyo , heralde dün gecenin stresiyle öyle bir laf etti Mehmet(mehzent) 'te
bencede kanka :)
huhahhaha uyku saati gelmişti onun Mehmet adaşın :D tanısan seversin moruk yani dün orada yanıma sokulana dokunurum falan dedin ama kalbi kırıldı milletin
inan oradaki herkesi tanısan ayrı ayrı hepsi efendi delikanlı çocuklar yani ikinizinde hırstan gözü kararmıştı ki olay bu şekle geldi
Peki objektif konus ben oyle demeesem herkez gotumuze yanimiza girmiycekmiydi bu sefer hic deneyemeyecektik ...
S.Özeren
13-05-2011, 15:23
Peki objektif konus ben oyle demeesem herkez gotumuze yanimiza girmiycekmiydi bu sefer hic deneyemeyecektik ...
yok sen gelmeden önce bizzat kendim uyarmıştım milleti zaten sıkıntı yaratcak bi olayda doğmadı bi ds3 giriyodu sus'a oda sizdendi :D
SekoLive
13-05-2011, 15:23
livestrong samet için parantez açıyım kesinlikle efendiliği takdir edilir bi arkadaş bir kaç kez yüz yüze görüştük. her grupda oldugu gibi o grupdada illaki var bir kaçtane gaz arkadaş :)
bide mehmeti ben bir keresinde stcker olayında bide bu denemede bu kadar sinirli yazılarını okudum cidden buda enteresan :D
Bahçelievler tayfası birbirini tutar oldu objektif olamıyormu yoksa, biz doğma büyüme b.evler soğanlı adamıyız gençliğimizde buluşma yapmak için 4 araba zor toplanırdı.
Tavsiyem herkes yapıcı olsun yiğit zaten satacak arabayı bu sabah mehmete söyledim bak görürsün yiğit tutmaz arabayı diye nitekim kendiside demiş satacağım arabayı diye.
S.Özeren
13-05-2011, 15:27
livestrong samet için parantez açıyım kesinlikle efendiliği takdir edilir bi arkadaş bir kaç kez yüz yüze görüştük. her grupda oldugu gibi o grupdada illaki var bir kaçtane gaz arkadaş :)
bide mehmeti ben bir keresinde stcker olayında bide bu denemede bu kadar sinirli yazılarını okudum cidden buda enteresan :D
teşekkürler serkan :):)
Bahçelievler tayfası birbirini tutar oldu objektif olamıyormu yoksa, biz doğma büyüme b.evler soğanlı adamıyız gençliğimizde buluşma yapmak için 4 araba zor toplanırdı.
Tavsiyem herkes yapıcı olsun yiğit zaten satacak arabayı bu sabah mehmete söyledim bak görürsün yiğit tutmaz arabayı diye nitekim kendiside demiş satacağım arabayı diye.
Bu b.evler tayfası falan yapılıp yüklenmesi hoş olmuyor abi benim şikayetim o yönde .. Biz diyoruz ikiside hızlı diye daha ötesi yok
Ortamı tekrar germeye gerek yok bence , şu an çok güzel yorumlar dönüyor hiç bozmayalım . :) Ayrıca Mehmet(mehzent)' de B.evler çıkışlı , göz ardı etmeyelim :)
Olm yigite iki sefer teklif yaptım satmadı bana arabayı
satsaydı bunlar olurmuydu :D
Benim gözlerdede bişey var galiba ben iki tarafıda tanırım yiğitle muhabbetim biraz daha fazladır yancı değilim ama denk gidiyor gibi görüyorum bende:s İki aracada maşallah...
Low-Rider
13-05-2011, 15:30
Herkes kendi arkadaş çevresini savunuyor aslında bu kadar basit
B.Battal
13-05-2011, 15:31
Hepsine tek tek siz gelmeden tembih ettik önünüze bakın sağa sola dalmayın emniyet şeridinde kalın diye
he sen tabi ki önlemini alacaksın uyarını yapacaksın O kadar adamı ben de görsem bu ne lan sürü gibi gelmişler derim ama merak etmiş gelmişler izlemeye
yanlış olan o şekilde ifade etmendi. yoksa kimse yancı yada taraftar kitlesi değildi orada yalnızca dbs'ye değil sus'a da aynı gözle bakıyorlardı
maksat sadece keyifli kıran kırana bir deneme izlemekti
İki aracada maşallah.Mehmet kanka seni az çok tanıyor seviyorum evli barklı adamsın topla arabanı tın tın gez yeter da.Topladıkdan sonra benle denersin :D
Herkes kendi arkadaş çevresini savunuyor aslında bu kadar basit
İşte bu yüzdende b.evler tayfası muhabbeti doğuyor. Halbuki kimse böyle bişeyi istemiyor.
şu arkasından basmayın tünel oluyor diyenler ciddi ciddimi diyor bunu:D
S.Özeren
13-05-2011, 15:36
arkasından sıkıştırıyo dedi o arkadaş çok yaklaşıyor diye.
Olm yigite iki sefer teklif yaptım satmadı bana arabayı
satsaydı bunlar olurmuydu :D
Kanka satıcam yazmış al o arabayı sen.
Heee çok ciddi
uzun bir pehlivan vardı kimdi adı mehmet diye geciyor baya bilgili bir arkadaş bu konuda sanırsam
B.Aktepe
13-05-2011, 15:38
her türlü tünel yapılır, baraj kurulur :D
arkasından sıkıştırıyo dedi o arkadaş çok yaklaşıyor diye.
Yok yok arkasından kimse basmasın etkiliyor arabaları dedi :)
sagır degiliz çok şükür bende hatta ne oluyo diye tekrar sordum
sonra hadi evladım siz gidin dedim :D:D:D
önde hamilton ve vettelin hava koridorlarına girdikleri için öyle söylenmiştir... :D
S.Özeren
13-05-2011, 15:40
Yok yok arkasından kimse basmasın etkiliyor arabaları dedi :)
sagır degiliz çok şükür bende hatta ne oluyo diye tekrar sordum
sonra hadi evladım siz gidin dedim :D:D:D
doğrudur ben bu kadarını kulak misafiri oldum :D sonra düzlüğe geçtim
GokhanRS
13-05-2011, 15:40
maaşallah güzel denemeler olmuş.
Samet, kanka biri harbiden Ulukan için tünel yapıyo dedi :D:D Duyunca bende bi noluyoruz la dedim :D
S.Özeren
13-05-2011, 15:41
Samet, kanka biri harbiden Ulukan için tünel yapıyo dedi :D:D Duyunca bende bi noluyoruz la dedim :D
doğrudur kanka :D komik olmuş
ulu_cupra
13-05-2011, 15:41
Hakkaten ya bi de arkadaş hafif agresif bi şekilde söyledi yanlış hatırlamıyosam sanırım sinirlenmişti bana :)
Alicanrs
13-05-2011, 15:42
Hakkaten ya bi de arkadaş hafif agresif bi şekilde söyledi yanlış hatırlamıyosam sanırım sinirlenmişti bana :)
aa senin gibi bi tatlı çocuğa ayıp etmiş :D
Ben dedim ya sana orda herşey senin başının altından çıkıyo diye :)
ahjahahhahahahaıa koptum
uahauh arada efsane olaylar dönmüş yani:D
araçlar eşit bence.
Low-Rider
13-05-2011, 15:44
İşte bu yüzdende b.evler tayfası muhabbeti doğuyor. Halbuki kimse böyle bişeyi istemiyor.
ya abi bunun b.evleri bakırköy'ü yeşilköy ü yok ki
herkes arkadaşını savunur bu gayet normal
ahmet çıkar basar ahmetin tayfası kankaları onun lehine yazar
hüseyin basar onun kankalarıda lehine yazar
he burada yiğit ve arkadaşlarının hepsi b.evlerde oturduğu için bevler tayfası birbirini kolluyor gibi bi durum var ama birbirini kollamayan pohpohlamayan grup var mı?
ulu_cupra
13-05-2011, 15:45
ahjahahhahahahaıa koptum
Gençlik işte...
Abi bari sen uyma bunlara yaa!!!
Ben dedim ya sana orda herşey senin başının altından çıkıyo diye :)
Doğru diyosun kanka bi daha töbe cam car falan!
Alicanrs
13-05-2011, 15:46
ulu kötü bişimi dedik kanka alınma sevdiğimden diorm =) susla dbs yalan ya zk4444 en güzeli maşallah walla =)
B.evler grubu ayık olun, toplar Kübayı gelirim esameniz okunmaz
TE POLS BLE RKTEN MAHALLE... (http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=165280)
ortalığı karıştıran Ulu, ona iş olan Alican .. Dün geceden çıkan sonuç budur
Bikaç kere girdim Küba'ya :D Sağ salim sıkıntısız çıktık :D
S.Özeren
13-05-2011, 15:49
Saygılar
Rıdvan
:D:D
Bak simdi ne guzel kendinizle barisik olup yaziyorsunuz aksmada boyle olsaydiniz hic bir sikinti olmazdi ... Ama bu buyuk gercek yigit real ile burda cok farkli bisuna yapiyor ben buna cok sinirle iyorum ama boyle o jektuf yorumlar gekince zaten is cozuluyor.
B.Battal
13-05-2011, 15:50
"Merter'de gerçek üstü bir mahalle. Ara sokakları çok dar. Labirent gibi. Yabancılar sevilmiyor. Fotoğraf çekmek silah çekmek gibi tehlikeli. Burası İstanbul'un Harlem'i. Herkes sistem dışı... "
:D :Daushdu kanun benim
inanmış bu haberi yapan kahkecizade :hehe:
S.Özeren
13-05-2011, 15:50
Bak simdi ne guzel kendinizle barisik olup yaziyorsunuz aksmada boyle olsaydiniz hic bir sikinti olmazdi ... Ama bu buyuk gercek yigit real ile burda cok farkli bisuna yapiyor ben buna cok sinirle iyorum ama boyle o jektuf yorumlar gekince zaten is cozuluyor.
kavga,dövüş nereye kadar :D dediğim gibi biz dün bişey yazmadık :D gelen laflar işin stresiyle bi araya gelince tartışma çıktı hangi roll muhabbetinde yokki zaten bu
Bikaç kere girdim Küba'ya :D Sağ salim sıkıntısız çıktık :D
Saygılar
Rıdvan
:D:D
Araba mahallenin ikonu oldu ortada duruyo dokunmaz kimse. Ona göre benimle deneyecekler bu faktörü göz önünde bulundursun :D :D
@Mehzent,
Başvur kardeşim bu iş böyle olmayacak :D :D
1. Kademe Yazma Kursu:
OKUMA-YAZMA KURSLARI (http://www.kuyucakhem.gov.tr/kurslarimiz_okm_yzm.asp)
"Merter'de gerçek üstü bir mahalle. Ara sokakları çok dar. Labirent gibi. Yabancılar sevilmiyor. Fotoğraf çekmek silah çekmek gibi tehlikeli. Burası İstanbul'un Harlem'i. Herkes sistem dışı... "
:D :Daushdu kanun benim
inanmış bu haberi yapan kahkecizade :hehe:
İnanmış derken :) ?
Gel birgün gezdireyim istersen :)
ulu_cupra
13-05-2011, 15:54
@Mehzent,
Başvur kardeşim bu iş böyle olmayacak :D :D
1. Kademe Yazma Kursu:
OKUMA-YAZMA KURSLARI (http://www.kuyucakhem.gov.tr/kurslarimiz_okm_yzm.asp):icon_tup::icon_tup:
Ahauahah ya ben iyice ozurlu oldum cuktum ajahaj
Ahauahah ya ben iyice ozurlu oldum cuktum ajahaj
Bunu kesin Özgün yazdı
Simdi size birsey desem inanirmisiniz
Alicanrs
13-05-2011, 15:59
yektayı çok pis geçtin :P
Maşallah araçlara çekişmeli olması iyi oluyor iki tarafta elinden gelenin en iyisini çıkartmış tebrikler..
Mehmet kardeşim bundan sonra s2000 yakışır sana :p
flexamin
13-05-2011, 16:00
yektayı çok pis geçtin :P
:D ahahah yarıldım
Ahmet_28
13-05-2011, 16:01
video yoksa inanmayız :D
yektayı geçerken daha çok zewk alıyorum mu diceksin yoksa:D
lan tasak geçicektim kim elledi anketimi ?
Low-Rider
13-05-2011, 16:03
jap öndeee
ama okhanın sesiyle:D
lan tasak geçicektim kim elledi anketimi ?
aheuheuahduahdaeudhaudh :D
AA duzgun yazdi :D
aheuheuahduahdaeudhaudh :D
AA duzgun yazdi :D
Tasak ??
You mean Taslak or Balls :D :D
YouTube - Bülent Başkan (http://www.youtube.com/watch?v=KJtz1aThN9Q)
turbo&quattro
13-05-2011, 16:10
Yanlislikla DBS typeR i tikladim asil oyum SUS a :)
Mehmet maşallah güzel gitmişsin emegine ayagına saglık ;) yiit sanada maşallah ;)
Lakin şunu söyleme geregi duyuyorum,herhalde bu konuda hemfikiriz,şimdi gördüğüm kadarı ile SUS ile DBS nin arasında yarım boy gibi bir fark var dogru değilmi ? videodan onu gördüm en azından ,bu çok büyütülecek birşey değil,ama durumun buraya gelmesi ( bence ) yiit den kaynaklanıyor beni geçmedin kafa kafa gidiyoruz vs vs vs vs vs kabullenmemesinden kaynaklanıyor,haliyle mehmet 3 5 santimde olsa geçtim diyor haklı olarak,olayın özü şu bu kadar takılmasaydı daha dostane biterdi bu olay,misal denemelerde enes mehmet selçuk oldugunda cidden çok keyif alıyoruz izlerken haaa şuda var herkezden aynı olmasını bekleyemezsin ama geçildiginide kabul etmek BÜYÜK bir erdemlikdir;) kusura kalmayın başınızı agrıttım tekrardan sağloun ;)
ALLAH ARAÇLARINIZA KAZA BELA GÖSTERMESİN İNŞALLAH ;)
Heee çok ciddi
uzun bir pehlivan vardı kimdi adı mehmet diye geciyor baya bilgili bir arkadaş bu konuda sanırsam
piskevit kıvamında olmuş o:D
Hani yektayi cok pis gectim diyidum ya artik bir plaka daha var hahahah saka saka :)
Yakında sanayilerde yeni moda tabelalar görücez :
Klima gazı doldurulur , typer sökülür , egzoz muayenesi yapılır :D
Şaka bi yana toplayın arabalarıda ben bi söküp ikinizide geçiyim yoksa rahat edemiyceksiniz :D
hakotech
13-05-2011, 16:42
sus'ada, dbs'yede maşallah,ama ıkınızede vermıcem oy moy,ulukan afferim lan oyum sana :D sana demıstım o sensorlerden sonra cok degısıyo dıye :D :D kırmayın birbirinizi sizde bundan böle arkadaşlar,caddeme gidin cay kahve için hesabıda ulukana yazdırın :D
AHMET1907
13-05-2011, 17:06
2 aracada maşallah, denk gibiler sanki. Hako sende Bahçelievler tayfasından diilmisin:D
Hakoyla ayrı bi tayfayız :D
SUS-R.com | 34 SUS 58 | Civic Type-R (http://www.sus-r.com)
Puhahahahahahahha :D
MMMM Bayıldımmmm :D
Bugraaa Canım bayıldınmı HMMM gel buna bayıl kardeşim :D
olm bu mehmet deli :D
evin önünden bi konvoy geçti şimdi asker konvoyu sandım bi baktım elde sus bayrakları sampyonluk turuna çıkmışlar :D auhsduahsduahsuda
olm bu mehmet deli :D
evin önünden bi konvoy geçti şimdi asker konvoyu sandım bi baktım elde sus bayrakları sampyonluk turuna çıkmışlar :D auhsduahsduahsuda
Ahahahah cifte sampiyonluk besiktasta kupayi aldi ya :D
ahuaha olm harbi kırıksın la :D:D
herşeyden önce kazasız belasız olmuş ikiaracada maşallah ikiside king ikiside unutulmayacak arabalar ikiside birbirine denk arabalar allah kaza bela vermesin sizlere
SekoLive
13-05-2011, 17:50
mehmet espiri güzeldi :hehe: :hehe:
:D :D yiğit susmaz sus-r sitesinide kopyalar arkadaş demedi demeyin :D :D
mehmet espiri güzeldi :hehe: :hehe:
:D :D yiğit susmaz sus-r sitesinide kopyalar arkadaş demedi demeyin :D :D
Valla ben bilmez bunlar isin cilveleri elbet birazda gulemk gerek ahahahah :D
by serçe
13-05-2011, 18:15
maşallah araçlara ikisi de denk güzel denemeler olmuş .
glockevo
13-05-2011, 18:16
dbs ye maşallah
pegeout 106
13-05-2011, 18:48
2 aracada Maşşallah çok ğüzel gidiyor ikiside allah yolunu açık etsin typer'ları hep ßöyle görmek isteriz...
ben ne böyle araçlar yapabilirim, ne yüreğim ne imkanım kaldırır bu roll işlerini.
bana kocaman alkışlamak helal olsun demek düşer.
sayenizde izliyoruz böyle güzel kapışmaları.
barça-real gibi. :)
yalnız anlamadığım şu niye yiğiti kimse sevmiyo?
takip ediyorum demedikleri kalmadı adama nasıl sabırmış...
ben ne böyle araçlar yapabilirim, ne yüreğim ne imkanım kaldırır bu roll işlerini.
Demekki iyi bir izleyici degilsin olanlari gormek adina :) tesekkurler
bak bn sana guzelc e ızah edıyım.7zamanında yıgıy sıteye uye olur bakar faydalı bılgıler var bı sıte acar arkadaslarıyla tech ı komple oraya kopyalar hatta sen o zmnlar uye olsaydın belkı senıde kopyalıcaktı nese bu bulunur bı sek ılde sonra konu acılır bole bole dıe baslarlar yıgıtı aramaya yıgıt o zmnlar bole typer s2000 lerde fln gazlamıyor tabı nese mıllet buna burda kım varsa az cok bıseyler yazar bu yazılanlar ıcınde +18 ler bolca mevcut tur hatta nese zaman gecer yıgıt ozur dıler snra yıgıt zamanla araba almaya baslar snr yavas yavas mılletle bozulan arasını duzeltmeye calısır nese fln fılan derken bugunlere geldık ıste bu sebepten de yıgıtı kımse sevmez mesela ben neden sevmıorum butun forum bana kufur edıcek sonra bn o adamlara selam verıcem ıste bu bana uymadıgı ıcın bn yıgıtı sevmıorum herkesın kendınce sebeplerı vardır elbet.sende tanısan sende sevmezsın o derece.
Ahmet_28
13-05-2011, 19:09
Mehmet maşallah güzel gitmişsin emegine ayagına saglık ;) yiit sanada maşallah ;)
Lakin şunu söyleme geregi duyuyorum,herhalde bu konuda hemfikiriz,şimdi gördüğüm kadarı ile SUS ile DBS nin arasında yarım boy gibi bir fark var dogru değilmi ? videodan onu gördüm en azından ,bu çok büyütülecek birşey değil,ama durumun buraya gelmesi ( bence ) yiit den kaynaklanıyor beni geçmedin kafa kafa gidiyoruz vs vs vs vs vs kabullenmemesinden kaynaklanıyor,haliyle mehmet 3 5 santimde olsa geçtim diyor haklı olarak,olayın özü şu bu kadar takılmasaydı daha dostane biterdi bu olay,misal denemelerde enes mehmet selçuk oldugunda cidden çok keyif alıyoruz izlerken haaa şuda var herkezden aynı olmasını bekleyemezsin ama geçildiginide kabul etmek BÜYÜK bir erdemlikdir;) kusura kalmayın başınızı agrıttım tekrardan sağloun ;)
ALLAH ARAÇLARINIZA KAZA BELA GÖSTERMESİN İNŞALLAH ;)
yaşar böyle giderse bi gözün kapalı kalacak hacım :D
Demekki iyi bir izleyici degilsin olanlari gormek adina :) tesekkurler
valla sizin kadar eski değilim üyelikte.
olanları her gün anbean takip edemiyorum sizin gibi işin içinde değilim yani.
yiğit-y sadece m3 için rolle çağrılmıştı bi konuda onu hatırlıyorum.
(uçan kaçan typerlar konusu)
ondada egzosu için gidememişti, korkak, namert falan denmeyen kalmamıştı.
ha o konuda beni m3 geçemez, ezerim gibi çok iddialı laflar etmişti.
eğer bunlarsa sebep sadece aşırı iddialı birisi. olabilir bu yani.
bazıları ben buyum der, iddiasını koyar ortaya.
Vtec-SEDAN
13-05-2011, 19:10
matkap style SUS :D :icon_tup:
kimse alınmasın arkadaşız. herkesin kendi anladığı dilde bir yorum.. :)
bak bn sana guzelc e ızah edıyım.7zamanında yıgıy sıteye uye olur bakar faydalı bılgıler var bı sıte acar arkadaslarıyla tech ı komple oraya kopyalar hatta sen o zmnlar uye olsaydın belkı senıde kopyalıcaktı nese bu bulunur bı sek ılde sonra konu acılır bole bole dıe baslarlar yıgıtı aramaya yıgıt o zmnlar bole typer s2000 lerde fln gazlamıyor tabı nese mıllet buna burda kım varsa az cok bıseyler yazar bu yazılanlar ıcınde +18 ler bolca mevcut tur hatta nese zaman gecer yıgıt ozur dıler snra yıgıt zamanla araba almaya baslar snr yavas yavas mılletle bozulan arasını duzeltmeye calısır nese fln fılan derken bugunlere geldık ıste bu sebepten de yıgıtı kımse sevmez mesela ben neden sevmıorum butun forum bana kufur edıcek sonra bn o adamlara selam verıcem ıste bu bana uymadıgı ıcın bn yıgıtı sevmıorum herkesın kendınce sebeplerı vardır elbet.sende tanısan sende sevmezsın o derece.
teşekkürler.
tmm şimdi anladım. ;)
teşekkürler.
tmm şimdi anladım. ;)
sende sımdı bole bıraz uzak bakıosun dımı yıgıte.aslında tanıyanlar ıı cocuk fln der ama bn hıc ısınamadım acıkcası belkıde tanımadıgımdan olabılır
Neyse konuyu dagitmayin caniniz sikildikca www.sus'r.com u ziyaret edebilirsiniz ahahahah
Fark var SUS var maşallah ikisinede ama sus bi adım önde
mechanıcer
13-05-2011, 19:20
masallah kardesım.. emegıne saglık
ulu_cupra
13-05-2011, 19:21
Neyse konuyu dagitmayin caniniz sikildikca www.sus'r.com u ziyaret edebilirsiniz ahahahah
aşırı tahrikten dolayı bu siteyi engelleyecekler :D
aşırı tahrikten dolayı bu siteyi engelleyecekler :D
Kanka yarin heykel acilisi var atasehirde bekleriz SUS isareti yapan hemsire heykeli benle alakasi yok saglik bakanligi dikiyormus ahahahha :D
mad_max1978
13-05-2011, 19:27
maşallah sus a.demekki en hızlı atmosferik type r susmuş.
ulu_cupra
13-05-2011, 19:34
Kanka yarin heykel acilisi var atasehirde bekleriz SUS isareti yapan hemsire heykeli benle alakasi yok saglik bakanligi dikiyormus ahahahha :D
hahahhaha :D Sağlık Bakanlığı'nı da mı senin yanında?
Masallah her iki aracada.Kafa burun farkıyla olsada bi önceki konuda dediğim gibi Sus geçmiş.(yanlız öyle bir bilinçaltı oluştu ki sus yazarken ilk harfi büyük yapıyorum imla hatası gibi :D:D:D ahauahuaauh)
Ama sunu bence kimse unutmamalı her iki aractada ciddi emekler var,sahibi sevilmiyordur belki ama ortaya koyulan emegi kimse görmezden gelmemeli.
Matkap sus iyiymiş:):)
sende sımdı bole bıraz uzak bakıosun dımı yıgıte.aslında tanıyanlar ıı cocuk fln der ama bn hıc ısınamadım acıkcası belkıde tanımadıgımdan olabılır
tabi uzaktan kimsenin karakterine bişey diyemeyizde.
şu kopyalama olayı garibime gitti. :soru:
sadece bi insan bu kadar hakaret duyupda nasıl tahammül edebilir buydu kavramak istediğim.
anladım bazı şeyleri. her neyse konu dağılmasın teşekkür ederim. :)
İki aracada kazasız belasız gazlamalar ama cidden sus'a maşallah...
SekoLive
13-05-2011, 19:43
raikko sana net anlayacağın bi tabir kullanıcam yiğitin cok sevilmemesiyle ilgili :D
yiğit, heryönden real madrid gibi :D okeymi ? :hehe:
raikko sana net anlayacağın bi tabir kullanıcam yiğitin cok sevilmemesiyle ilgili :D
yiğit, heryönden real madrid gibi :D okeymi ? :hehe:
öyleyse cevap veriyorummm... okeyyy! :D
ama şuda var.
videolarda net olarak hiç geçememesine rağmen yinede 60dan fazla oy almış.
Neyse arkadaslar tesekkurler herkeze, secim bitti baraji gectik hukumeti tek basimiza kurduk herkese hayirli ugurlu olsun :)
kickboxer
13-05-2011, 20:13
beni seviyomusun:D
bu arada araçlara maşallah konuyu okumadım ama çok gergin konusmalar geçmiş gibi duruyo kırmaya değmez kimseyi kendımızı geliştirip cok daha iyi arabalar yapmaya bakalım bence bırakın hırsı kavgayı gormeyı verın hataları....
emeklerınıze saglık
Serhat Y.
13-05-2011, 20:16
Hareketli 1 haftaydi, sanayide canlilik fenaydi bu h.ici, ekonomiye can vermeye devam
amma düşmanı varmış yiğitin he :) Yinede hakkını vermek lazım ama, tekrar tekrar maşallah iki aracada.. :) Ulu bahçelievlere bekliyorum kanka :D
34btr1907
13-05-2011, 20:20
oy vermeden önce oy kullananlar görünüyor zaten anket sonuçlarını gör diye yazıyor oy verdikten sonra çıkmıyor o yazı sabah kullanmadan önce bakmıştım ordan biliyorum:D
Walla ben kimseyi tanımıyorum:D tarafta tutmam ama ben arada çok bariz we ciddi bi fark göremedim.
ALTNSA nın söylediklerine de katılıyorum bu arada kafa çıkarmakla 1. olunmamalı orta aynada görmeden araçların denk olmadığını söylemek yanlış olur diye düşünüyorum.
2 aracada maaşallah süper gidiyolar.
oy vermeden önce oy kullananlar görünüyor zaten anket sonuçlarını gör diye yazıyor oy verdikten sonra çıkmıyor o yazı sabah kullanmadan önce bakmıştım ordan biliyorum:D
oy verdıkden sonrada gorunuyor
34btr1907
13-05-2011, 20:30
oy verdıkden sonrada gorunuyor
nerden ? kullanan kişileri görmekten (nick) bahsediyoruz biz
http://ressim.net/s/upload/a27a4162.jpg (http://www.ressim.net)
nerden ? kullanan kişileri görmekten (nick) bahsediyoruz biz
http://ressim.net/s/upload/a27a4162.jpg (http://www.ressim.net)
oy verılen rakamların ustune bas kardesim
34btr1907
13-05-2011, 20:35
yeap bunu bilmiyordum keşke ilk msjıda yazsaymışşsın görünüyorla birlikte tnx:icon_tup:
Juggernaut
13-05-2011, 20:36
Bencede araçlar denk..
Tebrikler ikisinede.
TYPERHAKAN
13-05-2011, 21:26
iki araca da maşaallah,artık yeter herhalde şöyle güzelcene arabalarınızı toplayın güzel bi cila yapın hava yarın güzel.güzel güzel binin.akşam da biyerde oturun bişeyler için muhabbet edin şu gerginlik,bitsin .ikinizde arkadaşsınız,ikinize de helal olsun arabalarınızı çok hızlandırdınız karşınızda atmosferik olarak duracak type r yok benim bildiğim.
iki araca da maşaallah,artık yeter herhalde şöyle güzelcene arabalarınızı toplayın güzel bi cila yapın hava yarın güzel.güzel güzel binin.akşam da biyerde oturun bişeyler için muhabbet edin şu gerginlik,bitsin .ikinizde arkadaşsınız,ikinize de helal olsun arabalarınızı çok hızlandırdınız karşınızda atmosferik olarak duracak type r yok benim bildiğim.
Aracımı topladım abi yeşilköyde gezdik tozduk bir güzel bu akşam ...
arabada sesim yankılanıyordu artık bir kaç kişi binip rahat rahat geziyorum :D
Aracımı topladım abi yeşilköyde gezdik tozduk bir güzel bu akşam ...
arabada sesim yankılanıyordu artık bir kaç kişi binip rahat rahat geziyorum :D
dinsizin hakkından imansız gelirmiş misali .. o kadar söktün ettin SUS geldi toplattı , arabayı yani :D
işin şakası bir yana bro , roll hattı açık mı hala cupra falan fişman diyor ya deneyelim bi bende yaza hazırlanıyorum ufak ufak :rolleyes: maksat sende aracını gör..
dinsizin hakkından imansız gelirmiş misali .. o kadar söktün ettin SUS geldi toplattı , arabayı yani :D
işin şakası bir yana bro , roll hattı açık mı hala cupra falan fişman diyor ya deneyelim bi bende yaza hazırlanıyorum ufak ufak :rolleyes: maksat sende aracını gör..
deneriz bro maksat stres atmak olsun...
bıktım biraz bizim semtin çocukları abi topla dediler giriştik topladık özlemişim toplu halini :)
otuzdört
14-05-2011, 00:02
DBS yede SUS ada masallah.
deneriz bro maksat stres atmak olsun...
bıktım biraz bizim semtin çocukları abi topla dediler giriştik topladık özlemişim toplu halini :)
iyi yapmışsın iyi .. yazık günah o kadar sökmeye zaten .. hafta içi olmazsa hafta sonu ararım seni müsait olursak 2'mizde yaparız bişeyler..
Bulut Y.
14-05-2011, 00:07
SUS - DBS konusuna ilk defa yorum getiriyorum kaç konudur suskunum.
Benim şahsi yarış anlayışıma göre araçlar denktir öle kafa burun far tampon ucu ön lip le geçtim falan filan net geçerli fark sayılmaz ve geçtim geçildim anlayışı taşıyamaz.
hayırlı sohbetler dilerim.
hakotech
14-05-2011, 00:13
2 aracada maşallah, denk gibiler sanki. Hako sende Bahçelievler tayfasından diilmisin:D
benim işim olmaz abi tayfayla miçolarla ben ayrı cumhuriyetim..tek tabanca kafa rahat :D
Hakoyla ayrı bi tayfayız :D
edıyle büdüyüz dıyosun hee :) :) aynen senın yerın ayrı..
kimse kimseyi geçmemiş bence,ikiside silah gibiler hatta sökük deli duruyolar:)
bu işi drag çözer.."rolling bahane 0-400 şahane" diyoruz:D
VTec_king
14-05-2011, 00:27
ruslardaki gibi bir deneme pisti olacak beyaz çizgiyi ilk geçen galip
bu ancak böyle belli olur
vites değiştirmelerdeki 100 200 devir önce atma sonra atma farkından kafa uzatmalar oluyor olay budur
galip yok bence..
mhmtsrtp
14-05-2011, 01:14
ulan yokki para bizimde açtığımız konu bi gecede 30 sayfa olsun :D:D
iki aracada maşallah
sus a ayrı maşallah...
GokhanRS
14-05-2011, 01:22
ben ikisinide geçerim demekki :D
34btr1907
14-05-2011, 01:26
anketteki uçurum 2 araç arasında da olsa keşke...ki eze eze yenmek yada yenmiş gibi konuşmak ozaman (bana göre) geçerli olur. anket sonucuna göre en hızlı demek ne kadar doğrudur bilemem ama bariz kafakafaya 2 makinada he fotofinish te burun farkı geçerliyse bu roll işindede doğrudur kim forumda daha çok seviliyorsa o destek görmüş bu apaçık...
2 kişiyide tanımıyorum ama dbs nın sevilmediğini biliyorum buda haliyle yansımış.
2 ARACADA KOCAMAN MAŞALLAH
Bulut Y.
14-05-2011, 01:32
anketteki uçurum 2 araç arasında da olsa keşke...ki eze eze yenmek yada yenmiş gibi konuşmak ozaman (bana göre) geçerli olur. anket sonucuna göre en hızlı demek ne kadar doğrudur bilemem ama bariz kafakafaya 2 makinada he fotofinish te burun farkı geçerliyse bu roll işindede doğrudur kim forumda daha çok seviliyorsa o destek görmüş bu apaçık...
2 kişiyide tanımıyorum ama dbs nın sevilmediğini biliyorum buda haliyle yansımış.
2 ARACADA KOCAMAN MAŞALLAH
.....................:icon_tup::icon_tup::icon_tup ::icon_tup:
SUS geçmiş tebrikler :)
Yanlız şu da bir gerçek ki
eğer araçlar sökülmeseydi DBS geçerdi diye düşünüyorum.
Şimdi yiğitte sökseydi denilebilir ki zaten ben roll için demiyorum.
Normalde 2 araçta topluyken bir roll yapılırsa DBS alır diye düşünüyorum bu da DBS nin daha güçlü olduğunu gösterir.
SUS a tebrikler çok uğraşılmış emeklerin karşısı alınmış :)
Denk kısmını anlayamadım. 1 karışta olsa geçen geçendir. Hiç mi altılı oynayan yok :D her ikiside çok iyi araçlar olduğundan farkı büyük yerine az aramak yapmamız gereken.
Ne demiş atalarımız : ;)
It don't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning...
Kanka HULK la yaptıgımın yarısını yapmadım bir gece de HULK a misafir ol
ama son dönüşte 4 kişi top speed ler iyidi dimi :D
kanka dün gece 2 olayın vardı.
1 - Düşünmeden uğra bana. Kapım açık hala sana. Ayrılığın vurdu aya. Yansıdı odamın duvarına, Uyan uyan uyan. Gönlüm uyan. Dayan dayan dayan. Ruhum dayan. Seni de bir gün severler ...:hehe::hahaha::hehe:
2- Selçuk uyuyordu çatara pataradan sonra arkana yavaş dönüp PARDON UYANDIRDIM demen :hehe::hehe::hehe:
hahahuuhahuahuahua selçuga yazık yaa valla cok üzüldüm
iyi ruhu teslim etmedi :)
ama tünelde güzeldi beeeeeeeeeee
SUS - DBS konusuna ilk defa yorum getiriyorum kaç konudur suskunum.
Benim şahsi yarış anlayışıma göre araçlar denktir öle kafa burun far tampon ucu ön lip le geçtim falan filan net geçerli fark sayılmaz ve geçtim geçildim anlayışı taşıyamaz.
hayırlı sohbetler dilerim.
acık geçmiş be sanki:D:D
ne yaptınız arabalara ya arka taraflar çok garip :D
Alicanrs
14-05-2011, 21:36
ne yaptınız arabalara ya arka taraflar çok garip :D
:D komple söküktü dbs toplandı cıncık gibi dolaşıo çocuk =)
react1ve
14-05-2011, 21:50
oyumu sus tan yana kullanmıstım ama sımdı tekrar ızleyınce aslında 2sının de bırbırıne karsı tam olarak bı ustunluk saglayamadgını dusunyrum..2sıde gercekten cok ıyı gıdıyor..fakat o alt yapıya ragmen mehmetın yıgıtle bu kadar kafa kafaya gıtmesı gercektn cok hos..
not:bu kadar yuklenmeye ragmen yıgıtın konuda sessız kaldıgını goruyrm eger gozumden kacırdıklarım warsa lutfen uyarın..yıgıtın yaptıgını herkes yapamaz dıe dusunyrm..
2 araca da masallah..mehmet bu arada aracını daha once trafkte gormstm gercektn cok guzel Allah kaza bela vermesın..
aligoldenstone
14-05-2011, 21:52
Her iki aracada maşallah denk gibiler... bence olayın son noktası pistte biter plotaj+araç.. son nokta koyulur gibi..
react1ve
14-05-2011, 22:07
Her iki aracada maşallah denk gibiler... bence olayın son noktası pistte biter plotaj+araç.. son nokta koyulur gibi..
herkesın ortak kanısı bu aslında..bakalım gorelım ne olacak?
tunel olayi konusunda denilenler dogru ama bazi yanlis noktalar da var, duzgun bir makale hazirliyorum teknik bilgiler bolumu icin :D beklemede kalin :D
Ben pistte olacagim her yerde girmek istiyorum aracimi :)
mert_leon
14-05-2011, 22:25
abi drag, time trail filan olabilirde ikiniz bence aynı anda piste çıkıp arcade yapmayın :D tamponlar filan dokunur bu hırsla siz birbirinze girersiniz :D
Sefa_vts
14-05-2011, 22:27
Ben pistte olacagim her yerde girmek istiyorum aracimi :)
Tatilde yazma bari ya :D
Drag için sökük kuralı var mı öğren iyice.. :)
abi drag, time trail filan olabilirde ikiniz bence aynı anda piste çıkıp arcade yapmayın :D tamponlar filan dokunur bu hırsla siz birbirinze girersiniz :D
Yok canim o atesli dakikalar gecti ahaha :)
Evet hafta sonu kacamagindayim sen ilgilen sefa :D
oha olum haftasonu kaçamağı ne demek :D
Merak ettiğim tünel denilen olay nedir?
vallhı bende cok merak ettım tunel ne yaa?
Bır arabayı onune alarak onun sayesınde ruzgarı kesme işlemı olabılır mı tunel denılen sey bende pek anlamam ama :D
3.Vites diyip 2. vites de basmak demek tünel
VoodooRush
16-05-2011, 20:37
Bu konunun başından beri 3-4 kez açıklandı aslında.
Genel olarak arabayla giderken rüzgar size bir direnç uygular. İki araç giderken bir araç diğerinin arkasına girdiğinde bütün rüzgarı öndeki yer, hızlanması daha zor ve yavaş olur. Arkadaki araç ise önden rüzgar yemediği için karşıdan uygulanan güç daha az olur ve daha rahat hızlanır.
Burada bahsedilen ise bir aracın diğerine yanaşarak rüzgar temasını azaltmaya çalışması.
en hızlı type-r kim bilmiyorum ama en sökük type-r bunlar sanırım sökmeyin araçlarınızı ikinizde fabrika halindeki doluluğuyla deneyin hepimiz görelim kim hızlı ben videoya bakıyorum birisinin tamponu açılmış köşeden kırmızı olan type-r arkası yok zaten büyük ihtimal ön tarafta yok eşitleyin kiloları en hızlıyı görelim :)
tunel hakkında farklı yorumlar var :)
3.Vites diyip 2. vites de basmak demek tünel
Muhahaha :D :D :D
Sakın yadırgamayın bilmiyorum baya ciddi bi açıklama bekliyordum iyi güldüm :D
M_PROJECT
16-05-2011, 22:15
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/84032-ruzgar-tuneli-hakkinda-bilinmeyenler.html
tunel olayinin az cok ne oldugunu burdan okuyabilirsiniz .
Bad-Fast
16-05-2011, 22:31
en hızlı type-r kim bilmiyorum ama en sökük type-r bunlar sanırım sökmeyin araçlarınızı ikinizde fabrika halindeki doluluğuyla deneyin hepimiz görelim kim hızlı ben videoya bakıyorum birisinin tamponu açılmış köşeden kırmızı olan type-r arkası yok zaten büyük ihtimal ön tarafta yok eşitleyin kiloları en hızlıyı görelim :)
kesinlikle sus u bebekde görmüştüm bu videodaki farklı bi araç sanki :)
http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/84032-ruzgar-tuneli-hakkinda-bilinmeyenler.html
tunel olayinin az cok ne oldugunu burdan okuyabilirsiniz .
kendi konumu gorup videolari koyamiyorum, sanirim onayda hala :D
güncel: konu aktif, moderasyona teşekkürler
yiğit gel hemen bu gece deneyelim bu iş bitsin :D SUS u geçmek isteyen bana ulaşsın makul bir ücret karşılığı şahine bile geçilirim bu gece :D
Açıklama için çok teşekkürler herkese.
Tünel derken yan tünelmi onu çözemedim ben :) DBS çok övüldü de 1-2 vitese kalmadan Mehmet kafadan çıkıyor keşke araç içi 260a kadar videonuzda olsaymış :)
bence kimse kimse fazla üstün degil denk araçlar bence
KingoAtmo
17-05-2011, 10:41
ilk videoyu izledim gerisini izlemedim bile .
sus vurkaç yapmış, komik olmuş...
kafayı çıkartıp fren yapmış hahaha , debriyaja basıp kesiciye girdim de diyebilirdi :D
ilk videoyu izledim gerisini izlemedim bile .
sus vurkaç yapmış, komik olmuş...
kafayı çıkartıp fren yapmış hahaha , debriyaja basıp kesiciye girdim de diyebilirdi :D
çok daha fazla komıklıklerım var seyretmedınmı diğer vıdeolarda?
Alicanrs
17-05-2011, 10:53
zor sakinleştirildi bu ortam bozulmasın yine =)