Orijinalini görmek için tıklayınız : SUS-R vs DBS-R (karaoğlanın içinden)
YouTube - SUS-R vs DBS-R (http://www.youtube.com/watch?v=k1H0SouSW20)
tartışma istemiyorum bu konuda
her video başında başlık var yalan yanlış olmaz bizde
ii seyirler
bir anektod da paylaşmak istiyorum
DBS yi ben sürersem Mehmeti geçerim :D:D:D
Otorite konuştu BG yasin de oradaydı:)
Ve
ULUKAN dan bir çıtır kalkış :)
http://www.youtube.com/watch?v=Lly2WlgkjoM
Evet son videolar kumburgaz düzlügünde deneyememeleri
http://www.youtube.com/watch?v=kZaCN5Pq7aI
Masallah araclara Allah kaza bela vermesin :)
videolar ve ayrıca açıklamalar için teşekkürler kanka izlenilesi videolar. tayyarlara maşallah ama yine yenişememişler gibi geldi ama ikisininde azmini kutluyorum hele mehmet koltuk sökmem diyen adam arabayı benim istediğim şekile getirdi kardeşim benim maşallah tekrar :D ben olsam toplamam :)
bu aracın konsolundaki display maximi?
karaoğlanın sesi videonun heyecanını kaçırıyo :D
açıklamalarla daha iyi olmuş :icon_tup:
Ne Sus Ne DBS Karaoğlan Şahaneeee yerim atmosferiğini uğraş dur turbo hayat onda.
Evet maxi fakat bu ekrandan sanırsam artık yok gecen hakan abi öle bişiler sölüodu :)
ayrıca mehmetin sıkıştırması dbs ile aynı olsa sonuç nolur ? yani düşük sıkıştırma ile yarım boy geçiyosa bu adam yüksek sıkıştırma ve 300 derece bi eksantrik ile nolur acep
M///maniac
13-05-2011, 15:11
Evet maxi fakat bu ekrandan sanırsam artık yok gecen hakan abi öle bişiler sölüodu :)
karaoglan costurmus hala basıncı kısık dimi eg nin
Ohoooo yigit halamın bıyıgı olsa amcam olurmu :D
Evet Maxi Display
Maşallah ikisinede :) Video 10 numara olmuş, ilk deneme çok iyi bir dbs geçiyo bir sus geçiyo sonra tekrar dbs geçiyo falan.. güzel :D
Ama şu B.evler'in geçtiği videoda dbs önde değil mi,yanlış mı görüyorum .. cidden tartışma olsun diye sormuyorum :)
ayrıca mehmetin sıkıştırması dbs ile aynı olsa sonuç nolur ? yani düşük sıkıştırma ile yarım boy geçiyosa bu adam yüksek sıkıştırma ve 300 derece bi eksantrik ile nolur acep
sabahlar olmasın:D
halilkarakas
13-05-2011, 15:16
vidyo çekilen araçta birisinde kamçı var :D :D
maşallah araçlara bence denkler
sabahlar olmasın:D
:confused::confused::confused::confused: lots of question marks baby
karaoğlan çok karanlık. :)
çok geriden çekilmiş görüntüler.
SekoLive
13-05-2011, 15:17
yaw sus u dbs yi biliyorzda karaoğlan kimdir namı nedir biraz bundan bahsedin :D
maşallah 3ünede
S.Özeren
13-05-2011, 15:17
ikisinede maşallah ikiside verilen emeği fazlasıyla gösteriyor :)
ilk 2 videoda sanırm Sus öne geçiyor sürekli çok azda olsa maşallah araçlara
BMK TypeR
13-05-2011, 15:21
Maşallah ıkısınede, başa baş zevklı deneme olmuş,
Bence ikiside hemen hemen denk gidiyor.İkisinede kocaman bi maşallah ve emegi geçenlerin bilgi verenlerin emegine saglık.İki araçda hiç birşey sökmeden denese olmuyormu maddi manevi yazık ya.Bu kadar hırs iyi degil canınızdanda önemli degil..
hahaha z4 yaa! :)
canavar işte canavar. :D
Kumburgaz düzlügünde de iki sefer denemeye kalktılar ama olmadı
ilkinde mehmet vites kaçırdı
ikincide Yigit 1 nci kornada bastı bu sefer mehmet bıraktı vs vs
onu da ekliyorum şimdi
erkin006
13-05-2011, 15:24
yanlız bu ne hırstır ya bence iki tarafta bi süre binmesinler araçlarına özellikle yiğit..tıra doğru denenir mi ya...Allah korusun...
kısaca ortada bi deneme denilebilir :D bu kadar kırmaya kırılmaya değmez
Maşallah ikisinede :) Video 10 numara olmuş, ilk deneme çok iyi bir dbs geçiyo bir sus geçiyo sonra tekrar dbs geçiyo falan.. güzel :D
Ama şu B.evler'in geçtiği videoda dbs önde değil mi,yanlış mı görüyorum .. cidden tartışma olsun diye sormuyorum :)
bak Yigitin koydugu videoda yigit cok daha önde ama benim koydugumda fark kapanmış ama gene DBS önde ilerde sus öne geciyor he ama viraj içinde oldugundan da olabilir
onu da Z4M den cekilmiş halindn görüceksin zaten sus öne geciyor orda
benim bahsettigim o yandan cekilen videonun 3 hali var bir geriden yandan cekilmiş biri ilerden yandan cekilmiş biride hemen kıçlarından Z4M den cekilmiş
ona göre yorum yapsın herkes
ilk basıolar DBS önde biraz ilerde fark kapanmış daha ilerde sus karış önde o 3 videoyu birleştirmek lazım aslında daha iyi anlaşılması için
Bütün araçlara maşallah Allah kaza bela göstermesin kimseye. Araçlar birbirlerine çok yakın gidiyorlar bence denk sayılırlar.Madem bu kadar hırs yaptınız araçlarınızı bu kadar söktünüz bu işin noktalanması için Akhisar'a gidin de bu olay kişilerin yorumlarına ve oylarına gerek kalkmadan sayısal değerlerle en hızlı kim belli olsun.
bak Yigitin koydugu videoda yigit cok daha önde ama benim koydugumda fark kapanmış ama gene DBS önde ilerde sus öne geciyor he ama viraj içinde oldugundan da olabilir
onu da Z4M den cekilmiş halindn görüceksin zaten sus öne geciyor orda
benim bahsettigim o yandan cekilen videonun 3 hali var bir geriden yandan cekilmiş biri ilerden yandan cekilmiş biride hemen kıçlarından Z4M den cekilmiş
ona göre yorum yapsın herkes
ilk basıolar DBS önde biraz ilerde fark kapanmış daha ilerde sus karış önde o 3 videoyu birleştirmek lazım aslında daha iyi anlaşılması için
teşekkür ederim cevabın için ..
ahmet3425
13-05-2011, 17:17
valla acıkcası netlik ve kimin gecip gecmediğini gorebilmek adına ulukanın eklediği videolar daha anlasılır cinstendi.
bu videolarda aractan dolayı biraz fazla titresim var ve bas cek yuzunden mesafe ayarlanamamıs :)
yinede elinize sağlık tşkler...
WhiteCupra
13-05-2011, 17:23
maşşallah iki aracada başa baş denk bir mücadele olmuş..bidahakine bu kadar sökmektense araclar toplu halde denensin ugraşmamış olursunuz arkadaşlar aynı hesaba çıkar yani..:D:D
Maşallah iki aracada.Ayrıyetten karaoğlana :)
onursumer
13-05-2011, 17:47
valla karaoğlandan çekilen goruntuden sonra ne gerek var atmosferiğe yaw :D
berkayGLRN
13-05-2011, 18:42
yanlız bu ne hırstır ya bence iki tarafta bi süre binmesinler araçlarına özellikle yiğit..tıra doğru denenir mi ya...Allah korusun...
bende arkadasa katılıyorum canınızdan önemlımı dır yahu gecmek veya gecilmek:)
ygtkrmdnz
13-05-2011, 20:12
çok eğlenceli videolar olmuş rekabet çok büyük :)
+ olarak kara oğlan ve z4 ezmiş :)
Juggernaut
13-05-2011, 20:35
Oğlan hızlıymış maşallah.
masallah ıkısı de ıyı gıdıyor ama bu araba gecmek ıcın araba sokme sevdası nedır bu kadar:)yazık gunah canım arabalarda yok cam cıktı yok tampon koptu flan dıye vıdeoda gorunce yazık dedım
mert_leon
13-05-2011, 22:02
vıdeolara gore kafa kafaya gıdılmıs cok zevklı denemeler olmus ıkı aracada bence 1 puan 3 puan alan yok :D
life is life
13-05-2011, 22:24
maşallah bütün araçlara... ikisi birbirine çok denk gidiyorlar gerçekten..
bu videolar daha açıklayıcı olmuş hakket kafa burun tırnak bi o bi o:)
Karaoğlan'ın sesi NFS Underground zamanlarını hatırlattı resmen..:)
Yalnız deneme yapılacak derken de Allah göstermesin bir kaza gelmesin kimsenin başına.İki araba da hızlı işte..
masallah coupeyi kim suruyor ahmet senmi:)
ıkı aracada maşallah emek var
VTec_king
14-05-2011, 00:23
Maşallah iki aracada kafa kafaya demek budur işte
100 200 devir arasında atılan viteslerin farkı var sadece demekki
GokhanRS
14-05-2011, 00:33
bilki ben sen sensiz yaşayamammmmmmmm, bitmesin sevgimiz yaşayamammmm.. ayrılaaaaaaaammaaaaaammmmm.... :) :)
Masallah araclara Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah :icon_tup::icon_tup:
mhmtsrtp
14-05-2011, 01:47
merakla karaoğlan bekleniyor:D karaoğlanın araç dışından videosu yokmu yav.
Düzlükte Typerlar sıkıcakken çekilmiş videosu var bazı arkadaşlarda eklerlerse sevinirim
Belki digerm araçlardan cekilmiş videolarda da görünüyordur
Karaoğlanı hilmi sürüyor ahmetin ne işi olur böle şelerle o motorcu hala ögrenemediniz :d
Selcuk_RoL
14-05-2011, 03:06
valla arkadaşlar herşey iyi güzelde en zoru o arabanın içinde vites geçişlerinde sabit durmaya çalışmak !!! offf... savaş kameramanının bile işi daha kolay:D:D
iyide bol bol ateş ediyoduk zaten sende bir savaş kameramanı yasinde bir savaş muhabiri sayılırsınız :D:D:D
Maşallah karaoglana güzel denemeler olmuş :)
Selcuk_RoL
14-05-2011, 10:44
iyide bol bol ateş ediyoduk zaten sende bir savaş kameramanı yasinde bir savaş muhabiri sayılırsınız :D:D:D
Ahehahehah abi en bombasida maslaga giristeki tunelde olan catara patara oldu uyku fln kalmadi bende goki bana bakiyo ben gokiye askerler ates acicak sandik bi ara:D
iki aracda aynı birbirine
Camcar fazla hızlı olunca bi garip oluyor :)
Ahehahehah abi en bombasida maslaga giristeki tunelde olan catara patara oldu uyku fln kalmadi bende goki bana bakiyo ben gokiye askerler ates acicak sandik bi ara:D
kanka sana dönüp pardon uyandırdım demesi fenaydı ya :hehe:
streetracer_nos
14-05-2011, 20:49
iki aracada maşallah