Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events - Manisa Akhisar drag yarışları ve sonuçları - 22.05.2011
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
ulasoztas1
22-05-2011, 15:27
tam kalktıklarında yayın mı gider arkadaşş
sonuc ne oldu baglantı kesıldı yıne
gitti bende yayın .. noldu sonuç ? :(
kim aldı ilk yarışı izleyemedim
The_Doctor
LAnnn hulk u izleyemedim :(
kım aldı bu arada herkesın yayın gıtmıs
ali_utku
hay şansımıza ya yayın gitti
ProTuner
ulan izleyemedim ya kesilip kesilip durdu:ofk:
emredağla
şans ya kim aldı ??
lanet olsun yayın kesldi km aldı ??
yayın gitti tuh ne oldu sonuc
tam yerinde gitti göremedik
OnurÖzden
22-05-2011, 15:28
abi burda yayın mı gider ya tekrar geldi şimdi 2 vs izlicez artık
ali_utku
22-05-2011, 15:28
oldumu 11 :D
Ahahaha dışarı çıktım kaçırdım hulku izleyemedim diye kimse izleyememiş :D
berkayGLRN
22-05-2011, 15:29
ulan hulk kalktı sıka sıka yayın durdu:(
Vtec-SEDAN
22-05-2011, 15:29
12.02 yapmış
geçmiştir herhalde :)
ibiza cok ıyı yuruo masallah.
ali_utku
22-05-2011, 15:31
hulk kazandı
hulk 2-0 almış beyler dağılın...
ibiza çok iyidi...
berkay_aydin
22-05-2011, 15:31
Hulk aldı..
Hulk la karaoğlan kalksa tam fena olucaktı beee kamerana duyuruyorum burdan gösteri kalkışı yapsınlar :D
berkayGLRN
22-05-2011, 15:32
hulk ya bitirdi ibizayi:D
kıl payı gectı hulk ...seat nasıl gıdıyor ole
yayın kesileceği zamanı biliyo arkadaş :) Helal olsun 2 aracada...
onursumer
22-05-2011, 15:32
hulk aldı ama ibiza fena :)
berkayGLRN
22-05-2011, 15:33
su kameraya el sallayanlar insanın sınırını bozuyo
Orhan Gül'ün yanındayız hadii :)
son 2 zaman nasıl bilen yazarsa çok sevinirim hulk-ibiza?
Hulk ve karaoglanin show u akhisari inletti izlediniz degilm mi :D
berkay_aydin
22-05-2011, 15:34
Kaçırmayın :)
Bluttbeton
22-05-2011, 15:35
hulk aldı
şimdi gc8 vs porsche güzel bişe çıkacak
kameranın önünde başka eksik kişi varmı acaba ?
şu adamları alın oradan 5 kişi takılıyorlar orada :(
Ve Tork Garaj GC8 hardcore ;) Başarılar Orhan..
berkay_aydin
22-05-2011, 15:37
şike var :D impreza adam akıllı kalkamadı
Bluttbeton
22-05-2011, 15:37
gc8 geç kalktı
çok acele kalkış oluyor .........
berkay_aydin
22-05-2011, 15:39
arabanın altında ne var ya ??
OnurÖzden
22-05-2011, 15:39
O nasıl kalkış aman yarabbi :D
Shadow_Dancer
22-05-2011, 15:40
sinyalizasyon bence çok kötü.. sürücüler ne oldugunu anlamadan yarış başlıyor.
gc8 ok oldu bu sefer de bir hata var bu işte...
şimdi gerçek kalkış oldu...
berkay_aydin
Fare mi? ne oldu ya :D :D
berkayGLRN
porsche cok kötü bi derece yaptı yav :(
2. kalkış adaletli oldu..Adam launch yapmadan hemen ışık yanıyo..
Bluttbeton
porsche arıza çıkardı galiba
abi biri şu kameranın önündekiler çıkarsın artık .. kameramanda bıktı heralde artık tınlamıyo valla
gsi_club
22-05-2011, 15:41
ne var porchenin altinda.bu sekilde canli yayin olmasi muhtesem oldu resmen.herkesin ellerine saglik.
2. kalkış adaletli oldu..Adam launch yapmadan hemen ışık yanıyo..
+1453 kesinlikle çok acele oluyor...
kickboxer
22-05-2011, 15:43
süre ney subaruda
yahu dereceleride görseydik bi.
berkayGLRN
gc8 eziyodu adamı geri gelirken:D
fatih(fb)
kameranın önünde 3-5 kişilik boşluk var söyleselerde dolsa:D
tebrikler subaruya....
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler...:icon_tup::icon_tup:
kalkıs oldu kamera zoom yaptı goremedık kalkısı.... müdür de orda ayrı bır dunya...
ProTuner
Yarışlar bitti dağılın beyler :D
kickboxer
22-05-2011, 15:44
su subarunun son süresi ney ya
porsche'dan iyi süre yapan var mı şu 11.xxx derecesinden başından beri takip edemedim.
impinin ses efsane hasta oldum :)
Tebrikler Tork Garaj yine güzel bi kalkış oldu...
teşekkürler canlı yayında emeği geçenlere ve yarışanlara..
ali_utku
porschedeki problem ne anlayamadım?
berkayGLRN
mevzu cıktı galiba bu ne kalabalık:D yayın bitti mi?
Emeği geçen herekze binlerce teşekkür. Kameramanın sabrına da ayrıcana teşekkürler.
sınıf birincilerine tebrikler.
orada olamasakda, ordaymışız gibi oldu .
Kahraman castle
22-05-2011, 15:45
evet ve.... bitti
Tüm araçlara tebrikler... bu canlı yayını akıl eden organizatörlere de teşekkürler...
daha kalabalık daha profesyonel nice draglara inş... sezon daha yeni başladı :D
chevy_Boy
emeği geçen herkese teşekkürlerr :) gidemedik die üzülmedik :D
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler elinize sağlık..
gsi_club
yayin bittimi arkadaslar?
Soichiro
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler, canlı yayın çok iyi oldu :)
katilan yarisan emegi gecen herkezi tebrik ederim, cok guzel bir organizasyondu. Esas kdt ile sure gormek istiyorduk ama kismet olmadi sanziman kirildi, GC8 de hakkaten cok sade bir setup ile cok iyi is yapti.
yarışlar bitti dağılma vakti :D yayın da ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler .. ilk defa bu kadar rahat ve keyifli izleyebildim belkide .. ayaklarıımı uzattım izledim , nefis
kupa torenınde versınler yaw barı izleyek onuda :)
sürede 997 ezdi ama pilotajda subi ezdi son iki kalkışta...
hata affetmeyen bir org olduğunda subiye tebrikler yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...
renkli bir pazar günü oldu evde pc başında heyecanlı bir şekilde izledim çok zevkliydi...
yarısı alamadı ama best time da porsche 1.
yayında emeği geçenlere teşekkürler bundan sonraki yarışlarında canlı olması tek temellimiz :)
Bluttbeton
22-05-2011, 15:47
Emeği geçen herkese teşekkürler özellikle kameraman'a
bize ordaymış gibi hissettirdiler tekrardan teşekkürler
ali_utku
yayında yapımda emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.orada olamasakta bu zevki tattırdılar bize.
araç sahiplerininde emeğine sağlık.grup 1. si olan araç sahiplerinide tebrik ederim
powerfuL
sürede 997 ezdi ama pilotajda subi ezdi son iki kalkışta...
hata affetmeyen bir org olduğunda subiye tebrikler yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...
renkli bir pazar günü oldu evde pc başında heyecanlı bir şekilde izledim çok zevkliydi...
yıgıt sana ozel mesaj attım gelmedımı
Bu yayın işi çok iyi oldu gerçekten yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.
Buradan bile izlemesi çok keyifli bir organizasyondu
Valla yayında,organizasyonda emeği geçen ve oraya aracını götürüp piste çıkan herkesden Allah razı olsun. Güzel bir yarış oldu...
berkayGLRN
22-05-2011, 15:48
Yapımda ve canlı yayında emeği geçen herkese teşekkürler cok iyi oldu evimizden izledik rahat rahat:)
emredağla
yayında ve yapımda emeği gheçen herkese teşekkürler .... çok güzel bi organizasyondu..
SubieGuy
Yarışmacıların çoğu "staging" olayını anlamamış görünüyor, üç ışığı yakıp orada uzun süre bekliyorlar. Hatta porsche sürücüsü 3 ışık yanık halde araçtan inip kaskını çıkardı. Bu normalde diskalifiye sebebidir, orada uzun bekleyenleri hakemin uyarması gerekir...
İlginç şekilde kalkışta 3 ışığı yakıp bekleyip, yandaki 2. ışığını yakarken, yani daha yarım debriyaj ilerlerken lauchda hazır bekleyen var, bunun bir limiti olmalıdır.
yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler tekrarını dileriz :)
yarışa katılanlara ve kazananlara tebrikler :)
çok güzel bir pazar günü oldu F1 seyredermiş gibi seyrettim canlı yayından. Emeğini geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum..
street_cops
22-05-2011, 15:49
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
elinize sağlık, sayenizde ordaymış gibi oldum. yayın bitmedi sanırım, kupa törenini de vercekler.
herkese gecms olsn yayin btti izledgnz icn saolun dinlenme vakti =)
aynen katılıyorum emegı gecen araclarını hazırlayanlara...bıkıp usanmadan MÜDÜR dıyen kameraman arkadasa tesekkurler...gıtmesekte gormesekte yasadık...
Yarışmacıların çoğu "staging" olayını anlamamış görünüyor, üç ışığı yakıp orada uzun süre bekliyorlar. Hatta porsche sürücüsü 3 ışık yanık halde araçtan inip kaskını çıkardı. Bu normalde diskalifiye sebebidir, orada uzun bekleyenleri hakemin uyarması gerekir...
İlginç şekilde kalkışta 3 ışığı yakıp bekleyip, yandaki 2. ışığını yakarken, yani daha yarım debriyaj ilerlerken lauchda hazır bekleyen var, bunun bir limiti olmalıdır.
katılıyorum çogu denemede böyle oldu buradan eksikliklerin çıkarılıp bir daha ki org. bu sıkıntılar giderilirse daha güzel yarışlar olucaktır...
Türkiyede 400m drag rekoru kaç sn ile kimde ?
gunun aracı siyah saxo bence tebrikler :) adem b20 süre ve kalkışlar güzeldi ... hulk ksk sesler superdı... paşaoğlu ıbızada ıyıydı...
canlı yayında muhtesem..
Öncelikle Tork Garaj ve ekibine Tebrikler,katılan diğer araçlarada tebrikler. KDT ve Ahmet Abi (saxo) için çok üzüldüm bi sonraki yarışa artık.. Hulk'a ayrıca helal olsun Hilmi abi tebrikler..
Yayın çok iyiydi emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler..
Bana tree çok hızlı geldi 2.hazırlandıktan sonra hızlıca start başlıyor daha launch controlu tam yapmadan...
cetinkaya55
22-05-2011, 15:52
Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler,canlı izleme müthiş keyif vericiydi.Yarışanların emeğine,yüreğine ve cebine sağlık.Orhan kardeşimi ve Tork Garajı tebrik ederim...
Emeği geçen herkese teşekkürler çok keyifliydi
kupa törenlerinide izlesek iyiydi :)
katılıyorum çogu denemede böyle oldu buradan eksikliklerin çıkarılıp bir daha ki org. bu sıkıntılar giderilirse daha güzel yarışlar olucaktır...
Bence hakemlerinde tam bilgisi olmayışından oluyor kuralları tam anlamı ile ne uyguladılar nede düzgün bi bilgilendirme yaptılar.
Bu tarz yapan sürücüleri direk diskalifiye etseler herkez öğrenir :)
ulasoztas1
22-05-2011, 15:53
güzel org.tu özellikle canlı yayın çok başarılıydı kesintiler dışında emeği geçen herkesin eline sağlık
Bence hakemlerinde tam bilgisi olmayışından oluyor kuralları tam anlamı ile ne uyguladılar nede düzgün bi bilgilendirme yaptılar.
Bu tarz yapan sürücüleri direk diskalifiye etseler herkez öğrenir :)
Diskalifiye etmeleri de şu şekilde doğru değil zaten katılan araç sayısı az adam istanbuldan bursadan kalkıp gelmiş brifing olayını iyi yapsalar bunlar olmazdı zaten...
fatih(fb)
22-05-2011, 15:55
yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler araçlara maşallah. ses olarak ksk civic bi başka geldi bana:D
Bana tree çok hızlı geldi 2.hazırlandıktan sonra hızlıca start başlıyor daha launch controlu tam yapmadan...
Aynen sanki sünnet töreni var gibi herkez arabaların başına toplanıyo sürücüler konsantre olamadan lambalar yanıyor ordaki görevli arkadaşlar sıkı tutsalar daha sakin kafalarla kalkacaktı araçlar; görüşündeyim..:icon_tup:
Eğlenceli bir gün geçirdik işde yarışan ve orda bunu sağlayan arkadaşlar sayesinde bırakın diskalifiyesini kurallarını her şey zamanla düzelir..
SubieGuy
22-05-2011, 15:58
Bu organizasyon, bundan sonrakilerin geçmesi gereken bir çıta koymuş oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, sağolun...
Opel corsa gsi 'ın 12.4sn lik süresi var ve ihraç yazılıyo ne oldu o sürede?
Konyada geçen seneki yarışlarda aşırı derecede bekletmenin nedenini daha iyi anlıyorum. Araçların hemen yanındaki görevliler yada arkadaşlar ve super sonic tree yarışların kaderini gerçektende çok değiştirdi inşallah bir dahaki sefere bu sorunlar çözülür.
yarışmacıların çoğu "staging" olayını anlamamış görünüyor, üç ışığı yakıp orada uzun süre bekliyorlar. Hatta porsche sürücüsü 3 ışık yanık halde araçtan inip kaskını çıkardı. Bu normalde diskalifiye sebebidir, orada uzun bekleyenleri hakemin uyarması gerekir...
Ilginç şekilde kalkışta 3 ışığı yakıp bekleyip, yandaki 2. ışığını yakarken, yani daha yarım debriyaj ilerlerken lauchda hazır bekleyen var, bunun bir limiti olmalıdır.
+1 ..................................
Low-Rider
22-05-2011, 16:24
Guzel bir gundu,katilan araclar cok iyiydi drag ozlemini giderdim vallahi:)
Seeding kismi biraz uzun surdu ve sonrasi bekleme izleyenler icin cok yorucu oldu.
Gunun araci ferro saxo idi bencr,vetteyi gecisi ve sonraki kalkislari cok heyecanliydi. O nasil bir 4.vites ole:D
Hulk karaoglan sesleriyle mest etti zaten,yine bursadan gelen 2eg ve 131 guzel yaris cikardilar.
Saxo turboyu izlemeyi ozellikle hulk ile kalksisini merak ediyordum ama kismet olmadi
Emegi gecen herkese tesekkurler.
Pist kenarinda yiyecek icecek hic birsey satilmamasida enteresandi:)
siz salaksınız olum yusuftan köfteleri alıp pistin kenarında mangal yapıp satacaktınız :D paraya bak bee :D
Low-Rider
22-05-2011, 16:28
E36 m3te guzeldi standartti sanirim , ozellikle clio ile ilk kalkisi
flexamin
22-05-2011, 16:37
Nazmi'ye sevindim ama kadir abiye de üzüldüm :S vites geçmedi ah bi geçse çok güzel olurdu :S
Güzel bir pazar günü geçirdim evimde,çok teşekkürler :)
Bence gayet başarılıydı,bi kaç olumsuzluk göze çok batmış ama biraz da olumlu eleştiri yapmak lazım ki bu organizasyonu yapan kişilerin şevki kırılmasın,tam aksine üstüne koya koya gitsinler.
Katılımcı sayısı biraz azdı keşke daha çok katılımcı olsa,daha çok rekabet olsa,caddelerden pistlere geçilse ufak ufak,roll de olsun ama dragsız da kalmayalım :)
bide Hulka helal olsun sessiz sedasız toplandı,bitirildi proje.Her yerde de koşuyo,örnek olacak hareket :)
Ufak tefek aksaklıkarı olması gayet normal.
İnternetten yayınlama fikri müthiş.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Çok keyifli organizasyon olmuş.
malesef sadece son iki kalkışı görebildim ***** saat farkı :)
gerçekten takdire şayan bi olaydı canlı yayın olayı tebrikler
Kadett_gsi
22-05-2011, 16:58
organizasyonu düzenleyen ve katılan herkese tebrikler , canlı yayın on numara idi , orda gibi seyrettik ve heyecanlandık :D
Gerçekten çok keyifliydi bize bu heyecanı yaşatan emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler
Hızlı_Fransız
22-05-2011, 17:34
Organizasyon çok güzeldi. Yarışan araçlarda çok sıkı ve zevk verici idi.organizasyondaki bence sınıflarda zamana görede olsa bence araçlar arasında kura cekilip sınıf içinde elemeli yarışalardı cok iyi olurdu özellikle siyah saxo araç ve sahibi ciddi derecede yorulmuştur diye tahmin ediyorum.Birde o mavi 205 gittimi gelmek nedir bilmiyordu 10 veya 15 km/h ile geri geliyordu güneşin anlında bayıldık sıcaktan :)
Organizasyon çok güzeldi. Yarışan araçlarda çok sıkı ve zevk verici idi.organizasyondaki bence sınıflarda zamana görede olsa bence araçlar arasında kura cekilip sınıf içinde elemeli yarışalardı cok iyi olurdu özellikle siyah saxo araç ve sahibi ciddi derecede yorulmuştur diye tahmin ediyorum.Birde o mavi 205 gittimi gelmek nedir bilmiyordu 10 veya 15 km/h ile geri geliyordu güneşin anlında bayıldık sıcaktan :)
o 205 ci arkadas hep öyle yapıor :)
cok hostu valla golgede oturduk guzelce izledik istabul tayfasindan yavuz onur k ve sefayla konustuk ankaradan mertcan ve kadir abi:)hulk gercekten mukemmeldi
Hızlı_Fransız
22-05-2011, 17:45
o 205 ci arkadas hep öyle yapıor :)
biliyorum hep öyle yapıor ama diger arkadaşlara tempo yönünden biraz daha uysa güzel olur.
arkadaşlar ben takip edemedim'de sonuç olarak kim ? ve hangi araçla 1.oldu bilen varsa yazabilirmi sonuçlar açıklandıysa tabi :D
harika bi gündü, günün yıldızları ferro saxo pasaoğlu ıbızaydı bana göre, yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
arada ses verıyoruz:) gelseydn gorurdn:):)
nasip kanka inşallah bi dahakine, hey gidi günler heyyy :D
Gc8 in setupuni bilen varmi?
The_Doctor
22-05-2011, 18:40
Resim Çeken Yokmu Yaw...
gökh@n_gr
22-05-2011, 18:56
şimdi girdim eve.2 kupa aldı bizim grup hemde ilk 2 sırada ferit ve alper kardeşlerimi tebrik ediyorum ikisininde hakkıydı. ama günün yıldızı ferit ve saxo vts si idi resmen pistin içinde kilo verdi kardeşim:D:D ayrıca arabanın resmen canı acıdı uygulama kötüydü bence resmen işkence yapıldı arabaya. inş. daha nice kupalara diyorum organizasyonda genel itibari ile başarıydı rpm ekibini kutluyorum:)
bir sürü şanssızlık oldu bizim açımızdan,ayar sırasında yarışma sırasında sürekli basınç hortumu patladı. 1-2 düşük basınç 3 e atınca 26-27psi da hortum gitti hep. 3de bayılmanın nedeni odur.
son olarak ya da debriyaj-şanzımanla ilgili sıkıntı var ya başak birşey, şu an bişeyler kilitlenmiş durumdaymış motor dönmüyormuş
Mustafa Birsesli
22-05-2011, 19:24
ferro kardeşime tebrikler ve tabi ferite yardımını esirgemeyen alper dincer akgün kardeşlere de yemek olayı sıkıntıydı biraz rpm ekibinede teşekkürler güzel gündü fakat yıldızlardan eksikler olmasaydı daha ıyıydı
h.guroglu
22-05-2011, 19:25
rpm ekibine çok teşekürler her nekadar akhisara gidemesekte canlı yayın yapıp biz gelemiyenleri sevidirdiklerinden dolayı kutlarım
birdaha ki tüm organizasyonların aynı şekilde canlı olarak yayınlarsanız çok seviniriz
DCO Works
22-05-2011, 19:49
kazasız belasız güzel bi yarış atlatlık her ne kadar amele yanığı olsakta :
fotolar ve videolar inş en kısa sürede gelecek
kazasız belasız güzel bi yarış atlatlık her ne kadar amele yanığı olsakta :
fotolar ve videolar inş en kısa sürede gelecek
bekliyoruz umut :)
HaLuK-35
22-05-2011, 20:01
Bizim açımızdan maalesef cok üzücü 1 gün oldu,caddelerde o kadar deniyoruz,aklımıza gelen her turlu hazırlıgı yapıyoruz,her turlu önlemi almaya calışıyoruz ama yine de sans olmadıgı zaman bişeyler cıkıyo..Vardır bunda da bi hayır diyoruz,rv saxo bugün bizi üzmüş olmasaydı gercekten güzel bi yarıs cıkarcaktık ama saglık olsun bugun de rakiplerimiz sevindi bu işler böyle :) Alperi ve feriti tebrik ediyoruz plakamızı en guzel sekilde temsil ettiler..Organizasyon için de emegi gecen herkese tesekkurler..
Skyhawk34
22-05-2011, 20:02
Hulk ' ın Videoları varmı fazla izleyemedimde
yav ne gundu.butun gun kameranın basına gunesin alnında kameramanlık yaptım :D.semsiyem uctu 2 sefer.bide kameranın onunu actırcam die ses tellerim gitti :D.neyse bunlar olacak seyler ilk deneyim bi dahakine cok cok daha iyi bir cekim kalitesi ve sorunlar cozulmus olarak geri donucez ;).organizasyonda emegi gecen tum herkesin eline koluna alın terine saglık gene gayet guzel bir yarıs cıkardıgımızı dusunuorum :).hersey muhtesemdi :)
başkan sen miydin kameraman :D valla iyi sabrettin o kameranın önündekilere kafa göz dalardım ben :D
Bursa ekibi olarak mangalı yaptık dün gece. Gündüz de 14:00e kadar kaldık sonra ufak bir grup olarak döndük Bursaya, yani sona kadar duramadık. Yine de çok güzeldi herşey. Sadece birşey çok sinir bozucuydu. Sabah tam saat 6da Ankaralı bilmemkimden dokuma tezgahında vurdum mala diye bi şarkımsıyla uyandık. Kimin arabasında çalıyosa o sabah sabah kusura bakmasın otoparkta arabalarda ve çadırlarda uyuyanlar olarak koro halinde kulaklarını çınlattık. Biraz ayıp etti o arkadaş. Onun haricinde herşey mükemmeldi :) Gece ve gündüz yaptığımız mangalda kokoreç sefamız 10 numaraydı ;)
hakan iyi sabrettin o sıcağın altında hakkını helal et kardeşim
Bursa ekibi olarak mangalı yaptık dün gece. Gündüz de 14:00e kadar kaldık sonra ufak bir grup olarak döndük Bursaya, yani sona kadar duramadık. Yine de çok güzeldi herşey. Sadece birşey çok sinir bozucuydu. Sabah tam saat 6da Ankaralı bilmemkimden dokuma tezgahında vurdum mala diye bi şarkımsıyla uyandık. Kimin arabasında çalıyosa o sabah sabah kusura bakmasın otoparkta arabalarda ve çadırlarda uyuyanlar olarak koro halinde kulaklarını çınlattık. Biraz ayıp etti o arkadaş. Onun haricinde herşey mükemmeldi :) Gee ve gündüz yaptığımız mangalda kokoreç sefamız 10 numaraydı ;)
hahahhaha dokuma tezgahında vurdum mala mı :D :D
turuncu t-shrit lü arkadaş foruma uyemi :)
siyah vst yi canı gönülden kutluyorum zamanında benide geçmişti :) aydan abi ama gerçekten ciddi bir yürürü war maşallah diyorum alper de güzel yürüdü hakkını yememek lazım onunda bende bugün ipi gögüsliyen vts idi kin ne derse desin....... bugün araçların o kadar sökükdüki gerçekten içim acıdı.... bazen diyorum eger aracım byle yürücekse hiç yürümesin diyorum..... emegi geçen herkese tşkler....
gökh@n_gr
22-05-2011, 20:24
siyah vst yi canı gönülden kutluyorum zamanında benide geçmişti :) aydan abi ama gerçekten ciddi bir yürürü war maşallah diyorum alper de güzel yürüdü hakkını yememek lazım onunda bende bugün ipi gögüsliyen vts idi kin ne derse desin....... bugün araçların o kadar sökükdüki gerçekten içim acıdı.... bazen diyorum eger aracım byle yürücekse hiç yürümesin diyorum..... emegi geçen herkese tşkler....
bu vts o değil bu daha yeni yapıldı ilk yarışıydı bugün..
Yarışı download edebileceğimiz link varmı acaba ?
ygtkrmdnz
22-05-2011, 20:25
ac 106 nın ve eg lerin sesi muhteşemdi :) siyah vts gerçekten üst üste çok yarıştı yinede çok güzel dereceler aldı her yarışta saniyeler dahada azaldı :) m3 ile vette yarışı heyecanlıydı hulk dan daha düşük süreler bekliyorduk yinede maşallah tüm araçlara
başkan sen miydin kameraman :D valla iyi sabrettin o kameranın önündekilere kafa göz dalardım ben :D
aynen bendim olucak ama o kadar ya ilk kez yapılan bsydi gene eksikleri gorup duzeltmek amacımız ;) asıl kara_baskan'ın eline saglık butun yapım ona ait ben cekim yaptım sadece :)
hakan iyi sabrettin o sıcağın altında hakkını helal et kardeşim
eyw goki sıcak cidden cok zorladı ama idare ettik amele yanıklarıyla :D maksat hizmet olsun :D
Yarışı download edebileceğimiz link varmı acaba ?
herhangi bir kayıt yapılmadı ama bi dahaki yarıs o işide cozucez kesinlikle partlara bolup paylasım gayet guzel olabilir ;)
morgy_drag
22-05-2011, 20:51
Elinize sağlık valla..yapımda ve yayında emeği gecen herkes ten Allah razı olsun..
Hayatımda seyrettiğim en serin drag yarışıydı..
Bir de fınısh te camera olsa super olurdu sankı :)
Bu arada sabahın korunde o muzık olayı da kotu olmuş ya :)
bu vts o değil bu daha yeni yapıldı ilk yarışıydı bugün..
bence bu ondanda fena... maşallah....
herşey çok güzel 10 numara ama bi tribünü yok şuranın tavuk gibi kızardık belediye bi tribün dikememiş okadarda gözde bi piste... emeği geçen herkese tşkler güzel organizasyondu dereceye girenlerede tebrikler... ferit biraderim savaştı resmen galibiyetide aldı. alpercimde 1. olmasına rağmen centilmence yerini ferite verdi :icon_tup: dinçer abimde 106-saxo daki ustalığını konuşturdu.. :icon_tup:
Ac 106 yada maşallah güzel gidiyo ama istanbuldaki videolarını izlediğim kadarıyla, alperin ve feritin aracı demekkı çok can yakar orada..
bence bu ondanda fena... maşallah....
o aracın hakkını yemeyelim 13.700 yapmıştı o.. daha o derecelere inen 1.6 N/A bi araç olmadı..
harika iki gün geçirdik.cumartesi mangaldı anremandı gayet iyiydi.c.tesi gecesi 2.hatta3.kez mangalı yaktık.
pazar sabahı pistde araçda yatarken hulkun çatapata sesine uyandım:)
yarışda seiding olsun,yarış olsun gayet güzel ve zevkli geçti.
şanssızlıklarda oldu. oraya kadar gelen
lacivtec
vts power ahmet
torj un subarusu
mustafanın rc sine çok üzüldüm.hepside kafa araçtı ama mekanik spor bu,şanssızlıklar olabilir.
organizasyonda emegi geçen,yarışan,izleyen ve bizlerle birlikde olan bütün dostlara sonsuz teşekkürler...:)
bu arada moderatör arkadaşlar konuyu geri motorsporlarına alabilirlermi canlı yayın bitti:)konu orda daha iyi..:)
overblack
22-05-2011, 21:09
güzel bir c.tesi gecesi ve pazar günüydü.yarışan herkesinin bileğine sağlık.organizasyonu yapan arkadaşlarında emeklerine sağlık
Ellerinize sağlık cidden cok güzel canlı yayındı izlerken kac kere allah razı olsun dedim bilmiyorum...ellerinize saglık emeği gecen herkeze cok teşekkürler.
erol abi bi sonraki yarış ne zaman tahmini ??
26/06 tuncer 1 ay sonra yani :) iyi hazırlan:)
Elimden geldiğince takip ederim f1 vs.
Ama hayatım boyunca izlediğim en iyi organizasyondu.
orda gibiydim.
khan dedi ya : mazot kokusunu aldım diye.öyleydi işte :)
allah razı olsun hepinizden.
Mehmet Alacicek
22-05-2011, 21:19
cok güsel bi yarış haftası geçirdik gene..... cumartesi akşamki mangalımız muhabbetimiz olsun keyifli ve eğlenceliydi. izmir dışından gelip mangalımıza eşllik eden , pazarsa yarışmak için olsun izlemek için gelen herkese sonsuz tşk.ler.....
ferro vts kardeşimi başarısından dolayı kutlarım....
alper de clıo rsine alışsın daha da güsel süreler cıkaracaktır...
bazen motorsporlarında aksilikler oluo;keşke olmasada daha güsel anlar yaşasak...
karaoğlan ve hulkda kulaklarımızın pasını sildi resmen:):icon_tup:
Yarışta emeği gecen herkese sonsuz tşk.ler alnımızın akıyla bi yarışı daha bitirdik...:heyoo:
Güzel bi org. oldu bitti tebrik ederim. Birde kayıt alınmadıgı söylenmiş gerçekten alınmadımı? :(
Caglar_VTH
22-05-2011, 21:27
Ferıtı tebrık edıyorum.lambaya ve araca alısıncaya kadar bırazcık arabanın sıvı ısıları yukseldıgı ıcın arabanın performansında dusme oldu.kımse ılk yarısı dıye yorum yapmasın ılk yarısında bukadar araba eleyen ustalar oldugunu zannetmıyorum.arabada fızıkı olarak emegı gecen team pasaoglu ve alper ve dıncer akgune tebrıkler.bekır osmanpasaogluda dızel kırılması zor bır zamana ımzasını attı.bır dahakı yarısta daha ıyı sureler beklıyoruz
Cok guzel bir yaris gunuydu ozlemisim bole bir ortami
Herkes padokta dost herkes birbirinin yardimina kosuyor
Alet takimlari ordan oraya
Rakiplerin araclarina yardima kosanlar yeterki arac yarissin emekler bosa gitmesin diye ugraslar
Bugun Akhisarda padok alaninda DOSTLUK
Start cizgisi ile finish cizgisi arasinda da REKABET vardi
Masallah Suphanallah bu dostluklara diyorum
Yarismis neticeymis hic umrumda degil ben bu ortami seviyorum ellerimiz kir icinde ve sis gunesten yandik amele gibi ama kimse kimseye oflayip poflamadi 1 kere olsun
Birine bisi lazim oluyor tum padok seferber oluyordu
Startta basarili basarisiz olan butun araclar alkislaniyordu
Kavga yoktu
Gun sonundaki toplu resim de herseyin aciklayicisi ve ozetidir lutfen birisi eklesin
Butun yaris ekibine ve katilimcilara sonsuz tesekkurler
Allah daim etsin insallah bu guzel ortamlari bize
Siz destekleyenlerede cok tesekkurler
Mehmet Alacicek
22-05-2011, 21:45
Cok guzel bir yaris gunuydu ozlemisim bole bir ortami
Herkes padokta dost herkes birbirinin yardimina kosuyor
Alet takimlari ordan oraya
Rakiplerin araclarina yardima kosanlar yeterki arac yarissin emekler bosa gitmesin diye ugraslar
Bugun Akhisarda padok alaninda DOSTLUK
Start cizgisi ile finish cizgisi arasinda da REKABET vardi
Masallah Suphanallah bu dostluklara diyorum
Yarismis neticeymis hic umrumda degil ben bu ortami seviyorum ellerimiz kir icinde ve sis gunesten yandik amele gibi ama kimse kimseye oflayip poflamadi 1 kere olsun
Birine bisi lazim oluyor tum padok seferber oluyordu
Startta basarili basarisiz olan butun araclar alkislaniyordu
Kavga yoktu
Gun sonundaki toplu resim de herseyin aciklayicisi ve ozetidir lutfen birisi eklesin
Butun yaris ekibine ve katilimcilara sonsuz tesekkurler
Allah daim etsin insallah bu guzel ortamlari bize
Siz destekleyenlerede cok tesekkurler
tşk ederim ii dileklerin için bizde bu durumu istiyorus işte...
herkes birbiri için koşsun yadımcı olsun ve pistte ii olan kazansın...
bu yarışa gelesiye kadar herkes cok emek harcıooo
bi dhaki yarışta görüşmek üzere
rpmde ilkler bitmez yeni ilkler le görüşmek üzere :):):)
The_Doctor
22-05-2011, 21:45
Arkadaşlar Resim Çeken Yokmu Hiç ? Gelemeyenler olarak arşivlerimizde yer almalı diye düşünüyorum.
Canlı yayın için çok çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden mahrum kalmadık bu zevkten.
Katılımcıları Memnun, İzleyenleri Mutlu Edebildiysek Ne Güzel.
Hakkınızı Helal Edin.:heyoo:
Arkadaşlar Organizasyon İşi Cidden Zor İş.
Bizler Ekip Olarak her Hafta mutlaka toplantı yapıp, Nasıl Daha İyi Yapabilriz diye tartışıyoruz.
buraya yazması abesmi kaçar bilmiyorum ama ciddi anlamda, düşük imkanlarla imece usulü yapıyoruz bu işi.
Bir arkadaşımız gider kendi cebinden Kupaları Yaptırır. Biri Pankartları Yaptırır, Diğeri Sticker'ları.
Biri Evinden Su Sebilini Getirir, Diğeri İş Yerinden Yangın Söndürücüler vs. vs.
Bu Haftasonu çok hızlı araçları Akhisar'da İzleyebilicektik ama nasip olmadı.
Ahmet Abi-Saxo, Metin Abi-LaciVtec, Utku-RC, Ado-Wrx mekanik aksaklık Yaşayan Dostlarımızdan bazıları.
Benim içinde çok özel olan kdt Plakalı wrx, malesef şanzuman kırdı. farklı fanteziler vardı, artık onları deneriz Tork'unda desteğiyle.
zaten antrenmanlarda, iki kişi, yumuşak bir kalkış ve nossuz şekilde 11.20 çıkardı, buda birşeyleri belli ediyor:D
Herkeslere Teşekkürler.
Hilmim,
Helal Olsun Bro, Kapakların En Güzelini Yaptın Bana :D ahahah:D
Hilmiyle seading öncesinde laflarken, Basıncının Yüksek Olmaması ve Nos Kullanmaması sebebiyle 13-13.50 arası bekledğimi söylemiştim. İlk seferinde 12.2xx yaptı sağolsun.
Rabbim Nazarlardan saklasın:icon_tup:
DCO Works
22-05-2011, 22:02
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/22/12920.jpg
büyük hali yukarıdaki linkte.
bi problem sebebiyle ufak halini yükleyemedim kusura bakmayın
miniks Hilmi abi nin isteği üzerine toplu çekilen foto
DCO Works
22-05-2011, 22:05
Arkadaşlar Resim Çeken Yokmu Hiç ? Gelemeyenler olarak arşivlerimizde yer almalı diye düşünüyorum.
Canlı yayın için çok çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden mahrum kalmadık bu zevkten.
biraz sabırlı olursak fotoğraflar gelecek.
çok sayıda foto var onların ayıklanıp düzenlenmesi lazım.
vede yorgunuz :) okul v.s :)
hepsi yakında gelecek
The_Doctor
22-05-2011, 22:09
biraz sabırlı olursak fotoğraflar gelecek.
çok sayıda foto var onların ayıklanıp düzenlenmesi lazım.
vede yorgunuz :) okul v.s :)
hepsi yakında gelecek
Varolduğunu bilelim de bekleriz napalım :D Saolun şimdiden tekrardan emeğinize sağlık
Bu pazar gününde evde yatarken canlı canlı dragları izlememize yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum .. Emeğinize sağlık.. Çok güzel bir organizasyondu. Tebrikler
güzel haberler hepsi teşekkürler.
foto ve videolar çoook büyük bi merakla bekleniyo. :)
Jön Türk
22-05-2011, 22:14
Antalya'dan sabah 05:00 da çıktık.4-5 saat sonra Akhisardaydık.Çok güzel bir ortamdı.Herkes seviyeliydi.Pistte herhangi bir taşkınlık yapan olmadı.Karşıdan karşıya atlayan olmadı.Herkes alkışlandı çok güzeldi.
Siyah si , siyah saxo , siyah m3 ü çok beğendim.Emin Sarı yine bombaydı :) 1 bardak suyumuzu almadı :p Şansızlık yaşayanlara geçmiş olsun.Bir dahaki yarışa nasipse yine gelicez .Herkese çok teşekkürler.
Bugün herşey çok güzeldi, RPMTürk ekibine böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkürler. Yarışmak için gelenlerinde ayaklarına sağlık böyle güzel saatleri yaşattıkları için...
Baya fotoğraf çektim, her aracın en az 1-2 fotosu mevcut, düzenleyip bir konu açarım inşallah. Ama bu akşamlık İdare edin hem misafirim var hemde yoruldum artık :) Birde fena yanmışım o güneşte Amele yanığı resmen :D
Tadımlık ;
http://img5.imageshack.us/img5/5770/img9445copy800x378.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/5/img9445copy800x378.jpg/)
http://img339.imageshack.us/img339/8219/img9622copy800x534.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/339/img9622copy800x534.jpg/)
alpergti
22-05-2011, 22:21
öncelikle nereden başlasam bilemiyorum :D
sabah besmeleyle çıktık evden bastık geldik saxo king ferroyla :Dbirgün önce ona olacakları söledim geçilmeye gitmiyoruz rakip farketmez kim gelirse gelsin tabi ilk yarışının heyecanıyla sıralamada iyi bir derece yapamadı.bende aman debriyaj bitmesin ıvır zıvır derken 14.016 yaptım ve sonradan öğrendikki finalde yarışacakmışım :Dneyse gelelim ferroya adam 3 menejerle yarıştı taktik üstüne taktik gidiyo geliyo :D2 ye tam oturttuğunu görünce seyretmiyorum devamını biliyorum geçecek...sonunda kaldık başbaşa saxonun bitmiş debriyajıyla 1. kalkış oldu 2.kalkış ben 13.9.. leri görmek istedim güzel bi start aldım dedim oldu bu iş ama 4.vitesi kaçırınca 13 ler hayal oldu bizim:D
gelelim teşekkür butonuna
abim DİNÇER AKGÜN'E bize gösterdiği sabır için gece geç saatlere kadar üşenmeden 8 kere saat bağlayıp timing yaptığı için:D
takım menejeri AYDAN FİLİZ'E (saat 2 olmuş gel gidelim dükkana dinçer timing yapsın beğenmedim:D)
lastiklerini 1dk düşünmeden izmire gönderen KOP 42 kardeşime
çok teşekkürler...
sabah besmeleyle çıktık evden bastık geldik saxo king ferroyla :Dbirgün önce ona olacakları söledim geçilmeye gitmiyoruz rakip farketmez kim gelirse gelsin tabi ilk yarışının heyecanıyla sıralamada iyi bir derece yapamadı.bende aman debriyaj bitmesin ıvır zıvır derken 14.016 yaptım ve sonradan öğrendikki finalde yarışacakmışım :Dneyse gelelim ferroya adam 3 menejerle yarıştı taktik üstüne taktik gidiyo geliyo :D2 ye tam oturttuğunu görünce seyretmiyorum devamını biliyorum geçecek...sonunda kaldık başbaşa saxonun bitmiş debriyajıyla 1. kalkış oldu 2.kalkış ben 13.9.. leri görmek istedim güzel bi start aldım dedim oldu bu iş ama 4.vitesi kaçırınca 13 ler hayal oldu bizim:D
abim DİNÇER AKGÜN'E bize gösterdiği sabır için gece geç saatlere kadar üşenmeden 8 kere saat bağlayıp timing yaptığı için:D
takım menejeri AYDAN FİLİZ'E (saat 2 olmuş gel gidelim dükkana dinçer timing yapsın beğenmedim:D)
çok teşekkürler...
sen ben yok bızde :icon_tup: sanada ferıtede elınıze ayağınıza sağlık super olmus arabalarınız
Ahmetfikri
22-05-2011, 22:30
mukemmel bı ortamdı daha ıyılerıne ınsallah :)
çok teşekkürler...
coK iyi vtes ATYRSUN HELAL OLSUN:)
mukemmel bı ortamdı bayadır boyle bı drag gormedım yurt dısı gıbıydı :):) ozellıkle turbolar allah nazardan saklasın bu kadar emek var daha guzel organızasyonlar gorme dılegıyle bıdakıne yapabılecegımız bısıler olursa umarım erken katılıp bısılerın ucundan tuturız:icon_tup:
TAM35GNY
22-05-2011, 22:40
Guzel bir gurur tablosunu astik yine duvara, yaninizda olamak icin neler vermezdim ama kismet iste. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun, hakkinizi helal edin canlarim benim :D
Derece yapan arkadaslara ve katilim saglayan arkadaslara da ayrica tebrikler ve tesekkurler..
alpergti
22-05-2011, 22:44
coK iyi vtes ATYRSUN HELAL OLSUN:)
yok be hacı çok baltalık yaptım bugün :Ddrag psikolojisine alışamadım bekle allah bekle :D
harika bigündü ama harbiden biraz ara werseydık cok ii olucaktı araba 1e bile girmiyordu artık fınal kalkısında(ALPERle) zaten orda olanlar gördü her geriye taktıgımda cırtlıyordu debriyaj ayırmıyordu ama bahanemız falan yok ilk bastan heyacan yapmıyıp oturtsaydık 2ye hıc bu kadar yormucaktık ama bölede ayrı bı güzel oldu :) (sanzuman draga girmeden öncede sıkıntılıydı ama sökmedık)
dincer akgün ve alper akgün kardeslere tesekkurler cıdden emeklerın karsılıgı alındı kendı arabası kadar özen gösterıp yürümesi için çırpınıp we kupa törenınde 1.cılık kursusune zorla benı cıkaran centılmen alp biladerime sonsuz tesekkler..:)ayaklarım tutmuyr yaw :D
Eray Yümsel
22-05-2011, 23:04
harika bigündü ama harbiden biraz ara werseydık cok ii olucaktı araba 1e bile girmiyordu artık fınal kalkısında(ALPERle) zaten orda olanlar gördü her geriye taktıgımda cırtlıyordu debriyaj ayırmıyordu ama bahanemız falan yok ilk bastan heyacan yapmıyıp oturtsaydık 2ye hıc bu kadar yormucaktık ama bölede ayrı bı güzel oldu :) (sanzuman draga girmeden öncede sıkıntılıydı ama sökmedık)
dincer akgün ve alper akgün kardeslere tesekkurler cıdden emeklerın karsılıgı alındı kendı arabası kadar özen gösterıp yürümesi için çırpınıp we kupa törenınde 1.cılık kursusune zorla benı cıkaran centılmen alp biladerime sonsuz tesekkler..:)ayaklarım tutmuyr yaw :D
helal len ferro hayatımda ilk defa bukadar iyi bir 4 ü olan vts gördüm vette yi bile devirdin olm o nası gitmek :D maşallah kardeşim
güzel bir gündü org. da emeği geçen herkeze teşekkürler bidahaki sefere görüşmek üzere :)
Tepkilere bakıyorum da %90 olumlu yorumlar görmek sevindirici...Kurallara gelince Ulusal Drag Yönetmeliği ile birebir aynı kurallardı. Yurt dışındaki yarışlarda da kurallar aynı. Buna alışıp yurtdışında yarışacak olan arkadaşlar da işi çözmüş oluyor. Kategori 1 de Özgür'ün, Kategori 2'de de Ferit'in bu kadar çok kalkış yapması seeding te düşük süre çıkarmalarıdır. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, çalışacağız da. Start ışıklarına gelince dünyadaki örnekleri çok daha hızlı yanıyor. Tek fark sarı ışıkların sıralı yanmaması...Organizasyonun hızlı olması açısından bu sisteme alışsak hiç fena olmaz bence... Önemli olan sisteme alışmak...Alıştıktan sonra kalkışların nasıl olduğunu hep beraber izledik... Bazı arkadaşlar startta pilotlara çok müdahale ettiğimizi söylemiş. Demek ki pilotta bir eksik var, biz de karışmak durumunda kalıyoruz. Dosluk ortamımızın hiç bozulmaması dileğiyle, dünyadaki start ışıklarından örnekler paylaşmak istedim. Bize destek veren sponsorlarımıza ve yarışmacılara teşekkür ederim. Her zaman pistlerde olmanız dileğiyle ;)
YouTube - ‪Drag Racing Christmas tree in the living room‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=pKL6a58gZck)
YouTube - ‪Lego NHRA .500 Full Tree Practice Simulation‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=9sktN55FYg8&feature=related)
helal len ferro hayatımda ilk defa bukadar iyi bir 4 ü olan vts gördüm vette yi bile devirdin olm o nası gitmek :D maşallah kardeşim
güzel bir gündü org. da emeği geçen herkeze teşekkürler bidahaki sefere görüşmek üzere :)
allah wergisi eray baba bizde anlamadık :D araba kıvamda walla güzel we yorucudu sende yandan ıı moral werdın eyw :)
emir_hks
22-05-2011, 23:07
Çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler :icon_tup: Fakat fena yandık çok sıcaktı :)
Dönüşte birde Karacabey taraflarındaki trafik olmasa çok güzel olacaktı :D
Eray Yümsel
22-05-2011, 23:08
allah wergisi eray baba bizde anlamadık :D araba kıvamda walla güzel we yorucudu sende yandan ıı moral werdın eyw :)
olm bütün tirübün vette yi uzunda geçince koptu ztn :D amigoluk yaptım biraz ama emin ol herkezin söylediği tek laf artık okadar çok kalkış yaptınki geçilsende 1. seni görüyolardı maşallah kardeşim emeği geçen herkezin eline sağlık :)
olm bütün tirübün vette yi uzunda geçince koptu ztn :D amigoluk yaptım biraz ama emin ol herkezin söylediği tek laf artık okadar çok kalkış yaptınki geçilsende 1. seni görüyolardı maşallah kardeşim emeği geçen herkezin eline sağlık :)
dıncer abinin dedıgı gibi 2 araba bırbınını gecemıyo kendı arabası gibi günlerce ugrastı 2sıde bızım oyüzden 1-2 farketmıyo :) ayrıca ınsanların tepkısıde cok güzeldi bi ince farketttım ıcerde ter gözüme girdi gözüm yandı aglıyodum artık ii direndik ama yınede kral mpower :D
ses olarak B>K demek istiyorum :D
HULK ın çektiğim bir videosu :)
Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2022416927657.118550.1460980263#!/video/video.php?v=2022634453095)
wrx surpriz yapacakti ama olmadi bir dahakine insallah.
renc seni severim;)
Vtec-SEDAN
22-05-2011, 23:39
ferro saxo vts ayrı tebrikler.. :icon_tup:
gerçekten keyif verdi :icon_tup:
gunun aracı siyah saxo bence tebrikler :) adem b20 süre ve kalkışlar güzeldi ... hulk ksk sesler superdı... paşaoğlu ıbızada ıyıydı...
canlı yayında muhtesem..
tesekklr usta saol :)
Guzel bir gundu,katilan araclar cok iyiydi drag ozlemini giderdim vallahi:)
Seeding kismi biraz uzun surdu ve sonrasi bekleme izleyenler icin cok yorucu oldu.
Gunun araci ferro saxo idi bencr,vetteyi gecisi ve sonraki kalkislari cok heyecanliydi. O nasil bir 4.vites ole:D
Hulk karaoglan sesleriyle mest etti zaten,yine bursadan gelen 2eg ve 131 guzel yaris cikardilar.
Saxo turboyu izlemeyi ozellikle hulk ile kalksisini merak ediyordum ama kismet olmadi
Emegi gecen herkese tesekkurler.
Pist kenarinda yiyecek icecek hic birsey satilmamasida enteresandi:)
eyw.saolasın :)
ayaklarım kalkmıyo :)
harika bi gündü, günün yıldızları ferro saxo pasaoğlu ıbızaydı bana göre, yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
tesekkurler:)
şimdi girdim eve.2 kupa aldı bizim grup hemde ilk 2 sırada ferit ve alper kardeşlerimi tebrik ediyorum ikisininde hakkıydı. ama günün yıldızı ferit ve saxo vts si idi resmen pistin içinde kilo verdi kardeşim:D:D ayrıca arabanın resmen canı acıdı uygulama kötüydü bence resmen işkence yapıldı arabaya. inş. daha nice kupalara diyorum organizasyonda genel itibari ile başarıydı rpm ekibini kutluyorum:)
eyw.gökanım köpük içinde saol hayatımızı kurtardın:D
ferro kardeşime tebrikler ve tabi ferite yardımını esirgemeyen alper dincer akgün kardeşlere de yemek olayı sıkıntıydı biraz rpm ekibinede teşekkürler güzel gündü fakat yıldızlardan eksikler olmasaydı daha ıyıydı
ewy.mustafaa abim saolsn:)
Bizim açımızdan maalesef cok üzücü 1 gün oldu,caddelerde o kadar deniyoruz,aklımıza gelen her turlu hazırlıgı yapıyoruz,her turlu önlemi almaya calışıyoruz ama yine de sans olmadıgı zaman bişeyler cıkıyo..Vardır bunda da bi hayır diyoruz,rv saxo bugün bizi üzmüş olmasaydı gercekten güzel bi yarıs cıkarcaktık ama saglık olsun bugun de rakiplerimiz sevindi bu işler böyle :) Alperi ve feriti tebrik ediyoruz plakamızı en guzel sekilde temsil ettiler..Organizasyon için de emegi gecen herkese tesekkurler..
saol haluk keske rvde olsaydı:)
aynı arac degıl ılk defa piste giriyo onun süresi daha ii di tskkrler bu arada
herşey çok güzel 10 numara ama bi tribünü yok şuranın tavuk gibi kızardık belediye bi tribün dikememiş okadarda gözde bi piste... emeği geçen herkese tşkler güzel organizasyondu dereceye girenlerede tebrikler... ferit biraderim savaştı resmen galibiyetide aldı. alpercimde 1. olmasına rağmen centilmence yerini ferite verdi :icon_tup: dinçer abimde 106-saxo daki ustalığını konuşturdu.. :icon_tup:
Ac 106 yada maşallah güzel gidiyo ama istanbuldaki videolarını izlediğim kadarıyla, alperin ve feritin aracı demekkı çok can yakar orada..
müdür seviyore seni 5.5 sti :D
cok güsel bi yarış haftası geçirdik gene..... cumartesi akşamki mangalımız muhabbetimiz olsun keyifli ve eğlenceliydi. izmir dışından gelip mangalımıza eşllik eden , pazarsa yarışmak için olsun izlemek için gelen herkese sonsuz tşk.ler.....
ferro vts kardeşimi başarısından dolayı kutlarım....
alper de clıo rsine alışsın daha da güsel süreler cıkaracaktır...
bazen motorsporlarında aksilikler oluo;keşke olmasada daha güsel anlar yaşasak...
karaoğlan ve hulkda kulaklarımızın pasını sildi resmen:):icon_tup:
Yarışta emeği gecen herkese sonsuz tşk.ler alnımızın akıyla bi yarışı daha bitirdik...:heyoo:
saol abi.:)
Ferıtı tebrık edıyorum.lambaya ve araca alısıncaya kadar bırazcık arabanın sıvı ısıları yukseldıgı ıcın arabanın performansında dusme oldu.kımse ılk yarısı dıye yorum yapmasın ılk yarısında bukadar araba eleyen ustalar oldugunu zannetmıyorum.arabada fızıkı olarak emegı gecen team pasaoglu ve alper ve dıncer akgune tebrıkler.bekır osmanpasaogluda dızel kırılması zor bır zamana ımzasını attı.bır dahakı yarısta daha ıyı sureler beklıyoruz
caglar abim aslansın tesekklr abi:)
Bu büyük emek için herkese teşekkürler. Biz evlerimizde izlerken büyük keyif aldık ortadaki emeği herkesin gördüğüne inanıyorum.
Araçlarada koca bi masallah cok keyifli rekabetli yarişlar izledik herkese teşekkürler.
Vayy ferit abi tebriklerr beklediğine deydi :)
siyah saxoyu LeMans 24 saat e sokmak lazım . maaşalalhı var :)
Lan damat ferııttt !!!!!
söle kopcum...sende cok saol kardesım benm :icon_tup:
Ferit maşallah tebrik ederim.Senin olduğunu bilmeyerek desteklemişdim gerçekden güzel ve heycanlı anlar yaşattı bize...
Tüm araçlara maşallah.
ferit biladerim seytanın bacagını kırdı gonullerın bırıcısı oldu emeklerının karsılıgını aldı basarının devamı dılıyorum organızsyon superdı emegı gecen herkezın ellerıne saglık canlı yayın olayı cok mantıklı ve gercekten bır ilkti diger organızasyonlarda devamı beklıyoruz
ferro saxo vts ayrı tebrikler.. :icon_tup:
gerçekten keyif verdi :icon_tup:
tesekkuler saolasın kardesım
Vayy ferit abi tebriklerr beklediğine deydi :)
;)
siyah saxoyu LeMans 24 saat e sokmak lazım . maaşalalhı var :)
sanzuman azcık sıkıntı yaratsada ii di:)
Ferit maşallah tebrik ederim.Senin olduğunu bilmeyerek desteklemişdim gerçekden güzel ve heycanlı anlar yaşattı bize...
Tüm araçlara maşallah.
eyw. arda saol:)göremedım seni
ferit biladerim seytanın bacagını kırdı gonullerın bırıcısı oldu emeklerının karsılıgını aldı basarının devamı dılıyorum organızsyon superdı emegı gecen herkezın ellerıne saglık canlı yayın olayı cok mantıklı ve gercekten bır ilkti diger organızasyonlarda devamı beklıyoruz
agzını burnunu dagıttım orc bacak neymıs:)saka bı yana ıns.devamı gelıcek kısmet
Gc8 in setupuni bilen varmi?
2.0l motor
stock 98 kapak
aps sr55 bolt on turbo, enjektor, headers, egzoz ivir kivir
apexi power fc ems(degisecek)
sti sanziman
basit bir setup yani, fakat orhan usta 9 yasindan beri ralli,tirmanma, otokros,drag vs nin icinde oldugu icin ciddi iyi pilotaji vardir, araba minimum 12 gidebilecek kapasitede ise 12 yurutur direk. yani pilotaj faktoru buyuk bugun ki basarisinda.
eyw. arda saol:)göremedım seni
Ben gelemedim kardeşim pc başından izledik :)
çok güzel bi org. oldu emeği geçen herkese teşekkürler.güneş herkesi kavurdu ne kadar da gölgeye kaçsak da :D tüm araçlara maşallah...
2.0l motor
stock 98 kapak
aps sr55 bolt on turbo, enjektor, headers, egzoz ivir kivir
apexi power fc ems(degisecek)
sti sanziman
basit bir setup yani, fakat orhan usta 9 yasindan beri ralli,tirmanma, otokros,drag vs nin icinde oldugu icin ciddi iyi pilotaji vardir, araba minimum 12 gidebilecek kapasitede ise 12 yurutur direk. yani pilotaj faktoru buyuk bugun ki basarisinda.
subarunun 1 2 kalkışını çekmiştim kameramla konular açılınca eklerim oraya da , zaten yorumlarımdan da anlaşılır ama gene de sölim ;
jokeyi iyi olan araba her zaman alkışlanır arabanın harikalar yaratıp yaratmaması çok da önemli değil ama bugün subaruyu kullanan abimiz resmen şov yaptı tebrik etmek istiyorum burdan kendisini... :icon_tup: allah nazar değdirmesin maşallah.
Ahmetfikri
23-05-2011, 00:51
çok ii organizasyon çok ii yarışmacılar hepsine çok teşekkür güzel bir gün geçirttiler bizlere
tüm sınıflarda tüm araçlar keyif verdi
ErmanArseven
23-05-2011, 00:52
çok güzel bi org. oldu emeği geçen herkese teşekkürler.güneş herkesi kavurdu ne kadar da gölgeye kaçsak da :D tüm araçlara maşallah...
kanka o kadar telefonlastık yarışın heyecanından bir türlü tanısma fırsatımız olmadı :D emeği gecen herkesin eline sağlık hersey cok güzeldi :) bütün kategoriler cok zevkliydi ayrıca bize nyce1 tadında yarış izlettikleri için hilmi ve tolga abiye tesekkürler :)
tesekkur ederiz, video super olur valla:)
subarunun 1 2 kalkışını çekmiştim kameramla konular açılınca eklerim oraya da , zaten yorumlarımdan da anlaşılır ama gene de sölim ;
jokeyi iyi olan araba her zaman alkışlanır arabanın harikalar yaratıp yaratmaması çok da önemli değil ama bugün subaruyu kullanan abimiz resmen şov yaptı tebrik etmek istiyorum burdan kendisini... :icon_tup: allah nazar değdirmesin maşallah.
Low-Rider
23-05-2011, 00:55
yeni gelebildik eve
yoolda 1saate yakın yol çalışması yüzünden trafikte kaldık işkenceydi resmen
güzel bi organizasyondu.gelen katılan emegi gecenlere tessekurler.
canlı yayın olayı için ilk olarak tarihe gecti sanırım.Rpmturk ekibini kutluyorum.
organizasyon boyunca ferit biladerimin saxo yu ilk kez cıkarmasına ragmen ilk denegimi olmasına ragmen ustaca kullandı.canı gönülden tebrikler.Basarılarının devamı dilerim kardesim.
Bursa dan adem abi de ciddi sekilde aracı konusturdu.tebrikler
dizel olarak simdiye kadar en sıkı hazırlanmıs arac olarak görünen bekir osmanpaşaoglu nun ibiza tdi de cok ii gitti.basarıların devamını dilerim.
organizasyon sıkıntısız ve akıcı bi sekilde ilerledi.kalite bakımından RPMTURK ekibi herzamanki gibi cok ii bir iş cıkardı.Emegi gecen herkese tesekkurler.
Canlı yayını kaydetmiştim parça parça upload ediyorum 1 2 saate komple biter ayrı bi konuda paylaşacam biraz uzun sürüyo upload :)
Canlı yayını kaydetmiştim parça parça upload ediyorum 1 2 saate komple biter ayrı bi konuda paylaşacam biraz uzun sürüyo upload :)
beklıyoruz..
RPMTURK e teşekkürler böle bi org.yaptıgı için :)
RV de sorun olmasaydı bizm için keyfli bir gun olucaktı.nasip kısmet.
alper ve ferite helal.basarılarının dewamını dilerm.
HULK ve KSK VTEC fenaydı.yakından görme şansına sahip olduk.
RPM Türk ekibine Teşekkur ediyorum Gerçekten cok guzl bir organizasyondu.
Bizi ağırlıyan Erol,Selcuk,Hüseyin,jumbo,özdin abi ve sayamadıgım izmir ekibine tşk ederim..
Siyah vts gerçekten çok başarılıydı araba cok iyi performans gosterdı
Pislik EG beni benden aldık Adem abı tekbrıkler
KSK Vtec ve Hilmi ye bizlere boyle guzel araba hazırladıkları için tşkler :)
Türkiyede 400m drag rekoru kaç sn ile kimde ?
kardeşim sorunun cevabı bende
şu ana kadar en iyi ölçülmüş süre 10.05 msky ismail çam 4x4
11.43 msupra 4x2 ismail çam
güzel bir gündü katılan arkadaşları tebrik ederim dostlarımı bir arada gördüm çok mutlu oldum yarışı düzenleyenlerede tebrik ediyorum.
arabalarımı getirmedigime pişman oldum
Canlı yayın kayıtları için :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/84728-22-mayis-akhisar-drag-tekrar.html
güzel bir gündü katılan arkadaşları tebrik ederim dostlarımı bir arada gördüm çok mutlu oldum yarışı düzenleyenlerede tebrik ediyorum.
İsmail Abi teşekkürler senin yorumun bizler için çok değerli...Orda da konuştuk seninle bir dahaki yarışa bekliyoruz ;)
bütün sevdiğimiz dostlarımız birarada ve ordaydı....
tümüyle görüşme ve konuşma imkanı bulduk....
hoş sohbetler takılmalar şakalaşmalar süperdi uzun zamandır özlediğimiz ortam oluştu...
bizleri bu organizasyonda yanlız bırakmadılar sağolsunlar varolsunlar....
çok ciddi emek var bu organizasyonun alt yapısında...hazırlık dönemine şahit olduğum için gayet iyi biliyorum....genç arkadaşlarım her hafta toplandılar görevler belirlendi , paylaşıldı , planlandı ve gerçekleştirildi.....ve sonuç MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON daha...ufak tefek eksikleri mutlaka olmuştur....ama her organizasyon bir öncekinin biraz daha üzerine çıkarak devam ediyor ve edecek....
bu müthiş organizasyonu yaşabilmemizde emeği olan tüm GÖREVLİ ARKADAŞLARA ;
pist konusunda bizden hiç bir yardımı esirgemeyen DOĞAN KIRBAŞA....
güvenliğimizi sağlayan ve sorunsuz bir yarış izlettiren BAHADIR VE EKİBİNE....
bu yarışın düzenlenmesinde en önemli pay sahibi TÜM SPONSORLARIMIZA.....
bu yarışın düzenlenmesi için gecesini gündüzüne karıştıran, her türlü fedakarlığı ve özveriyi gösteren, genç dinamik RPMTURK EKİBİNE.........
ve bizi bu güne kadar tüm organizasyonlarımızda asla yanlız bırakmayan tüm YARIŞCI VE DOSTLARIMIZA....
TEŞEKKÜR EDERİZ....... :icon_tup:
dragon07
23-05-2011, 08:06
**************reserved*************** :d
Bu oraginzasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çok güzel bi gün yaşattılar bizlere. Yarışan bütün arkadaslarıda tebrik ediyorum.
Utku ve Ahmet abiyede çok üzüldük burdan tekrar geçmiş olsun diyorum.
Bursa'lılardan hala ses soluk yok :)
kızarmış tavuk gibi olduk hepimiz :D
benım katagorıdekı zamanlara bakınca katılmadıgıma pişman oldum yemın ederım :D
abi bizde seni konyaya gelceksin biliyoduk konyaya gittik orda göremeyince dedim akhisara gitti heralde :)
haa ayrıca bıze orada cok sıcak bır karşılama yapan ve 2 kılo tavuk kanadı veren selcuk abıme sonsuz teşekkürler :D
ademsezer
23-05-2011, 08:36
..................
ademsezer
23-05-2011, 08:40
Yigit-Y´isimli üyeden Alıntı
131 koydu cocuğu yawww maşallahhh iyi kalkamamasına rağmen ...
bana bak yorumlarına dikkat sana bi çocuk koyarım ne agzını nede başka biyerini açamazsın açamazsın:ofk::ofk:
Yigit-Y´isimli üyeden Alıntı
131 koydu cocuğu yawww maşallahhh iyi kalkamamasına rağmen ...
bana bak yorumlarına dikkat sana bi çocuk koyarım ne agzını nede başka biyerini açamazsın açamazsın:ofk::ofk:
harbıden söylenecek laf değil ayrıca iki araçta bizim (bursanın ) aracı :ofk: :ofk:
Ellerinize sağlık arkadaşlar güzel vakit geçirdik istakoz gibiyim.
Ve ayrıca pazar sabahı aksiharın efsane videosunu çektik Lowrider kardeşimden bekliyoruz.
bir sonraki mesajınada baksaydın keşke
ah be 131 sen anadolunun bağrından idin bee :(
heyecanıma yenik düştüm pardon abi :(
HULK ın çektiğim bir videosu :)
Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2022416927657.118550.1460980263#!/video/video.php?v=2022634453095)
Su videoları Youtube a atarmısınız lütfen cok sevinirim
Teşekkürler
Hilmi bende dışarda bastığınız video var o Çok fena çıktı. Akşama yüklerim.
yeni gelebildik eve
yoolda 1saate yakın yol çalışması yüzünden trafikte kaldık işkenceydi resmen
tarla bağbahçe gezdik bizde tozlu yollarda :) o trafige girmemek için.
O trafikte beklerken çok ilginç bir olaya şahit olduk tam yanımızda Siyah bir Land jeep duruyordu uzun süre emmiyetten tın tın gittiğimiz için yolda yürüyen 2 adam birden jeep'i görünce koşmaya başladı,
Birden ortalık karıştı kavga gürültü çok kötü girdiler birbirlerine 4 5 kişi kadınlarda arada kaynadı o sırada ne alaka ise 2 jandarma eri çıktı ortaya peşinden bir ast. sby. karşı yolda bırakmışlar jandarma arabasını koşarak geldiler,
Adamları ayırmaya çalışıyorlar lakin gram tesiri yok bi ara ben bağırmaya başladım vursana dipçiği kafasına diye. 3 arabayız ve film gibi seyrediyoruz olayı Ast. Sby. havaya ateş etmek istedi eli ayağı dolandı birbirine 2 el sıktı havaya sonra anca aldılar adamlar, Erler ise daha kurma kolunu çekmeyi beceremiyorlar yazık dedim. Orda bi saldırı olsa ağzım yüzüm diyene kadar.
Şehirler arası yolda o adamlar ne iş çeviriyordu anlamayadık.
chiefkadir
23-05-2011, 09:28
Cumartesi öğleden sonra çıktık yola keyifli bir yolculuktan sonra akhisara ulaşıp önce otele yerleştik ve pist alanına vardık rpm ekibiden Erol,şumi,renç,hüso ve adını unuttuğum diğer arkadaşlar bizi çok iyi karşıladı muhabbeti sohbeti rakısı mangalı ile hakkaten kaçırılmaması gereken bir ortamdı,Emin Sarı kardeşimede teşekkürler sohbeti makarası muhabbeti güzel geceye renk kattı:)
Gelelim yarışa,sabahtan yakıt+benzin işlerimizi hallettik son duruma baktık araba zehir gibi,seedingde lastiği biraz fazla ısıttım havanında sıcaklığı ile 205/50 ebadlı advanlar sakız gibi yapıştı daha kalkar kalmaz balatayı yaktım ve ayırmaz oldu vitesleri hiç geçiremedim,baskı kaçırdı nihayetinde hevesimiz kursağımızda kaldı:D
allahtan araba kırılıp oralarda perişanlık yaşatmadı motordada en ufak bir sıkıntı yoktu tek tesellim o oldu sağ salim ankaraya geldik başka bir yarışa daha iyi hazırlanırız inşallah...
Fazla start almayınca yarışı seyretme zevkine varalım dedik,en beğendiğim araç siyah saxo oldu defalarca kalkmaktan sonlara doğru balata onunda cortladı maşallah aracına...Hulk ve Tork gc8 iyiydi,sarı h22 birazda pilotajdan kaybetti ve şanzımanı inanılmaz uzundu,pislikte hızlıydı...nazmitocak saxodaki itb yi sökse normal emiş olsa o sıcakta daha iyi giderdi yinede helal ona 15+ sınıfında 1. oldu,start almadan sıkıntı yaşayan sako Ahmet ile 206rc ile utkuya geçmiş olsun özellikle sakoya çok üzüldüm..
Yolda bana eşlik eden Mertcan,krc şeref,EGE1 Gökhan,cağatay kardeşlerime çok teşekkürler özellikle Mertcan, sabah biz uyurken arabayı hazırlaman ve yarış esnansında verdiğin destek için allah razı olsun adamsın cigerimmm:icon_tup:
Organizasyonu yapan RPM TÜRK ekibine helal olsun diyorum herşeyi çok iyi düşünmüşsünüz ufak tefek eksikler vardı ama onu söylemeye bile gerek duymuyorum tarihleri uyduğu sürece Akhisara tekrar gelecem..Deniz kardeşim sanada ayrıca teşekkürler yarış esnasında yaşadığım aksiliğe moralimiz bozulurken senin ve ekibin yapıcı yaklaşımı çok olumluydu:icon_tup:
Yarış benim adıma kötü geçsede keyifli iki gün yaşadık 1250km yol gittim hiç yorulmadım organizasyonu bu şekilde düzenleyen ve ciddi emek veren geçen RPM TÜRK ekibine tekrar teşekkürler :icon_tup:
yorucu bi gündü ama çok da güzeldi şanssızlıklar da vardı ama yapacak bişey yok ankaradan en geç ben çıktım yanımda turbo saxoya yedek şanzuman parçalarıyla ama yetişmedi aksilikler üst üste geldi utkuya geçmiş olsun rc turbo da sıkıntı yaşadı önce 3 kere aynı hortumu patlattı sonra motor dönmedi ilk dragı olan golf gti ı alper beklediğimden iyi bile kullandı araç stock cooler 50 shot nos la yürüdü iyiydi biz o heyecanla hata yapmasını bekliyoduk ama yapmadı nazminin de ilk yarışıydı aracı hiç kasmadan kupasını aldı tebrikler
sonuçları nereye yazdınız arkadşalar
dragon07
23-05-2011, 09:41
antalyadan erinmedik gittik manisaya...
iyiki gitmişiz sanki eski dostlarımı gördüm gibi sevindim..
RPMTURK erol abim çok iyi baktı bize...
hepinize çok tsk ederim RPMTURK ekibi böyle kaliteli organizasyonlar oldugu sürece bizde siz iyanlız bırakmayız :)
vetteye gelince emin abi spor olsun diye girdi, güldük eglendik.10 kalkış üst üste yapıldı şanzıman ısındı hararet yükseldi...fakat saxonun geçmesine ben bile sevindim çünkü çok hızlıydı hakkıydı :)