Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 e36 m3 ctr
evet gecen haftakı ba typer vn m3 den sonra bu haftada faklı m3 leri ve typerı karşınıza getiriyoruz hizmette sınır yok:D
e46 DRY m3 full stock
e36 Kap m3 (321) sadece soft yazılım var
gns typer bolt on kelebek yok kısa var...
iyi seyirler...
DrIRIMZzknA
PPR engineering
14-05-2011, 18:44
gns ye diğer araçlara maşALLAH.gns beklediğim gibi iyi yürüyor..
cok güzel videolar.. 46 m3 mükemmel gidiyo temizmiş :) 36 da cok iyi bence.. gns yede ayrı maşallah hem cok hızlı hem harika vites atıyor
maşallah GNS'ye
on numara :icon_tup:
kısanın faydası çok oldumu dou?
Pugracer
14-05-2011, 19:00
Çok zevkli bir geceydi. Tüm arkadaşlara burdan teşekkürler.
Murat sana ayrıca teşekkür ederim. Video'yu çekip-hazırlayıp sunduğun için :)
GNS kısa sayesinde çok güzel gidiyor. Maşallah. Nazar değmesin.
Linkk varmidirr lutfenn
YouTube - E46M3-E36M3-EP3CTR.WMV (http://www.youtube.com/watch?v=DrIRIMZzknA&feature=player_embedded)
Maşallah hepsine çok güzel gidiyorlar E46 cidden iyimiş :)
müç leri seviyoruz maşallah:) gns yede ayrı maşallah güzel vites çakıyorsun kardeş :)
Çok zevkli bir geceydi. Tüm arkadaşlara burdan teşekkürler.
Murat sana ayrıca teşekkür ederim. Video'yu çekip-hazırlayıp sunduğun için :)
GNS kısa sayesinde çok güzel gidiyor. Maşallah. Nazar değmesin.
rica ederiz video kolay kısmı zor olan organıze etmek:)
Pugracer
14-05-2011, 19:15
rica ederiz video kolay kısmı zor olan organıze etmek:)
Sedan M3 vs CTR buluşması da çok güzeldi. Allah razı olsun. Sayende anıları canlandırıyoruz ;)
maşallah hepsine güzel denemeler , araçlarda çok güzel :)
Masallah guzel denemeler olmus GNS basarili olmus kazasiz belasiz
TYPERHAKAN
14-05-2011, 19:21
hepsine maşaallah
M3ler çok güsel e46 m3 güsel yürüyor GNS'de harika allah kaza bela vermesin eglenceli gece olmuş...:);)
m3 lere ve GNS ye Maşallah :)
glockevo
14-05-2011, 19:39
güzel deneme olmus ctr ye masallah.
video olayini cozmussun abi eline saglik :D
guzel denemeler olmus yav masallah hepinize :)
otuzdört
14-05-2011, 20:04
maşallah hepsine güzel denemeler
chiefkadir
14-05-2011, 20:12
3.03 de Typerın dalışı fena:) Zevkli denemeler olmuş
Serhat Y.
14-05-2011, 20:17
Gns ye bak beahh, milli maca cikmis:)
Tum araclara kazasiz surusler,,
Honda Type_R
14-05-2011, 20:29
gns me bak beeee hellal olsun dou kardesime harika kullanmiss tebriklerr m3 leredeee
bütün arabalara maşallah güzel yürüyen temiz m3ler görmek ayrı güzell :)
Yok yok ben bu M3 lere 200 e kadar 2 boy atarım. Bana yavaş gibi geldiler.
Dermişimmmm :D Eray nerdesin Eraaayyyyy :D:D
Maşallah Bülent Maşallah GNS. Çok güzel denemler olmuş Murat Engin sıkmadı mı hiç yaw? Adam s2K aldı bizi gaza getirdi kendi sıkmıyor :D
Honda Type_R
14-05-2011, 20:54
birde murat gns nin denemelerinde m3 kac km hizdan sonra gecmeye basliyo acaba
Yok yok ben bu M3 lere 200 e kadar 2 boy atarım. Bana yavaş gibi geldiler.
Dermişimmmm :D Eray nerdesin Eraaayyyyy :D:D
Maşallah Bülent Maşallah GNS. Çok güzel denemler olmuş Murat Engin sıkmadı mı hiç yaw? Adam s2K aldı bizi gaza getirdi kendi sıkmıyor :D
gns ile denedi speclerıne göre basarılı ama vıdeo yok:)
birde murat gns nin denemelerinde m3 kac km hizdan sonra gecmeye basliyo acaba
gns 6 ya attında yanına gelip gecio sanırım
m3ler yurumeye basladımı ne:)
estorıl harıka gozukuyor evo spoylerı fılan,
Eray Yümsel
14-05-2011, 22:50
güzel denemeler maşallah araçlara bmw lere ayrı maşallah :D sword hayırdır ///Mmoğlu :D kayma seziyorum :D
M3'lere ve Dou'ya maşallah :)
güzel denemeler olmuş
SekoLive
14-05-2011, 22:57
maşalalh reklamsız bir cok denemeyi tek videoda izlemek güzel oldu :)
güzel denemeler maşallah araçlara bmw lere ayrı maşallah :D sword hayırdır ///Mmoğlu :D kayma seziyorum :D
herkesin sonu ////M swordun bile:hahaha:
aligoldenstone
14-05-2011, 23:01
Her araca maşallah.. En büyük maşallah Cam CAR'a... M night olmuş..:)
maşallah araçlara.murat abi eline sağlık:)
gizli kalmış M genleri ortaya cıktı bende:) bu akşam cıktım etrafta M makıne olmayınca sarmadı gerı döndüm:)
maşallah hepsine , ctr yede ayrıca maşallah
Teşekkürler arkadaşlar, arabamın specleri kpro-filtre-headers-egzoz - gaz kelebeği polish(japantuner kaan'a teşekkür ederim) - rbc blueprinted - fn2 final drive.
M3 (sanırım yolun eğimine göre) ben 200-230 arasında değişen süratlerde iken yanımda oluyor.
Bülent abiyi de ayrıca tebrik ederim çok güzel gidiyor arabası
Güneş kardeşim-abime (aynı zamanda arabanın ilk sahibi de olur) de emeklerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim, bu arabada emeği büyük.
Kocaman maşallah Doğu / Güneş....
m3leride unutmamak lazım tabi
arnawood omer
15-05-2011, 01:56
200'de yakalıyor ctr'ı e36 maşallah araçlara. e46mı geçiyor e36 mı onu anlayamadım 150 gibi 46 geliyor sonra e36 devam ediyor:)
Öncelikle Bülent abiye teşekkür ediyorum bizlere böyle güzel,koleksiyonluk e36larla deneme fırsatı sunuyor kavgasız gürültüsüz gerilmeden :)
Gns çok başarılı uzun zamandan sonra otobanlarda gördüğüm için sevindim :) Maşallah iki aracada...
Murat abi seninde eline sağlık açılar çekimler hep güzel sana kaliteli bir kamera bulalım ama :)
Kap 14 ilk defa boyle gordum. km kac oldu ama hala canavar masallah. Oyle de kalir umarim.
Masallah ctr zipkin gibi.
kap sıkı yürüyormuş maşallah m3lerin kondisyonu yerinde.. typeR'ın sonu bumudur en hızlı atmosferik typeR stok m3 ü geçemiyormu şimdi 220lere kadar ? polemik yaratmak için değil aslı nedir öğrenmek için yazıyorum.. en hızlı ep3 kim atmosferik ? ve bu m3lerle ne olur ?
Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)
Eray Yümsel
15-05-2011, 10:19
Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)
yorumu kes şimdi dou m3 ü geçtimi :)
egzantrikli pistonluyla ben denedim en fazla 1 boy bilemedin 2 boy açabiliyolar bumu feci ki m3 te zır stock çıtır modlusu senin o hayal kurduğun feci üzmeyi typer a yapıyo bilgin olsun olaylar senin hayal kurduğun gibi değil yani :D
yorumu kes şimdi dou m3 ü geçtimi :)
egzantrikli pistonluyla ben denedim en fazla 1 boy bilemedin 2 boy açabiliyolar bumu feci ki m3 te zır stock çıtır modlusu senin o hayal kurduğun feci üzmeyi typer a yapıyo bilgin olsun olaylar senin hayal kurduğun gibi değil yani :D
Sen neden bukadar hecanlısın bakiim?
onursumer
15-05-2011, 10:31
güzel denemeler olmuş
zaten 200 lu süratlerden sonra typerin geçilmesi kadar normal birşey yok diye düşünüyorum
maşallah tüm araçlara
ayrıca dou evoya geçmeye karar verisen satmadan once bigoruşelim tayyarı :D
Eray Yümsel
15-05-2011, 10:32
Sen dene bukadar hecanlısın bakiim?
google çeviriden 19723131 dilde çevirme denedim çeviremedim varmı türkçe meali yazdığının :)
eray naptın 1 2 boy dan fazlaydı sende :)
Eray Yümsel
15-05-2011, 10:37
kardeşim yiğit çirkeflik yaptığı için benım vites atamadıgım denemeyi koydu reel denemeler bunlar bende 20 tane daha video var hepsinde kafa kafaya gidiyoruz geri düştüğü anda ya vites kaçırıyo ya gazdan çekiyo ama öndeyken hiç vites kaçırma yok :D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/81521-quote46-m3-coupe-z3m-coupequot-vs-dbs-typer.html
google çeviriden 19723131 dilde çevirme denedim çeviremedim varmı türkçe meali yazdığının :)
Evet bende anlayamadım :D
Eray Yümsel
15-05-2011, 10:53
eray naptın 1 2 boy dan fazlaydı sende :)
noldi panpacan cvp vermedin :)
bide benim yiğitle stock m3 denemesi yapmamın sebebi bütün m3 lerin korkup yiğitle denemeye gitmemesidir. herkez onu uçak sanıyodu 10 boy atıcak korkusuyla geziyolardı bi delikanlı biziz z3m le çıktık gazladıkki videoyu gördü arkadaşlar aaa bu stock m3 le böle gidiyosa ben bunu geçerim dedi ve kahraman olma yolunda ilerledi anladın ben yoksa geçirtmem m3 ü ;) hızlı m3 ü olanlar köşe buçak kaçıyodu o zamanlar hatırlarsak
noldi panpacan cvp vermedin :)
sana cevap çok :D
ygtkrmdnz
15-05-2011, 11:21
Dry plaka m3 Antep'ten gitti sanırım buradaydı bir aralar öyle hatırlıyorum
Maşallah güzel denemeler olmuş :)
Selcuk_RoL
15-05-2011, 11:47
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş dün gecede gördüm canlı canlı dry plaka olan e46 fenaa... ama mamimakinen KOR m3 ün direksiyonuna geçince herkez yalan oldu:D:D:D
BMK TypeR
15-05-2011, 11:52
Maşallah bütün araclara,güzel denemeler olmuş,
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Ama rica ediyorum konu yine m3 vs ctr a dönmesin :) Ben m3 ü geçicem diye denemedim zaten oradaki herkes biliyor gördü duydu :)
kap sıkı yürüyormuş maşallah m3lerin kondisyonu yerinde.. typeR'ın sonu bumudur en hızlı atmosferik typeR stok m3 ü geçemiyormu şimdi 220lere kadar ? polemik yaratmak için değil aslı nedir öğrenmek için yazıyorum.. en hızlı ep3 kim atmosferik ? ve bu m3lerle ne olur ?
Benim arabam bolt-on kapak hiç açılmadığı için hiç orjinalliğini de bozma gibi bir niyetim yok :) Elbette ki n/a gırtlak type-r lar daha iyi yürüyecektir yani en hızlı type-r değilim doğal olarak :)
En hızlı olma gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, ben denemede zevk alayım yeterli benim için :) :)
Tek sevindiğim taraf, çok emek harcadım arabayı aldığım günden beri maddi manevi olarak çok yıprandım yaşadığım aksiliklerden ötürü. Arabayı aldığım günden beri ilk defa cuma gecesi yüzüm güldü desem yeridir. Bu kadar emek verdikten sonra arabamdaki gelişmeyi görmek çok mutlu etti beni.
Teşekkür ederim Engin abi, tanıştığımıza ayrıca memnun oldum
Aracının da maşallahı var ayrıca çok güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin
Pugracer
15-05-2011, 13:35
[QUOTE=Redbull;2292645]Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)[/QUOTE
Çok haklısın. Bakalım S2000 ne kadar geçeçek CTR'ı:D
Pugracer
15-05-2011, 13:36
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Ama rica ediyorum konu yine m3 vs ctr a dönmesin :) Ben m3 ü geçicem diye denemedim zaten oradaki herkes biliyor gördü duydu :)
Benim arabam bolt-on kapak hiç açılmadığı için hiç orjinalliğini de bozma gibi bir niyetim yok :) Elbette ki n/a gırtlak type-r lar daha iyi yürüyecektir yani en hızlı type-r değilim doğal olarak :)
En hızlı olma gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, ben denemede zevk alayım yeterli benim için :) :)
Tek sevindiğim taraf, çok emek harcadım arabayı aldığım günden beri maddi manevi olarak çok yıprandım yaşadığım aksiliklerden ötürü. Arabayı aldığım günden beri ilk defa cuma gecesi yüzüm güldü desem yeridir. Bu kadar emek verdikten sonra arabamdaki gelişmeyi görmek çok mutlu etti beni.
Teşekkür ederim Engin abi, tanıştığımıza ayrıca memnun oldum
Aracının da maşallahı var ayrıca çok güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin
Maşallah Doğu,
Araban çok iyi durumda. Tıpkı Enes'inki gibi..... sakın dolduruşa gelip araçlarınızı kurcalamayın. Sana tavsiyem sadece biraz perhiz:icon_tup:
Haklısın abi analog baskülde kadranı bitiricem ramak kaldı :hehe:
Pugracer
15-05-2011, 13:41
E46'yı kullanan arkadaşımız vitesleri zaman zaman yavaş attı. Bu yüzden tuhaf durumlarda oluştu. Çok önemsemeyin derim....
Ömer adlı arkadaşımız sormuş. Bilgisi olsun.
Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisin ki :) M3 var M3 var :) E46'yi suren ozgur mu ?
Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisdin ki :) E46'yi suren ozgur mu ?
Geçtim demedim ki zaten :)
Pugracer
15-05-2011, 13:45
Kap 14 ilk defa boyle gordum. km kac oldu ama hala canavar masallah. Oyle de kalir umarim.
Masallah ctr zipkin gibi.
KAP'da yılların ve kilometrelerin verdiği yorgunlukta var.
Ama CTR, tekrar söylüyorum Maşallah. Tam zıpkın:icon_tup:
arnawood omer
15-05-2011, 13:49
eyvallah cevap için.
Yok mu e36'ya e46'ya beyin koyan en iyi hava giriş çıkışları yapan en ideal egsozu felan koyan?
Pugracer
15-05-2011, 13:52
Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisin ki :) M3 var M3 var :) E46'yi suren ozgur mu ?
60 civarı hızlanmaya başladığımızda yolun eğimine göre 1-2-3 boy kadar ileri çıkabiliyor( hız arttıkça ) .Özellikle rampalar CTR'ın daha fazla fark attığı denemelerdi. Yolun eğimine göre E36 M3 ancak 180-220 civarı hızlarda CTR'ın yanına gelebiliyordu. Enes ile denemelerimizde de rampa yukarı CTR'ın daha avantajlı olduğunu ve yüksek süratlerde dahi kolay kolay kopmadığını tespit ettik.
Kısaca özetlemek gerekirse CTR yüksek hızlara kadar önde kalmıştır...bu da BENCE geçmiş demektir.:icon_tup:
Tabi ağırlıkları eşitleyip ileride tekrar deneyerek farkları görmek iyi olur.
Pugracer
15-05-2011, 13:56
eyvallah cevap için.
Yok mu e36'ya e46'ya beyin koyan en iyi hava giriş çıkışları yapan en ideal egsozu felan koyan?
Gerek yokki....fazlalıklardan BİRAZ kurtulup, birazcık kısa son dişli taktın mı çok fark eder. Elimde parçalar mevcut ama yavaş yavaş...keyif ala ala. Maksat hem eğlenelim hem öğrenelim:)
arnawood omer
15-05-2011, 14:00
gerek neden olmasın ya olur mu öyle şey:) tamam dediklerinle en kral ctr'ın üstünden atlarsın ama bunun STI'ları EVO'ları var e92 M3'leri var rakip çok ama ciddi M3 yok Türkiye'de:) İstiyorum ya ciddi M3'lerin piyasada olmasını 350-400hp civarı atmosferik sökülmüş kısalı e36'lar 46'lar istiyorum.
Pugracer
15-05-2011, 14:30
gerek neden olmasın ya olur mu öyle şey:) tamam dediklerinle en kral ctr'ın üstünden atlarsın ama bunun STI'ları EVO'ları var e92 M3'leri var rakip çok ama ciddi M3 yok Türkiye'de:) İstiyorum ya ciddi M3'lerin piyasada olmasını 350-400hp civarı atmosferik sökülmüş kısalı e36'lar 46'lar istiyorum.
Astarı, yüzünü geçeceğinden sadece istemekle yetineceksiniz gibi duruyor:cool:
350-400hp yapmak için çok iyi bütçe lazım. Trafikde gördüğümüz çoğu 321'lik M3 300hp'nin oldukça altında.....standart egzosu çıkartıp başka taktığın zaman gücün düştüğü bile görülebiliyor. Bu araçlar CTR gibi bolt on parça taktıkça malesef palazlanmıyor:D
3.2lt'den teknik olarak, sürtünen parçaların fazlalığı ve motor iç yapı ağırlıkları gereği litre başına 100hp almak, 4 silindirli 2.0Lt bir araçtan litre başına 100hp almaktan oldukça güç.
abi çok güzel açıklamışsın olayı. M makina her babayiğidin harcı değildir diyoruz kimse anlamıyo :D
arnawood omer
15-05-2011, 14:52
abi strok baya uzun tamam honda gibi olmuyor durumlar ama 2000lira verip beyin koyan yok ülkemizde yahu :) kısa bile koyan yokdoğru düzgün. Bmwciler biraz rahatına düşkün olduğundan üşeniyo mu artık napıyo bilemedm :)
Astarı, yüzünü geçeceğinden sadece istemekle yetineceksiniz gibi duruyor:cool:
350-400hp yapmak için çok iyi bütçe lazım. Trafikde gördüğümüz çoğu 321'lik M3 300hp'nin oldukça altında.....standart egzosu çıkartıp başka taktığın zaman gücün düştüğü bile görülebiliyor. Bu araçlar CTR gibi bolt on parça taktıkça malesef palazlanmıyor:D
3.2lt'den teknik olarak, sürtünen parçaların fazlalığı ve motor iç yapı ağırlıkları gereği litre başına 100hp almak, 4 silindirli 2.0Lt bir araçtan litre başına 100hp almaktan oldukça güç.
işte işi bilenin yorumu bu olsa gerek:icon_tup:
abi strok baya uzun tamam honda gibi olmuyor durumlar ama 2000lira verip beyin koyan yok ülkemizde yahu :) kısa bile koyan yokdoğru düzgün. Bmwciler biraz rahatına düşkün olduğundan üşeniyo mu artık napıyo bilemedm :)
kullanıcı profili diyelim:D
bu arada 321 m3 um olcak 80 ın altında basmam, 3tede 110 un..:)
arnawood omer
15-05-2011, 15:59
2yle 120, 3le 175 yapan şanzumanla tabi basılmaz abi, kısa koyacaksın ona biraz ağırlık atacaksın istediğin hızda bas sonra zıpkın gibi fırlar :D
kcl_saxo
16-05-2011, 03:10
maşallah araçlara kazasız belasız...gns nın 3.01dekı makasıda güzeldi :D
maşallah araçlara kazasız belasız...gns nın 3.01dekı makasıda güzeldi :D
Geçildik diye bırakmak olmaz makaslada olsa devam ederiz evelallah :D
Alicanrs
16-05-2011, 13:03
maşallah dou =) Allah kaza bela vermesin dier araçlarada maşallah
sonunda yollarda gördük senide=)
Teşekkür ederim Alican
Nihayet yaa harbiden =)
maşallah araçlara,GNS çok güzel olmuş,Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :icon_tup:
maşallah araçlara,GNS çok güzel olmuş,Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :icon_tup:
Amin, Allah cümlemize keyifle binmeyi nasip etsin :)
Sizin aracınız da çok güzel maşallahı var :)
Pugracer
16-05-2011, 16:07
Teşekkür ederim Alican
Nihayet yaa harbiden =)
Moral, her derdin devasıdır;):heyoo:
Dou
hdi hayırlı olsun.
videonu izleyemedim şirketten henüz ama güzel yurudugu belli yorumlardan..
Allah kaza bela vermesin. Maşallah..
Bülentcim senin de aracına da maşallah. temiz kupon araba canavarıdır kendileri :)
maşallah maşallah ne guzel denemeler olmuş
Hemen kalkmasn knka bi trafin alicam havani otobanda :D :D
Masallah kardesim Allah kaza bela göstermesin,cok cefa cektin simdi sefa surme zamani ;)
Dou
hdi hayırlı olsun.
videonu izleyemedim şirketten henüz ama güzel yurudugu belli yorumlardan..
Allah kaza bela vermesin. Maşallah..
Bülentcim senin de aracına da maşallah. temiz kupon araba canavarıdır kendileri :)
Teşekkür ederim abicim :)
Hemen kalkmasn knka bi trafin alicam havani otobanda :D :D
Masallah kardesim Allah kaza bela göstermesin,cok cefa cektin simdi sefa surme zamani ;)
m3 e saygılar :D
Ama geçirtmem seni baktım 200 de geliyosun önüne kırarım HAHAHAHA :hehe:
Sağolasın valla, artik kış uykusundan kalktım :D
700-800 km sonra yağını değişirim sonra devam
Juggernaut
18-05-2011, 16:44
Bütün araçlar güzel gitmiş Maşallah.
Final drive ın Typer a etkisi nedir merak ettim,eşit speclerde bir aracla kıyaslayınca.
Hiç bir fikrim yok hiç denemedim başka type-r la fn2 fd yı takınca :D
Oem parça zaten öyle ekstrem kısa bir dişli değil.
Maşallah güzel denemeler olmuş..
Araçlara maşallah m3 lerde şahane type-r da şahane
söylemeden geçemeyeceğim gerçekten honda mühendislerinin ellerinden öpmek lazım type-r değil !!! k20 gibi bir motoru insanlara kazandırdığı için
Gunes G.
02-06-2011, 13:19
Güneş kardeşim-abime (aynı zamanda arabanın ilk sahibi de olur) de emeklerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim, bu arabada emeği büyük.
Rica ederim ben elimden geleni yapmaya calistim, o otomobilin yurumesini saglayan en buyuk iki etkenin ikincisi kullanilan parcalar ve yapilan ayar, ama birincisi senin efsane vites atman, o yuzden ben tesekkur ederim emeklerimizi bosa cikartmadigin icin :)
dou typer da tam olarak neler var.
VTec_king
02-06-2011, 18:54
Maşallah Beyler araçların hepsi çok iyi
Böyle güzel denemeleri ve güzel yorumları görmek mutluluk verici :)
dou typer da tam olarak neler var.
kpro
custom cai
headers
egzoz
rbc emme
fn2 final drive var :)
güneşbalkan
02-06-2011, 20:30
ctr'nin plaka tam benlikmiş :D maşallah arabalara