Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Varex

onur_S
15-05-2011, 11:48
arkadaşlar aracıma varex egzoz taktırmayı düşünüyorum fakat valfler açıkken sesi güzelmidir?birde bunu kim uygulayabilir aracımın son susturucusu yan geliyor.şu anda aracıma göre remusun ürettiği son susturucum var fakat orta susturucu duruyor.orjinal ortaylada hoş bi ses çıktığını söyleyemem cızırdıyor.60 mm downpipe var.
egzozum bundan;
-1 Egzoz Komple 499 EUR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-audi-a3-remus-egsoz-son-susturucu/detay/?)

nasıl bir çözüm yapmak lazım bilmiyorum.şu anda aracın güzel bi kullanımı var.basmadığımda hiç ses yok.bastığımda dışarda güzel bi ses var araç içi pek fark yok.boru kalınlaştıkça ses artıyor bildiğim kadarıyla.
supersprintin ara borusu var downpipe dan son susturucuya kadar geliyor.şu haliyle onu taksam ses baya artar sanırım.yada onu takıp varexmi koysam?markaların catback egzoz sistemlerine filan baktım borla olsun supersprint olsun tek susturucu koymuş geçmişler.ama bendeki turboback olacak eğer öyle birşey olursa ve aşırı ses çıkmasını istemem apaçi gibi.bir sorum ise basmadığımda sesin çıkmaması bastığımda çıkması olayı susturucunun kalitesindenmidir?

cnzdmr
15-05-2011, 13:43
bence son susturucun çok iyi boşuna masraf yapma varex alarak

Downpipe tan sonra krom düz boru çektir son susturucuya kadar ortaya da spor orta susturucu koydur

gayet güzel kaliteli bir ses alırsın bence

kickboxer
15-05-2011, 13:50
varex ın oem olanları var onu takıp devamını egzozcuda getırıp guzel oeme yakın bı egzoz kafasıyla guzel kullanırsan guzel olur varexın acıkken sesını ben begenıyorum
kapalıyken bu egzozundan daha sessız olur