Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara dan İzmire Yol yardım.. ACİL.
Çarşamba akşamı kısmetse izmire gidicem. fakat daha önce gitmedim.. çıkıp gitmeye kalktığımda bulucam büyük ihtimal bir yolunu ama doğru yolu bulmak için bayağı bi vakit kaybedicem şüphesiz. :) bu yüzden yolu bilenler için öneri istiyorum..
Hatta ankaralı arkadaşlar dan ödünç olarak 2 gün sonra geri adrese elden teslim vermek üzere navigation rica edebilirim. gerçekten önemli çünkü.
kimlik fotokopimi verebilirim. herhangi sorun olmaması açısından teminant niteliğinde.
Yardım etmek isteyen yokmu..
belki yardımı olur
http://www.hangifirma.net/ankara-izmir-arasi-yol-haritasi
Serkan06
16-05-2011, 00:04
buyrun linke bakınız
Yol Tarifi, Yol Gzergah Haritas, Karayolu Ulam (http://www.turkiyeyoltarifi.com/yolgoster.php)
linklere baktım.. haritalardan hatırladığım kadarıyla çarşamba günü yola çıkıp gidicem. eskişehir yoluna çıkınca sanırım tabelallar yardımcı olacak bana.. birde güncel şehirler arası harita bulayım. yanımda dursun ne olur ne olmaz.
CasabLanca
16-05-2011, 00:15
navi niyetine beni götür oğlum :hehe:
combo götürüyüm senide ordan dönüşte 4 kişi dönücez. valizler flnda var.. yorulduğuna uykusuzluğuna deymez emin ol. :( eğlenceli olurdu gitmek seninle aslında.
bana bi navi bulsan kirasını bilem öderim.. :D
konu actıgına degmıycek kadar basıtt :D:D sadece okuma yazma bılmen yeterli :) zaten gidebilecegin baksa bi yol yook
CasabLanca
16-05-2011, 00:23
combo götürüyüm senide ordan dönüşte 4 kişi dönücez. valizler flnda var.. yorulduğuna uykusuzluğuna deymez emin ol. :( eğlenceli olurdu gitmek seninle aslında.
bana bi navi bulsan kirasını bilem öderim.. :D
oğlum naviye felan gerek yok köy yoluna gitmiyon ya koskoca izmir :hehe:
erkin006
16-05-2011, 00:24
eskişehir yoluna çıkıp levhaları takip et 579 km sonra izmir...
hacı izmir içinede giricem vakit kaybetme lüksüm olmadan gidip gelmem lazım. navi yi orada kullanbilirim. gitmediğim için lan dedim ters biyere gidip geri dönmek zorunda kalmayım :)
CasabLanca
16-05-2011, 00:26
saydın mı la 579? :hehe:
buakdar mı :) burda başıma ekşidiler öyle istanbul gbi değil izmir. gtmediysen bulamassın fln.. sorayım dedim kankalarıma :D içim rahatladı.
erkin006
16-05-2011, 00:37
saydın mı la 579? :hehe:
ankara izmir kaç km - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ankara+izmir+ka%C3%A7+km)
buakdar mı :) burda başıma ekşidiler öyle istanbul gbi değil izmir. gtmediysen bulamassın fln.. sorayım dedim kankalarıma :D içim rahatladı.
yol ayrımlarına dikkat et yeter...eğer denizli aydın üzerinden gidersen biraz uzatmış olursun ama uşak kula yolundan daha eğlencelidir...diğer yolda levha bile yok sıkılıyor insan yol bitmiyor...denizli aydın yolu uzatır ama mola verecek çok yer var...
Shadow_Dancer
16-05-2011, 00:39
ukalalik etmek istemem ama her benzin istasyonunda satilan bi karayollari haritasi isini gorur.
ukalalik etmek istemem ama her benzin istasyonunda satilan bi karayollari haritasi isini gorur.
estağfurullah..:) yardımcı olmak güzeldir. teşekkürederim.
ankara izmir kaç km - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ankara+izmir+ka%C3%A7+km)
yol ayrımlarına dikkat et yeter...eğer denizli aydın üzerinden gidersen biraz uzatmış olursun ama uşak kula yolundan daha eğlencelidir...diğer yolda levha bile yok sıkılıyor insan yol bitmiyor...denizli aydın yolu uzatır ama mola verecek çok yer var...
hacı bide şunu sorayım sana son oalrak. hangi yol daha düz.. daha temiz. düzgün mü yollar. bi ara öyle birşey duymuştum izmire gidiş yolları berbat diye.. olmadı jantları sökerim. 15 lerle giderim.
CasabLanca
16-05-2011, 00:46
sony route map diye mi ne bir program vardı kanka onu indir
orda 2 noktayı yazıyorsun sana kaç km olduğundan tut hangi yol uzun hangi yol kısa
a yolundan gidersen hangi ilçeden kasabadan geçecen söylüyor :D
sony route map diye mi ne bir program vardı kanka onu indir
orda 2 noktayı yazıyorsun sana kaç km olduğundan tut hangi yol uzun hangi yol kısa
a yolundan gidersen hangi ilçeden kasabadan geçecen söylüyor :D
ok man. ı look. :cool:
erkin006
16-05-2011, 01:09
hacı bide şunu sorayım sana son oalrak. hangi yol daha düz.. daha temiz. düzgün mü yollar. bi ara öyle birşey duymuştum izmire gidiş yolları berbat diye.. olmadı jantları sökerim. 15 lerle giderim.
valla ben olsam denizli aydın üzerinden giderim:) daha çok yerleşim yeri var sıkılmıyorsun uykunda gelmiyor...diğer yol çöl yolu gibi reklam panosu bile yok:D ama düz ayak, yol biraz bozuk ve gidiş geliş uzun bi kısmı...
denizli aydın üstü yaparsan komple duble yol hatırladığım kadarıyla sadece dinar da az bi yer vardı yapmışlardır orayıda...
çok saol kanka teşekkürederim. denizliden gideyim ben. canı çıkmasın aracın gdicez diye.. :)
alışveriş merkezinden al bitane geldiğinde iade edersin :D
hacı gerek kalmadı :) bulurum artık. dümdüz gidiyomuşuz eskişehir yolundan.. :D 200 tl veriyodum az kala.. :d