Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone3 Yardım ?
Arkadaşlar telefonumda bir sorun var anlayanlar ve ne olduğu hakkında bir fikri olanlar yazarlarsa çok sevinirim direk telefonculara gidip sorun ufacık birşeyse bile abartmalarını istemiyorum.direk sorunu söylersen daha iyi olur.
Telefonum başlıkta belirttiğim gibi iPhone3 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor örnk. şarjı fulluyorum 5dakka geçmiyor %70 oluyor yani bitmesi toplam 3-4 saat sürüyor. kullandığım şarj makinesi orjinal değil orj çakması arkadaşlarım orj şarj makinesi al hiç bir sorun kalmaz diyor başkaları bataryadan diyor kafam çok karıştı orjinal şarjdan yan sanayinin böyle birşey olması mümkünmü orjinalmi almalıyım yoksa sorun başka birşeymi ??
Teşşekürler.....
otuzdört
16-05-2011, 08:47
Büyük ihtimal, bataryan bitmiştir. Yada bir ihtimal biyerden kısa devre yapıyordur. Garantisi varsa yolla gitsin. Bold'un da 2 saatte sarjı bitiyordu kısa devre yapıyormuş cihaz:)
Sarj aletiyle alakası yok yani. Ya batarya ya kısa devre diye düşünüyorum
Banada bataryadan geliyor. sanırım batarya değişmesi için telefon açılıyormuş o biraz kafamı karıştırdı.. ayrıca çok teşşekür ederim.
onursumer
16-05-2011, 10:17
büyük ihtimal batarya bitmiştir
bilgisayardan sarj etmeyi dene birde gene fark olmayacaktır tahminimce
telefonun açılması gerekiyor ama iphone ler gorunduğunden daha basit telefonlar değişimi zor değil
semprimena
16-05-2011, 10:23
Batarya ömrünü doldurmuş. Pil İphone'larda en altta bulunur, bunun için, işi bilen ve eli hassas bir tamircide ve başında durarak yaptırmanızı tavsiye ederim. 15 Dk. da yapılır..
Öncelikle teşşekür ederim yardımlarınız için orjinal bataryası bulunabilirmi ? herşey içinde paramız ne kadar gider bataryamızı değiştirmeye bir bilginiz varmı ?
semprimena
16-05-2011, 10:39
Orj. batarya 100$ dolar civarında, çin malı ise 40 tl. Ben 3G ye çin malı taktım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Orj. batarya 100$ dolar civarında, çin malı ise 40 tl. Ben 3G ye çin malı taktım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum.
teşşekür ederim yardımlarınız için. aynen telefoncuya gittim 50tl gibi bir para gider dedi 1 sene sorun yaratmazsa yeter bana :)
abiler bnde bi soru sorabilrmiyim bitane ıphone 2 8bg alıcamda sessize alma tuşu bozuk 300 e bırakıyo alınırmı _?
semprimena
16-05-2011, 11:26
Fiyat ortalama satış fiyatı. İyice donanımını kontrol edin. sessiz tuşu genelde düşürmekten arızalanır. Temiz ise activator yükleyip sessiz tuşunu başka konumdan atayabilirsiniz.
abi durumu flan iyi aksesuarlarınıda veriyo peşine o tuşun değişmesi lazım işte ortalama masrafı nedir 3.1.3 jb li ürün bizim burda diye alıcam elden
semprimena
16-05-2011, 11:30
60- 100 arası bir şey tutar işçilik dahil. Tabii parça bulunabilir ise, istanbul olsa kolay.
ygtkrmdnz
16-05-2011, 12:01
abiler bnde bi soru sorabilrmiyim bitane ıphone 2 8bg alıcamda sessize alma tuşu bozuk 300 e bırakıyo alınırmı _?
iphone 2 ler artık miladını doldurdu bence sen uygun 8gb 3 bulmaya bak :)
konuyu baltaladık amam bilgi için teşekkürler abilerim :)
Konu beni geçmiş artık genelleme olarak devam ediyor. :)
valla bende ona yakın bi sıkıntı vardı telefon hıc beklemede gozukmuyodu sureklı kulllanım halındeydı restore attım duzeldı bide son yazılım yüklüyse bendede sarj ömrü çok kısaldı aklınızda olsun