Orijinalini görmek için tıklayınız : kim şampiyon olur ?
Fatih Kavak
18-05-2011, 01:23
Nazara inanırım Trabzon dedim. :D
Merak ettim, geçen sene son haftaki Trabzon maçından evvel her tarafta fener bayrakları asılmıştı, Bu sene göremedim nedense. Kumaş kıtlığımı var ne..? :D
34btr1907
18-05-2011, 03:16
http://i54.tinypic.com/nlagz7.jpg
http://i53.tinypic.com/2iiai35.jpg
Biz Daha İyisini Yapana Kadar, En İyisi Bu....:D:D:D
siz daha iyisini yapana kadar en iyisi 40 puan fark
zQasV-pBWS8
5 dakikada 2 penaltı 1 kırmızı kart yaptıran fenerbahçe ,penaltılara ne hikmetse bir tek itiraz bile edemeyen ankaragücü ve melih gökçek maçdan önce bayagı bir çekişmeli geçecegini söyledi bagırdı çagırdı lakin tek bir söz yok, alex in kuallandıgı penaltılar hepsi aynı köşe kaleciler hep aynı köşeye yattı,bunlar benim düşüncem hepsi bir rastlantıda olabilir trabzonu son maça kadar şampiyonluk umutlarını sürekli yeşerten burak son maçda cezalı buda tesadüf ,biliyorsunuz bunların hepsi tesadüf :)
kim olursa olsun ama bizim ingilteredeki gibi bir lig e sahip olmamız herhalde 20 yıl sonra falan olur :)
VoodooRush
18-05-2011, 07:53
Merak ettim, geçen sene son haftaki Trabzon maçından evvel her tarafta fener bayrakları asılmıştı, Bu sene göremedim nedense. Kumaş kıtlığımı var ne..? :D
O yüzden değil o kendini ezeli rakibimiz sanan ligden düşmemeye oynayan bir AVRUPA takımı var. Onların acısını paylaşıyoruz.
VoodooRush
18-05-2011, 07:55
5 dakikada 2 penaltı 1 kırmızı kart yaptıran fenerbahçe ,penaltılara ne hikmetse bir tek itiraz bile edemeyen ankaragücü ve melih gökçek maçdan önce bayagı bir çekişmeli geçecegini söyledi bagırdı çagırdı lakin tek bir söz yok, alex in kuallandıgı penaltılar hepsi aynı köşe kaleciler hep aynı köşeye yattı,bunlar benim düşüncem hepsi bir rastlantıda olabilir trabzonu son maça kadar şampiyonluk umutlarını sürekli yeşerten burak son maçda cezalı buda tesadüf ,biliyorsunuz bunların hepsi tesadüf :)
kim olursa olsun ama bizim ingilteredeki gibi bir lig e sahip olmamız herhalde 20 yıl sonra falan olur :)
Siz bu kafayla devam ettiğiniz sürece 50 yıl bile kurtarmaz. Sizin gibilerin halini görüyoruz.
Siz bu kafayla devam ettiğiniz sürece 50 yıl bile kurtarmaz. Sizin gibilerin halini görüyoruz.
Bu benim düşüncem.Sen fenerlisin değilmi ?
Senden başka bir cevap zaten beklenmez emin ol ;)
biraz insan olun beyler insan...
hiçbir ortamda ne tartışmayı biliyorsunuz ne taraftarlığı,
sadece başka takıma duyulan nefretten ötürü kendi takımını seven insanlar topluluğu görüyorum şurada.
hangi takımın taraftarı olursanız olun bilin ki her kişinin tuttuğu takım kendisi için kutsaldır iyidir büyüktür güzeldir.
taraftar dediğin büyüklük dediğin, iyi günde değil zor günde sahip çıkmakla oluyor rengi sesi stadı ne olursa olsun
http://im.htspor.com/2011/05/17/631471_detay.jpg?1305700439
BJK türbününden açılan o pankart çok güzeldi , son günlerde gereksizce gerilem ortama iyi bi fren oldu
VoodooRush
18-05-2011, 09:05
Bu benim düşüncem.Sen fenerlisin değilmi ?
Senden başka bir cevap zaten beklenmez emin ol ;)
Benden başka bir cevap beklenmez ama ben sürekli sizin bir gün akıllanıp kendi takımınızın durumuyla ilgileneceğiniz o şaşırtıcı günü bekliyorum.
Not: Kendi takımınızdan kastım o an Fenerbahçe ile çekişen değil, sürekli desteklediğiniz takımdır.
bendemi katılsam diye düşünüyorum tartışmaya da :D gerek yok :D
erayakar
18-05-2011, 10:08
şaibeli bir şanpiyonluk fenerbahce adına ..polyanacılık oynamak gibi bişe ..fenerbahçeliler nasıl kendilerini bukadar küçültüyolar anlamıyorum ..parayla saadet olmaz..bence lig boşuna fenerbahce gitsin demircide bir kupa yaptırsın parayla ..müzesine koysun ..insanlarıda tv başında yormasın..veyatta parayla amele pazarından 200,300 kişi kıralasın kendi ligini kursun..bence daha adaletli olur..yarışlarda illegal nos basmak gibi bişe ..ben yarışı kazandım ..anlayan anladı sanırım ...hakedilmeyen şanpiyonluk ....
şu konu kapansın artık... seviye dibe vurdu
gelen şikayetler üzerine konu kilitlenmiştir,
düzgün konuşamıyorsak futbol konuşmayacağız sanıyorum