Orijinalini görmek için tıklayınız : İntegra Sorgulaması
Arkadaşlar bu integra sizce alınırmı? motorda önceden çekiş sorunu vardı yaptırdım demiş
Honda Integra 1.8 1992 Model 9.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-efsanevi-integra-gormeye-deger-45252664/detay/)
kötü durmuyor walla :D gidip bakılabilir
temiz duruyor araç.
ama gidip incelemek lazım ;)
Emir_b16a
17-05-2011, 16:16
kaput kaldırmadan yorumlamak yanlış olur bna ön farla kaput ayarsız gibi geldi iice bi bakmak lazım otoparkta tıklamaylada olur usta düzgün toplayamadıysada olur
arabayı tanıyan varmı arkadaşlar içinizde.niyetlendim bu arabaya :)
RottingChrist
17-05-2011, 18:06
varsa güzel bir integra ben de düşünüyorum ciddi cidd. SI ile takas edecek varsa çok daha güzel olur
varsa güzel bir integra ben de düşünüyorum ciddi cidd. SI ile takas edecek varsa çok daha güzel olur
Si dan ınıp ıntegraya bınılmez vazgeç
Si dan ınıp ıntegraya bınılmez vazgeç
nie öyle dion aga. 92 teg'ler ys1 şanzıman avantajıyla si filan dinlemior walla :) 91 biraz sıkıntı tabi q1 çok yoruyor arabayı
nie öyle dion aga. 92 teg'ler ys1 şanzıman avantajıyla si filan dinlemior walla :) 91 biraz sıkıntı tabi q1 çok yoruyor arabayı
ıntegram da vardı sımdı Si ım da var ona ıstınaden oyle dıyorum gıttıgı gıdecegı ıkısınınde ne kadar fark olabılır ama yedek parça vs daha genış duşun
ben Sİ filan tanımıyordum cahit;)
EG kasa sevdanız yoksa TEG her türlü Sİ'dan üstün...
M///maniac
17-05-2011, 19:21
ıntegram da vardı sımdı Si ım da var ona ıstınaden oyle dıyorum gıttıgı gıdecegı ıkısınınde ne kadar fark olabılır ama yedek parça vs daha genış duşun
valla bnde teg e biniorm suan çok daha memnunum si den inip teg e bindim yurur konusundada bi debrden sonra her n/a si le denerm:D 1 boyda avans:D
çerçeveyi az daha genişletip alınan zevki de işin içine katarsak integra yine öne geçiyor bence.
tabi zevkler tartışılmaz sana si zevkli gelir bana teg bi diğerine vti başkasına taypar ötekine s2000 berikine m3 vs vs :D
lnd_samet
17-05-2011, 19:23
az kullandıgım için benzinle biniyorum demiş fakat takasya lpg li diye özellikle belirtmiş
bu olaya ben lahana turşusu derim:)
araç bakılmalı fakat sunroof sorunlu-klima kayışla hallolacakmı bakıp görmek lazım...
Faruk zevksiz adam beyler adam inanmış Sİ'ın TEG'den üstün olduğuna hauhauha :D :D
valla bnde teg e biniorm suan çok daha memnunum si den inip teg e bindim yurur konusundada bi debrden sonra her n/a si le denerm:D 1 boyda avans:D
çerçeveyi az daha genişletip alınan zevki de işin içine katarsak integra yine öne geçiyor bence.
tabi zevkler tartışılmaz sana si zevkli gelir bana teg bi diğerine vti başkasına taypar ötekine s2000 berikine m3 vs vs :D
allah ıntegralarınıza zeval vermesın arkadaşlar o zman nedemek ıstedıgmı daha ıyı anlarsınız bınemedıgın bı arabadan ne kadar zevk alırsın orasını sız dusunun. ekmek köfte denklemi parasına göre arabalar fazla kurcalamaya gerek yok işte allah hepimizin arabsını korusun herşey gönlümüze göre olsun
Faruk zevksiz adam beyler adam inanmış Sİ'ın TEG'den üstün olduğuna hauhauha :D :D
alican kardeşim de vakti zamanının en inanmış tegcisiydi :D
M///maniac
17-05-2011, 19:29
allah ıntegralarınıza zeval vermesın arkadaşlar o zman nedemek ıstedıgmı daha ıyı anlarsınız bınemedıgın bı arabadan ne kadar zevk alırsın orasını sız dusunun. ekmek köfte denklemi parasına göre arabalar fazla kurcalamaya gerek yok işte allah hepimizin arabsını korusun herşey gönlümüze göre olsun
hacı alındınmı yaw binemedgm derken anlamadım o kısmı:D
inan seviyorum integra'yı kanka.
honda'dan nefret ettiğin için sen normal yani tepkilerin :D
hatırladım. bi ara vtec filan diodu hatta :):hahaha:
konuyu pert etmeyelim beyler dağılalım :D
M///maniac
17-05-2011, 19:30
inan seviyorum integra'yı kanka.
honda'dan nefret ettiğin için sen normal yani tepkilerin :D
oda kendine si aldı ne nefreti yaw:D
M///maniac
17-05-2011, 19:31
bnde inananlardanım o zaman:d gerçi bn denedmde ama bi debr degstrm videoları koyarm vteclerle;)
beyler bilmediğimiz şey hakkında konuşmayız ayık olun :) yapın görün ;)
ki inşallah m///maniac'ın arabasını hepimiz izliycez güzel güzel Allah'ın izniyle.
oda kendine si aldı ne nefreti yaw:D
nefret ediyo.
typerdan bile emin ol :D
pek iç açıcı bir araba değil.önden kazası olduğunu biliyordum yanlış hatırlamıyorsam.tampon ve sağ çamurluk sanırım değişik ve belden aşağıda boyalı galiba belkide komple.orjinal yayları yok coilspring var onlarda çok haldur huldur oluyor.çok ses yapıyorpaneli felanda pek iyi dğeil sanıırm.daha öncede ilanı vardı teneke jantlarla resmi vardı bu arabanın.iyi araştırın derim.alıp masraf yapmaktansa biraz daha üzerine verip kız gibi bir arabaya binmek daha mantıklı
sağolasın yorumun için MKT.vazgeçtim başka bakıcam :)
hazır sorgulanıyoken bu araç hakınd bilgisi olan vrmı acaba
Honda Integra 1.8 1991 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-integra-mukemmel-integra-honda-32364206/detay/)
hazır sorgulanıyoken bu araç hakınd bilgisi olan vrmı acaba
Honda Integra 1.8 1991 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-integra-mukemmel-integra-honda-32364206/detay/)
sinan abimizin aracıdır.gayet bakımlıdır.yanlış bilrmiyorsam iş kurmak için satıyor aracını.fiyatı için yorum yapamam ama.titiz kullanılmış bakımlı bir araçtır
temiz durduğu ve sahibinin işi bildiği belli ama fiyat biraz yüksek geldi bana. pazarlık yolu açıktır tabi :D
timucintt
18-05-2011, 06:49
bordoyu kafadan unutun... Mavi olanda tanıdık bilindik bir araç alınır yüksekliğinede ne aldanıyorsunuzki orijinal yüksekliği integranın odur alınır 300 lirlaık yay dünyası değişir... integra alacaksanız ucuzlarınada kaçmayın... gidip adam gibi 12 13 liralık bakımlı amcalardan dayılardan alın bu makineleri... 6 7liraya alacağınız tegden bir cacık dahi olmaz... yan sanyisi bile kalmayan bir araç integra... ve zaten yan sanayi kaldırmayan bir makine... çıkması deseniz altın oldular son 2 yılda.... ben 2005 arabayı aldığımda millet distribütörü motoru yatak sardı diye arabayı hurdaya ayıranları biliyorum ostimde integra cennetiydi o zaman bir sürü parça almıştım halen istanbuldaki depomuzda duruyorlar. hurda ve çıkma konusunda şimdi bırakın hurdasını almaya vidasına bile 100 liradan fiyat çekiyorlar...
saqwert - buna bakın derim ben.sunroof klima lpg manuel beyaz ve diri duruyor araç.
İlanını koyduğunuz araçtan çok daha iyi duruyor , biraz pazarlıkla alınabilir kaza değişen vs yoksa eğer.
Honda Integra 1.8 1991 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-integra-ls-49161667/detay/)
RottingChrist
18-05-2011, 11:19
saqwert - buna bakın derim ben.sunroof klima lpg manuel beyaz ve diri duruyor araç.
İlanını koyduğunuz araçtan çok daha iyi duruyor , biraz pazarlıkla alınabilir kaza değişen vs yoksa eğer.
Honda Integra 1.8 1991 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-integra-ls-49161667/detay/)
tam memur spec. gözüküyor. tertemiz valla.
Mikrop_Ali
17-06-2011, 10:10
bordo araç için bana gecenin bir yarısı telefon geldi bir arkadaşımız flash ile takas edicekmiş aracı km si yüksekti bide hoş değil araç coil yazdıgı muhtemelen sprıngdir..