Orijinalini görmek için tıklayınız : ruhsat sorunu
s.a. arkadaşlar aracımı alalı 2 ay oldu ama ruhsat gelmedi elimde noterin verdiği geçici ruhsat var geçengün kurcalarken o kağıdın süresinin 1 ay önce bittiğini ve 1 aydır aracı ruhsatsız kullandığımı farkettim :D (ama bilmiyordum süresinin 1 ay olduğunu)
son olarak dün aradım trafik tescili ne dese beğenirsiniz sizin ruhsatınız daha basılmamış :mad::mad: neden ? nedeni bilinmiyor sonuç ; memurun demesini göre o esnada talimat verdi ve bastırılcak :mad:
şimdi iki sorum olcak bu ruhsat ne zaman elime ulaşır bir , diğeri ise aracı böyle kullansam polis çevirirse ceza kesebilir mi?
ceza kesebilir
trafik sigortan varmı?
2 ay bayaa olmus.posta ıle kesın yollanacaktır.cevırme vs.. hıc bısey olmaz rahat ol
ceza kesebilir
trafik sigortan varmı?
var hemde aracı aldıktan 5 KM sonra yaptırdık
Muayene ile ilgili sıkıntı varsa basmıyorlar ruhsatı..cam filmi v.s benimde başıma geldi.Muayenesını tekrar yaptırdıktan sonra ruhsatımızı alabildik
2 ay bayaa olmus.posta ıle kesın yollanacaktır.cevırme vs.. hıc bısey olmaz rahat ol
eminmisin kardeşim gerçekten korkuyorum çevirip aracı bağlarlar diye :(
Muayene ile ilgili sıkıntı varsa basmıyorlar ruhsatı..cam filmi v.s benimde başıma geldi.Muayenesını tekrar yaptırdıktan sonra ruhsatımızı alabildik
ama muayenesine daha 9-10 ay var
ama muayenesine daha 9-10 ay var
Muayenesi olması bişeyı değiştirmez.Geçici ruhsata bakın altında muayene ile ilgili düzeltilmesi gereken birşey varmı öle bişeyler yazıyormu
eminmisin kardeşim gerçekten korkuyorum çevirip aracı bağlarlar diye :(
banada gec gelmıstı.sonucta geldıgınde teblıg tarıhı olacak elınde;)
banada gec gelmıstı.sonucta geldıgınde teblıg tarıhı olacak elınde;)
ALLAH korusun çevirdiler bunu nasıl anlatıcam
ALLAH korusun çevirdiler bunu nasıl anlatıcam
valla o mantıkla bakarsan sokaga cıkmaman lazım:) ruhsat gelene kadar kullanmıycan aracı o zaman.
şöle bi durum var onların göndermesini beklemek zorunda değilsin satışı aldıktan hemen sonra bile sigortasını yaptırıp trafikten hemen ala bilirsin 5 dakikada yazdırıp veriyorlar
bağlı bulunduğun trafik tescile git ruhsatını al gelmesini beklemene gerek yok
bağlı bulunduğun trafik tescile git ruhsatını al gelmesini beklemene gerek yok
ama daha bastırılmamış ki :(
ama daha bastırılmamış ki :(
hazır ruhsat var ellerinde 2 dakikada bilgileri yazıp veriyolar.;)
hazır ruhsat var ellerinde 2 dakikada bilgileri yazıp veriyolar.;)
peki cuma günü çalışırlar mı (20/05/11 tarinde )
peki cuma günü çalışırlar mı (20/05/11 tarinde )
okullar tatil ama trafik zannetmiyorum tatil olmaz ala bilirsin yinede bi tlf aç sor.