Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı iç temizlik meg mi sonax mı?
kolay gelsin bende 2005 ford focus var içi kremrengi oldugu ıcın koltuklarda falan yagmur sularından dolayı lekeler var. aldıgımızdan berı hiç detaylı temizlik yaptırmadım.
torıumdakı autowax diye bir yerden fiyat aldım 200 cıvarına yaparız dedıler
hemen avcıların gırınsındekı meguiarsta 150-200 arası olur dediler
sizce hangısınıe gotureyım meg daha iyi yapar diyorum ama bayiden bayiye değişiklik gösterebilir haliyle. Yoksa kendim mi yapsam bahçeye çekip uğraştırır mı acaba?
YavuzNaz
18-05-2011, 14:10
bu anketin sonucu meguiars cıkacaktır bende fikrimi meg olarak söylüyorum :)
kendin yaparsan biraz zahmetli kurutman lazım arac nemli kapalı kalırsa terleme yapar en temizi yaptır.
meg avcılar bayisinde yaptıran varmı
Marka 2 planda .
Önemli olan ustası iyi olacak.usta iyi olmadıgı zaman hic bir seye benzemez.
O yüzden yaptırmıs bırısınden referans alarak gıt .
Tayfun-E30
18-05-2011, 18:08
Al bir apc sik koltuklarona o lekeler gidicek anway loc ta olur hic para verme kurutmasida dert degil camlari ac gunese birak olmadi kaloriferi ac kurur hicte bir skinti olmaz..
Shadow_Dancer
18-05-2011, 18:08
Marka 2 planda .
Önemli olan ustası iyi olacak.usta iyi olmadıgı zaman hic bir seye benzemez.
O yüzden yaptırmıs bırısınden referans alarak gıt .
Yavrum bi fiyat teklifi yapsana arkadaşa, hem forum üyesi; işi görülsün.
Yavrum bi fiyat teklifi yapsana arkadaşa, hem forum üyesi; işi görülsün.
ahahaah lan hemen tıcaret arkadas fıkır verıyoruz : ) serbest pıyasa gonlune nerese uyarsa oraya gıder : )
mert_leon
18-05-2011, 18:21
meg avcılar bayisinde yaptıran varmı
gokhan rs kullanıcı adlı arkadaş oranın devamlı müşterisi ve araları iyidir sahibiyle o çok memnundu işçiliklerinden.
Shadow_Dancer
18-05-2011, 18:23
ahahaah lan hemen tıcaret arkadas fıkır verıyoruz : ) serbest pıyasa gonlune nerese uyarsa oraya gıder : )
gundi sende bu işi yapıyosun malzemelerin güzel işçiliginde iyi, adama bi fiyat ver en azından yaptırdıgı iş tatminkar olur. muhattap bulur diye diyorum.
VoodooRush
18-05-2011, 18:49
Fiyatlar neden net değil?
babalar siz olaylara hakimsiniz belli ki, verin forum fiyatı da yabancıya gitmeyelim :)
babamın arabası oldugu için sağlam olsun istiyorum. o yüzden güzel itinalı yapan yer olsun
GokhanRS
18-05-2011, 19:46
avcılar meguiars izzet ve yasin kardeşler direk sahipleri yapıyor işçiliği dolayısı ile mükemmeller hiç korkmadan ver.
tanınmıcak haldeki arabaları çok güzel hale getiriyorlar. ancak malesef işçilik iyi olduğundan uzun sürüyor komple uygulama ertesi güne sarkabiliyor sabahtan götürsen bile.
yani uzun ama mükemmel işçilik var. selamımı söle bişiler yapsınlar.
zaten telefonla aradım koltuklarda fazla leke yoksa 150ye yaparız dedıler
fazla bişey yok ama yinede komple duzgun olsun istedi peder bey
o zaman onlara goturup bırakayım selamını da soyleyelim
G.Ü.R.A.Y
18-05-2011, 21:27
amway loc veya meg apc ile önce koltukların tozunu alıp daha sonrada güzelce mf bez yardımı ile kendinde yapabilirsin biraz yorucudur fakat temizlikten sonraki görüntü o yorgunluğu alır...
Bence bunun için profesyonel temizliğe gerek yok.Amway loc alıp kendinizde yapabilirsiniz.
ki öyle zor bulunan bir ürün değildir.,
Üstüne cg fabric guard geçersiniz.Bir daha kir tutmaz :)
kendi aracıma kendim uğraşıp yaparım para vermeye gerek yok ama babamın arabası daha hiç temizlenmedi dogru duzgun gerçi fazla bir kir yok ama yinede meguiarsta bi elden geçsin istiyorum