Orijinalini görmek için tıklayınız : ''19 Mayıs'' kutlu olsun
http://img36.imageshack.us/img36/2066/19mayiscz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/36/19mayiscz.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
19 Mayıs Atatürk'ü anma ve spor bayramımız kutlu olsun.
Son zamanlarda sadece böyle günleri tatil niyetiyle degerlendiren bir toplumumuz var ,geneli bu durumda.Biz unutmayalım gerçek anlamını.
Hepimiz için kutlu ve mutlu olsun
bütün türk halkına kutlu olsun vatanımız bütünlük beraberlik için dursun.
Kutlu olsun arkadaşlar
Mustafa Kemal Paşa mızın Ruhu şad olsun
Allah gani gani rahmet etsin inşallah
bağımsızlık ateşini kaybetmeyen, köle olmaktansa yok olmayı erdem kabul eden milletimizin bağımsızlık ateşi kıvılcımının atıldığı bu bayramını tebrik eder, bayramın birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını dilerim.
JapanVsGermany
18-05-2011, 21:18
Gazi Mustafa Kemal we tüm silah arkadaşlarının Ruh Şad olsun...
19 Mayıs Tüm Gençlerimize ihtiyarlarımıza kutlu olsun...
otuzdört
18-05-2011, 21:21
19 Mayıs Kutlu olsun arkadaşlar..
mechanıcer
18-05-2011, 21:28
tüm ulusun tüm gençliğin bayramımız kutlu olsun...
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
http://www.fevziay.com/wp-content/uploads/2011/05/19-may%C4%B1s-bayram%C4%B1.jpg
Allah milletimize zeval vermesin. Atamızın ruhu şaad olsun.
devil_berk22
18-05-2011, 21:39
Tüm ülkemizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun. BUGÜNLERİ BİZLERE YAŞATAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ SİLAH ARKADAŞLARINI VE SAYISIZ ŞEHİTLERİMİZİ ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU MUSTAFA KEMALİN YOLUNDAN GİDENE.
ulusun ve gençliğin bayramı kutlu olsun...
halilkarakas
18-05-2011, 22:02
19 mayısımız kutlu mutlu olsun....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
19 mayıs Atatürk ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.
herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun, böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. hala bu bayramı tatil olarak görmeyenlerin olduğunu görmek çok güzel bir şey olsa gerek.
19 mayısımız kutlu mutlu olsun.
19 Mayıs gençlik ve spor bayramı tüm halkımıza kutlu olsun...
Gazi Mustafa Kemal we tüm silah arkadaşlarının Ruh Şad olsun . 19 Mayıs kutlu olsun
Atamızın ve bu vatanda emeği geçen kan döken canını feda eden herkesin ruhları şad olsun,
19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..
http://i864.photobucket.com/albums/ab206/Oguzcan/231091_216442491709083_144309632255703_799269_7455 861_n.jpg
Ne Mutlu Türküm Diyene... tum turk halkını 19 myaısı kutlu olsun
19 mayıs tüm Türk milletine kutlu olsun...
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!
Gençliğin tatile değil de Anıtkabir e gideceği nice 19 Mayıslara......
bora1311
19-05-2011, 01:13
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun..
19 Mayıs kutlu olsun arkadaşlar.
Ülkenin geleceğinin gençlerin sayesinde iyi yerlerde olacağını bilen yüzyılın liderine bu güzel gün için teşekkürler..
Trance-R
19-05-2011, 07:03
ulusumuzun ve bayrağımızın sonsuza dek özgür ve bağımsız kalması dileklerimle ; GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZI KUTLARIM ,
Gazi M.KEMAL ATATÜRK ve Şanlı Silah Arkadaşlarının Ruhu Şad Olsun ...
ATAM İZİNDEYİZ.
Bayramimiz kutlu olsun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
19 Mayısımız kutlu olsun arkadaşlar
Tüm Türk gençliğinin "Gençlik ve Spor Bayramı"nı kutlarım.
Ey Türk gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte; bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun
ALLAH bizleri korusun
http://ressim.net/s/upload/7c6599b6.jpg (http://www.ressim.net)
abdullahçöllü
19-05-2011, 08:28
kutlu olsun tüm millete..
SekoLive
19-05-2011, 08:39
19 mayısımız kutlu olsun , Nice 19 mayıslar aynı bayrak altında aynı vatanda kutlanması dileklerimle...
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun
19 Mayısımız kutlu olsun..
milli bayramımız kutlu olsun...
YILMAZ ÖZDİL - 19 MAYIS
19 Mayıs
- Yav bırak Mustafa abi yaa, sen mi kurtarıcan memleketi Allah aşkına!
- Ama işgal zırhlıları...
- Boşver şimdi sen işgal zırhlılarını filan... Gün gelir, memleketin malını mülkünü tapusuyla İngiliz’e satar bunlar.
- Yok canım!
- Yeminle söylüyorum, İngiliz vatandaşı bakan bile getirip koyarlarsa şaşma.
- Ama ahval ve şerait...
- Güzel abim yaranamazsın... Bak şimdi binicez bu dandik gemiye, taaa Samsun’a gidicez, savaş, boğuş, kendimizi paralayacağız, diyelim becerdik, devrim mevrim, anlata anlata dilinde tüy bitecek, sonra sen kahırdan ölücen, önce biraz ağlıycaklar, sonra gene "Son Osmanlı Padişahı" diye pankart açacaklar, mezarında dönücen.
- Saltanat kalsın diyosun yani...
- Alışmadık kıçta don durmaz abi, egemenlik megemenlik vereceğine, iki çuval kömür ver, daha iyi... Aha buraya yazıyorum, açlıktan nefesleri kokarken padişahlarına saltanat uçakları alırlar, bu gemiyi de jilet yaparlar, söylemedi deme.
- Efkárlandım be...
- Yakma o cigarayı gözünü seveyim, yarın öbür gün belgesel yaparlar, keş gibi gösterirler seni haberin olsun.
- Hal çaresi nedir peki?
- Al padişahın kızını, yırtalım.
- Millet ne olacak?
- Onlar da ulemaya sorsun artık ne olacaklarını, bize ne, kendi düşen ağlamaz.
- Laik olmasınlar mı, birey olmasınlar mı, kendi lisanları olmasın mı, şıhlara şeyhlere mi bırakalım kaderlerini?
- Bak ne güzel söylüyorsun, kader der geçerler, takalım takkemizi bakalım dalgamıza, iş çıkarma başımıza...
- İyi de, yazık olmaz mı?
- Asıl bu yaptığını yaparsan yazık olur... Bazıları sana inanacak, etkilenecek, senin fikirlerini yaşatmaya kalkacak, hayatları kayacak, evleri basılacak, içeri tıkılacaklar, kimine saçını örtmediği için fahişe diyecekler, kimine milletin malını Arap’a satmayın dediği için komünist diyecekler, kimine Ne Mutlu Türküm Diyene dediği için faşist diyecekler, darbeci diyecekler... Yorma ahaliyi, kula kulluk edelim, rahat edelim.
- Yok arkadaş, ben bi deniycem.
- E sen bilirsin.
multispace
19-05-2011, 11:54
şanlı ulusumuzun şanlı bayramı kutlu ve mutlu olsun.
Ne Mutlu TÜRK'UM Diyene!
SekoLive
19-05-2011, 11:56
vay arkadaş yılmaz abi yine günün anlamına noktayı koymuş...
Utanıyorum... Kutlayamıyorum...
Juggernaut
19-05-2011, 13:21
19 Mayısımız kutlu olsun.
Kimse dedigimi yanlış anlamasın böyle düşünüyorum diye kızmasında lütfen sadece bir eleştiri.Forumumuzda bile o kadar kişi okumuş konuyu bir kutlu olsun mesajı yazmak çok mu zor :(
2Fast4Me
19-05-2011, 13:56
Bayramımız kutlu olsun
hey gençlik, bayramımız kutlu olsun. :)
berkayGLRN
19-05-2011, 14:00
19 Mayısımız Kutlu olsun arkadaşlar..
utkuselamoglu
19-05-2011, 14:48
herkesin 19 mayıs i kutlu olsun.
Utanıyorum... Kutlayamıyorum...
Katılıyorum.
Mecliste bu kadar o.cocugu varken, ülke karıs karıs satılırken, anası belli olmayan pkk sempatizanı p.cler Türk bayragını indirip cignerken, pkk leşlerinin cenazeleri kahraman gibi karsılanırken, terorle senelerce mücadele etmis aslan parcaları hapiste yatarken ben hicbirsey yokmus gibi bayram kutlayamıyorum.
Bu güzelim memleketi bu hale getirenlerin gırtlaklarını şehitler sıkacak öteki tarafta...Elbet görecegiz.