Orijinalini görmek için tıklayınız : hpf m3 stage 3 vs supra pt74 :)
BMW M3 (Horsepowerfreaks stage 3 kit) 775rwhp 23psi
Toyota Supra Single Turbo
Automatic pt74 272cams th400 27psi
Several runs in canada from 60-70mph rolls to 150-160mph
YouTube - ‪BMW M3 Turbo (HPF) vs Supra Turbo‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=cwtYlOyMAbQ)
hpf brake boost yapsa ve daha iyi vites atsa çok farklı olurdu diye düşünüyorum :D eski ama seyri güzel bi video paylaşayım istedim..
onursumer
19-05-2011, 17:52
burda m3 smg mi ? oyle gordum sanki ?
Selcuk_RoL
19-05-2011, 18:19
kim kimi geçmiş?? :D
arnawood omer
20-05-2011, 03:30
lastikler ısınınca M3 geçmiş hemde içinden :D ama fena lag var
bu hpf nin olayı nedir tam olarak ? turbo kiti falan mı ?
o koca koca turbo yazıları nedir ki .. ilk çıkan 5 vites arabalar gibi :) arkaya yazarlardı 5 vites diye ..
Yani Mustafa ?
bişeymi olması gerekiodu ? sıradan bir roll işte.. supra güzel özellikle şanzumanı değişik geldi..
arnawood omer
21-05-2011, 18:16
yani M3 kraldır alayına isyandır yaşam stilidir:)
yani M3 kraldır alayına isyandır yaşam stilidir:)
hiç bir araba kral değildir..
ama hayabusa kraldır ;) üstüne yoktur :D
bişeymi olması gerekiodu ? sıradan bir roll işte.. supra güzel özellikle şanzumanı değişik geldi..
Orjinal jant lastigiyle sarmadan yürüyen ; buda güçsüzlüğünü gösterir ki hpf stage3 'le kıyaslamak yavan olmuş ve yorumun garip olmuş...Yoksa sahinle dener gecer geçilir no problem...
Orjinal jant lastigiyle sarmadan yürüyen ; buda güçsüzlüğünü gösterir ki hpf stage3 'le kıyaslamak yavan olmuş ve yorumun garip olmuş...Yoksa sahinle dener gecer geçilir no problem...
barış yazsa bu konuda daha iyi olur ama dayanamadım ben yazayım :)
amaç hpf kraldır ezer geçer yada bmw m3ler supraların yerini aldı daha teknolojik daha güçlü modifiyeye daha yatkın falan demek değil di abicim..
Sana şöyle bir bilgi vereyim.. hpf nin traction controlü mükemmel çalışıyor ve eleman muhtemelen street modunda gazlıyor.. aracın verdiği tepkilerden benim tahminim bu.. standart lasiklerle biz 3000km ye yakın kullandık barışın arabasını ve aynı bu araba gibi tutunuyordu.. aklın japon arabalarına gitmesin almanlar aktarım konusunda daha başarılı diye düşünüyorum..