Orijinalini görmek için tıklayınız : ön plakasız muayeneden geçtim
tdipower
20-05-2011, 11:44
bugün uzun zamandır ertelediğim muayene için tüv yollarına düştüm ön plaka takılı olmadan girdiğim muayeneden tek seferde çıkmam şaşırttı beni :D hafif kusur ön plaka yok yazdılar şaşırdım valla paylaşmak istedim :rolleyes:
aynen bende geçmiştim plakasız ama benim camdaydı yanlız sizinki hiçmi yoktu.....
SekoLive
20-05-2011, 11:53
siz bide polis kontrolünden geçin ön plakasız :hehe:
Bone-crusheR
20-05-2011, 11:55
bende pulu app plakama degil diger plakayı bagajdan cıkartıp ona yapıstırmıstım
berkayGLRN
20-05-2011, 11:56
vallahı iyimiş de ön camda falan duruyor muydu peki plaka :)?
tdipower
20-05-2011, 11:57
arka plaka vardı :) önde hiç yoktu
ogunozcan
20-05-2011, 11:58
bende hem muhursuz hemde on plaka yokken gectım adam abı orj cıkarda bandorulu yapıstırıyım bıle dedı ama kusur yazmadı
hahaha aynen aynen +1905 :D
hangi istasyonmuş bu bizde gidelim bari
benim plaka ön camdaydı bişiy demediler, ancak salak gibi gümbür gümbür egzozlarla gittim, egzoz ve aracın yere yakın olmasından agır kusurla bırakmışlardı. epey bi kesip biçtikten sonra geçmiştim aynı gün.
RottingChrist
20-05-2011, 12:42
ön plaka camda geziyordum uzun zamandır. 3 kez polis çevirdi üçüne de bagajda duran silikon tabancasını ve plaka ile çerçevesini gösterdim otoparkçı vurmuş düşürmüş en kısa zamanda yağıştıracağım dedim hiç sorun çıkmadı. papaz her zaman pilav yemez düşüncesiyle iki gün önce taktım yerine :)
Fatih Kavak
20-05-2011, 12:44
Ben geçtim Emre D. şahit :D
SekoLive
20-05-2011, 12:49
senin arabayı görünce plaka aklna gelmemiştir memurun :hehe:
2 kere farklı arabayla geçtim birinde önde yoktu(camda da) diğerinde ikiside bagajdaydı :D
AhmetYılmaz
20-05-2011, 12:57
Ön cam dahil filmde sıkıntı oluyomu ya 1 numara. :D
pepecura
20-05-2011, 13:04
en komiği filme hafif kusur yazıp tüvden cıkar cıkmaz polisin ceza yazıp tekrar tüve göndermesidir heralde :)
Sercan Keklik
20-05-2011, 13:07
bugunun olay konusu :) plakası olan arkadaşlar, sımdı bırazdan nıye takmıyosunuz dıye senı benı eleştiricekler sonra off topic :) ailecek izliyoruz! :)
bu istasyonları anlamış değilim,
benim araçta coilli 9cm basık sürte sürte girdi istasyona,115mm çıkışlı otto spec ve katalik yok.
Yinede tek seferde geçti :D
mühürsüz plakaya tuv stickeri yapıstırdılar benım arabama :)
Aynen kanka geçtin valla. Benzinliğe çekip geldim bide ama ben geldiğimde sen işi halletmiştin :D
senin arabayı görünce plaka aklna gelmemiştir memurun :hehe:
Plakasız olmasından yana Gold farlar, Dip basık olması, Ön cam dahil komple film vs vs hadi birde bunun üstüne önde Plaka yok. Arkada bitane var ama oda mühürsüz tabi. :D Polis ne yapsın daha :p
cagri-35
20-05-2011, 13:53
Valla burası Türkiye ***** , Tüv bile dayanamadı :)
Bu tarz olaylar geçmişte de oldu başka kurumlarda, ilk başta büyük disiplin katı kurallar vs. ile çıkar sonra yurdumuza ayak uydururlar bir şekilde :)
Benimde gözlemlediğim artık Tüv o kadar sıkıntılı değil,bende bir kerede geçtim.Gitmedende o kadar korkutmuşlardı. Öyleki evrağımı düzenleyen takipçi bozuntusu şase nosunu yanlış girmiş. Çalışan söyledi, dedim şimdi yandık sağolsun kendisi ilgilenndi, düzeltti bir evrak çıkarttı amirine imzalattı beş dakika daha bekleticem diyip işimi hallettirdi sağolsun.
plaka hafif kusurki niye bu kadar büyütüldü konu?:)
herkes için söylüyorum muayene için gidicekler hadımköy gişelerin orda mercedes var onun arka tarafında tüv var oraya gidin ne dmek istediğimi anlıcaksınız. olumlu yönde ;)
aynen
peki hafif kusurdamı yazmadılar
tdipower
20-05-2011, 15:16
evet hafif kusur yazdılar :)
şöyle bir HafifKUSUR.XLS dosyası yok mu hacı yahu? Sen kesin bulursun. Bulsan da paylaşsan bizimle :)
şöyle bir HafifKUSUR.XLS dosyası yok mu hacı yahu? Sen kesin bulursun. Bulsan da paylaşsan bizimle :)
kusur listesi diye googledan aratınca çıkıyor hepsi:) var ulaştırma bakanlığının sitesindede:)
ben buldum xls :
http://www.kugm.gov.tr/BLSM_WIYS/KUGM/tr/Belgelik/arac_muayene/20101231_175038_2769_1_44520.xls
:)
plaka bile hafif kusur sayılıyor ya. :)
ondertopcu
20-05-2011, 16:58
tüv o tür işlere karışmıyor plaka var yada yok cam filmide geçiyor muayneden ama polis dinlemiyor :D
snan1910
20-05-2011, 17:05
yaylara kusur yazdılarmı ?
white quattro
20-05-2011, 17:08
Şöyle bişey buldum iş görürmü yada gücelmi bilmiyorumm
Muayene Kusur Tablosu - Araç Tespiti (http://www.arac.muayenesi.com/muayene-liste/36-kusur-tablo/63-arac-kusur-arac-tespiti.html)
tdipower
20-05-2011, 17:12
yaylara kusur yazdılarmı ?
yok elemana söyledim fren testine yavaş girersen araba basık altı vurmasın diye çok dikkat etti sağolsun en az benim kadar nazik davrandı :) sıkıntı olmadı
snan1910
20-05-2011, 17:15
yok elemana söyledim fren testine yavaş girersen araba basık altı vurmasın diye çok dikkat etti sağolsun en az benim kadar nazik davrandı :) sıkıntı olmadı
iyi elemana denk gelmişsin ozaman güzel olmuş :):) artık yasal gezersin sorunsuz.. :)
onde plaklam yoktu yapıskanıda arkadakı muhursuz plakama yapıstırdılar,plaka ısıklarım yanmıyodu onadabısy demedıler katalızor ve orta susturucuda yoktu :)
tdipower
20-05-2011, 17:18
iyi elemana denk gelmişsin ozaman güzel olmuş :):) artık yasal gezersin sorunsuz.. :)
dönüşte açtım yakıtı verdim dumanın gözüne :p:p
snan1910
20-05-2011, 17:21
dönüşte açtım yakıtı verdim dumanın gözüne :p:p
ahahaha trenn misalii :D:D:p