Orijinalini görmek için tıklayınız : 407 coupe?
RottingChrist
22-05-2011, 21:37
arkadaşlar,
coupe sevdası yüzünden biraz ailevi baskı görüyorum fakat yinede vazgeçemiyorum. problemi gidermek adına inmesi binmesi biraz daha rahat ve bagajı daha geniş bir araç düşünüyorum. sadece hafta sonları kullanacağım için yakıtı pek önemli değil. sizce başıma bela mı alırım yoksa keyifle uzun süre binilebilir mi? yorumlarınızı rica ediyorum. tşk.
407 Coupe TR den görmedim geldiğini bilmiyordum.
Bir tane misafir araç vardı.
RottingChrist
22-05-2011, 21:46
407 Coupe TR den görmedim geldiğini bilmiyordum.
Bir tane misafir araç vardı.
:confused::confused::confused::confused::confused: 406 beyler pardon..
_SeLim_07_
22-05-2011, 21:49
Yeni Laguna Coupe Diyorum :)
_SeLim_07_
22-05-2011, 21:50
Haaaa O Zaman İş Değişir :D
cabrioleter
22-05-2011, 21:52
Yeni Laguna Coupe Diyorum :)
aynen katılıyorum acayip hoş olmuş
ben coupe 407 gordum yolda ıkı kere denk gelmıstım.bı garıp gelmıstı hatta o arabanın coupesı oldugunu bılmıyodum dıkkatlıce bakınca farketmıstım.
406 Coupe ise off aşkım oda yaa bir tane bende V6 istiyorum :)
Kronik bildiğim yok Coupe de motor biraz yakar ve yürürünü şöyle örnekliyim Eski aracımla denediğimde kafa burun beraberr yürüyorduk fark yok denecek kadar az.
cerato koup da cok begeniyorum ben hemde yeni bir arac bayagıda buyuk gorunuyor listeye alınabilir yakıt bakım vs olarakta üzmez
SifirinciMurat
22-05-2011, 22:04
406 coupe yazısını görünce yüzüm ekşidi, daha da bir şey yazmayacağım :)
yaktığı kadar gitmez ama dizayn ve görüntü bakımındanda inanılmaz hoş bir araba.. şööööyle temiz bir buz mavisi olsa tadından yenmez :)
Edit: Yakıt önemli değil demişsin abi düzeltiyim postumu.
Bak TEG zor satılır dediler 2.haftanın başında sattım.
306GTI-6 zor satılır dediler aldım, satmaya kalktığımda da Allah'ın izniyle hiç zorlanıcağımı sanmıyorum.
Çünkü '' TR'de ki özel, sayılı, temiz '' olanını alıyorum ilgilendiğim aracın.
Sende temizini düşürürsen almanı öneririm.
Satmakta sıkıntı yaşamazsın, süre uzar o kadar, alıcı kesimle alakalı o durum da zaten.
Benim sahip olmak istediğim araç listem;
*Honda- Civic VTI / Type R / FD Kasa Civic
*Peugeot- 306GTI-6 / 106GTI / 206RC / 406 3.0 V6
*Renault- Clio RS
*Seat- İbiza Cupra / Leon Cupra R
*Volkswagen- Golf GTI
*Subaru- İmpreza WRX STI / Forester Turbo S
*Bmw- E30 / E36 / E46
*Opel- Astra SFI GSI
*Mini Cooper S
*Audi- A3 1.8T / S3 / A4 1.8T Quattro
Sahip olduklarım oldu, olmadıklarım çoğunlukta.
Ama Allah nasip kısmet ederse isterse 10yıl da satılacak bi araç olsun alıcam :)
laguna coupe nin içi acayip dar yalnız.
406 coupe ise efsanedir bencede, çok severim standart binilecekse yeter de artar fazla beklentisi olmayanlara, lpg de takılabiliyorsa yemem de yanında yatarım :)
2 tane V6 motoru vardır biri eşektir Renault motorudur. Diğeri fena değildir. Bunun haricinde 2.0 ve 2.2 lt benzinlileri de mevcut.
Kroniği yoktur bana gelenler arasında yaş itibariyle en sık yaşanan sorun direksiyon simidinin soyulması.. Sıfır direksiyon 1 kaat.. Kaplamacılar 200-300 TL istiyor ama sıfır gibi kaplıyorlar.
Hepsi çok yakar şu anki muadil motorlara göre..
407 Coupe düşünülüyorsa benzinli yok Türkiye'de.. 3-4 tane V6 2.7lt dizeli geldi 204 bg idi yanlış hatırlamıyorsam. Bir tane de yeni 3.0lt dizel geldi 254 bg.. Bu motoru Jaguar ve Land Rover da kullanıyor.. Araba tek tip ve full opsiyon yok renk ve döşeme seçiliyor sadece.. 64bin Euro idi 2009'da.. Facelift ten sonra listeden çıktı.
Dikkat !..
bahadırtelli
23-05-2011, 00:36
Benim 2001 model yeşil vardı gayet güzel alımlı bir arabaydı. kullandığım sürece pek bir sıkıntı yaratmadı içi dışı kadar güzel değil malesef. Performans beklentin varsa karşılamaz. Ancak sürüş keyfi cok tatmin edici. Otomatikler hakkında sıkıntı yaratabiliyor.
Emir_b16a
23-05-2011, 01:29
3.0 olursa tadından yenmez gerisi traş :) pejunun en sewdiğim arabasıdır
slowmotion
23-05-2011, 02:09
burda var bitane 406 coupe, servise nezaman uğrasam hep orda :D
KoramiraL
23-05-2011, 07:38
eger mumkun ise ala biliyorsan benzinde onemli degilse 3,0 V6 406 Coupe tercıh ederım hem performans hemde rahatlık olarak cok iyidır ama temızını bulmak belkı zor olabilir...
RottingChrist
23-05-2011, 08:43
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. dün akşam baya ilan inceledim sanırım benim kara kız ile ayrılık zamanı yaklaşıyor.
ÜSTÜNERC
23-05-2011, 15:17
406 coupe nın 3.0 motor dusunuyorsan vazgec 2.0 motorları bıle bı haylı fazla yakıyor vergısı bıraz yuksek.Km lerı yuksek ıse sanayıden cıkamassın sorun cıkartan bır arac arkadasımda vardı aldıgı sattı zarar ederek tabıkı
güzeldir hoştur pejodur ama türkçesi bi alırken sevinirsin bide satarken :)