PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tvden usble le film izleme sorunu

ReFiK
22-05-2011, 22:29
biri yardım etsinde kurtulayım yaw, usb ye film atıp tv den izlemek istiyorum film açılıyor ama alt yazı çıkmıyor...usb ye direk filmi atıp yanına sub dosyası olarak da alt yazı attım olmadı direk filmin yanına srt dosyasınıda attım olmadı bir yardım edebilicek olan varmı :soru:

Shadow_Dancer
22-05-2011, 22:30
televizyonun markası nedir?

otuzdört
22-05-2011, 22:32
TV ile alakalı değil bence. Sıkıntı filmde

fdogan
22-05-2011, 22:35
Tv altyazıyı desteklemiyor olabilir, altyazıyı filme gömen programlar mevcut birde böyle deneyin

ReFiK
22-05-2011, 22:35
televizyonun markası nedir?

sony bravia internet tv

TV ile alakalı değil bence. Sıkıntı filmde

bir den fazla film denedim

Shadow_Dancer
22-05-2011, 22:36
Sony hakkında pek fazla bilgim yok samsung olsa direk açıyor.

Kadyr
22-05-2011, 22:37
Alt yazi bizim philips tede cikmamisti yav

ReFiK
22-05-2011, 22:37
Tv altyazıyı desteklemiyor olabilir, altyazıyı filme gömen programlar mevcut birde böyle deneyin

dediğin prog. ilk defa duydum varmı tavsiye edebileceğin :)

ReFiK
22-05-2011, 22:39
Sony hakkında pek fazla bilgim yok samsung olsa direk açıyor.

ilgin için tşkler...

fdogan
22-05-2011, 22:48
dediğin prog. ilk defa duydum varmı tavsiye edebileceğin :)

denediğim bir program olmadığı için tavsiye edemicem:o fakat google'a ''filme altyazı gömme'' diye aratırsan hem program hemde nasıl yapıldığını anlatan konular bulabilirisin :icon_tup:

ReFiK
22-05-2011, 22:51
denediğim bir program olmadığı için tavsiye edemicem:o fakat google'a ''filme altyazı gömme'' diye aratırsan hem program hemde nasıl yapıldığını anlatan konular bulabilirisin :icon_tup:

yardımın için tşk ederim , başka arkadaşlar varsa program bu:
AVIAddXSubs - Videolara Altyaz Ekleme Program - TAM indir (http://www.tamindir.com/program/19396/AVIAddXSubs.htm)

mlh_s
22-05-2011, 23:40
ben de eskiden denedim altyazı gömme işi çok zahmetli ve uzun sürüyor. Media player aldım external hard diskimle beraber kombine kullanıyorum tavsiye ederim.

B.Koçer
22-05-2011, 23:47
Kumandadan oynatma menüsüne gelip altyazı seçenekleri 1-2 olarak açık veya kapalımı ?

Jehuty
23-05-2011, 02:11
Alt yazı ile film dosyalarının isimleri virgül ve noktasına kadar aynıdır herhalde değil mi ?
Kullanma kılavuzundan baktın mı ?

COOLFEAR
23-05-2011, 08:45
dostum aynı problem bendede vardı programdan zıyade soyle yaparaka dertten kurtulabılırsın
film ile ses dosyası aynı klasorde olucak ve ses dosyası fılm ıle aynı adı tasıycak ısmı copyle ve adlandırdan aynı ısım olarak kopyala ben srt kullanıyorum problem olmuyor bilgine

Fbc
23-05-2011, 09:53
Altyazıyla film aynı adı taşımalı bundan da olabilir arkadaşın dediği gibi

BLUEND
23-05-2011, 10:26
''AviRecomp'' diye bi program var hemde türkçe, filmlere altyazı gömebilirsin, ben kullanıyorum hem kolay hemde çok işlevli, film ve altyazıyla ilgili daha birçok şey yapabiliyorsun....

sword
23-05-2011, 10:37
dostum aynı problem bendede vardı programdan zıyade soyle yaparaka dertten kurtulabılırsın
film ile ses dosyası aynı klasorde olucak ve ses dosyası fılm ıle aynı adı tasıycak ısmı copyle ve adlandırdan aynı ısım olarak kopyala ben srt kullanıyorum problem olmuyor bilgine

+1:icon_tup:

F4R
23-05-2011, 12:34
Alt yazı ile film dosyalarının isimleri virgül ve noktasına kadar aynıdır herhalde değil mi ?
Kullanma kılavuzundan baktın mı ?

uzantısı hariç film adı ile aynı olmalı alt yazı ismi. ayrıca çok uzun isimler ve türkçe karakterler seçmeyin film ve altyazı dosyası ismi için.

örn: film1.mp4
film1.srt

bu şekilde olabilir. tv nizde altyazı oynatma özelliiği varsa kesinlikle çalışacaktır.

Jehuty
23-05-2011, 13:56
uzantısı hariç film adı ile aynı olmalı alt yazı ismi. ayrıca çok uzun isimler ve türkçe karakterler seçmeyin film ve altyazı dosyası ismi için.

örn: film1.mp4
film1.srt

bu şekilde olabilir. tv nizde altyazı oynatma özelliiği varsa kesinlikle çalışacaktır.

Daha detaylı anlattığın için teşekkür ederim ben bu kadar detaya girme gereği duymadım.

Samsung LCD TV usb üzerinden MKV dosyalarını açarken hiç problem yaşamadım. Uzantı hariç , noktası virgülüne medya dosyaları aynı klasör içinde olmalı ve aynı isimde olmalı. Hala çalışmıyorsa öncelikle kullanıcı kılavuzuna bakmanı tavsiye ederim.

erkin006
01-08-2011, 16:01
güncel...

samsung 40d5003 modeli lcd led tv aldım hafta sonu...

usbden film izleme sorunu yaşıyorum...belleğe aynı dosya içinde altyazısını ve filmi atıyorum tv ye taktığımda dosya gözüküyor ama içerisinde fim ve altyazı dosyası çıkmıyor...

biraz araştırdım servis menüsünden bişeyler aktive etmek gerekiyor fln demişler ama oda riskliymiş tv bile çökebilirmiş...o yüzden hiç kurcalamadım...

varmı başına gelipde çözen bu işi?