Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 1.8 turbo yardım
Bayrampaşalı
23-05-2011, 07:24
Arkadaşlar daha önce audi hiç kullanmadım bu arac hosuma gıttı hem performans hemde görunuş olarak içi dışı tertemiz kazası yok 4 parca lokal boyası var lpg hıç takılmamış fıyat olarak pazarlık kabul etmıyo son fıyat dıo sizce nasıl bı araçtır kronik bi sorunu varmıdır performans olarakta ufak tefek seyler yapıp güzel gideri olurmu yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler....
Audi A3 1.8 T Ambiente 1998 Model 17.900 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-1998-audi-a3-1-8t-ambiente-47490475/detay/)
KoramiraL
23-05-2011, 07:31
Valla hocam bir Yüzyildan İstoc oto galerilerinin oldugu yerden alacaksan tekrar dusun bence.... ama kullanması zevklı aractır forumda bir kac kısı daha sormustu araştıra bilirsin...
Bayrampaşalı
23-05-2011, 07:52
Valla hocam bir Yüzyildan İstoc oto galerilerinin oldugu yerden alacaksan tekrar dusun bence.... ama kullanması zevklı aractır forumda bir kac kısı daha sormustu araştıra bilirsin...
aracı aldım baktırdım servıste 4 parca boyadan baska hıçbı sorunu cıkmadı duzgun arac ama ben beklemeye aldım arastırıcam ona gore gıdıp alıcam tesekkurler tavsıyen ıcın :icon_tup:
turbo&quattro
23-05-2011, 08:52
Kalite ve donanim yoksunu vti dan daha ucuz :)
Arabayi tanimiyorum ancak uzerindeki 1.8t onu cok acik bir motor forumu arastitirsan orneklerini bulursun. Fiyat & mArka & kalite & performans & cuzzi rakamlara beygir vs....uzadikca uzar. Kisacasi audi ve 1.8 t siddetle tavsiye edilir :)
Bayrampaşalı
23-05-2011, 13:03
Kalite ve donanim yoksunu vti dan daha ucuz :)
Arabayi tanimiyorum ancak uzerindeki 1.8t onu cok acik bir motor forumu arastitirsan orneklerini bulursun. Fiyat & mArka & kalite & performans & cuzzi rakamlara beygir vs....uzadikca uzar. Kisacasi audi ve 1.8 t siddetle tavsiye edilir :)
bende o yuzden dusunuyorum baya konforlu arac ama performansı nasıl acaba kullanan bılen varmıdır :soru:
flexamin
23-05-2011, 13:09
bende o yuzden dusunuyorum baya konforlu arac ama performansı nasıl acaba kullanan bılen varmıdır :soru:
turbo büyütmeyeceğim dersen yapacakların belli
1. Kat iptali+60 lık düz boru +63 lük downpipe+60 lık egzoz
2. Forge DV
3 . Aem Dryflow filitre
4. ecs n75 race valve
5. yazılım
fmic konusunda da şöle birşey söleyeyim k03 warken yapsan da olur yapmasanda
yaparsan basıncın daha stabil olur ve araban şişmez.
Bayrampaşalı
23-05-2011, 13:14
turbo büyütmeyeceğim dersen yapacakların belli
1. Kat iptali+60 lık düz boru +63 lük downpipe+60 lık egzoz
2. Forge DV
3 . Aem Dryflow filitre
4. ecs n75 race valve
5. yazılım
fmic konusunda da şöle birşey söleyeyim k03 warken yapsan da olur yapmasanda
yaparsan basıncın daha stabil olur ve araban şişmez.
aslında şöle sölıyım sıteden bı vıdeo ızlerken gormustum 1.8 t cok guzel uzamıstı orda tutuldum baya turboyu buyultmeyı dusunuyorum fakat ne kadara mal olur ve herhangı bı sorun cıkartırmı arabaya gunluk olarak kullanıcam arabayı ben tesekkurler :icon_tup:
flexamin
23-05-2011, 13:15
pm olarak atıyorum fiyatları
Bayrampaşalı
23-05-2011, 13:16
pm olarak atıyorum fiyatları
tesekkurler :icon_tup:
bende yeni aldım a4 1.8TQ çok memnunum konfor olsun performans olsun gerçekten çok iyi öneririrm bende :)
Aykut106
23-05-2011, 14:41
Oncelikle Hayırlı olsun.Bende bir kac hafta once 1.8t sahibi oldum.Bu araca ve izmirdeki bal kopugu olan hosuma gidiyodu.Sahibinden dısında baska bir 1.8t bulduk ve aldık.
turbo&quattro
23-05-2011, 15:14
turbo buyultme ile ilgili ( mecoo ) ya ulasabilirsin..Kendisi mk4 golf gti ya yapti birseyler :)
Bayrampaşalı
23-05-2011, 15:14
Oncelikle Hayırlı olsun.Bende bir kac hafta once 1.8t sahibi oldum.Bu araca ve izmirdeki bal kopugu olan hosuma gidiyodu.Sahibinden dısında baska bir 1.8t bulduk ve aldık.
sanada hayırlısı olsun dostum gıttım baktım baya hosuma gıttı arac bu hacta buyuk ıhtımal alıcam hayırlısı olursa :icon_tup:
Bayrampaşalı
23-05-2011, 15:16
bende yeni aldım a4 1.8TQ çok memnunum konfor olsun performans olsun gerçekten çok iyi öneririrm bende :)
insallah olucak bakalım beklemedeyız fıyat öldurmeye calısıyoruz :D
Bayrampaşalı
23-05-2011, 15:16
turbo buyultme ile ilgili ( mecoo ) ya ulasabilirsin..Kendisi mk4 golf gti ya yapti birseyler :)
tesekkur ettım o kadarına gerek kalmıyomus serdar abı saolsun yeterınce bılgi verdı bana :D:icon_tup:
1.8 T iyidir hem konforludur hem biraz oynamayla gider performans konusunda sıkıntın olmasın bence ne yaparsan fazla fazla karşılığını alıyosun tavsiye edilir :)
alperkirman
23-05-2011, 15:41
turbo büyültmenin sınırı yok
en ufaktan k04e geçmek istesen 5-6bin lira buda iyimser bi rakam olarak çünkü sadece yazılım+komple egzoz+turbo 3500tl:)
daha önce hiç audi kullanmamış birisi audiye bindiğinde ilk hissedeceği şey kalite olur.
a3 1.8t ise bence dönemin hemen hemen her yönden en iyi aracıymış klasmanında.
Eray Yümsel
23-05-2011, 15:59
daha önce hiç audi kullanmamış birisi audiye bindiğinde ilk hissedeceği şey kalite olur.
a3 1.8t ise bence dönemin hemen hemen her yönden en iyi aracıymış klasmanında.
nerden biliyon belki daha önce hiç audi kullanmamış biri her gün yeni bir bmw kullanmışsa :D ıyy bu ne demicekmi :hehe:
nerden biliyon belki daha önce hiç audi kullanmamış biri her gün yeni bir bmw kullanmışsa :D
canım ben bmwden mercedesten inip audiye binenlerden bahsetmek istemedim. :D
ayrıca audiler daha kaliteli artık bmwlerden sayın eray yümsel. :)
Eray Yümsel
23-05-2011, 16:06
gel ortasını bulalım şimdi bmw yi ezdirmem , audi de bmw kadar kaliteli diyelim :D
peki seni üzemeyiz. audide bmw kadar olsun bakalım. :)
Bayrampaşalı
23-05-2011, 16:20
arkadaşlar ben 5 ay öncesıne kadar m3 kullanıyodum fakat dukkan actıgım ıcın satmak sorunda kaldım o arabayı hıçbıseye degısmem ama suan durum bunu gosterıyo ışler oturana kadar audı ye bınıcez ınsallah 5 ay sonra tekrar bmw ye gecıs yapıcam :D :D
Bayrampaşalı
23-05-2011, 16:22
turbo büyültmenin sınırı yok
en ufaktan k04e geçmek istesen 5-6bin lira buda iyimser bi rakam olarak çünkü sadece yazılım+komple egzoz+turbo 3500tl:)
aracı cok fazla kullanmıcagım ıcın fazla masraf yapmak ıstemıyorum hafıf dokunuslarla yurusun o bana yeter fıkrın ıcın tesekkurler :icon_tup: