PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar okulda bi ödevim için yardımızına ihtiyacım var..

GökhanÖzkan
24-05-2011, 09:06
arkadaşlar merhaba..
okulda bi ödevim için sizlerinde bilgilerine, hatta elinizde varsa bu bilgilerle ilgili fotoğraf ve kısa bilgilere ihtiyacım var..
güzel sanatlar fakültesi seramik bölümü okuyorum..
seramik kullanılan otomobil parçalarını biraz stilize ederek artistik seramik yöntemleriyle şekillendirip bişiler yaratmaya çalışıyorum..
elimde biraz kaynak var fakat sizlerinde bilgilerine başvurmak istedim..
sizlerden otomobillerde kullanılan seramikle birleştirilmiş kaplanmış parça isim varsa fotoğraf istiyorum..
örnek olarak fren sistemleri,debriyaj,manifolt,vs vs
yardımcı olursanız sevinirim...

doush
24-05-2011, 11:40
Tayfun(miami) abi yakından bilir seramik headers ı :D Seramik bu ısınmaz diye eli yapışmıştı galiba hahahahaha

tdipower
24-05-2011, 11:41
bujilerde seramik malzeme kullanılıyor :)

Bad-Fast
24-05-2011, 12:25
ytü mezunuyum bende seramikten , ilk aklıma gelen araçta kullanılan saydığın parçaların şekillerinin bir bütün olarak uyucağı bi çalışma çıkarman örneğin fren kampanasının üstünden headers çıkar yanlardan bujiler çıksın gibi :) altın kural "ne kadar saçma olursa o kadar sanatsal olur" :)

ALPER-VNS
24-05-2011, 12:47
ytü mezunuyum bende seramikten , ilk aklıma gelen araçta kullanılan saydığın parçaların şekillerinin bir bütün olarak uyucağı bi çalışma çıkarman örneğin fren kampanasının üstünden headers çıkar yanlardan bujiler çıksın gibi :) altın kural "ne kadar saçma olursa o kadar sanatsal olur" :)

ben de gsf mezunuyum, ne kadar saçma olursa o kadar sanatsal olur kısmına sonuna kadar katılıyorum :icon_tup:

nico
24-05-2011, 12:52
ahahahahah sanat saçmalıktır mantığı mı çıkıyor burdan:D:D:D

By_HaNNibaLL
24-05-2011, 13:06
bujilerden güzel bişeyler cıkabilir seramik headerste ayri bi olay tabi :D

Bad-Fast
24-05-2011, 13:34
ben de gsf mezunuyum, ne kadar saçma olursa o kadar sanatsal olur kısmına sonuna kadar katılıyorum :icon_tup:

8 sene güzel sanatlarla haşır neşirdim girmediğim sergi katılmadığım organizasyon kalmadı , mezun olduktan sonra bu lafı felsefe edindim :)

nico :

aynen abi :) hocalarımızın çoğu sergi açardı , hocalıktan para gelmese açlıktan ölürler :)

GökhanÖzkan
25-05-2011, 08:28
arkadaşlar zaman ayırıp yazdıgınız ıcın tesekkur ederım..
bende calısmalarımda genelde manıfoltlara yöneldım.. sekıllendırme olarak daha rahat yapabılcegım bıseydı..

ben sızden bu seramık kullanılan parcaların arac uzerınde olur ayrı olur belkı teknık bı bılgı olur bunlar lazım..

tekrar tesekkur ederım

gambit49
25-05-2011, 08:53
seramik fren diskleri