PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Exper easypad kullanıcıları yardım

mar1lyn
24-05-2011, 13:44
arkadaşlar bunun içinde sanırım 2.2 yuklu en son 2.3 mu war şimdi yoksa 3.0 dedi birisi yanlışmı duydum oncelikle update etmek istiorum
ondan sonra bu browserı romu vs bişiler warmış aleti adam etmek için neler yuklemeliyim burdan paylaşırsanız herkes faydalansın
birde aletin altında bir giriş war geniş bişi oraya ne giriyor kutudan oyle bişi çıkmadı
teşekkürler ...

onursumer
24-05-2011, 13:46
EXPER EASY PAD P10 AN ROM ÖNERİLERİ/ROM YÜKLEME PROBLEMLERİ (http://forum.donanimhaber.com/m_48633071/tm.htm)

bu linkde sanırım bayağı bilgi mevcut ;) yardımcı olabilir

Ranthor
24-05-2011, 14:42
ücreti nedir,
kitap okumak için böyle birşey laızm bana

mar1lyn
24-05-2011, 14:44
kitap okumak için çin malları daha hesaplı olur 170usd babam a gelicek birtane paylaşırım burda
bunun wifi modeli 3g yok 600 tl migrosta satılıyor
3g lisi 800 falan sanırım

Ahmet Saraçoğlu
24-05-2011, 15:01
bende takipteyim konuyu ,, şu çizimlerim falan bi bitsin , bide eve bağlattığım net açıksın kafa yorucam.şimdilik masanın üstünde boş boş duruyo:D

mar1lyn
24-05-2011, 15:12
EXPER EASY PAD P10 AN ROM ÖNERİLERİ/ROM YÜKLEME PROBLEMLERİ (http://forum.donanimhaber.com/m_48633071/tm.htm)

bu linkde sanırım bayağı bilgi mevcut ;) yardımcı olabilir

teşekkürler bi bakayım biraz karışık geldi :S

Ranthor
24-05-2011, 16:07
ekranı büyük olsun, android olsun, pdf açsın yeter bana

mar1lyn
25-05-2011, 22:20
şu androidi yükseltim ben en önce bu yawaş geldi bana 2.2 dimi bizdeki en üst ne war nasıl yükleriz ?

depresif
25-05-2011, 22:28
ben piyasadaki bütün romları denedim arkadaşlar. 2.2 şuan en stabil olan versiyon 2.3 gingerbread de yükledm ondada sorunlar vardı 3.0 honeycomp yükledim oda daha tam olarak stabil değil hatta flash bile çalışmıodu donanimhaber sitesinde bi kaç arkadaşın hazırladığı romlar var en mantıklısı onları kullanmak ve şuan için bu haliyle beklemek.

Uygulamalar içinde Dropbox - Android Uygulamalarım - Simplify your life (http://db.tt/fycSHd5) şuradaki arşive bakabilirsiniz bayağı geniş bende buradan yararlanıyorum + olarak romlarda mevcut denemekten çekinmeyin bozma ihtimali çok zor rom yüklerken herhangi bir donanımsal arıza çıkmadığı sürece.

Cevap : EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (http://forum.donanimhaber.com/m_46681548/mpage_53/key_/tm.htm)

bu konu altındada oldukça fazla detaylı bilgi mevcut zaten i

mar1lyn
25-05-2011, 22:32
çok saol bunları bir halledim bakalım becerebilecekmiyim
easy pad ustunde android pazarı diye birşey war
orası ile android market farklı sanırım ?
android maeket içinde üyeol bişi ler dedi nasıl oluyor o gmail alıp giriomuyum direk anlamadım :S

depresif
25-05-2011, 22:36
aynen öyle android market google ın kendi marketi normalde google türkiyeyi desteklemediği için böyle bişi yapmışlar. eğer gmail hesabın varsa onunla girebiliyosun yoksada birtane açıp onla giriosun.

mar1lyn
25-05-2011, 22:42
tmm ozman şu unuttuğum gmail şifremi bulayım içindeki herşeyi silip romu gukledikten sonra tekrar baştan başlamak en sağlıklsıı olacak teşekkürler

mar1lyn
25-05-2011, 23:07
ben bu linkte çorba oldum kafam çok karıştı hangibirini indirecem anlamadım :S

ben boyle onu indir dene beenmezsem başka indir yapınca makineyi çope atasım geliyor şoyle kullandığınız bişi warsa şimdi android market flash gibi şeyleri çalıştırırorum yani web sitelerinde hiç bir kesinti olmadan gezinmek istiyorum başkada bi amacım yok ama arayuzler daha kullanışlı olabilirmi mesela app yukjluorum uygulamalardan kayboluyor kafasına gore çıkıyor yada indirdiğim herşey kapanmaya zorlandı falan diyor bunlar çozulmuş olacakmı ?

depresif
25-05-2011, 23:16
anladım :) baya karışık gerçekten baştan sona tane tane okumak lazımki oda çok uzun iş ben kendi aletimde Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (http://www.multiupload.com/G3YWGE1PK9) bunu kullanıyorum aynı experin orjinal romunu yüklermiş gibi yükleyeceksin okadar. websitelerini sorunsuz gezebiliyorum uygulamalardada en azından benim kullandıklarımda öyle bişey başıma gelmedi açıkçası bunda.

mar1lyn
25-05-2011, 23:21
süper işte bana bole bişi lazım
şimdi bakalım indirebilecekmiyim
şunu anlayamıorum ama 2.3 bukadar sıkıntılı ise bu htc ler falan nasıl 2.3 yuklu piyasaya çıkıpta i phone rakip gosterildiler ? :S

Schumi
25-05-2011, 23:26
Bu cihaz için 3.0 felan devşirme ROM'lar. Resmi olarak yayınlanmadığından ufak tefek sorunlar olabiliyor. Güzel bir bayan için hazırlanan gelinliğin başka bir bayan için terzi tarafından elden geçirilip giydirilmesi gibi. :) Direk oturmuyo üstüne. Çıplak mı değil. İş görüyormu görüyo. Ama pot yapan yerleri var :D

mar1lyn
25-05-2011, 23:27
anladım 2.3 ta boyle sanırım

depresif
25-05-2011, 23:32
Sorun androidde değilki :D bizde yazılım desteği olmadığından nasıl anlatayım. ***** exper zaten güncelleme falan çıkardığı yok bizim cihazın aynısından yani başka marka adıyla üretilenlerinden yurt dışındada bi kaç marka var. Onlarında durumu aynı zaten bu sebeptende kullanıcılar kendi güncellemelerini kendileri yapıyorlar diyim ,atıyorum htc nin 2.3 ünü alıyorlar bizim exper e port ediyorlar bu yüzdende bayağı bi problem oluşuyor. sana verdiğim dosya zaten bizim aletin geliştirilmiş versiyonu olduğundan diğerlerine göre çok daha sorunsuz olarak kullanabiliosun. Aynı şekildede 3.0 da öyle cihaz özelliklerine baktığımda asus un tablet pc si diye geçiyordu halbuki alakası yok . O yüzdende birçok sorun çıkıyor zaten google da android 3.0 da işi ticarete dönüştürdüğü için 3.0 ın kaynak kodlarını hala piyasaya sunmadı ve bekletiyor. Bu yüzdende bizde tırmalıyoruz romdur şeydir :D

edit : schuminin dediğine aynen katılıyorum basit olarak anlatmış

mar1lyn
25-05-2011, 23:34
ya neyse yeminimi bozmiyip ipad almicam şunu bi yuklemeyi başarim şimdi bu prog yukledim bile tableta atınca otomatikmi kuruyo nasıl oluyor ?

depresif
25-05-2011, 23:36
http://exper.com.tr/Downloads/EasypadRomGuncelleme.pdf

http://exper.com.tr/Downloads/USB_driver.rar bunuda indir

buradakinin aynını o indirdiğin dosya ile yapacaksın.

mar1lyn
25-05-2011, 23:39
çift taraflı bi usb bulmam lazm ozan bnm :S bu gece olmayacak malesef anlaşılan

mar1lyn
27-05-2011, 23:48
ewet b.koyden 5 tlye 2 uçlu usb aldım bakalım kolları sıvıyorum

Ahmet Saraçoğlu
27-05-2011, 23:50
hocam sen çöz konuyu paylaş bizimle sana zahmet , ayın 6sında okulum bitiyo , kafa yorcam ondan sonrasında...bide bi dyno programı bulalım şuna.:D

mar1lyn
27-05-2011, 23:52
şimdi okuyorum yukliyim paylaşırım ama gps yokmuş bunlarda dolayısıyla dyno hem gsensor hem gps uzerinden hızlanma vs olçuyo diyebiliyorum çalışmayabilir ama denemesi bedawa :) dener paylaşırım :)

Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 00:03
şimdi okuyorum yukliyim paylaşırım ama gps yokmuş bunlarda dolayısıyla dyno hem gsensor hem gps uzerinden hızlanma vs olçuyo diyebiliyorum çalışmayabilir ama denemesi bedawa :) dener paylaşırım :)

ben hala ümitliyim:D

Minimum Requirements
ANY iPhone or iPod touch (Dynolicious does not require GPS or a network connection)
iPhone OS 2.2 or greater

Dynolicious « BunsenTech, LLC (http://www.bunsentech.com/projects/dynolicious/)

mar1lyn
28-05-2011, 00:05
ooo sadece g sensor itiyo ozman sadece hp olçucek g sensor ile kiloyu tam girrmek çok onemli bide o nu sabitlemek lazım :) koltua bantlarım artık :)

Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 00:13
aynen , programı bulsak ayak bile yaparım rabaya sabitlemek için:D

şunu izledim dibim düştü:D , anında grafik veriyo

YouTube - ‪dynolicious test run1‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=A_NINym1KAE)

mar1lyn
28-05-2011, 00:20
evet şu an yükledim ilk izlenimim çok kullanışlı ve hızlı duruyor çok çok çooooook teşekkür ederim bilgiler için şimdi bişeye benzedi makine :)

Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 00:23
anlatım ve izlenimlerinizi bekliyoruz ,, hangi rom?neler değişiyo , menüler falan komple farklımı? nette dolaşırkenki kasılma vss geçtimi? gözle görülür derecede hızlandımı alet?
ayın 6 sını beklemeyebilirim belki:D

mar1lyn
28-05-2011, 00:30
walla depresif nickli arkadaşın dediklerini uyguladım bu konu içinde even net hızlı menülerde oyle
orjinali aldıı gibi sahibindenden satmaya çalışanları şimdi anlıyorum
yanlız android marketten oyun indirecem there are no android phones associated with this account dedi
maili aldık şimdi bu aleti nasıl tanıtacam anlamadım :S

mar1lyn
28-05-2011, 16:02
tamam onuda becerdim ama bazı app yuklemeye çalışırken mesela angry birds seasons
sizin bolgenize izin yok gibi bi uyarı çıkıyor anlamadım ne alaka
başka bi angry yukledim onuda 50 kere yukledim alette bulamıyorum nerede :S
birde ı harfi yok nasıl çıkarabiliriz ?
youtube ve facebook videolar için adobeflash son versyonu istiyor bunun android versyonunu yuklemek lazım nasırım otomatik yonlendirme ile yujledim bişi çıkmadı çunku bunu nerde indirebileceğimi bilen warmı?
romun içinde bir android market war ama o google da girdiğimizden farklı içerikleride farklı

bunun dışında browser çok iyileşti nette çok rahat hareket ediyor
şu eksikleride giderirsem sanırım eksik kalmayacak

Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 16:08
netteki ağırlık büyük sıkıntı benim için.Bu gidişle bende peşinizden gelicem gibi:D , bide bişey merak ediyorum , bu androidlere google chrome , opera tarzı bi browser yüklenebiliyormu?Bide misal nete girdim , 10 tane sitede takıldım ,,, çıkmak istediğimde sağ üstteki geri tuşudnan bundan önce girdiğim siteleri geri geri illaki açıp , ilk açtığım link sonrasında kapatıyor browser ı.Tak tuşla kapatla neden yok saçma değilmi?Sol üstteki anasayfa butonuna tıklıyorum ama arkada çalıştığını biliyorum , hem anasayfadaki internet simgesine tıkladığımdada armut gibi duruyor son girdiğim site.İlla uygulama yöneticisinden işlemi durdurmaya zorlamamız mı lazım her seferinde?

mar1lyn
28-05-2011, 16:09
inana hiç denemedim ama markette firefox gordum :)
crome da wardır elbet

mar1lyn
28-05-2011, 16:42
flash yukledm yuklu gozukuyor ama aletin içinde gozukmuyo anlamadım :S
youtube face videoları çıkmıyor

ingilizce klavye yapıyorum onaramen ı harfi çıkmıyor

android marketteki herşeyi yukleyememem yukledikleriminde bağzılarının alette gozukmemesi beni kudurtuyor ( angry birds )

bunları çozebilen warmı ? ? ? ?

mar1lyn
29-05-2011, 20:57
güncel arkadaşlar .....

mar1lyn
30-05-2011, 18:29
e ilgilenenler faydalansın arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/85389-android-youtube-face-video-icin-hangi-flash-player.html

mar1lyn
03-06-2011, 19:36
exper kullanıcıları android marketler arasında neden fark war her app yukleyemioruz uyuz oldum şu angry birds e ?

mar1lyn
10-06-2011, 19:45
bu aletin şarj aletini nerden bulurum kaybettik malesef :S
yada başka bi aletinki uyarmı
?

onursumer
10-06-2011, 19:58
bu aletin şarj aletini nerden bulurum kaybettik malesef :S
yada başka bi aletinki uyarmı
?

direk exper i arayın fazlasıyla stokları vardır diye düşünüyorum ki zaten standart bi alet bu birçok pad in ki olur :D

mar1lyn
10-06-2011, 19:59
sorma zaten neler çelktim exper ilk daattıı makinelere ne garantii blgesi ne bişi hiçbişey koymamış vericez dediler hala beklioruz garanti ve 16 gb hafıza kartını
:S

mar1lyn
11-06-2011, 13:00
experile konuşmuşlar yardımcı olacaklarmış mış hala beklemedeyiz allahtan elimde bi mikro sd wardı şarjı buldum buarada :)

Ahmet Saraçoğlu
09-09-2011, 11:08
arkadaşlar easypsd i kiz arkadasima verdim , bende android HTC aldim.internet uzerinden kendi aramizda mesajlasabilecegimiz bi program varnish whatsapp gas gibi ,,, o calismaz diye dusunuyorum simkart olmadigi icin ,,, kullandiginiz program varmi

depresif
09-09-2011, 11:14
ben nimbuzz kullanıorum msn face falan hepsini destekliyor.

mar1lyn
05-11-2011, 23:46
arkadaşlar oncelikle herkese selamlar iyi bayramlar uyuyamadım kafma taıldı araştırırken burayada sorim dedim tabletimin easypad camı kırıldı ekran vs herşeyi çalışıyo bu camı nası temin ederiz
bir forumda 50 usd yazılmış ama nerde satılır bana yardımcı olurmusunuz ? ?? tşk ...

mar1lyn
06-11-2011, 23:12
güncel..........

Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 23:15
valla pek bilgim yok ama cam kırılma olayını bende duydum bikaç kişiden.Donanımdaki ana konuda vardı hata resmi.Belki orda çözen biri vardır , ordan bakabilirsiniz...

Bu arada bence donanıma sorduğum bi soruyu buraya kopyalayayım.

Arkadaşlar bişey sorucam , bikaç ay önce easypad aldım , android e çok uzak olduğum için sıradan kullanıcı ötesine geçmedim , basit bi kaç program indirdim ve nete girdim.Sonra kendime htc desire hd alınca da exper imi kız arkadaşıma verdim.Fakat bu ara o ip4 alacağı için geri alıcam.İç mimarım ve sunumlarımı , resimlerimi göstermek , uzak masaüstü ve autocad viewer için kullanıcam aleti.Desire da wifi hospot özelliği olduğu için sürekli internet olucak onda da sıktını yok.Ama aldıktan sonra romu değiştiricem (ben beceremedim , bilen birine yada telefoncuya yaptırıcam.)

Fakat size sorum şu... Cihazım aşırı yavaş ve bunun tüm easypadlerde olup olmadığını öğrenmem lazım(yani normal bişeymi yoksa cihazımda mı bi kusur var , ona emin olmam lazım)
Sanırım rom yüklendikten sorna cihaz garanti kapsamı dışına çıkıyor , ve benim rom yüklemeden önce servise girmesi gereken bi performans problemim varsa ona göre servis sonrası yükleyeyim romu....

Başlarda başka bi android kullanmadığım için önemsemiyordum ama desire hd i kullandıktan sorna anladım ki bneim tablet aşşırı yavaş...Misal nedir bu yavaşlık?

Geç açılıp geç kapanaıyor (kabul edilebilir bişey , önemsemiorum fazla)
Menülerin kaydırmasında takılma yapıyor(desire hd veincelediğim diğer telefonlardaki akıcılık yok)
Foto galerisine resimler çok geç geliyor , kafayı çok geç toparlıyor ve bi klasörde biraz fazla resim varsa ilk 20 - 30. resimden sonra galeri hata verip kapanıyor.
En önemlisi de , misal internettesiniz ; biraz dolaşıyorsunuz sitelerde.İlk başlarda sayfa kaydırmalar normal ,, ama zamanla cihaz öyle bi hale geliyo ki , sayfa kaydırırken bile aşırı kasıyor...Özellikle de tableti normal kullanıp sonrasında bi süre hiçbişeye basmadığımız zamanki uyku modundan uyandığında oluyor...Kilitin açılması esnasındaki aşağı kayma ve sayfa kaydırma olayları işkence....Tek yolu yeniden başlatmak....En çok ta bundan şikayetçiyim...

Bu problemler ,, ve özellikle de son yazdığım sizlerinde yaşadığı problemlermi ?Evetse romla düzeltiliyormu?Veye ilk defa senden duyuyorum , ben gayet memnunum tabletten diyorsanız ; bendeki sorunun kaynağı ne olabilir?Performans testi yapabilecğeim bi program varmı?

(Cihaza orj. romuyla , yazılıma yönelik hiçbi modifikasyon olmaksızın , basit çoluk çocuk uygulamaları haricinde bişey yüklü değil)

mar1lyn
07-11-2011, 10:44
experin garantisinden servisinden herkes şikayetçi garantiyi düşünmeyin derim :;)
ben rom yukledim biraz adam oldu browser falan ama o tutukluk baki bende kısarkadaşımda ip4 kullanıyoruz birdeipad hediye geldi üvey evlat oldu iyice birde androidin cihaz ve bolge seçen aplikasyonları beni iyice soğuttu kendindne birinde çalışıp birinde çalışmıyor oyunlar evlere şenlik uzak masa ustu vs şeyleri için team viewer vs app leri warmı androidde bakmanız lazım ,ama
bir ipad kullansanız çokdaha verimli olur derim işiniz
exper sadece fiyatı göz önunde tutulduğunda iyi denebilecek bir cihaz
ondroidinde çoooook yol katetmesi lazım bence ama yinede evde ipad vs yokken tum internet işlerimi ondan hallediyodum ve şikayetçi de değildim
rom yuklemek internetten adım adım aşamalarını bu konuda yardımcı olmuşlardı bana yapılıyo ben yaptıysam bir program ozurlusu olarak herkes yapar 2 ucu usb kablo alın o lazım oluyor

onursumer
07-11-2011, 11:07
ahmet sanki yavaşlık rom kaynaklı gibi duruyor sendeki

bir tanıdığımın easypad ine bakieryiğit in kendi hazırladığı rom u yukledim

cihaz kendine geldi açıkcası :D

mar1lyn
10-11-2011, 15:09
wallahi şu cam işini çozsem sanırım satmam durur o romuda yukler denerim
bana cam konusunda yardımcı oolacak warmıdır ? yurtdışında ne diye arıyacaz ?

mar1lyn
15-11-2011, 00:50
güncell..........

mar1lyn
15-11-2011, 22:28
güncel yardım :S

mar1lyn
18-12-2011, 11:05
güncel . . . ....