Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Aydın Üniversitesi Otomotiv bölümü?
Abilerim,yaşıtlarım.. İstanbul Aydın Üniversitesi Otomotiv bölümünü bu sene tercihlerime yazmayı düşünüyorum.Hocalar nasıl dersler nasıl eğitim kalitesi tatmin ediyormu?
Yıllık ne kadar en son verdiğiniz rakam v.s
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)
burs almak için ne yapmak gerek vs ... bende düşünüyorum fiyat uygun gelirse.
istanbul aydında okuyorum nalet olsun hiç mutlu degilim şimdiki aklım olsa asla yazmazdım . grafik okuyorum ben
suprolla nickli ufuk'a pm at , direk aydın üni otomotiv de okuyor :) hertürlü bilgiyi verir kardeşim :)
SekoLive
24-05-2011, 22:02
okulu bitirmen eğer az çabalarsan kolay ;) otomotivde olanlar var forumdan mert-e36 ya bi pm at istersn o sana anlatır hocaları vs. durumları
O bölümde okuyan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim bende merak ediyorum
Aynen buraya yazarlarsa çok iyi olur. hocaları nasıl, kaç puan yapmak gerekiyor vs vs. şimdiden teşekkürler.
siteden devon crisis thedevil nikli arkadaşlar o okulda o bölümü bitirdi zaten görürlerse yazarlar yada pm ata istersen, bende kocaeli üniversitesi otomativ bölümünü bitirdim okulumdan memnundum iş yönünden bakacak olursan askerden önce iş bulman zor.
devon adlı üyeye mesaj attım umarım geri döner. Bu arada kaç puan aldı geçen seneden bulamadım da. bilen varmı?
okul bence genel olarak ii.hiç kasmadanda mezun olur gidersin
tıpkı benim gibi :D
kaç puanla girdin semii ?
Birde dgs v.s ile 2 yıllık 4 yıllığa çevrilince hangi bölüme transfer olnuyor ya da böyle bir kapı varmı?
ProTuner
24-05-2011, 23:14
Seneye bende düşünüyorum bu bölümü konu iyi olmuş :)
otomotiv yada makine mühendisliğine geçebilirsin diye biliyorum emin olmamakla beraber.
Birde dgs v.s ile 2 yıllık 4 yıllığa çevrilince hangi bölüme transfer olnuyor ya da böyle bir kapı varmı?
var ama dgs zor iş haberin olsun otomotivden 15 tane kadar bölüme geçebiliyosun
var ama dgs zor iş haberin olsun otomotivden 15 tane kadar bölüme geçebiliyosun
biliyorum semii.Eğer bölüm iktisadi v.b ise mat'dan %50 sini türkçe full olsa gidebiliyorsun ama sayısal bölümolunca full+full istiyorlar.Kaç puanla girmiştin? :)
suprolla
24-05-2011, 23:27
şuan orda bahsi geçen bölümü okuyorum....öncelikle otomobille aran varsa okulu düşünme emin ol kolay geçer....dersler pek ağır değil hatta baya kolay....hocalar arkadaş gibi sayılır(bazıları)....yanlız şöle bi durum var paralı okul olduğu için barajı geçen gelmiş derste ilerleme olmuyor çok fazla(sayısal derslerde özellikle)....
burssuz 8000
%25 burslu 6400
%50 " 4000
bide tm burslu var
yazcaksan tam burs yaz
bide şunu söleyeyim dip not:kız falan bekleme bizim sınıfta 2 tane var :D diğer sınıflardakilerde şu tepki var
kız1: bu kim?
kız2: otomotivden
kız1: kalk gidelim
:D önceki senelerde nasıl şeyler olmuş bilmem ama bu bölümü duyan kaçıyor :D
4 yıllıkta
otmotiv mühendistliği
makina "
uçak "
gemi "
bunlar var
eksik yazdığım bişey kaldıysa hatırlat bana yada aklına takılan bişi varsa başka
HIG okuyordum ben bölüm farklıydı yani. şuan puanımı tam olarak hatırlıyamıyorum.
ama düşük bişiydi yani.
şuan orda bahsi geçen bölümü okuyorum....öncelikle otomobille aran varsa okulu düşünme emin ol kolay geçer....dersler pek ağır değil hatta baya kolay....hocalar arkadaş gibi sayılır(bazıları)....yanlız şöle bi durum var paralı okul olduğu için barajı geçen gelmiş derste ilerleme olmuyor çok fazla(sayısal derslerde özellikle)....
burssuz 8000
%25 burslu 6400
%50 " 4000
bide tm burslu var
yazcaksan tam burs yaz
bide şunu söleyeyim dip not:kız falan bekleme bizim sınıfta 2 tane var :D diğer sınıflardakilerde şu tepki var
4 yıllıkta
otmotiv mühendistliği
makina "
uçak "
gemi "
bunlar var
eksik yazdığım bişey kaldıysa hatırlat bana yada aklına takılan bişi varsa başka
Puanım burslu filan olmaz heralde. İkinci öğretim ne kadar acaba?
Otomobillerle aram var tabi. Bilgilendiriğin için sağ ol üstad. :icon_tup:
HIG okuyordum ben bölüm farklıydı yani. şuan puanımı tam olarak hatırlıyamıyorum.
ama düşük bişiydi yani.
iyi sevindim sağ ol semii. :D
Bişey daha sorayım metalurji 2 yıllık varmı aydın'da?
suprolla
24-05-2011, 23:40
Puanım burslu filan olmaz heralde. İkinci öğretim ne kadar acaba?
Otomobillerle aram var tabi. Bilgilendiriğin için sağ ol üstad. :icon_tup:
150 puanla %50burs alan vardı galiba
200 puanla rahat alırsın tam burs bu sene mezunsan şansın dahada yüksek
rica ederim istediğin gibi olur inşallah
2.öğretim yanlış bilmiyorsam 10.000lira
suprolla
24-05-2011, 23:41
Bişey daha sorayım metalurji 2 yıllık varmı aydın'da?
yok böle bi bölüm aydında
150 puanla %50burs alan vardı galiba
200 puanla rahat alırsın tam burs bu sene mezunsan şansın dahada yüksek
rica ederim istediğin gibi olur inşallah
2.öğretim yanlış bilmiyorsam 10.000lira
YGS puanları bunlar değilmi? :eek: O zaman iyiymiş. :icon_tup:
suprolla
25-05-2011, 00:09
YGS puanları bunlar değilmi? :eek: O zaman iyiymiş. :icon_tup:
evet ygs puanları :)
evet ygs puanları :)
Akşam akşam güzel haberler için sağ ol üstad. :icon_tup:
dragstar
25-05-2011, 00:41
zuhauaha :D ulan ufuk akşam akşam yardırdın
olm makine otomotiv inşaat vb mühendisliklerde ve alt dallarında hep böyle değilmi :D bizde de gıdalarla mimarlıklar olmasa hiç çekilmez fakülte :)
suprolla
25-05-2011, 01:04
Akşam akşam güzel haberler için sağ ol üstad. :icon_tup:sende sağol :)
öcü sanıyolar bizi kemal :D
dragstar
25-05-2011, 01:09
valla elektronik o kdr kötü değil
hani 3 kız var biri pala bıyıklı, biri ülkücü, diğeride top sakallı değil :D
suprolla
25-05-2011, 11:05
valla elektronik o kdr kötü değil
hani 3 kız var biri pala bıyıklı, biri ülkücü, diğeride top sakallı değil :D
en güzel ortam dış ticaret halkla ilişkiler işletme grafik tasarım bunlarda var galiba :D
tekrar okursam bunlardan birine gidicem kesin
SekoLive
25-05-2011, 11:25
Suprolla olayı çözmüş araya moda tasarımla i.k. da ekleyebilirsin
bide otomotivde olanları ayrmak genelde kolay oluyor bi sınıfdan 30 erkek cıkıyosa orası otomotiv sınıfıdır :D
aydında otomotivden mezun olmş biri olrak dersler çok basit..yani değişir kişiye göre ama
genelde kolay..hukuk , işletme vs bunları saymazsak..tavsiye edermisin dersen illaki otomotiv
okuycam dersen oku eğlenceli geçiyo..ama arkdşların dediği gibi kızlar yanına 5 metrreden fazla
sokulmuyolar..otomotiv deyince ilişkiyi çok çabuk kopartıyolar :D
eğer arabalara ilgin warsa biliyosan az çok bişiler sana çok kolay gelicek..yanlş bilgilerini
düzeltirsin yeni bişiler az çok öğrenirsin işte..ben çokta tatmin oldum diyemem..arabayı a dan z
ye göstermiyolar..gidince bi kaç hocadan anlıcaksın bunu..
Devon abi okduğuna değdimi ya da iyiki de okumuşum dedirtiyormu? :)
kardeşim eğer üniversite okuyup kariyer yapacağım adam gibi yerlerde çalışacağım diyorsan, iyi bir üniversite mezunu olamazsan iş bulmak cidden çok zor...
iyikide okudum diyemiyorum malesef..ama şöyle bişi war..ben 4 yıllığa geçiş yapıcam makina
mühendisliği okuycam uçak gemi vs istiysan basamak olarak kullanabilirsin..dgs yi kasarsın
girmesi mümkün olabilir..ki bna göre böyle bırakma çünkü bi b..k olamıyosun..girersin bi servise
servis danışmanı olursun fln filan..çokta iyi gelirli bi maaşın olmaz..
Abi dgs'de çok zor ama full istiyor resmen.Allah kolaylık ihsan eylesin sanada.
en güzel ortam dış ticaret halkla ilişkiler işletme grafik tasarım bunlarda var galiba :D
tekrar okursam bunlardan birine gidicem kesin
ufuk haklısın kardeşim :)
Bende aydında otomotiv okuyorum ufukla aynı sınıftayız hatta . Burs olayı şöyle yazarken tam burslu %50 burslu %25 burslu yada burssuz gibi kodlar var (adı aklıma gelmedi kod diyorum :) ) mesela ben sadece aydını yazdım 1. sıraya %100 2.sıraya %50 3.sırayada %25 yazdım ygs puanımda 183 tü %25 bursla girdim ama puanı benden çok yüksek olupta %25 bursla giren arkadaşlarımızda var galiba ufuğunda %25 ti bursu ygs puanıda benden baya yüksek.Burs olayı biraz karışık anlatabildim mi bilemiyorum :D okul genel olarak iyi dersler zorlamıyo hocalar zorlamıyo zaten sınıfın kapasitesi belli o yüzden rahat rahat mezun olursunuz.Ama üniversite ortamı yaşamak istiyorum diyosan otomotivden kaçarak uzaklaş :D otomotive girdim telefon rehberimde erkek sayısında patlama oldu :D :D
ufuk haklısın kardeşim :)
Bende aydında otomotiv okuyorum ufukla aynı sınıftayız hatta . Burs olayı şöyle yazarken tam burslu %50 burslu %25 burslu yada burssuz gibi kodlar var (adı aklıma gelmedi kod diyorum :) ) mesela ben sadece aydını yazdım 1. sıraya %100 2.sıraya %50 3.sırayada %25 yazdım ygs puanımda 183 tü %25 bursla girdim ama puanı benden çok yüksek olupta %25 bursla giren arkadaşlarımızda var galiba ufuğunda %25 ti bursu ygs puanıda benden baya yüksek.Burs olayı biraz karışık anlatabildim mi bilemiyorum :D okul genel olarak iyi dersler zorlamıyo hocalar zorlamıyo zaten sınıfın kapasitesi belli o yüzden rahat rahat mezun olursunuz.Ama üniversite ortamı yaşamak istiyorum diyosan otomotivden kaçarak uzaklaş :D otomotive girdim telefon rehberimde erkek sayısında patlama oldu :D :D
Anlamıyorum nedir bu kızların nefreti umarım gidince kırarım bu ön yargıyı :p
Anlamıyorum nedir bu kızların nefreti umarım gidince kırarım bu ön yargıyı :p
Şimdi bölümdeki kardeşlerimizin davranışlarına bakarsak kızlarında nefret etmeleri doğaldır yani :D sen ders aralarında bölümdekilerle takılma bir eleman bul yanına gidin bahçede çay kahve bişeyler için soranada otomotiv demeyin o zaman sıkıntı yok düşer bişeyler :icon_tup:
abi lanet olsun bu eğitim sistemine geçen yıl 320 puan aldım ygs de aydın arel lojistik tam burslu giremedim dedim böyle eğitim sistemine okumayı bıraktım şuan çalışıyorum :ofk::ofk::ofk:
Şimdi bölümdeki kardeşlerimizin davranışlarına bakarsak kızlarında nefret etmeleri doğaldır yani :D sen ders aralarında bölümdekilerle takılma bir eleman bul yanına gidin bahçede çay kahve bişeyler için soranada otomotiv demeyin o zaman sıkıntı yok düşer bişeyler :icon_tup:
emre şimdi otomotiv olan kampüs nerede? Sen kaçncı sınıfsın? :)
By_HaNNibaLL
25-05-2011, 14:48
Orda okuyan arkadaş var memnun okuldan konusuyoruz ara ara
Ama sakin ama sakin akhisar falan yazma :D :D hayatininin en büyük hatasini yaparsin :D
emre şimdi otomotiv olan kampüs nerede? Sen kaçncı sınıfsın? :)
kampüs floryada beşyol mahallesinde şuan birdeyim inş. ikiye geçicez :)
Bir kez daha hazirlansaniza gencsiniz daha iyi yerler secin
SekoLive
25-05-2011, 14:58
okulun geleceği bence parlak şu tanıtım olayı biterse okula ve öğrencilere biraz para harcarlarsa iyi duruma gelicek ve fiyatıda diğerlerine göre makul diye biliyorum ama burslu olursan en kötü bi diploman olur verdiğin parayada acımazsın bende şuan bu sene okuldan zevk alamadım zorunlu oldugum için gittim geldim 7 dersin 2-3ü ya iyidi ya değildi öyle diyim iyiki %100 bursluyum diyorum
ve derslerle aran çok yoksa zaten daha başka okula gidip mezun olamama durumnda var burda biraz çalısıp hocalarla aranı bozmaz isen devamsızlık harici okulu bitirememe şansn yok.
okulun geleceği bence parlak şu tanıtım olayı biterse okula ve öğrencilere biraz para harcarlarsa iyi duruma gelicek ve fiyatıda diğerlerine göre makul diye biliyorum ama burslu olursan en kötü bi diploman olur verdiğin parayada acımazsın bende şuan bu sene okuldan zevk alamadım zorunlu oldugum için gittim geldim 7 dersin 2-3ü ya iyidi ya değildi öyle diyim iyiki %100 bursluyum diyorum
ve derslerle aran çok yoksa zaten daha başka okula gidip mezun olamama durumnda var burda biraz çalısıp hocalarla aranı bozmaz isen devamsızlık harici okulu bitirememe şansn yok.
Otomotiv bölümü için konuşursak şuan bölüm başkanımız birşeyler çabalıyor bölümü daha üst düzeye getirmek için sürekli bir uğraş halinde eğer bu sene okuldan ayrılmazsa seneye daha farklı bir bölüm olabilir.
hala oss'ye giriyomusun :D
aynen katılıyorum bende düşünmüştüm otomotiv vs. ki çok daha iyi yerleri kazanabiliyodum bencede 1 sene daha hazırlan veya yurtdışında isteidğin bölümde güzel bi ülke seç derim.. en azından tr deki üniversitelerden dil olarak artıda olursun..
eer giriyorsa bunca gencin hakkını gasp ediyor demektir :D :D :D
seneye giricem bu sene ales:D
aynen katılıyorum bende düşünmüştüm otomotiv vs. ki çok daha iyi yerleri kazanabiliyodum bencede 1 sene daha hazırlan veya yurtdışında isteidğin bölümde güzel bi ülke seç derim.. en azından tr deki üniversitelerden dil olarak artıda olursun..
benim demek istediğim şu kötü bölümmü tabiiki değil ama daha yeni lise mezunu oluyorsunuz sanırım yaşınız genç öss mi artık ismi ne oldu bilmiyorumda girin puanını yükseltin daha iyi bölümlere geçin boşuna universitede o zamanı öldürmeyin
eer giriyorsa bunca gencin hakkını gasp ediyor demektir :D :D :D
180 dakikada 270 soru yapıyordum yavaşlamışım ama:D
tekrar dersaneye git tekrar mat-1 mat-2 tekrar o strese gir test çöz.Onun altına daha girebiliceğimi sanmıyorum abi. Zaten şuan burslu okan üni-dış ticaret okuyorm bitiyor okul zaten. haziran olmadan mezunum inş.
nasıl kızlarmış onlar otomotivcileri beğenmiyolar.
altında m3le gelen bi delikanlı görünce ağızlarının suyu akar ama varya...
aynen bir de beyenmedikleri kişi üniversiteye arabayla gelsin bak gör sen onların halini abi. dört dörtlük oluyor adam. :)
nasıl kızlarmış onlar otomotivcileri beğenmiyolar.
altında m3le gelen bi delikanlı görünce ağızlarının suyu akar ama varya...
uahauh ben bunu imza yaparım arkadaş :D:D
tekrar dersaneye git tekrar mat-1 mat-2 tekrar o strese gir test çöz.Onun altına daha girebiliceğimi sanmıyorum abi. Zaten şuan burslu okan üni-dış ticaret okuyorm bitiyor okul zaten. haziran olmadan mezunum inş.
3 sefer girdim o stresi banamı soruyorsun:D
uahauh ben bunu imza yaparım arkadaş :D:D
delimisin sen? sanki atasözü. :D
3 sefer girdim o stresi banamı soruyorsun:D
maşallah saç kaldımı abi kafada :D sonunda hangi ülvi okulu ve bölümü kazandın abi?
delimisin sen? sanki atasözü. :D
imzayı kestttttttttttt :D :D
maşallah saç kaldımı abi kafada :D sonunda hangi ülvi okulu ve bölümü kazandın abi?
aslan yelesi gibi saçlarım var hala:)
makine mühendisliğini bitirdim kocaeli, ilk senede girebiliyordum ikinci senede 3. sene sağlık problemi nedeniyle sıkıntılar yaşayınca böyle oldu ama senin yerine olsam denerdim sonra pişman olabilirsin ileride
tuner faruk
25-05-2011, 16:24
Bende İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümündeyim bölümümden ve okulumdan memnunum %50 bursluyum çok kasmadan rahatça bitirebileceğin bi okul .
Eğer burslu tutturabilirsen tekrar hazırlanmaktan veya İstanbul da yaşıyorsan İstanbul dışından okumaktan daha az paralara diploma sahibi olursun + olarak çevrenide geliştirirsin :)
Bide 2. öğretim yazmayın kızlar 1. öğretime göre daha az oluyor benden söylemesi 2. öğretim olduğuma pişmanım :D
bölüm sosyal açıdan sıkıcı olabilir ama ilgilenenler için çok zevklidir.
Bende düzce üniversitesinde otomotiv okuyorum.Teknik olarak 2. ve son senem olması gerekiyor fakat sağolsun hocalar ve dersler 3 seneye uzadı.Hayatımda yaptığım en büyük hatadır buraya gelmek.Ha bu demek değildirki her okul için böyledir.Düzceden üniversite olarak uzak durunuz :D
geldi çattı abi tercihler
1.sıraya sakarya metaruliji
2.sıraya İst.Aydın. Otomotiv hakkımızda hayırlı ola. :)
SekoLive
25-07-2011, 11:50
burslu yazaydın aydıni.
burslu yazaydın aydıni.
uppss evet abi %50 burslu yazıcağım abi.
SekoLive
25-07-2011, 11:52
puanın iyise bilal 100 yaz okulun çoğunda burs var zaten paralı gidince ödediğin para canını sıkabilir okadar burslyu görünce.
puanın iyise bilal 100 yaz okulun çoğunda burs var zaten paralı gidince ödediğin para canını sıkabilir okadar burslyu görünce.
191 puana %100 yok abi %50 idare ediceğiz. :(