Orijinalini görmek için tıklayınız : Terleme
Burak K.
24-05-2011, 23:40
Garip bir konu biliyorum. :D
Benim sıkıntım şu ; Çok fazla terliyorum...
Yürürken falan çok çok aşırı terliyorum bildiğimiz şıpır şıpır sular damlıyo saçlarımdan. Aynı durum otururkende mevcut. Çok hızlı yürümüyorum veya rahat olmayan bir şekilde oturmuyorum gayet normal yürüyorum ve oturuyorum ancak bi çözüm bulamadım bu soruna yaz aylarının gelmesiyle birlikte terlemem 2-3 kat daha arttı..
Her derdimize derman olan TechTurkey'de bu sorununda çözümü vardır diye düşündüm ve böyle bir konu açtım. :D Var mıdır bir çözümü olan,daha önce böyle bir sıkıntıyla karşılaşan vs. ? :)
CasabLanca
24-05-2011, 23:45
kaç kilosun? :D
yakında "çocuğumu keseceğim sanırım ne yapmalıyım?" diye bir konu bekliyorum hadi hayırlısı...
gözüm sen bir hastanenin dermatoloji/cildiye bölümüne git de ki çok terliyorum. ter bezlerine pens atabilirler nerenden çok terliyorsan. ha ama bazen bi tarafından azalan başka tafarından fortlayabiliyor. düşük bir yüzde ama neyse öyle işte. ter bezlerin aşırı çalışıyor durumun bu. gündelik yaşamını etkilediğini falan söylersin dermatolog da bakar çaresine.
oldu da bitti maşallah hadi geçmiş olsun. sıradaki?
boy ve kilo önemli bu noktada, ter bezlerin fazla çalışıyo da olabilir aşırı kilon yoksa.
Burak K.
24-05-2011, 23:50
kaç kilosun? :D
85 kiloyum. :D 1.85'de boyum var. :D
yakında "çocuğumu keseceğim sanırım ne yapmalıyım?" diye bir konu bekliyorum hadi hayırlısı...
gözüm sen bir hastanenin dermatoloji/cildiye bölümüne git de ki çok terliyorum. ter bezlerine pens atabilirler nerenden çok terliyorsan. ha ama bazen bi tarafından azalan başka tafarından fortlayabiliyor. düşük bir yüzde ama neyse öyle işte. ter bezlerin aşırı çalışıyor durumun bu. gündelik yaşamını etkilediğini falan söylersin dermatolog da bakar çaresine.
oldu da bitti maşallah hadi geçmiş olsun. sıradaki?
:D Teşekkür ederim. :D
boy ve kilo önemli bu noktada, ter bezlerin fazla çalışıyo da olabilir aşırı kilon yoksa.
Kilomun pek aşırı olduğunu zannetmiyorum ama ben zayıfkende terliyodum ancak bu kadar rahatsız edici boyutta değildi.
Bende deodrantla dolaşıpta o kutuyu saklamanın planlarını yapıyorum. 1.86 91 kg. sıcak yiyince başlıyor vücut dışarıya su pompalamaya sanki denizaltıyımda yüzeye çıkıcaz anasını satim. :D
yas ıle alakalı olabılır? tek basına dururkende oluyo mu yoksa sosyal ortamlarda mı oluyor?
hormon testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum...
Ben ve kardeşimdede var babamdan gelme genetik olarak sanırım. :D Ailem izin vermiyor cerrahi operasyon ile ter bezlerini bağlatmaya.
Bad-Fast
25-05-2011, 00:37
ter bezlerinde oynama yapıldığında çoğu yapan arkadaşlar başka yerlerden devam ettiğini sölüyor :) hiç efor sarfetmeden hala terliyorsan kesinlikle bi doktora görün arkadaşım ;)
Bendede ayno sorun var biraz fazlalık kilom var ama ter yapcak kadar değil:)
Elimin içi bile terliyo.Elimde telefon tutuyorum sırılsıklam oluyor.Yeni bi tshirt giyiyorum anında kocaman bi ıslaklık..Ne yaparsam yapayım önüne gecemedim.Bicok doktora danıstım bırak terlemek iyidir dediler.Bende aynı sekil devam ediyorum.Annemde abimde var bi nevi bizimkide genetik :):)
Annem gecenlerde 'kan tasi' diye bir tastan bahsetti, onu cok terleyen yerlerine surunce azaliyormus terlemen, bi ara aktarlara dolasmaya cikacagim bu tastan bulmak icin, denemeye deger :D Internette arastirmadim henuz ama biktim ben de durup dururken bile terlemekten
erkin006
25-05-2011, 00:44
Benim kuzen koltuk alti terbezlerine op. Yaptirdi...bacaklardan patladi sonrasinda:D
CasabLanca
25-05-2011, 00:48
yazın yürüdüğümde felan göbek büklüm yerlerimde çizgi şeklinde terleme oluyor :hehe: :D:D
yazın yürüdüğümde felan göbek büklüm yerlerimde çizgi şeklinde terleme oluyor :hehe: :D:D
detay vermesek kafada canlandıranlar olabılır:)
Saka yapmiyorum: libidon yuksek olabilir. Terleme yapiyormus:)
yas ıle alakalı olabılır? tek basına dururkende oluyo mu yoksa sosyal ortamlarda mı oluyor?
demıstım ama ben de bı cevap alamadım :)
Ahah senin mesaji gormemistim :) karsi cinsin karsisinda cok daha fazla terliyordur eminim otomatik stres yapiyordur buda libidodan kaynaklaniyor:)
Burak K.
25-05-2011, 01:05
Tek başıma dururkende terliyorum şu an oturuyorum mesela terliyorum. :D
hormon testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum...
Teşekkürler.
Ben ve kardeşimdede var babamdan gelme genetik olarak sanırım. :D Ailem izin vermiyor cerrahi operasyon ile ter bezlerini bağlatmaya.
Ter bezlerini bağlatmak derken tam olarak nasıl bir operasyon uygulanıyor ?
ter bezlerinde oynama yapıldığında çoğu yapan arkadaşlar başka yerlerden devam ettiğini sölüyor :) hiç efor sarfetmeden hala terliyorsan kesinlikle bi doktora görün arkadaşım ;)
Ya uyurken bile terliyorum,o derece. :D
Bendede ayno sorun var biraz fazlalık kilom var ama ter yapcak kadar değil:)
Elimin içi bile terliyo.Elimde telefon tutuyorum sırılsıklam oluyor.Yeni bi tshirt giyiyorum anında kocaman bi ıslaklık..Ne yaparsam yapayım önüne gecemedim.Bicok doktora danıstım bırak terlemek iyidir dediler.Bende aynı sekil devam ediyorum.Annemde abimde var bi nevi bizimkide genetik :):)
Bizim ailede çok terleyen yok,tek sıkıntı bende. :D
Annem gecenlerde 'kan tasi' diye bir tastan bahsetti, onu cok terleyen yerlerine surunce azaliyormus terlemen, bi ara aktarlara dolasmaya cikacagim bu tastan bulmak icin, denemeye deger :D Internette arastirmadim henuz ama biktim ben de durup dururken bile terlemekten
Soruşturayım bende o taşı bi. :D
Benim kuzen koltuk alti terbezlerine op. Yaptirdi...bacaklardan patladi sonrasinda:D
:D
:D Ben yaz-kış fark etmeksizin terliyorum. :D Kafayı yicem. :D
detay vermesek kafada canlandıranlar olabılır:)
Yok yok öyle bi sıkıntı yok. :D
Ya ben sıcak olmayan normal bir yerde hiç efor sarfetmiş yada yorgun değilken oturmuş cep telefonu ile konuştuktan sonra telefona bir bakıyorum ekranı ter içinde. :D Tabi hep olmuyor ama sık sık oluyo. :D
Ben de çok terliyorum. Araştırdım ve sağlıklı bir şekilde terlemeyi kesmenin yolunu bulamadım. Sağlığımdan olacağıma şıpır şıpır terlerim :) Görüntüden rahatsız oluyorsanız beyaz ya da koyu renk giysiler giyin. Koku şikayetiniz var ise benim tavsiyem deotak kullanın. Tek sürüşle 1.5-2 haftaya kadar yolu var bakteri oluşumunu engellemesinin.
Low-Rider
25-05-2011, 07:31
Aşırı terleme bir hastalık.
Senelerdir bendede var terleme kol altında , koku falan kesinlikle yok ama görüntü olarak çok kötü.Senelerce siytah giydim satanist gibi:D
İşe başladıktan sonra sıkıcı bir durum aldı artık , baya bir araştırdım.Bütün operasyon türlerinde iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var.Operasyonsuz nasıl çözerim derken "maxim roll-on" diye bir şey buldum.Nette hakkında baya bir yorum var ve hepsi olumlu.
Ya herro ya merro dedim aldım ve kesildi terleme olayım.Tavsiye ederim
Diğer bölgeler içinde başka bir ürün vardı adı tereson lu bişiydi ama hatırlamıyorum
<<buğra>>
25-05-2011, 07:46
Aşırı terleme bir hastalık.
Senelerdir bendede var terleme kol altında , koku falan kesinlikle yok ama görüntü olarak çok kötü.Senelerce siytah giydim satanist gibi:D
İşe başladıktan sonra sıkıcı bir durum aldı artık , baya bir araştırdım.Bütün operasyon türlerinde iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var.Operasyonsuz nasıl çözerim derken "maxim roll-on" diye bir şey buldum.Nette hakkında baya bir yorum var ve hepsi olumlu.
Ya herro ya merro dedim aldım ve kesildi terleme olayım.Tavsiye ederim
Diğer bölgeler içinde başka bir ürün vardı adı tereson lu bişiydi ama hatırlamıyorum
ter bezleri için olumsuz yorumlar aldığımdan ben kullanmadım.
ne kadardır kullanıyosun?
Low-Rider
25-05-2011, 07:49
1.5 ay oldu ben kullanmaya başlıyalı , 10günlük aralıklarla sürüyorum.
Böyle bir rahatlık mutluluk yok ya , özellikle yazın büyük ızdıraptı şimdi hiç sıkıntım yok.
Bence operasyonsuz tek çözüm
Ben çok araştırdım bugüne kadar kanıtlanmış herhangi bir yan etkisi yokmuş , yanlız kadınlarda aliminum chloride meme kanserini tetikliyebiliyormuş
Low-Rider
25-05-2011, 07:50
tereson ürünü biraz olsun işe yarıyor koltuk altı bölümüne botoks yaptırın derim oda işe yarıyor bide sık sık duş almakta fayda var
Botoksu bir süre sonra tekrarlamak gerekiyor ve fiyat tuzlu.
benımde yaz aylarındakı tek sıkıntım terleme. gerçi kılo var ondan sanırım :)
Benimde ellerim terliyor bildigimiz sipir sipir su akiyor botoks ve elektrotlu bir cihaz onerdiler ama pek ugrasasim gelmedi bildiginiz kozmetik tarzi urunler var mi gunluk falan terlemeyi kesecek(ellerim icin sadece).
benımde yaz aylarındakı tek sıkıntım terleme. gerçi kılo var ondan sanırım :)
kac kilo peki?
kac kilo peki?
amca boy 1,80 kılo 90 sanırım 10 kılo filan fazlam var ayrıca bende alerjik astımda var oda sıkıntı yapıyor olabilir polen vs.
fatihtemizer
25-05-2011, 11:22
bende sordum araştırdım geçici bir çözümü var..oda koltuk altlarından terliyorsanız o bölgeye botox yaptırmak..yaza girerken Haziran ayı gibi..
1,72 boy 62 de kilo. yaz aylarını geçtim, kışın kazak bile giyemez oldum. o karlı havalarda hep sweat giydim. yaz aylarını hiç söylemeyeyim, ciddi ciddi dötümden bile ter damlıyor. maxim roll on u bi deneyeyim. inşaallah faydası olur :S
Burak K.
25-05-2011, 11:26
1,72 boy 62 de kilo. yaz aylarını geçtim, kışın kazak bile giyemez oldum. o karlı havalarda hep sweat giydim. yaz aylarını hiç söylemeyeyim, ciddi ciddi dötümden bile ter damlıyor. maxim roll on u bi deneyeyim. inşaallah faydası olur :S
Bende bu şekildeyim terleme sadece koltuk altlarımda veya belirli bi bölgede değil komple terliyorum. :D
amca boy 1,80 kılo 90 sanırım 10 kılo filan fazlam var ayrıca bende alerjik astımda var oda sıkıntı yapıyor olabilir polen vs.
yaz aylarinda alkolu arttirdigimda bende felaket terleme olur, sen votkayi falan kesip deneme yapsana
yaz aylarinda alkolu arttirdigimda bende felaket terleme olur, sen votkayi falan kesip deneme yapsana
aynen dediğini yapıcam alkoldende olabilir.saolasın
Burak K.
25-05-2011, 11:33
Şu an eve geldim mesela. Hava çok aşırı sıcak değil hatta yağmur yağıyor ama ben yine şıpır şıpır terledim doktora gideyim en kısa zamanda olmadı maxim roll-on alır kullanırım.
SekoLive
25-05-2011, 11:34
malesef bendede var sırtta terleme özellikle arabadayken felan fena halde uyuz oluyorm arabada çözümü koltugu full geri yatarakda bulmstum tişörte geçmesin diye :D şükrediyrum ki ter kokusu v.b. durum yok birde öyle olsa hiç çekilmezdi sanrım....
bide çok su tüketiyor olabilirmsn? bende kilo ve çok su içmeye bağlı olduunu düşünüyorum :D
Low-Rider
25-05-2011, 12:23
Beyler ben çok araştırdım bu işi , botoks geçici yöntem.Diğer operasyonlarda kimisinde iyi sonuç veriyor kimisinde vermiyor.Birde şöyle bir ters etki yaratabiliyormuş , sırtta ki terlemeyi kestin ama kıçta artabiliyormuş:D
Maxim roll on(kol altı için) , Tereson(el,sırt,ayakta falan kullanılabiliyor).Bu iki ürünü bir araştırın.Hep olumlu yorumlar var , bende ilk elden kullanıcı olarak yorumumu yapıyorum.
Terlemenin bir çok etkisi var , spor yapmamakla falan alakası yok.Kendimi bildim bileli terlerim , spor yaptığım dönemde de hiç bir değişiklik olmadı
Beyler ben çok araştırdım bu işi , botoks geçici yöntem.Diğer operasyonlarda kimisinde iyi sonuç veriyor kimisinde vermiyor.Birde şöyle bir ters etki yaratabiliyormuş , sırtta ki terlemeyi kestin ama kıçta artabiliyormuş:D
arkadasim ellerinden sikayetciydi, ameliyat oldu ve 1sene sonra sirtta basladi bu seferde :D
Maxim roll on(kol altı için) , Tereson(el,sırt,ayakta falan kullanılabiliyor).Bu iki ürünü bir araştırın.Hep olumlu yorumlar var , bende ilk elden kullanıcı olarak yorumumu yapıyorum.
Terlemenin bir çok etkisi var , spor yapmamakla falan alakası yok.Kendimi bildim bileli terlerim , spor yaptığım dönemde de hiç bir değişiklik olmadı
birkaç sitede varda güvenlimidir bilemedim. siz nerden temin ettiniz bu maxim meretini :)
Low-Rider
25-05-2011, 12:38
birkaç sitede varda güvenlimidir bilemedim. siz nerden temin ettiniz bu maxim meretini :)
Ben bu siteden aldım , 2günde geldi elime.
Bu adamlar,maxim'in kendi sitesinden ucuz satıyor.75lira çoğu yerde fiyatı
https://www.saglikdeposu.net/Maxim-Roll-on,PR-855.html
valla aynı sorun bende de var. bu zamana kadar önlem olarak hiç bişey düşünmedim, koyun gibi boynumuzu eğdik kadere karşı :D boy 1.76 kilo 86 falan olması lazım. bir de fazla kan var bende. vücut sıcaklığım fazla yüksek. normal bir insan benim vücut sıcaklığıma erişince hasta olur ateşlenir, havale bile geçirebilir. o yüzden terliyorum. örneğin kışın kar yağdı mesela, kafamda bere var diyelim, sıcak tutuyor ya hani, bayıyor bi yerden sonra, çıkartıyorum kafamdan buhar çıkmaya başlıyor :D bunun çok faydasını da gördüm görmedim diyemem :D kızları üstüme çekerdim hep kışın, üşüdükleri için yapışırlardı bana ohhş :D kalorifer peteği gibi adamım :D ama yazları da uyutmuyor, bu da kötü tarafı. kan falan verince rahatlıyorum ama şeker hastası da olduğum için her yerde kan vermek mümkün değil. eskiden şırıngayı dayardım damara kendim çekerdim kanımı ama bi gün bunu doktora söyleyince enseme patlattı bi tane öldürecek misin kendini diye :D bi çözümü olsa yaptırırım kesinlikle, avnakoyum kızların yeter lan bıktım vallahi.
ulasoztas1
25-05-2011, 12:53
bende de var özellikle sırtımda aşırı derece özellikle yazın arabaya oturduğumda koltukla bütünleşmekten korkuyorum :D bagajda sürekli yedek tişörtle gezmekte buldum çözümü..
Ahahaha o araba olayı beni ayar ediyo hele biraz uzun bi yola cıkarsam offf..Mutlaka beyaz tişört giyiyorum:D:D Altımada ince bi sort falan bisey giyersem o kalcamın vay haline tüm hatlar belli oluyo terden:D:D:D
Ahmet_28
25-05-2011, 13:13
ben normal değilim sanırım.askerlik yaptığım dönemde operasyona çıkar saatlerce yururduk üst bölgesine çıktımızda herkes atlet ti-şört sıkardı şapır şapır su damlıyordu arkadaşlardan.benim sırtım kupkuru :D sen insan değilsin diyorlar :D halı sahadada maç yapıyoruz gene aynıyım
Maxim Roll-on - MAXIM - TER KOKUSU ÖNLEYİCİLER (http://www.saglikdeposu.net/Maxim-Roll-on,PR-855.html)
bunu kullanıyorum aşırı memnunum ama saçlarımdan damlıyor demişsin kafana nasıl sürecen bilemem :D:D:D:D:D
Low-Rider
25-05-2011, 13:16
valla artık renkli giyebiliyorum rahatça çok mutluyum:D:D
baağğyan fourmlarına dönücez yakında:hehe:
valla artık renkli giyebiliyorum rahatça çok mutluyum:D:D
baağğyan fourmlarına dönücez yakında:hehe:
hauah iyice yumusadıkmı ne :D
Low-Rider
25-05-2011, 13:31
eczanelerde bulabilirmiyiz?
ben tanıdık 1-2eczaneye sormuştum yok dediler
linkini verdiğim yerden aldım , hem taksit olanağı var hemde piyasaya göre daha ucuz
CinAli_06
25-05-2011, 13:38
öncelikle kardeşim bi hastane kan ve hormon testi yaptırt o şekilde bi çözüm ara kulak dolgunluğu ile olmaz deodorant tavsiyesi değil ki bu başka bişeyde çıkabilir.
ben tanıdık 1-2eczaneye sormuştum yok dediler
linkini verdiğim yerden aldım , hem taksit olanağı var hemde piyasaya göre daha ucuz
Bunu hergünmü kullanıyosunuz yoksa belli aralıklarlamı?
onurgoyunc
25-05-2011, 14:24
benimde ayaklarimda terleme sorunu var. itinayla deri cürütülür :D kunduracidan laf bile yemistim "ne bicim ayagin var oglum" diye:hoo:
Low-Rider
25-05-2011, 14:35
Bunu hergünmü kullanıyosunuz yoksa belli aralıklarlamı?
prospektüsünde ilk hafta duruma göre hergün kullanabilirsinzi daha sonra 10-15gün aralıklarla kullanın diyor
ben ilk hafta 2kere kullandım , ondan sonra 10-15gün aralığında kullandım.
Baya ufak birşey 30ml'di galiba ama çok az sürmek gerekiyor.Kullananlar 3-4ay çok rahat götürdüğünü söylüyor
Bad-Fast
25-05-2011, 14:36
Ben bu siteden aldım , 2günde geldi elime.
Bu adamlar,maxim'in kendi sitesinden ucuz satıyor.75lira çoğu yerde fiyatı
https://www.saglikdeposu.net/Maxim-Roll-on,PR-855.html
bundan alıcam inş işe yarar , düzenli sporla falanda alakası yok bu arada arkadaşlar deli gibi spor yapıyorum o kadar ter atmama rahmen gene ter oluyor ;)
Bilmiyordum Maxim i. Ben de deneyim, Beşiktaşlı sanıyor arkadaşlar sadece siyah ve beyaz giyebildiğim için :D
baymustang
25-05-2011, 14:53
olm sen ne zaman babandan gizli işler yapmaya başladın işte ozaman terleme hormonların azdı :)
boosted_pug
25-05-2011, 21:49
aynı sorun bendede mevcut kışın elimi yıkarım buhar çıkar elimden anında kurur içime içlik giydiğimi hatırlamam şuanda da şıpır şıpır ufaktan ufaktan terliyorum daha önce kan ve hormon tahlili yaptırmıştım d vitamiminin eksik bir iki hormonunmdada aşırılik olduğunu söyledi doktor beyaz kutuda süte karıştırıp içilen bişi yazdı onu kullandığımda çok rahattım ter mer yok oldu ama kışın üşür oldum :D bende bıraktım adını bulabilirsem yazarım
fasterhan
25-05-2011, 22:09
el terlemesinden acayip rahatısızm bende....operasyonla eldeki ter bezlerini felan alıyor demişlerdi ne olur ne olmaz diye yaptırmadım..... Şu Tereson ile ilgili netde bakındım şimdi baya iyi şeyler yazmış kullananlar bakalım onu deneyecem...inşallah etkisi olur...
http://www.grupfoni.com/Ankara/selay-kozmetik-bonie-ter-onleyici
darkmann
28-05-2011, 12:29
vallahi arkadaşlar bende aynı sorundan şikayetçiyim ellerim çok terliyor tereson dediğiniz ürün bende bi işe yaramadı niye derseniz aşırı terleme varsa tereson etkili olmuyor ancak çk bi terlmeniz yoksa işe yarar.Bi doktor buldum göztepe şafak hastanesinde adam 15 dk lık bi operasyonla koltuk altından giriyor el ve koltukaltı terlemeniz varsa ter bezlerinize klips takıyor terleme sorununuz bitmiş oluyor.Tabi bazı kişilerde refleks terleme meydana çıkıyormuş sırtta göbekte artabiliyormuş terlemeniz
grupfoni [ Aşırı terleme problemine son! Selay Kozmetik (http://www.grupfoni.com/Ankara/selay-kozmetik-bonie-ter-onleyici)
denemeye deger duruyor? bilgisi olan var mi? Ozgur'un tavsiye ettigi Maxim Roll-On'la ayni icerikte sanirim
Farzet ki öğrendin ter bezlerin çok çalışıyo gideceğin yer yine doktor yani şu konulara bi ayar verin aga artık :)
bu malzemelerin temel bileşiği Aluminum Chloride,ben de maximi geçen yaz kullanmıştım,koltukaltı için.İlk başta her gece yatmadan kullandım sonra 3 gün de bir sonra hafta bir kullandım.Gerçekten etkili ama alerjik olaylara kızarıklara fln dikkat etmek lazım almadan önce.
denemeye deger duruyor? bilgisi olan var mi? Ozgur'un tavsiye ettigi Maxim Roll-On'la ayni icerikte sanirim
gorunce aklıma geldiniz ondan koydum. fiyatı da iyi gibi sanırım. şükür ki bende öyle bir sorun yok. umarım işinize yarar.
Arkadaşım herhangi bir ilaç kullanıyormusun sen? Prozac,atarax,paxil vb. psikolojik tedavilerde kullanılan ilaçlardan.
şayet hayır ise doktora git acil. burada hiçbirimiz doktor değiliz ıslak ıslak dolanmaya değmez.
bu arada dipnot erkekler kadınlardan daha fazla terler. Bu otonom bir hareket. eskiden erkekler avlandıkları için avı yakalarsa kaysın diye erkek vücudu kadınlara oranla fazla terler belki psikolojik olarak sürekli birşeyleri tehdit olarak algılıyorsun ya da bilinçaltı bir durum söz konusu.
uzun lafın kısası DOKTOR'a git acil
Güzel bi hort yapıyorum konuyaa :) :)
Ağalar bu ter işi bende kendimi bildim bileli var ama son zamanlarda iyice azıttı :) Terleyim sıkıntı değil ama koltuk altı ıslaklığından insan içine çıkamaz oldum.. Giydiğim hersey anında sırılsıklam (koltuk altı için konuşuyorum) Doktora gittim endokrinoloji bölümüne tüm değerler normal çıktı..Hormonel herhangi bi sıkıntı yok dedi doktor..
Bu maxim yada dricloru bu zamana kadar hala kullanan var mı ? Etkisi aynı şekilde devam ediyor mu ? Eczaneye sordum driclor 75ml 70TL dediler maxim ecza deposunda yokmuş.
Low-Rider
01-11-2013, 16:35
Kol altı terlemesi için bundan kullanıyorsun, sıkıntın kalmıyor.
2.5 senedir kullanıyorum 3haftada bir şeklinde.
MAXIM | Maxim Roll-on (http://www.saglikdeposu.net/Maxim-Roll-on,PR-855.html)
ALPER-VNS
01-11-2013, 16:44
bu site güvenli midir kart no falan vericez *****
Sayın low hala daha kullanıp sıkıntı yok diyosan hemen sipariş geçiçem..Site güvenilir demişsin ama tekrardan teyit edelim :D
ALPER-VNS
01-11-2013, 16:58
Verdim valla spariş yav kaç günde gelir ki bulamadım sözleşmede
gökh@n_gr
01-11-2013, 17:06
Tereson kullanıyorum uzun zamandır çok etkili tavsiye ederim
Low-Rider
01-11-2013, 17:23
3kere aldım ordan
Aynı gün kargoya veriyorlar 1gunde geliyor
aposport
01-11-2013, 19:56
şu kafadan terlemeyede bir çözüm bulsalar... bıktım şıpır şıpır damlatmaktan. o değil ıslak saçla dolanıyorum ortalıkta ne gribim bitiyor ne nezlem arkadaş :(
Burak K.
01-11-2013, 20:33
Benim büyük ölçü de gitti bu sorunum. İlaç vs hiç bir şey kullanmadım. Sadece çok stresli ve acele ettiğim zamanlarda fazla terleme oluyor bi de acı yiyince. :D Onları da normal karşılıyorum artık. :)
El terlemesine ne yapılabilir :)
3kere aldım ordan
Aynı gün kargoya veriyorlar 1gunde geliyor
Sağolasın siparişi geçtim bakalım..İnş yararını görürüm bıktım usandım artık :(
Benim büyük ölçü de gitti bu sorunum. İlaç vs hiç bir şey kullanmadım. Sadece çok stresli ve acele ettiğim zamanlarda fazla terleme oluyor bi de acı yiyince. :D Onları da normal karşılıyorum artık. :)
Stres,sıkıntı,heyecan yaptığında illa ki olur ama benimki artık öyle böyle değil hele ince keten gömlek falan giyeyim omuzuma kadar cıkıyodu ıslaklık :ofk: Wc'lerdeki el kurutma makinalarından Allah razı olsun :D Kışında kar yağsın üşüyeyim ama koltuk altı ter,ıslak :)
Evvett roll-on dün sabah kargoyla geldi akşamına yatmadan önce sürdüm ve bugünkü o bunaltıcı sıcakta,koşturmada hiç mi ter olmaz arkadaş :D :D Az daha sevinçten havaya uçacaktım :D :D İnşallah bi yan etki göstermeden böyle sıkıntısızca devam eder :D
Allah hepinizden razı olsun..Büyük bi dertten kurtuldum :D
beyler kesinlikle maxim ve dicklor markasını tavsiye ederim