Orijinalini görmek için tıklayınız : Xsara Vts Chip Hakkında
emretektas
25-05-2011, 08:53
Arkadaşler merhaba bu chip uygulaması hakkında pek bilgim yok aracın benden önceki sahibi chip uygulaması yaptırmış fakat ufak bir problem var arac bazen ilk marşta almıyor bunuda araca farklı bir beyin takarak bulduk acaba bu durumu dğzeltmenin bir yolu varmıdır Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ederim
98 model xsara vts
emretektas
25-05-2011, 15:46
Konuyu yanlış yeremi açtım acaba
emretektas
15-06-2011, 19:36
hiç öneri yokmudur
Ecufast veya siteden dragstar ile görüş derim bende;)
Dragstar'a pm yollarsan alican yönlendirdi diyebilirsin abi,
Bu arada SS replikayı takıyorum yarın sonucu yazarım kendi açtığım filtre egzos konusunda ;)
farklı bi beyin takarak nasıl buldunuz acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/ecufast-chip-tuning/75846-chip-tuning.html
burası ile bi görüş
emretektas
16-06-2011, 21:40
cevaplar için teşekkürler
emretektas
16-06-2011, 21:42
farklı bi beyin takarak nasıl buldunuz acaba ?
yeni takılan beyin ile defalarca denedim ve o çalışmama sıkıntısı hiç yapmadı her defasında tek seferde marş alıyodu fiyatı yüksek gelidği için almadım
emretektas
16-06-2011, 21:44
Ecufast veya siteden dragstar ile görüş derim bende;)
Dragstar'a pm yollarsan alican yönlendirdi diyebilirsin abi,
Bu arada SS replikayı takıyorum yarın sonucu yazarım kendi açtığım filtre egzos konusunda ;)
eyvallah ss replika bakalım nasıl olacakk :confused:
Taktım.
Tavsiye ediyorum al :D
60lık düz boru çektir, 60lık ss koy gayet güzel oldu altlar dahada canlandı bariz şekilde.
Chip için öneriler yapıldı zaten;)
emretektas
16-06-2011, 21:53
ses nasıl peki en yakın zamanda video bekliorummm :)
emretektas
16-06-2011, 21:55
Taktım.
Tavsiye ediyorum al :D
60lık düz boru çektir, 60lık ss koy gayet güzel oldu altlar dahada canlandı bariz şekilde.
Chip için öneriler yapıldı zaten;)
60 lık düz boru ve 60 lık orta susturucu yaptırdım zaten son susturucu aramaktayım :rolleyes:
Son susturucu 150tl'ye aldım işte. Hem sıfır hem kaliteli tavsiye ederim ;)
Orta susturucun varsa kasar mı bilmiyorum belki daha da iyi olur onu da sen deneyip tecrübe edersen ve bize bilgi verirsen cok iyi olur abi :D
emretektas
16-06-2011, 22:07
bakalım bu ayı atlatalım maddi kriz yaşıyorum :) bide sana zahmet vidyo beklemekteyim ses oranı ne durumdadır çünkü Ankara da çok merkezi yerlerde kullanıyorum aracı ses oranı çok önemli
Ses basmazsan yok, çok sessiz..
Bastığın zaman 4binden sonra cızırdamaya başlıyor, ses videosu çekicem inşallah zaten ;)