Orijinalini görmek için tıklayınız : bu kampanya nasıldır?
bu yerı kullanan varmı hıc fıyat dusuk ama işçilik nasıldır....
7 Gn 24 Saat Frsattayz - ehir Frsatlarn Karmayn (http://www.firsattayiz.com/firsatbufirsat/firsat/114/firsat-.html)
onn_dear
25-05-2011, 11:43
ne kadar kötü olabilirki bence gidilebilir.
alperkmen
25-05-2011, 12:01
bende tereddütte kaldım alsammı almasammı ?
ben arabama bu fiyata bu kadar çok şey yaptırtmazdım....pasta çekerken keskin köşelerde astara kadar inen kamikazeler gördükten sonra :(
alperkmen
25-05-2011, 12:06
ben arabama bu fiyata bu kadar çok şey yaptırtmazdım....pasta çekerken keskin köşelerde astara kadar inen kamikazeler gördükten sonra :(
haklısın galiba benımde tuhafıma gıttı zaten malzeme parasını cıkartamazlar :beuj:
pasta-cila disinda hepsi yapilabilir ;)
Low-Rider
25-05-2011, 12:25
O paraya normal yıkamadan biraz daha detaylı bir yıkama yapacaklardır birde sallama bir cila atarlar biter
O paraya normal yıkamadan biraz daha detaylı bir yıkama yapacaklardır birde sallama bir cila atarlar biter
bence de..
motor temizlme konusunda onerılernız nedır kendım hangı urunle yapabılırım yada burası ısı batırmadan yapabılırmı acaba pasta cılası cok öenmlı deıl benım ıcın...
motor temizlme konusunda onerılernız nedır kendım hangı urunle yapabılırım yada burası ısı batırmadan yapabılırmı acaba pasta cılası cok öenmlı deıl benım ıcın...
terakki hondada yanılmıyorsam sonax'ın bir ürünü cvardı beyaz süt gibi bir şey...onu fısfısla güzelce püsküttmüşlerdi motorun üzerine...beş dakika kadar bekledik beklerkende çuk uzun saplı ince uçlu fırçayla çok kirli olan yüzeyleri hafifçe fırçalayarak ilacın iyice nüfuz etmesini sağladık....sonra suyla yıkandı motor...ve ortaya çıkan sonuç inanılır gibi değildi :icon_tup: ...kendin bile çok rahat uygulayabilirsin.......
KOKU GİDERİCİ
Araç içine püskürtülerek, bahar kokusu oluşturulur.
daha abartılı bir anlatım olabilir mi :D :D
bildiğin koku sıkacaz demiyorlarda :D
Low-Rider
25-05-2011, 16:31
Motor suyla temizlenicek kadar kirli mi?
Meguiars apc'ydi galiba , birgün bizim megane'ın kaput içine kullandık tolgayla beraber.Bütün kaput içi plastikler tamamen gri olmuştu.Bahsettiğim ürünü sıktık biraz bekledik daha sonra silince pırıl pırıl oldu.
terakki hondada yanılmıyorsam sonax'ın bir ürünü cvardı beyaz süt gibi bir şey...onu fısfısla güzelce püsküttmüşlerdi motorun üzerine...beş dakika kadar bekledik beklerkende çuk uzun saplı ince uçlu fırçayla çok kirli olan yüzeyleri hafifçe fırçalayarak ilacın iyice nüfuz etmesini sağladık....sonra suyla yıkandı motor...ve ortaya çıkan sonuç inanılır gibi değildi :icon_tup: ...kendin bile çok rahat uygulayabilirsin.......
adı ne urunun acaba bıde yıkarken tazıklı tabancaylamı yıkandı
Motor suyla temizlenicek kadar kirli mi?
Meguiars apc'ydi galiba , birgün bizim megane'ın kaput içine kullandık tolgayla beraber.Bütün kaput içi plastikler tamamen gri olmuştu.Bahsettiğim ürünü sıktık biraz bekledik daha sonra silince pırıl pırıl oldu.
motor cok kırlı:) yıkamadanmı sadece sılıyormusun
Low-Rider
25-05-2011, 17:15
Yikanmadan temizlenmicek gibiyse is gormez. Ama zaten yikamadan oncede o urunu sikiyolar
By_HaNNibaLL
25-05-2011, 17:29
linkte site
bi site acalim reklam yapalim demişler ve birini oturtup kafasina göre yazmiş bence cok garip valla :D
asıl motor temızleyıcı super degreaserdır onunda amacı motordakı yagları temızlemektır motoru apc ılede sılebılırsınız ama sonradan parlatmak ıcın hyper dressıng kullanmak gerek.ben suan motor temızlıyorum ve baya bı ugrasıyorum cunku motorum cıddı pıs.
Boost Up
25-05-2011, 18:03
leş gibi motoru sonax köpüklü lastik parlatıcısıyla temizledik
şahit olarak; opc emre ve gariban gökhan abi:D
Low-Rider
25-05-2011, 18:10
asıl motor temızleyıcı super degreaserdır onunda amacı motordakı yagları temızlemektır motoru apc ılede sılebılırsınız ama sonradan parlatmak ıcın hyper dressıng kullanmak gerek.ben suan motor temızlıyorum ve baya bı ugrasıyorum cunku motorum cıddı pıs.
Heh apc degil hyper dressing di dedigim
olay parlatmak deıl n parlatmak ıcın hyperı sıkıp beklıyorum onemlı olan yerlesmıs kırlerı temızlemek hortumların ustu bıle yogun bı tabaka var suan arabam calısmıo su tuttum dıe :D herkese su tutma sakın derım kendım tuttum olucak ıs mı bu : D barı calıssa
Low-Rider
25-05-2011, 21:41
olay parlatmak deıl n parlatmak ıcın hyperı sıkıp beklıyorum onemlı olan yerlesmıs kırlerı temızlemek hortumların ustu bıle yogun bı tabaka var suan arabam calısmıo su tuttum dıe :D herkese su tutma sakın derım kendım tuttum olucak ıs mı bu : D barı calıssa
parlatmak için demedim zaten
kaput altı baya kirliydi , hyper sıkıp bekleyip sildikten sonra tertemiz oldu
aviator35
25-05-2011, 21:58
ben bursadan satın aldım grupfoni'den. güzel bir şey olacak diye bir de kütahyadan bursaya yol yaptım, tamamen hayal kırıklığı.
ekip amatör biraz sanırım... öyle bir firmada olmayabilir yani amca :)
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_mono/2.6.3 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.30 PHP/5.3.5 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.firsattayiz.com Port 80
parlatmak için demedim zaten
kaput altı baya kirliydi , hyper sıkıp bekleyip sildikten sonra tertemiz oldu
ozgur sana yazmadımkı ardaya solemıstım bn anladım bn senı parlatmada sıkıntı yok dedıgım gıbı.:icon_tup:
Büyük ihtimalle çok kalabalık olacağından üstünkörü yapıp teslim edeceklerdir aracınızı.
GokhanRS
25-05-2011, 22:15
bandwith limiti bile düşük hosting paketi kullanan bi şirkettenmi alıcaz bunu :D ahaha
Boost Up
25-05-2011, 22:18
yanlıslıkla farkettım lastık parlatıcısını:hehe:
otuzdört
25-05-2011, 22:56
Bandwidth Limit Exceeded
sanırım Bauhaus dan malzeme alıp kendım yapacam artık:)
Cliosportve
25-05-2011, 23:10
bandwith limiti bile düşük hosting paketi kullanan bi şirkettenmi alıcaz bunu :D ahaha
:hehe:
Aynen yav bu ne böyle
sanırım Bauhaus dan malzeme alıp kendım yapacam artık:)
abı sana ne lazım bana bı solermısın .yardımcı olıyım bn sana.
abı sana ne lazım bana bı solermısın .yardımcı olıyım bn sana.
motorun ıcıne etmeden yanı su kacırmadan ve yapış yapış parlatan malzemelerden surmeden temızlemek ıstıorum:) iç temızlıını yavaştan yaparım zaten yanı malzeme secımı derdım arabanın ıcın etmıcek temızleyıcı parlatıcıler gıbı...
motorun ıcıne etmeden yanı su kacırmadan ve yapış yapış parlatan malzemelerden surmeden temızlemek ıstıorum:) iç temızlıını yavaştan yaparım zaten yanı malzeme secımı derdım arabanın ıcın etmıcek temızleyıcı parlatıcıler gıbı...
abı sen ne tarafta oturuosun bıde onu sole bulusalım bn sana sattıgım malzemelerden ufak olcu seklınde 1 arabaya rahat yetıcek sekılde getırıyım o kampanyadan daha cok ıcıne sınıcektır.bahaus vs den alıcagın malzemelerdende daha uyguna gelıcek.
abı sen ne tarafta oturuosun bıde onu sole bulusalım bn sana sattıgım malzemelerden ufak olcu seklınde 1 arabaya rahat yetıcek sekılde getırıyım o kampanyadan daha cok ıcıne sınıcektır.bahaus vs den alıcagın malzemelerdende daha uyguna gelıcek.
.olur demo uygulaması yaparsın bana :) haftaya özelden mesaj atarım uygun zamanda buluşuruz
üsküdar ben ..
.olur demo uygulaması yaparsın bana :) haftaya özelden mesaj atarım uygun zamanda buluşuruz
üsküdar ben ..
tamam bnde lıbadıyedeyım olmadı bn yaparımmotoru ıc ıcın tarıf ederım.sıkıntı yok.pm den telefonumu yazıyorum uygun zamanda bulusur hallederız.
tamam bnde lıbadıyedeyım olmadı bn yaparımmotoru ıc ıcın tarıf ederım.sıkıntı yok.pm den telefonumu yazıyorum uygun zamanda bulusur hallederız.
ok yakınmış
imprezaWRC
26-05-2011, 09:07
Rıdvan, fotoğraf çekmeyi ihmal etme kardeşim :)