PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : golf 5 gti dsg

turkerrr
25-05-2011, 11:04
golf 5 gti ların dsg si dayanıklı mıdır ?

kuru tip mi yağlı tip mi oluyor ?

birde temiz düzgün golf gti lar yaklaşık hangi paralara satılıyor sahibinden fiyatları biraz uçuk gibi geldi bana...

Juggernaut
25-05-2011, 11:24
Kırılan duymadım,genelde belli bir zaman mekatronik arızası çıkartıyor.Fiyatıda yüksek bir parça.
6 ileriler yağlı tip.

kurtbil
25-05-2011, 11:29
6 ılerıler yaglı tıp,arkadasım yazılım egsoz fıltre 278bg kullanıyor arabayı forumda vıdeoları da vardı b kac tane,1 seneyı gecmıs olması lazım yazılımlı halı ıle sorun flan yasamadı gayette eglencelı,aynı zamanda dsg ye de yazılım yapılıyor zaten.Sorunlu dıye efsanelesen dsg7 ler,dsg6 larda sorun oldugunu duymadım ozellıkle Gti larda cunku dsg lerınde kendı ıclerınde versıyonları var

tdipower
25-05-2011, 11:36
aslında dsg ler sorunlu değil bilinçsizce yapılan yazılımlar ve sport modunda aracın istediği vitesleri beğenmeyipde bir alt vitese falan sokmaya çalışan güzel insanımız yüzünden şanzımanlar dağalıyor. adam gibi kullanın sorun yaşamazsınız

Juggernaut
25-05-2011, 11:39
6 ilerilerdede sorun yaşayan bayağı var kurtbil,gtilarda da aynı şekilde yurt dışı forumlarından bakabilirsin.dsg problem,vw mechatronics diye aratınca çıkıyor.
Bende araştırdım genelde 100.000 km ve üstünde problem çıkarma riski artıyor.Düşük km de problem yaşayanlar az,7 ileri gibi ilk günlerden su koy veren pek fazla yok.Sizin arkadaşın araç kaç bin km de?

turkerrr
26-05-2011, 09:10
anladığım az da olsa risk var dsg de zaten her otomatikte ufakta olsa risk var da neyse...

golf 5 gti ların ederi nedir 40 la 60 arasında dengesiz fiyatlar var 5 kapılı temiz sunrooflu dsg li bir araç ne kadar eder ?

kurtbil
26-05-2011, 10:28
6 ilerilerdede sorun yaşayan bayağı var kurtbil,gtilarda da aynı şekilde yurt dışı forumlarından bakabilirsin.dsg problem,vw mechatronics diye aratınca çıkıyor.
Bende araştırdım genelde 100.000 km ve üstünde problem çıkarma riski artıyor.Düşük km de problem yaşayanlar az,7 ileri gibi ilk günlerden su koy veren pek fazla yok.Sizin arkadaşın araç kaç bin km de?

km sı yuksek deıl arkadasımınkının 100k yapmadan satma durumu da var zaten yurtdısına gıdıcegı ıcın o yuzden sorun varsada artık bız goremıcez:)

Juggernaut
26-05-2011, 11:38
km sı yuksek deıl arkadasımınkının 100k yapmadan satma durumu da var zaten yurtdısına gıdıcegı ıcın o yuzden sorun varsada artık bız goremıcez:)

Bu aralar satmayı düşünürse fiyatı pm lersin:)

Suti
26-05-2011, 22:51
yağını 30binde filitresiyle deiştinizmi bişi olmuyo 150binde dsg2 kullanan arkadaşlarımız var