Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükçekmecede jant-lastikci sorgusu
http://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/efe.jpg
Resimde bulunan yerin ilanlarinin tarihi gecmiş telefon numarasi gozukmuyor.İsimden baktm ama bişyde bulamadm.
Büyükçekmece / 19 Mayıs Mah. olarak gözükmekte.
telefon numarasina ihtiyacm var.cevresinde oturan birisi varsa yardimci olursa sevinirim.
GokhanRS
25-05-2011, 14:51
büyükçekmece e-5 üzerinde 2-3 tane büyük jant lastikci var özellikle aymerkeze doğru çıkarken sol tarafta 2 tane var.
Akşama yazarım kardeşim. Çekmece girişinde bu yer s virajlarından çekmeceye girdiğin yerde sağda. Gökhan yakınsan bi bak kanka,.
bykarakus
25-05-2011, 14:53
Ben beylikduzundeyim ama tam tam surasi diemem fakat e5 ten tuyapi gecince rampa assagi inerken sagdan b.cekmeceye giris var o yolda die tahmin ediyorum...
GokhanRS
25-05-2011, 14:55
Akşama yazarım kardeşim. Çekmece girişinde bu yer s virajlarından çekmeceye girdiğin yerde sağda. Gökhan yakınsan bi bak kanka,.
kanka evden cıkamıyorum ama bahsettiği yer dediğin yerde atirusun karşısına denk gelen yerden e5den az ileri gidince sağdaki yer bu resimdeki sanırım. ilerde mimaroba tarafına çıkarkende solda var büyük biyer daha.
olcay_bora
25-05-2011, 15:03
bunlar devretti die biliorum sonra alan naptı bilmiorum bi ara kapancaktı müzik tesko flna döncekti iş ama pek hayırlı bi yerde de değil ztn
COOLFEAR
25-05-2011, 16:41
abi buraso silivri tarafına giderken cekmeceyi gecmeden kopruden once olan yer gibi gelior yada oranın tam karsısında deniz tarafında orduevini gecince sag tarafta biryer var orada olabilir
bunlar devretti die biliorum sonra alan naptı bilmiorum bi ara kapancaktı müzik tesko flna döncekti iş ama pek hayırlı bi yerde de değil ztn
devretme muhabbeti vardi.adamla 1 ay once fln konustuk.tel kaydetmedm hiyarlik edip :D ben alcagimi alaymda hayri hayirsizligi fark etmez :D
devil_berk22
25-05-2011, 18:23
b.çekmeceye inerken ilk sağdan giriliyor jandarmanın oradan lastiğim patladığında gitmiştim bayağı pahacı biyer 2.el kullanılmış jant kapağına bile 60 lira istemişlerdi
burası e-5 rampadan aşağı inerken büyükçekmeceye sapınca kavşağa gelmeden hemen sağda kalan yer galiba.
ee telefon yokmu arkadaslar adres iyi güzelde ben pendikteym istanbulun diger ucu.bi hafta tuyapa gidip geldim dunyam karardi cok uzak :D