Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk Hava Limanındaki Tezgaha Dikkat
Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...:ofk:
Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.
Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor :eek: Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.
Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor :ofk: Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.
Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.
1 Lira da olsa paranızı kaptırmayın bu lavuklara ;)
Azminden dolayı kutlarım ,geçmiş olsun bu arada ;)
Tebrik ederim. Zaten sizin gibi günde 5 kişi böyle olay çıkarsa bir daha tutunamazlar orada. Millet koyun olmuş boyun eğiyor diye bu düzenler bu üçkağıtçılar buraları mesken tutuyor.
keskin sirke kupune zarar, bosu bosuna ugrasicaksin simdi davayla
geçmiş olsun iyi yapmışsın az bile o lavuklara keşke o bavulu alanlarıda dövseydin
geçmiş olsun.pasif biri olsa yem olucak şerefsizlere
Tebrik valla :)
Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...:ofk:
Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.
Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor :eek: Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.
Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor :ofk: Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.
Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.
O arabalara 1 tl atmanın mantığı ne biliyor musun? Kullanım ücreti 1 tl olduğu için değil! Eğer işin bitince sağda solda bırakırsan o arabayı ordan alıp yerine bırakan adam ödül olarak o 1 tl yi alsın diye.
Sen arabayı ortada bırakıp başından ayrılınca oda doğal yerine götürmek için almış.
geçmiş olsun, güvenlik kamera kayıtları vs yokmu
Arkadaşlar ben yaptığımdan pişman değilim. Evet yapılan şey tehlikeli birşey. Yapılan şeyin riski çok. Orda takılan lavuklar boş gezmeyebilir. Ama zaten bize empoze edilmeye çalışan bu korkular değil midir bu dallamaları oralarda yaşatan onlara bu cesareti veren? Sus sus kork kork nereye kadar? Tepemize sıçsalar gıkımız çıkmayacak...
Dava olayına gelince çok çok adamın hastane masraflarını karşılarım olur biter. Onlardan korkacağıma cezam neyse çeker ama adam gibi onurlu yaşarım...
geçmiş olsun panpa.. türkiye illegal işlerin cenneti oldu.. her türlü kolpacılık mevcut..
geçmiş olsun abi tech turkey var burada bir telefonuna bakardı
O arabalara 1 tl atmanın mantığı ne biliyor musun? Kullanım ücreti 1 tl olduğu için değil! Eğer işin bitince sağda solda bırakırsan o arabayı ordan alıp yerine bırakan adam ödül olarak o 1 tl yi alsın diye.
Sen arabayı ortada bırakıp başından ayrılınca oda doğal yerine götürmek için almış.
Olgar ben sağda solda bırakmadım. Cipimin yanında bıraktım. Kaldı ki orada o arabaları toplayan insanların görevi o. Toplayıcılık. Adam toplasın diye ekstra para neden veriyorsun? Adam zaten maaşlı çalışmıyor mu? O kadar ülke gezdim işim gereği hala da geziyorum Dünyanın hiçbir yerinde görmedim parayla kullanılan o arabaları. İşin bitince kenara bırakırsın işi toplamak olan adam gelir toplar. Adam gibi toplayıp toplamadığını kontrol ettirdin mi olur biter.
Sen o ödülü koyarsan bu sefer gider milletin elinden o 1 lirayı almak için kırk türlü tezgah yaparlar. Ben bilmez miyim insanlarımı...
Geçmiş olsun.Eline sağlık,şu dava işi olmasa daha güzel olacakmış ama sağlık olsun,İnşallah fazla uğraşmazsın Mahkeme ile..
geçmiş olsun, güvenlik kamera kayıtları vs yokmu
Semih kayıtlar incelendi zaten karakolda akşam. Toplayıcı elemanın suçu yok gibi gözüküyor kamera kayıtlarında. Ama o diğer 2 lavuğu polisler anında teşhis etti. Adamlar karambole getirip ya bavul çalıyorlarmış ya da senden bahşiş alıyorlarmış. Hangisi denk gelirse.
KingoAtmo
26-05-2011, 08:05
.................
.................
Konu ile alakası ne sorduğunuz sorunun anlayamadım?
KingoAtmo
26-05-2011, 08:07
Konu ile alakası ne sorduğunuz sorunun anlayamadım?
saabah sabah asabım bozuk kusura bakmayın mesajı düzelttim
Toplayıcının suçu yoksa yani yanlış herifin çeneyi indirdin abi hea :D
geçmiş olsun ilk önce ama şöle bişey var diğer lavuklara sinirlenmiş sepet toplayana patlamışsınız,dava olayıda cabası,buna benzer olay 4 yıl önce marmariste başıma geldi hal mahkemeye gidip duruyorum,davadan vazgeçmesini sağlayın derim ben
B.Aktepe
26-05-2011, 08:09
bora eline sağlık :D geçmiş olsun ayrıca.
Semih kayıtlar incelendi zaten karakolda akşam. Toplayıcı elemanın suçu yok gibi gözüküyor kamera kayıtlarında. Ama o diğer 2 lavuğu polisler anında teşhis etti. Adamlar karambole getirip ya bavul çalıyorlarmış ya da senden bahşiş alıyorlarmış. Hangisi denk gelirse.
1tl 100tl birşey farketmez hepsi aynı yere çıkar sonuçta insanin gözü dönünce kötü oluyor ama şu bavulculara iyi olmuş havaalanında bu kadar başı boşluk olmaması lazım
1tl 100tl birşey farketmez hepsi aynı yere çıkar sonuçta insanin gözü dönünce kötü oluyor ama şu bavulculara iyi olmuş havaalanında bu kadar başı boşluk olmaması lazım
1TL icin bicak yemek istermisin?
saabah sabah asabım bozuk kusura bakmayın mesajı düzelttim
Önemli değil.
bora eline sağlık :D geçmiş olsun ayrıca.
Eywallah Başkan.
Semih benim asıl korktuğum şey şuydu. Bu lavuklar bavulları kapıp koşarcasına uzaklaşmaya başlayınca ortalık zaten karanlık hanımı da bir an gözümün önünden kaybettim korktum telaş yaptım. Beni geç eşim Rus. Dikkat çeken biri. Allah korusun ne hikayeler duyuyoruz etraftan. Bu aç köpeklere meydanı boş bırakmaya gelmez. Orda karambolle ne yapacakları hiç belli olmaz.
gambit49
26-05-2011, 08:13
keskin sirke kupune zarar, bosu bosuna ugrasicaksin simdi davayla
diyecegim soz yazilmis
Olgar ben sağda solda bırakmadım. Cipimin yanında bıraktım. Kaldı ki orada o arabaları toplayan insanların görevi o. Toplayıcılık. Adam toplasın diye ekstra para neden veriyorsun? Adam zaten maaşlı çalışmıyor mu? O kadar ülke gezdim işim gereği hala da geziyorum Dünyanın hiçbir yerinde görmedim parayla kullanılan o arabaları. İşin bitince kenara bırakırsın işi toplamak olan adam gelir toplar. Adam gibi toplayıp toplamadığını kontrol ettirdin mi olur biter.
Sen o ödülü koyarsan bu sefer gider milletin elinden o 1 lirayı almak için kırk türlü tezgah yaparlar. Ben bilmez miyim insanlarımı...
Tamam doğru ama tr de maaş vermiyorlar böyle şeylere ordan aldığı 1 tl ile geçiniyor. Büyük marketlerdede aynı olay var.
geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
Tamam doğru ama tr de maaş vermiyorlar böyle şeylere ordan aldığı 1 tl ile geçiniyor. Büyük marketlerdede aynı olay var.
Olgar karıştırıyorsun. Marketteki adamla havalanındaki adamın ne alakası var. Dün akşam onların müdürleri de oradaydı. Bunlar TAV' ın kadrolu elemanları. Hepsinin maaşı var.
ellerine sağlık abı kdumunun kara kafaları....Geçmiş olsun bu arada..
Olgar karıştırıyorsun. Marketteki adamla havalanındaki adamın ne alakası var. Dün akşam onların müdürleri de oradaydı. Bunlar TAV' ın kadrolu elemanları. Hepsinin maaşı var.
O zaman eline saglik ama bavulu alanlarin cenesini kirsaydin keske hepsinin sinirini sonuncudan cikarmissin;)
Low-Rider
26-05-2011, 08:22
Bavulları araklayan şerefsizler yüzünden suçu olmayanın yumruk yemesi kötü olmuş.
Geçmiş olsun.
Parayla kullanılan araba olayı gayet mantıklı.O arabalar bedava olduğu sürece bizim insanımız o arabayı atar sağa sola bırakır milletin arabasına vurur , ama içinde 1TL'i olduğunu bildiği için ölse yine bırakmaz o arabayı götürür alır parasını
Başkan sen en dogru olanı yapmışsın ,sıkıntı yok relaksssssss dava dediğin nedir altı üstü tek celsede çözülür nihayetinde delikanlı gibi kavga etmişsin kimsenin parasını çalmamışsın :icon_tup:
Elim ayagım var ben götürürüm arabamı düşüncesi dogru ,yanlız ondan önce bir fırtına yaşandıgı için ihale arabacıya kalmış hastane masraflarınıda taksitle ödeyebiliyorsun sıkıntı olmaz ,dert etme boş koy gitsinnnn .
Başıma öyle bir olay denk gelmişti adamı dövmedigim kavga etmedigim için halen içim içimi yiyor.
Durumu duruşmada arabacıyada anlatırsın sıkıntı olmaz ;)
SekoLive
26-05-2011, 08:27
abi eline sağlık dilerim hırsını almışsındır. ben böyle durumlarda eğer iş abartılı boyutta deilse 1tl olayı için yanımda eşim annem v.s. birisi olsa çok uzatmazdım ortalık şerefsiz dolu 1-2-3ünü patates edersinde adamlar boş gezmiyo biyerine taksalar yok yere 3-5 günün rezil olacak.. keşke 2. hamleyi yapmasaydın ama yapmssın keşke bi jpeg çekseydin adamın patlatılms halini :D
1TL icin bicak yemek istermisin?
çok daha saçma sebepler yüzünden 2 aydır karakollardan çıkamıyorum abi:)
çok daha saçma sebepler yüzünden 2 aydır karakollardan çıkamıyorum abi:)
bolci yaramiyor sana :D
Neyse ben yaşadığım bir olayı paylaşayım dedim. Amacım havaalanlarına giden kardeşlerimizin dikkatli ve zihinsel olarak bu tür tezgahlara karşı hazırlıklı olmalarını sağlamaktır. Haa yaptığım şeyler doğrudur yanlıştır orası tartışılır. Nitekim ben de ota boka saldıran biri değilimdir. Ama bazen basiret dediğimiz bir olay vardır. İnsan kontrolü anlık kaybediveriyor. Her zaman her koşulda herşeye karşı sakin olamayabiliyoruz.
Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız siz daha dikkatli olursunuz.
Bayrampaşalı
26-05-2011, 08:46
geçmiş olsun abi
Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sonuncuda patlamanız kötü olmus ama o bavulcular harbi adi heriflermiş ...
ocean0636
26-05-2011, 08:50
Gecmis olsun.. eline saglik abi, yakisani yapmissin :)
kickbox dersleri bosa gitmemis anlasılan :) , Bora kardesim koy gitsin, canına gelmesin oyle basit sebeplerden insanlarımız kaybediyoruz ki hic bulasma aman deyim.
VoodooRush
26-05-2011, 09:16
Valla kimse kusura bakmasın böyle işgüzar adamı hiçbir yerde sevmem. Lokantada da yediğin yemeği önünden almaya kalkan garsonlar oluyor bazen aynı durum. Olay 1 lira falan değil. İşim bittiğinde zaten belli olur. Arabama eşyalarımı yerleştirmem bitmemiş, karşıladığım adamla görüşmemişim, benim kullandığım aleti alacaksın. Sonra işim o diyeceksin, bak sen. İşin buysa, kadrolu çalışansan, gelirsin İNSAN gibi abi böyle böyle işin bittiyse alabilir miyim dersin. Duruma göre ilerlersin. Ben helal olsun diyorum, görevli de olsa insan olacak önce!
hocam sana bundan sonra çene kıran bora diyebilirmiyiz tek başına ayıklamaya kalksan omrun yetmez ortalık o.ç. dolu ama ters anına gelmiş biraz stres atmısın gecmis olsun allah beterinden saklasın .
kickbox dersleri bosa gitmemis anlasılan :) , Bora kardesim koy gitsin, canına gelmesin oyle basit sebeplerden insanlarımız kaybediyoruz ki hic bulasma aman deyim.
Hocam kick box değil bildiğin box antrenmanları :) Şaka maka 1 sene olacak. Ben tekme atmasını beceremiyorum :D
hocam sana bundan sonra çene kıran bora diyebilirmiyiz tek başına ayıklamaya kalksan omrun yetmez ortalık o.ç. dolu ama ters anına gelmiş biraz stres atmısın gecmis olsun allah beterinden saklasın .
Doğru söylüyorsunuz ama anlık bir cinnettin durumu. Enayi yerine konmayı kaldıramıyorum arkadaş.
Valla kimse kusura bakmasın böyle işgüzar adamı hiçbir yerde sevmem. Lokantada da yediğin yemeği önünden almaya kalkan garsonlar oluyor bazen aynı durum. Olay 1 lira falan değil. İşim bittiğinde zaten belli olur. Arabama eşyalarımı yerleştirmem bitmemiş, karşıladığım adamla görüşmemişim, benim kullandığım aleti alacaksın. Sonra işim o diyeceksin, bak sen. İşin buysa, kadrolu çalışansan, gelirsin İNSAN gibi abi böyle böyle işin bittiyse alabilir miyim dersin. Duruma göre ilerlersin. Ben helal olsun diyorum, görevli de olsa insan olacak önce!
Nokta :icon_tup:
chiefkadir
26-05-2011, 09:46
Geçmiş olsun Boracım az daha sakin ol tahmin ediyorum seni nası gerdiklerini ama bu toplumu tek başına düzeltemessin:)
öncelikle geçmiş olsun, buna benzer bir olayda ben yaşadım . gümrükten çıkışta bir memur yanıma geldi kimliğini gösterdi bavullarınızı x-raye alabilir miyiz dedi hayhay dedim ve bavulları bende 1 tl ile yürüyen arabalardan indirdim ve abartısız 3 saniye sonra 3 tane polisin yanında yok olmuştu memurlarda şaşırdı nasıl bu kadar hızlı yok oldu diye. bavullarımı taşımak için tekrar 1tl atıp bir araba daha almak zorunda kaldım tabi bavullarımın başına polisleri de diktim gidip gelirken. arkadaşımızı anlıyor , tebrik ediyor ve destekliyorum.
otuzdört
26-05-2011, 09:50
Geçmiş olsun, iyi yapmıssın elemanı dövmekle bence.
geçmiş olsun ama bence fazla sinire gerek yok sakin olmakta fayda var sonuçta b.ktan sebeplerden bi ton ölümler yaralanmalar oluyor. Çocugun var mı bilmiyorum ama aklına çocugunu getir sakinleş es geç gitsin yoksa döve döve bitmezler :)
kaçak otoparkçılar yüzünden çok tartıştım 2 kere bıçak çektiler artık ya parayı veriyorum ya da basıp gidiyorum bigün biri saplıcak olan gene bize olucak ....
Sonuçta ordaki adamda yerine koyduğu arabalardaki 1 liralarla evine çocuklarına ekmek götürüyor belkide...
Eşinizin yanında olması onu koruma güdünüz sizi hırçınlaştırmış olabilir. Ama yaptığınız sporu günlük hayatta kullanmanıza katılmıyorum. Yani kavga etmek hiç bir şeye çözüm değil karşınızdakinin bıçağı yada silahı olabilirdi. Yanlış anlamayın bende aynı sporu yapıyorum sadece fikirlerimi söylemek istedim.
ulasoztas1
26-05-2011, 10:15
geçmiş olsun, diğer 2 lavuğun yüzünden orda çalışan çocuk paket olmuş keşke diğer ikisine girişseydiniz hakedenleri dövmüş olurdunuz, tekrar geçmiş olsun
sen en guzelını yapmısın daha oncede benım basım belaya gırmıstı ama emanet cekmek zorunda kaldım polısler ucustu basıma ne oluyor dıye en azından ruhsatlı ıdı oyle yırtmıstık yoksa bızım bavullarda gıdıyordu
Ben hep derim; şu istanbulda yaşanmaz diye. Geçmiş olsun ellerin dert görmesin. Yamyam dolu ortalık...
O kadar çok cip kelimesi geçmişki ana konudan uzaklaştım okurken....
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun,İstanbul'un gerçekten çivisi çıktı.
abim,eline sağlık,gecmiş olsun.ortalık şerefsiz doldu.ceza almıycaklarını bildikleri için böyle yollara başvuruyor bu şerefsizler.
Muharrem C.80
26-05-2011, 11:39
1sene oldu geçen yaz kuzenim gelmişti NL'den tam bana doğru gelirken bir eleman bavuluna yapıştı bzmkinin döndüm bırak lan o bavulu diye bağırdım 3-4 saniye bakıştık sonra bıraktı kaçtı bizimki heycanlandı bavulu çalıyorlar sanmış meğer:)
:):) geçmiş olsun bora abı mike tyson gibi fızıgın var bırde box a ılgı duyunca rıng kacınılmaz olmus :)
O kadar çok cip kelimesi geçmişki ana konudan uzaklaştım okurken....
Geçmiş olsun...
+1
keskın sırke kup zarar falan fılan...sınırlere hakım olmak lazım...
Evet cipim var diye hava atıyorum...Bilen bilmeyen duysun.
Arabam var diyince bu sefer de ne çok arabam var diyorsun mu olacaktı? Bilmeyen de 120 bin euroluk X6 ya biniyorum hava atıyorum sanacak. Bende JJ5 de var. 10 liralık. Ben ona da cip diyorum. Ne diyeydim? Orda satırlar dolusu yazı yazmışım siz cipe neden takıldınız anlamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce karakoldaydım. Eleman da ordaydı. Ağzı yüzü bandaj içinde. Akrabaları filan da gelmiş sözüm ona beni linç edeceklermişş. Neyse öpüştük barıştık ben özür diledim bir şekilde adamla anlaştık. Mahkemeye gitmiyor olay. Konu kapandı.
Bavulu alan diğer iki lavuğun akıbeti ne olacak bilmiyorum. Yakında yüzleştireceklermiş bakalım...
Çok Çıok Geçmiş Olsun Böyle Çakallar Çok Piyasada..gerçekten çok dıkkat etmek gerekıyo.azminizden ötürüde tebrik ederim :)
M U R A T
26-05-2011, 13:25
bence doğru olanı yapmışsınız bende olsam aynısını yapardım insanlar tepkisiz kaldıkça böyle çakallar daha cüretli oluyor maalesef
Abi geçmiş olsun. Senin adına böyle bir olay geçirdiğin için üzüldüm.
Cimmeria
26-05-2011, 13:32
Bora en güzelini yapmışsın, ben de pazartesi sabahı londradan dönüşte buna benzer bir şey yaşadım benim vurduğum adamın kaşı açıldı ama böyle karakolluk falan olmadık. Sanırım biraz daha çalışmak lazım çene kırabilmek için :) burda senin mesajı görünce çok şaşırdım demek ki genel bir şeymiş ben de bana denk geldi sanıyordum
bu tip durumlarda hep söylüyorum böyle insanlara gerekli tepkileri vermediğimiz için her seferinde olayı bir adım ileri götürüyorlar, zaman zaman insanlar kendi polisliklerini yapmalı, yoksa yarın bir gün olay kendi başınıza geldiğinde ee nerde bu polis neden kimse bana yardım etmiyor diye ağlamak kaçınızlmaz olur.
eline sağlık Bora, keşke herkes senin gibi olsa da böyle köpekler karımıza kızımıza malımıza mülkümüze göz dikmeden önce 2 defa düşünseler
en güzelini yapmışsın abi
geçmiş olsun ayrıca da
olay 1 tl değil burda
isterse 50 kuruş olsun veya 10 kuruş olsun
seni ne fakir eder, ne de zengin, amaaaaaaaaaaaaaaa insandan birşeyler kopartılmaya çalışılması, hırsız düşünce tarzı adama koyan.
en doğrusunu yapmışsın
bravo valla
Bora en güzelini yapmışsın, ben de pazartesi sabahı londradan dönüşte buna benzer bir şey yaşadım benim vurduğum adamın kaşı açıldı ama böyle karakolluk falan olmadık. Sanırım biraz daha çalışmak lazım çene kırabilmek için :) burda senin mesajı görünce çok şaşırdım demek ki genel bir şeymiş ben de bana denk geldi sanıyordum
bu tip durumlarda hep söylüyorum böyle insanlara gerekli tepkileri vermediğimiz için her seferinde olayı bir adım ileri götürüyorlar, zaman zaman insanlar kendi polisliklerini yapmalı, yoksa yarın bir gün olay kendi başınıza geldiğinde ee nerde bu polis neden kimse bana yardım etmiyor diye ağlamak kaçınızlmaz olur.
eline sağlık Bora, keşke herkes senin gibi olsa da böyle köpekler karımıza kızımıza malımıza mülkümüze göz dikmeden önce 2 defa düşünseler
Tolga bu adamlar seni beni hazırlıksız yakalayıp oldu bittiye getirip ayak üstü istediklerini alıveriyorlar. Bir iki tanesine terso yapıp ayıkladın mı işin boyutu farklı oluyor. Evet tehlikeli ama yapacak birşey yok.
poseidon
26-05-2011, 13:39
Orada hiç ortalığı bulandırmadan polisi çağıracaktın.
ama yine de eline sağlık.
Ek bilgi olarak Atatürk Havalimanına geldiğinizde alan içinde bekleme yapamıyorsanız
Dünya Ticaret Merkezi çıkışında bekleyin. Tam Alanın kapısının karşısında. Kimse size neden bekliyorsun çek aracını falan da diyemez.
Gokhan43
26-05-2011, 13:45
Çok geçmiş olsun malesef cins cins insanlar türedi nasıl yapsak da çakal olsak derdindeler şerefsizler.
Ellerinize sağlık ve geçmiş olsun.Az bile yapmışsınız.
Shadow_Dancer
26-05-2011, 15:06
Bela bulmak için hava alanına kadar gitmeye gerek yok ki bu memlekette.. evden çık arabaya bin 5. dakikada bi mal denk gelmezse adımı degiştiririm.
Büyük geçmiş olsun bu arada..
Geçmiş olsun abi, ayrıca eline sağlık. en eiisini yapmışsın bence de. senden bi 5 6 tane daha olsa bunlar barınamazlar buralarda. bu olayda tek sevindirici olay sana bi şey olmaması.
Abi byük geçmiş olsun gerçekten en doğrusunu yapmışım. Yoğunluğun bitmesini beklemek başka bi çözüm bi bi kaç kez öyle yapmıştık :)
Neyse ben yaşadığım bir olayı paylaşayım dedim. Amacım havaalanlarına giden kardeşlerimizin dikkatli ve zihinsel olarak bu tür tezgahlara karşı hazırlıklı olmalarını sağlamaktır. Haa yaptığım şeyler doğrudur yanlıştır orası tartışılır. Nitekim ben de ota boka saldıran biri değilimdir. Ama bazen basiret dediğimiz bir olay vardır. İnsan kontrolü anlık kaybediveriyor. Her zaman her koşulda herşeye karşı sakin olamayabiliyoruz.
Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız siz daha dikkatli olursunuz.
Abi öncelikle geçmiş olsun vede ellerine sağlık....
Nişanlım Norveçli olduğu için hemen hemen her ay kendisini havaalanından almaya gidiyorum dediğiniz gibi bi dünya çakal tip dolanıyor ortalıkta lakin anlamadığın her seferinde polisler ısrarla bana kimlik kontrolu yapıyor ben bi ters durumda kalıp bağrışmaya başladığımda hiç birinin sesi çıkmıyor ortada bir tane polis olmuyor...
Sanırım istanbulun çivisi çıkmış çivide kaybolmuş artık....
devil_berk22
26-05-2011, 15:55
geçmiş olsun abi bende sürekli Atatürk havalimanına gidiyorum babamı uçağa götürmek için ve uçaktan almak için bu tarz bi olay hiç yaşamamıştım ancak bundan sonra dikkatli olucam
berkayGLRN
26-05-2011, 17:21
geçmiş olsun iyi yapmıssın ağız burun sert girmekle herife ..
geçmiş olsun iyi yapmışsınız
Murat Özcan
26-05-2011, 17:53
geçmiş olsun abicim
selim bayrak
26-05-2011, 18:09
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun abi, iyi olmuş yavşağa da.. Eline sağlık..
Cliosportve
26-05-2011, 18:28
Geçmiş olsun ...
Bende bir ara havalimanında çok işim gereği bulunuyordum
Böyle lavuklarlan karşılaşmak isterdim
Ellerine sağlık dert görmeye
Yozgatlı boksör 4-5 kişiyi indirdiği video aklıma geldi :D
nitrosystem
26-05-2011, 18:45
azminizden dolayı kutlarım.
Ellerinize sağlık.Böyle yerlerde önce tek gözüküp sonra kalabalık olmanın eğlencesi iyi çıkar ama tekmişsiniz.
cetinkaya55
26-05-2011, 18:52
Eline sağlık,Lavuk dava ettiğine göre mahkemede veya başka bir yerde tekrarla karşılaşacağınız kuvvetle muhtemel bence tekrar çenesini kır,derim:D
Başkan sen en dogru olanı yapmışsın ,sıkıntı yok relaksssssss dava dediğin nedir altı üstü tek celsede çözülür nihayetinde delikanlı gibi kavga etmişsin kimsenin parasını çalmamışsın :icon_tup:
Tek celsede çözülmesi için yumruğu vuran arkadaşın, o celsede karşı taraftaki kişiyi suçsuz yere yumruklayıp darp ettiğini kabul etmesi gerekir.
Yoksa iş dava sürecine kalırsa tahminen iki yılda biter. O arabayı alan şahıs her ne kadar uyanıklık yapıp hemen alıp gitmeye çalışmışta olsa kesinlikle suçsuz. Çünkü görevi o işi yapmak. Üzerinde herhangi bir eşya bulunmayan ve boşta duran bir arabayı almış çünkü.
Dava sonunda büyük ihtimalle arkadaşın önceden ertelenmiş bir cezası yoksa, alacağı ceza ertelenir, sulh ceza mahkemesinde görülecek olan dava nedeniyle bugün itibariyle 550 TL karşı tarafa avukatlık ücreti öder, artı mahkeme masraflarını öder ve biter.
Adam birde bunların üzerine tazminat davası açarsa (ki avukatla işi takip ederse mutlaka açar) ceza davası aleyhine sonuçlanma ihtimali nerdeyse kesin olduğundan tazminat davasıda aleyhine sonuçlanır ve çokda önemli olmayan bir tazminatın yanında (3000 TL diyelim) mahkeme masrafları ve yine 550 TL avukatlık ücreti öder.
Sizin kendi avukatınıza ödeyeceğinizin dışında 5.000 TL'ye yakın bir ödemeniz olacaktır. Aslında dava sürecinin bundan başka eziyetleri de var ama yamaya gerek yok. Yani kısacası işi atlıya bağlamasaydınız, attığınız yumruğun bedeli yazdığım şekilde olacaktı.
Tabii tüm bu yazdıklarım önceden almış olduğunuz yada ertelenmiş bir cezanızın olmaması durumunda geçerli.
geçmiş olsun. sinir bozucu olayları üst üste yaşamışsınız. daha kötüsü de olabilirdi, ucuz atlatmışsınız.
üzücü bir olay olmaması sevindirici aksine bıçaklayabilir veya 5 6 kişi üstünüze çullanabilirdi.. ama adamı benzetmeniz iyi olmuş :)
Tek celsede çözülmesi için yumruğu vuran arkadaşın, o celsede karşı taraftaki kişiyi suçsuz yere yumruklayıp darp ettiğini kabul etmesi gerekir.
Yoksa iş dava sürecine kalırsa tahminen iki yılda biter. O arabayı alan şahıs her ne kadar uyanıklık yapıp hemen alıp gitmeye çalışmışta olsa kesinlikle suçsuz. Çünkü görevi o işi yapmak. Üzerinde herhangi bir eşya bulunmayan ve boşta duran bir arabayı almış çünkü.
Dava sonunda büyük ihtimalle arkadaşın önceden ertelenmiş bir cezası yoksa, alacağı ceza ertelenir, sulh ceza mahkemesinde görülecek olan dava nedeniyle bugün itibariyle 550 TL karşı tarafa avukatlık ücreti öder, artı mahkeme masraflarını öder ve biter.
Adam birde bunların üzerine tazminat davası açarsa (ki avukatla işi takip ederse mutlaka açar) ceza davası aleyhine sonuçlanma ihtimali nerdeyse kesin olduğundan tazminat davasıda aleyhine sonuçlanır ve çokda önemli olmayan bir tazminatın yanında (3000 TL diyelim) mahkeme masrafları ve yine 550 TL avukatlık ücreti öder.
Sizin kendi avukatınıza ödeyeceğinizin dışında 5.000 TL'ye yakın bir ödemeniz olacaktır. Aslında dava sürecinin bundan başka eziyetleri de var ama yamaya gerek yok. Yani kısacası işi atlıya bağlamasaydınız, attığınız yumruğun bedeli yazdığım şekilde olacaktı.
Tabii tüm bu yazdıklarım önceden almış olduğunuz yada ertelenmiş bir cezanızın olmaması durumunda geçerli.
2 sene boyunca tum durusmalara gitmek zorunda mi kac durusma olur tahminen?
Sicile isleniyor mu bu? Eger bundan once sicili temizse minimum kac gunluk rapor alana sadece tazminat odeniyor?
Mesela kavga sonrasi 1-2 ay rapor aldi ise yine tazminat mi oluyor? Hapis cezasi varmidir adam dovmenin ? Sakat kalmamasi durumunda.
Tesekkurler
geecmıs olsun ama ellerine saglık...şerefsizler yaaa