Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halk Sigorta&Kasko hk.

ChtArdARSL
26-05-2011, 15:15
Merhaba,

Aracım ıcın en uygun fıyatı halk sıgorta verıyor.. Daha once kullnamadım hıc bır aracımda kullananlar hkkında dusuncelerını rıca ederım? Dıger kaskolar ıle temınatları aynı cogu servıstede gecerlı..

Teminatlar,

Teror
Sel/deprem
Mını onarım
Cekıcı
Yedek arac vs vs..

Eger yardımcı olabılecek arkadas var ıse pmden atarbılır.. Halk kaskodan 770/10 teklif aldım.

Aracımın bılgılerı;

34 af 9422 Citroen C2 1.4 Hdi sx 2005 model

kurpat
26-05-2011, 15:34
sigortalarımın hepsi Halk Sigorta

mini onarım yaptırdım problem yaşamadım kaskom bozulmadı

... anahtarımı kaybettim yenisini yaptırdım (500TL) kasko bozulmadan yaptırdım. problem yaşamadım ...

park halindeki arabama kamyon kasası ile girdi trafik sigortası piyasanın en sorunlu firması sbn sigorta idi bir tane anlaşmalı servis bulamadım, gittiğim bütün servisler paranı alamazsın dediler; halk sigorta kaskomdan yaptırdım onlar da sbn'ne rücu ettirdiler gene kaskom bozulmadı ve problem yaşamadım :)

ChtArdARSL
26-05-2011, 22:12
Guncell...

Vtec-SEDAN
26-05-2011, 22:14
evvelden Birlik Sigorta adı altındaydı sanırım..

bir kaç sorun yaşadım ve sıkıntısız gayet rahat şekilde hallettim.

ykavcioglu
26-05-2011, 22:38
Ben Halkbank personeliyim, birlik sig. halk sigortaya dönüştü.
piyasadaki en iyi rakamları halk sigorta veriyor son 2 senedir.
şuan için tüm araçların yetkili servisleriyle anlaşması yok fakat 1 sene içinde tamamlanacak..
tavsiye ederim, ben hiç sorun yaşamadım..

bu arada trafik sig.poliçelerinde genelde sabit rakam çıkar 320 tl.
kasko için fiyatlar uygundur..

vtecmaniaa
26-05-2011, 22:46
benim de kaskom halk...şu an için bi olay olmadı ama yetkili ile anlaşması olduğu içi seçtim..

zaten reklamları takip ediyorsanız halkbank ve halksigortanın reklamlarına sık sık rastlarsınız

sebebi, halkban özelleştirilicek ve işlem hacmini genişletiyolar bu sene...kamu personelinin çoğunun maaşı halkbanka kaydı

banka sigortası da herzaman iyidir hele hele devlet güvencesindeyse :)

ayrıca halk sigortada deprem sel gibi durumlarda araç perte çıkarsa kesinti yok %100 ünü ödüyorlar...

fiyatları da gayet uygun...geçen sene 1600 e yaptırmıştım bu sene 900 :)

Schumi
26-05-2011, 22:47
Benimde Temmuzda poliçem yenilencek. Sigortam.net üstünden yapıyordum ama Halk Bankasını mutlaka araştıracam.