Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektirikli rc araç öneri & tavsiye
arkadaşlar rc araç almayı düşünüorum b konu hakında pek bilgim yok aşşagıdaki araçlardan hangisi neden önerirsiniz drift yapmak için alacagım ve yavaş yavaş modifiye edecegim önerilerinizi ,tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
Kara Aracı / YOKOMO DRİFT SPEC sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-araclar-yokomo-mr-4tc-sd-s15-silvia-kep-tamiya-9-turn-m/detay/)
Kara Aracı / 370 Milyona Ta05. Upgradeli.. Aciliyeti Yoktur. Sadece Takaslık. sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-cok-temiz-ta05-modlu-gel-kacirma-bu-firsati-acil-ihtiyactan-47023304/detay/)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/74379-tamiya-tt01d.html
3ününde fiyatını ortalama 300 tl olarak düşünün hangisini önerirsiniz ileriye dogru modifiye edecegim için parça sıkıntısı olsun istemiyorum rc ile ilgilenen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ilgilenenler için şimdiden teşekkürler
boosted_pug
26-05-2011, 20:53
drift için bende araç arıyorum 3-5 siteye üye oldum ama doğru düzgün bilgiler edinemedim bildiğim kadarıyla
ta-05 güzel bi şase ama ilandaki araç drift için çok iyi bi araç değil sebebi motoru 23t aşırı hızlı torku düşük bi motor drift için 6.5 civarında motor öneriyolar bu tarz aşırı hızlı motorlarla sadece spin atarsın die baya bi yazı okudum artı servosuda ileride kumandalarına tepki vermicektir ama onun yanında gücü şaftla değilde kayışla iletiyo olması açısından dediğim gibi ta05 iyi bi şase güzel bi motor esc birde servo alman gerekli pil yeterli olur ileridede şaseyi ta05 den ta05d ye upgrade edebilirsin aluminyum knuckle arm carbon şase counter steer vs. yapman gerekicek
ben yaptığım araştırmalar neticesinde sakura zero s almaya karar verdim ta-05 e çok benziyo onada bakabilirsin
yokoma konusunda hiç bilgim yok açıkcası
berkay_aydin
26-05-2011, 21:23
TT01D aracımı satıyorum isterseniz görüşelim
Kara Aracı / TT01-Golf Gti Cup- 2,4 ghz sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-tt01-golf-gti-cup-2-4-ghz-48352355/detay/)
izmirlicem
26-05-2011, 21:23
ben hpi e10 aldım pişmanım valla,difransiyel dişlisi sıyırdım hadi olabilir parça bu eskiyicek tabikide ama hiç bi yerdemi olmaz bi parça ya,stokta yok diyo çoğu yerde 2 tane stokta var yazan yere sipariş ettim 2 side iptal oldu parça yok diye,parçası bol hangisiyse onu alın,
Tamiya nın led paketli drift spec aracı + kumanda şeklinde paket ürünleri var, ebayda tamiya drift diye arattığında onlarca çıkıyor
ilk aracın olcaksa bence TT01-D düşün. Parçaları rahat bulunuyo, ileriye yönelik olarakta bi çok şey yapabilirsin, zevklide bi araç tavsiye ederim
ben hpi e10 aldım pişmanım valla,difransiyel dişlisi sıyırdım hadi olabilir parça bu eskiyicek tabikide ama hiç bi yerdemi olmaz bi parça ya,stokta yok diyo çoğu yerde 2 tane stokta var yazan yere sipariş ettim 2 side iptal oldu parça yok diye,parçası bol hangisiyse onu alın,
aynen dogru söylüyosun
Tamiya nın led paketli drift spec aracı + kumanda şeklinde paket ürünleri var, ebayda tamiya drift diye arattığında onlarca çıkıyor
gümrük yasalarında degişiklik oldugundan dolayı ebaydan bişey detirmek bu aralar zor kesin gümrüge takılır yoksa çok güzel rc ler var
tamiya ta05 lerin parçaları çok yok mu ?
yavuz364
26-05-2011, 22:42
Tamiya belki de türkiyede en çok parçası bulunan arabadır ama Ta05 şasesi diğerleri kadar yoktu die hatırlıyorum..
tamiya ta05 lerin parçaları çok yok mu ?
anladım ilanlardakilerden hangisi daha mantıklı sizce
DCO Works
26-05-2011, 23:17
sakura zero s var çok meth ediliyor drift için. şase toplanmış hali 200 tl.
sende xamanla zevkine göre elektroniğini ve kepini fln alırsın. uğraştırır ama değer bence.
yaklaşık 5 senedir aktif bir şekilde bu hobiyle ilgileniyorum bir çok şase geçti elimden, size drift için tavsiye edeceğim araç kesinlikle 3 Racing Sakura S olucaktır. Şase bende mevcut daha önce 2-3 tane tamiya şaseside kullanmıştım ve bu saşenin 200tl olduğunu göz önüne alırsak tamiyalar çöp gibi kalıyor diyebilirim.
200 lira şase + 30 lira kep(2.el temiz öğrenene kadar parçalamak için) + 250 tl'de elektroniklere (kumanda-alıcı, servo, pil, şarj aleti vs.) verdiğinizde sizi çok uzun süre meşgul edicek bir şaseye sahip olursunuz.
3Racing parçası bulunur mu derseniz; 3R zaten yedek parça üreterek girdi bu işe tamiyanın ve diğer markaların yedek parçalarını üreterek tecrübe kazandılar ve bütün şaselerin iyi yönlerini toplayıp melez bir şase çıkardılar. Hatta bazı özellikleri sadece üst düzey şaselerde var:)
Parça fiyatı yönünden çok uygun kaldı ki siz tamiya dahi alsanız, tamiya parça fiyatlarını görünce yedek parçaları 3R'den temin etmeye başlıyorsunuz:)
Eğer başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım
sukuza baktım pek güzel bişey bulamadım