Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Innovate MTX - Target AFR deneyen var mı ?



Spawn
26-05-2011, 22:18
selamlar arkadaşlar ,

Innovate MTX in seri yada analog çıkışı ile target afr deneyen oldu mu hiç ? standalone da ? nasıl verimlilik.

Innovate çok iddaalı çıkarttı MTX i . denemek istiyorum , kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum .

yavuz364
27-05-2011, 09:32
Bende bunu merak ediyorum... Ne kadar sağlıklı oluyor ?
Güncel....

Mechanix
27-05-2011, 10:07
Target AFR standalone beynin fonksiyonu , AEM yada Innovate olması çok fark yaratmaz.Wideband beyne 0-5V arası bir voltaj gönderiyor , ecu da buna göre haritalandırmayı yapıyor.

Spawn
27-05-2011, 12:49
http://www.maperformance.com/rehost/innovate_DigitalMTX.jpg

Aem le denemiş olanlar da elbet vardır . response u ne durumda oluyor merak ediyorum . yolu uzun çünkü sensörden göstergeye oradan datalogger a oradan beyine ve işlemeye.

MTX in programlanabilir analog çıkışları(voltaj) ve ayrıcana seri çıkışı var standalone da kullanılabilinecek.

en üstteki grafiğe bakılırsa da AEM e göre de 4-5 kat hızlı . fiyatı da aem le aynı.

bu sadece benim içn değin , MS yada Vems vs. hatta e-manage (önündeki seri girişten ) bile kullanan arkadaşların işine yarayabilir.