Orijinalini görmek için tıklayınız : Renk Değişimi ?
oguzhan999
27-05-2011, 11:11
4 senedir satışını alamadığım arabamın geçen hafta satışını aldık hayırlısıyla,trabzondan bi akrabamızın üzerine fakat aracın rengi ruhsatta sarı olarak gözüküyor suanda araba kırmızı bugun araba muayineye giricek, istanbulda geçici ruhsatı ile...rengini direk olarak trabzondan ruhsatı çıkartırken işletme şansımız nedir, ve maliyeti ne oluyor yeni ruhsat çıkarken renk değişiminin ,şimdiden çok teşekkrler
Saygılar
Oğuzhan Öksüz
hddsheriff
27-05-2011, 11:13
ek-1 doldur, boyacıdan fatura al, tüv e git renk işlenir :)
oguzhan999
27-05-2011, 11:16
ek-1 doldur, boyacıdan fatura al, tüv e git renk işlenir :)
ruhsatı yeni çıkartırken maliyet düşüyormus diyorlar, faturam var ek-1 i bugun doldurtuyorum :),
sonradan işletnce fiyat ne oluyor
hddsheriff
27-05-2011, 11:18
ruhsatı yeni çıkartırken maliyet düşüyormus diyorlar, faturam var ek-1 i bugun doldurtuyorum :),
sonradan işletnce fiyat ne oluyor
noterden satış alırken plaka değişikliği olacak dediysen başka masrafın olmaz trafikte , plaka değişmiyorsa ruhsat yaprak parası ödersin 60-70 tl civarı bişey.
oguzhan999
27-05-2011, 11:28
noterden satış alırken plaka değişikliği olacak dediysen başka masrafın olmaz trafikte , plaka değişmiyorsa ruhsat yaprak parası ödersin 60-70 tl civarı bişey.
yok yok plakam 61 kalıyor yani ben sadece ek-1 formunu doldurtup,faturayı gönderirsem ruhsat çıkarken kırmızı olarak direk düzenlenebilir yanlış anlamadım dimi ?
hddsheriff
27-05-2011, 11:32
fark eden bişey olmayacak ki sonuçta yaprak değişecek vereceğim para aynı :)
faturanın tarihi önemli bir müddeti var başvuru için yoksa ceza ödüyorsun haberin olsun...
mümkünse yeni bir fatura ayarla derim.
ek-1
fatura
tuv renk tespiti
ruhsat değişecek sonra oldu bitti...