PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plasti dip Twingo torpido boyama uygulaması

PowerSample
27-05-2011, 23:01
Önceki hali

http://img189.imageshack.us/img189/4029/dscf0039k.jpg

Plasti Dip sonrası

http://img585.imageshack.us/img585/4287/dscf1286medium.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/4035/samedium.jpg

Özellikle 1. resimde küçülttüğüm için puslu çıkmış, normalde öyle görünmüyor.
Ürünü torpidoda ve kapı panellerinde kullandık, çok memnunuz atma falan yapmıyor uygulaması kolay. Tedarik konusunda kolaylık sağlayan TaGo'ya çok teşekkür ederim. 1,5 tüp ile torpidoyu rahat rahat boyadık. Ürünü şiddetle tavsiye ederim..

ruudvan
27-05-2011, 23:04
:eek: torpıdomu. valla ıyı cesaret gercı boyayı peceteyle csılınce cıkıoo ama mantıgı ne anlamadım bn.gğle gğle kullan.

PowerSample
27-05-2011, 23:11
Teşekkürler, özellikle tırnak atmazsan yada bişey takmazsan çıkma yada atma yapmıyor. Şuan çok memnunuz, yırtılsa bile yırtılan bölgeye sıkıyorsun orjinal gibi oluyor yamayı belli etmiyor..

sinan-s
27-05-2011, 23:19
İlginç bir uygulama ama güzel :)

PowerSample
27-05-2011, 23:24
Boya öncesi resmini koydum, sanırım şimdi beni daha iyi anlarsınız :)

ruudvan
27-05-2011, 23:25
Boya öncesi resmini koydum, sanırım şimdi beni daha iyi anlarsınız :)

senı anlayabılıyorum.
sımdı bak net anlasılıyor ıste guzal ınsallah soyulmaz.

PowerSample
27-05-2011, 23:27
İnşallah.. Yedekte 1 tüp kadar duruyor, büyük birşey olursa rötüşleyeceğiz artık mecburen :)

Yigit-Y
27-05-2011, 23:27
inş o şekilde baki kalır acayip iyi olmuş çünkü eskisine nazaran

ArMy
27-05-2011, 23:30
O direksiyon soyulmaz mı?

PowerSample
27-05-2011, 23:32
inş o şekilde baki kalır acayip iyi olmuş çünkü eskisine nazaran

İnşallah, eskisine göre çok daha iyi..

O direksiyon soyulmaz mı?

Direksiyon için birkaç kat geçmek gerekiyordu, 1-2 kat vurduk ama güvenmiyoruz o nedenle siyah deri dikme kılıf yapacağız..

mirafiori
28-05-2011, 00:28
inşallah güneşi gördükçe atma yapmaz.plastik astarı kullandınızmı?

PowerSample
28-05-2011, 00:43
Hayır, sadece temizleyip ürünü uyguladık. Zaten özelliği o sprey boya gibi değil. Katılaştığında plastik bir maddeye dönüşüyor normal boya gibi yapışıp kalmıyor yani.

dmts
28-05-2011, 02:00
güzel işçilik, atma yapmadıktan sonra orjinalden çok daha iyi olmuş, bu ürün aynı zamanda jantları boyadıkları ürünmü acaba plastik kalıp gibi birşey oluşturuyor istenildiğinde direk soyulabiliniyor.

PowerSample
28-05-2011, 02:11
Evet, o ürünü kullandık. İstediğinizde yırtıp çıkartıp eski haline getirebiliyorsunuz boyadığınız bölgeyi.

alex
28-05-2011, 09:07
elinize yapışma yapmıyormu diregsyonda

TaGo
28-05-2011, 09:26
Arkadaslar oncelile bu uygulama ornegi icin tesekkur ederim.

Bu arada atma soyulma olmaz

0M42
28-05-2011, 09:30
Tebrikler :)

Alakasız ama bir şey soracağım usta camın sol alt köşesine taktığın nedir devir saatimi ?

PowerSample
28-05-2011, 17:00
elinize yapışma yapmıyormu diregsyonda

Yapmıyor, normal göğüsün dokusuna dönüştüğü için rahatlıkla kullanılıyor. Ama birkaç sağlam kat vurmak lazım direksiyondan verim alabilmek için..

Rica ederim..

Tebrikler :)

Alakasız ama bir şey soracağım usta camın sol alt köşesine taktığın nedir devir saatimi ?

Evet hocam, aracın devir saati ve hareret göstergesi olmadığı için twingo için özel üretilen o devir saatini kullanıyoruz. Motor ısısını, devri ve iç sıcaklığı gösteriyor..

burak1812
28-05-2011, 20:52
çok iyi olmuş güle güle kullan..bende düşünüyorum aynı uygulamayı ama ürünü bulamadık daha:)

PowerSample
28-05-2011, 22:01
Teşekkürler, ürüne talep çok biraz beklemek gerekiyor sanırım :)

cery
29-05-2011, 00:13
çok iyi olmuş. ben ısrarla beyaz rengini bekliyorum :)

PowerSample
29-05-2011, 00:39
Biz araçta Altın-Siyah uyumunu yakalamaya çalışıyorduk. Dış makyajlardada içerdede. Tam oturdu buda :)

Ufuk
29-05-2011, 08:39
Elinize sağlık güzel olmuş :)

By_HaNNibaLL
29-05-2011, 09:48
Bizim şahinin konsolda catlaklar var onlari kapatir mi acaba ?

redlinemst
29-05-2011, 10:03
güzel olmuş gerçekten elinize sağlık,o göstergeden arkadaşımda düşünüyorda bişey sorucam merak ediyodum hep,kaç bin dönüyo bunların makina ?

PowerSample
29-05-2011, 11:37
Elinize sağlık güzel olmuş :)

Teşekkürler..

Bizim şahinin konsolda catlaklar var onlari kapatir mi acaba ?

İnce kılcal çatlaklarsa fazla sıkarak arada donması sağlanabilir, ama büyük çatlakları kapatacağını sanmıyorum. Oraya macun kıvamında sertleşen birşey uyguladıktan sonra bunu sıkarsanız sonuç daha iyi olur.

güzel olmuş gerçekten elinize sağlık,o göstergeden arkadaşımda düşünüyorda bişey sorucam merak ediyodum hep,kaç bin dönüyo bunların makina ?

Teşekkürler, göstergeyi üreten kişiyle iletişime geçeriz eğer ciddi alıcıysanız p.m atarsınız. 1.2 motor var 6.000 d.d gördüm 7.000 d.d döner sanırım.

berkay_aydin
02-06-2011, 23:32
Ellerinize sağlık çok iyi olmuş :)

PowerSample
03-06-2011, 12:08
Sağolun :)

akay
13-06-2011, 21:23
elinize sağlık güzel olmuş. yalnız bişey sorucam, göğüs kısmını sökerek mi uygulama yaptınız yoksa üzerinde mi? ben de göğsü plasti dipleyecem de.

PowerSample
14-06-2011, 02:08
Söktük büyük bir bölümünü sonra direksiyonun büyük milini sökecek kadar sağlam bir anahtar bulamayınca tekrar vidaları yerine takıp maskeleme yaptık. Camlar vs. güzelce maskelenip göğüs boşaltıldı. Klima paneli vs. söküldü, elde taşınabilecek ve sökülen parçalar eve götürülüp evde boyanıp getirildi..

Uzun lafın kısası, üstünde yapabilirsiniz güzel kaplama ve iyi işçilik yapabilecekseniz. Bu arada boya mesafesini iyi ayarlayın akıntıyı belli ediyor vede ince 2 kat daha verimli olur..

yiit
14-06-2011, 02:19
başarılı olmuş gerçekten.

YouTube - ‪Plasti Dip MK5 rims‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=0WS14Jnyf5Q)

jantlara yapsak tazyikli su vs ile acaba atma yaparmı ?

PowerSample
14-06-2011, 02:41
Tamamen uygulama yaparkenki el becerinize bağlı boyanın tutunması. Hoş bence ürün çok profesyonel aşırı kötü kullanmadıkça sorun yaşamazsınız.

İnce ince katlar halinde 3-4 kat vurulursa yapışma daha iyi sağlanır diye düşünüyorum. Çünkü ince şekilde evdeki mobilyaya sıkıldı, tırnak atamadık :)

emrah arıcan
19-06-2011, 11:28
suan durum nedir acaba soyulma falan yaptımı bende bir anadol toplamayı düşünnüyorumda ön göyüse bu ürün nasıl olur acaba

Jehuty
20-06-2011, 08:37
Kolay gelsin eline sağlık bende araç içerisinde kullanmak üzere Plasti-Dip aldım . Kullanmadan önce üzerinde yazanları okudum ve vazgeçtim. Sizde ürünü kullanmadan önce üzerinde yazan uyarıları ve kullanım prosedürünü okudunuz mu ?

TaGo
20-06-2011, 08:46
Sanırım sen gazlar ve kimyasallar için olan genel kısmını okuyup bu kanıyab vardın :)

Dostum bu yazı Yurt dışında zorunlu, bu nedenle Türkiy7eded biz close olarak eklettik. Yoksa farkındaysan bu Plasti Dip in özellikleridir demiyor. Bu gazların ve kimyasalların gtenel özelliğidir diyor. Plasti dip in kullanım ve muhafaza şartı yukarda kendi başına belirtilmiştir.

Plasti Dip Amerikan yapımı olan ve tüm ama tüm sağlık ve iş güvenliği sertifikalarına sahip bir üründür. Bunu bugüne kadar gelen yabancı paketli ürünlerdede rahatlıkla görebilirdiniz. Yani sıkıntı yok :D Düntya sağlık örgütünün onayını ön kısmında koca mühür olarak görebilirsin. Tekrar ediyorum yurt dışında her türlü kimyeviler için bu alttaki close konuluyor, bu maddelerin %80i bunun içinde yok bile genel o yazı :)

PowerSample
20-06-2011, 11:53
suan durum nedir acaba soyulma falan yaptımı bende bir anadol toplamayı düşünnüyorumda ön göyüse bu ürün nasıl olur acaba

Göğüs üzerine 1 kat vuruldu ürün, kendi kendine soyulan bir ürün değil. Sıcak soğuk vs. bunlardan etkilenen bir üründe değil. Ama gidip tırnakla kaldırırsanız yada sivri birşey gezdirirseniz üzerinde, yırtılır orası doğal olarak. Ben bikere kapı tarafına sürttüm ondada küçük bir rötuş yaparak hallettik olayı. Aracın torpidosunun dokusuylada alakalı ürünün yapışması..

Kolay gelsin eline sağlık bende araç içerisinde kullanmak üzere Plasti-Dip aldım . Kullanmadan önce üzerinde yazanları okudum ve vazgeçtim. Sizde ürünü kullanmadan önce üzerinde yazan uyarıları ve kullanım prosedürünü okudunuz mu ?

Okumadık, gerekli cevabı bir üst mesajda verilmiş teşekkürler.

Osman Bahadır
22-06-2011, 23:16
Çok güzel olmuş. Tebrikler.

Direksiyondaki verim nasıl? *****, direksiyonda dayanıklılık daha da önemli. Ayrıca Plasti-dip'in direksiyonda oluşturduğu ele gelen his nasıl? Kayıyor mu, yapışıyor mu? Avuç içi ile sert kullanımlarda soyulur mu?

Direksiyonumda aşınma var. Deri kaplatmadan önce Plasti-dip deneyebilirim. İşimi görürse deri kaplamaya gerek kalmamış olur. Tavsiye eder misin?

Ayrıca yeni model araçlarda da benim gibi eli çok terleyenler orjinal direksiyonu fazla aşındırmamak için kaplama olarak kullanabilirler belki bu ürünü. Ne dersin?

Jehuty
23-06-2011, 08:35
Sanırım sen gazlar ve kimyasallar için olan genel kısmını okuyup bu kanıyab vardın :)

Dostum bu yazı Yurt dışında zorunlu, bu nedenle Türkiy7eded biz close olarak eklettik. Yoksa farkındaysan bu Plasti Dip in özellikleridir demiyor. Bu gazların ve kimyasalların gtenel özelliğidir diyor. Plasti dip in kullanım ve muhafaza şartı yukarda kendi başına belirtilmiştir.

Plasti Dip Alman-Amerikan ortak yapımı olan ve tüm ama tüm sağlık ve iş güvenliği sertifikalarına sahip bir üründür. Bunu bugüne kadar gelen yabancı paketli ürünlerdede rahatlıkla görebilirdiniz. Yani sıkıntı yok :D Düntya sağlık örgütünün onayını ön kısmında koca mühür olarak görebilirsin. Tekrar ediyorum yurt dışında her türlü kimyeviler için bu alttaki close konuluyor, bu maddelerin %80i bunun içinde yok bile genel o yazı :)

Ürünün sağlık açısından problem yaratıp yaratmayacağını özellikle araç içerisinde kullanımda güneş ışığı görüp ısınıp gaz salınımından ürktüğüm için 2 gündür nette araştırma yapıyorum.. Arkadaşlar gönül rahatlığı ile söyleyebilirim sağlık sektöründe bile kullanılan bir ürün bu yüzden buradan gönül rahatlığı ile daha önce yazdığım mesajı kendim çürütebilirim :D iki renk almıştım şimdi evdeki buz dolabı için beyaz siparişi vereceğim :icon_tup:

Low-Rider
23-06-2011, 08:58
akşam buzdolabına sıkayım annemin yanında da bir delirsin :D:D

Schumi
23-06-2011, 17:45
akşam buzdolabına sıkayım annemin yanında da bir delirsin :D:D

Ahaha. Yazık kadını kalpten götürcen. :D

PowerSample
24-06-2011, 12:25
Çok güzel olmuş. Tebrikler.

Direksiyondaki verim nasıl? *****, direksiyonda dayanıklılık daha da önemli. Ayrıca Plasti-dip'in direksiyonda oluşturduğu ele gelen his nasıl? Kayıyor mu, yapışıyor mu? Avuç içi ile sert kullanımlarda soyulur mu?

Direksiyonumda aşınma var. Deri kaplatmadan önce Plasti-dip deneyebilirim. İşimi görürse deri kaplamaya gerek kalmamış olur. Tavsiye eder misin?

Ayrıca yeni model araçlarda da benim gibi eli çok terleyenler orjinal direksiyonu fazla aşındırmamak için kaplama olarak kullanabilirler belki bu ürünü. Ne dersin?

İlk uygulamada direksiyonla fazla uğraşmadık, kaplama yapmayı düşündüğümüz için 1 kat vurup geçtik. Çok ince olduğu için elimize geliyordu şuanlık idare eden birşeyle kullanıyoruz. Tek kat kesinlikle tutmuyor, 3-4 kat sağlam vurup hiç dokunmadan bekletirseniz bi sonuca ulaşabilirsiniz. Ama tabiki hiçbirşeyin garantisini veremem.. Şuan göğüsteki plasti hiçbir sökülme atma falan yapmadı rahatız.. Direksiyonu avuç içiyle çevirirken problem yaşamazsınız ama 1 yerden soyulma yaptığında büyüyor soyuk, 1 kat olduğu için böyle bizdeki durum..

Ürünün sağlık açısından problem yaratıp yaratmayacağını özellikle araç içerisinde kullanımda güneş ışığı görüp ısınıp gaz salınımından ürktüğüm için 2 gündür nette araştırma yapıyorum.. Arkadaşlar gönül rahatlığı ile söyleyebilirim sağlık sektöründe bile kullanılan bir ürün bu yüzden buradan gönül rahatlığı ile daha önce yazdığım mesajı kendim çürütebilirim :D iki renk almıştım şimdi evdeki buz dolabı için beyaz siparişi vereceğim :icon_tup:

:icon_tup:

Pikachu
14-08-2011, 23:23
Ürünü uygulayalı 3 ay oldu konsolda hiç atma olmadı. Kapı içlerinde de kulladım bozuk para kadar yırtık oluştu rütuş yaptım. 3 ayda 1 rutuş çok iyi bir oran bence. ayrıca rutuş yapınca hemen birleşiyor ve rütuş belli olmuyor.

Onamdar
15-08-2011, 12:14
Aynen benimde jantlarda hiç bir sıkıntı yok.
Bi tek malın biri yanlışlıkla balata spreyi sıkmış doğrudan değil neyseki spreyin geldiği yerin dokusu biraz bozuldu sadece.

ZaZy
15-08-2011, 12:32
bu malzemeye nereden temin edebilirz_?

Onamdar
15-08-2011, 13:12
TAGO nickli arkadaştan ama ameliyat oldu şu an dinleniyordur. İşe döndüğünde buraya yazar.

ZaZy
15-08-2011, 16:34
teşekkürler

KAYA
15-08-2011, 22:59
Arkadaşlar bu ürünü aracımın cam kenarındaki ince çıtalara kullanacağım . Çok cila atmakdan mı desem güneşde kalıp yanmış mı desem bilmiyorum çıtalar beyaz renge büründü görünce direk aklıma geldi acaba dış kısım olduğu için bir sıkıntı yaratırmı? atmadan önce zımpara falan istiyormu yada astar atılmasına gerek varmı sizce işimi görürmü?

Jehuty
16-08-2011, 09:52
Arkadaşlar bu ürünü aracımın cam kenarındaki ince çıtalara kullanacağım . Çok cila atmakdan mı desem güneşde kalıp yanmış mı desem bilmiyorum çıtalar beyaz renge büründü görünce direk aklıma geldi acaba dış kısım olduğu için bir sıkıntı yaratırmı? atmadan önce zımpara falan istiyormu yada astar atılmasına gerek varmı sizce işimi görürmü?

Jantta kullanıyorlar , ben havuzun denge tankı kapağına kullandım paslanmıştı , bütün gün güneş altında hiç solma atma yapmadı taş gibi duruyor..

TaGo
16-08-2011, 09:56
Cam sıyırıcısı için düşünüyorsan youtubeda 10 larca video var bununla ilgili. youtube gir "plastidip" yaz ve seçeneklerdende upload date seçersen yakın tarihli videoları göreceksin. Bu araç araç restorasyonunda çığır açtı arkadaşlar. Bozuk fitiller dahi bununla tamir edilebiliyor

Pikachu
16-08-2011, 10:45
TaGo kardeşim çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
Ramazandan sonra elinde olursa 1 kutu daha siyah istiyorum. Mümkün olursa gönderirsen sevinirim. Gebze/Twingo

TaGo
16-08-2011, 11:15
ayıpsın elimde, nezaman istersen

16EC813
16-08-2011, 11:22

bende kırmızı istiyom kırmızı :D

Onamdar
17-08-2011, 11:19

Abi inmişsin sahalara tekrardan geçmiş olsun :)

İşe döndünmü döndüysen bi ara uğrıyım :)

S.Özeren
17-08-2011, 11:39
valla önceden basit , kalitesiz görünüyomuş.. Uygulamadan sonra daha güzel olmuş :) maşallah

brky33
07-11-2012, 18:39
Çok güzel olmuş :)

Tırnak falan deyince soyulma yapmıyor mu?

alfonso4474
07-11-2012, 20:37
hayır yapmıyo bellı bı gereklı olan katı attıgınız surece 1.5 aydan fazla oldu bbslerı boyadım hala aynı sekılde atma yok

tayreep_john
08-11-2012, 01:52
çok güzel olmuş cidden hemde yorumları okuyunca daha çok hoşuma gitti...

AtmoSpheriC
08-11-2012, 21:33
güzel olmuş griden iyidir :)

brky33
08-11-2012, 21:35
hayır yapmıyo bellı bı gereklı olan katı attıgınız surece 1.5 aydan fazla oldu bbslerı boyadım hala aynı sekılde atma yok

Teşekkürler yorum için :)

sanctuary35
25-06-2013, 10:51

abi bi örnekte benmkine yapalım :)

bu arada tavanı kendim folyo kaplıyorum bakalım sonuç ne olcak

alibaysal
10-07-2013, 22:23
Bu plasti dip nasıl bişey oluyo boyanınca. Folyo kaplama gibi mi ?

PowerSample
10-07-2013, 22:49
Folyo denemez ama sökülebilirlik açısından benzerlik gösteriyor. Normal boya olarak sıkıyorsunuz. Kuruduktan sonra esnek, sökülebilir bir hal alıyor boya..

bLackModeL
11-07-2013, 00:38
Bende bmw de uyguladimm gercekten kullanisli eline saglik

Risendark
15-07-2013, 01:26
Gerçekten güzel olmuş. Bu boyanın içinde silikon karışımı dalan mı var? Hani donunca yumuşak bi hal alıyormuşya merak ettim