Orijinalini görmek için tıklayınız : Alonso, Ferrari 458 Italia’yı test ediyor
mert_leon
27-05-2011, 23:29
qcmI62miVEg&feature
http://www.youtube.com/watch?v=qcmI62miVEg&feature=player_embedded
mert lınkı duzgun yapıstır
M///maniac
27-05-2011, 23:32
aynen açılmıyor:D
mert_leon
27-05-2011, 23:34
tamadır düzeldi sanırım.
ondertopcu
27-05-2011, 23:35
YouTube - ‪Alonso driving 458 Italia‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=qcmI62miVEg&feature=player_embedded)
focus musty35
27-05-2011, 23:36
yandaki eleman ne dıo anlamadım ama kesın cok boş konusyor :)
ken block kullansaymış hakkını verirmiş diyorum ben :D
yandaki adam da amma güleç .
alonso da driftçi çıktı :)
castelli
27-05-2011, 23:46
abi bence normal alonso normal kullanmıyorki herkezde :D:D:D aynısı olur
adamın hareketler çok seri neden f1 de pilotu olduğu belli :)
mert_leon
27-05-2011, 23:47
bi süre vites atışına kitlendim kaldım :D
merttepe
27-05-2011, 23:48
kullanmış be ya :D yandaki güleç kişilik alex pignone galiba.
düzlükteki parmak ucuyla vites büyütmesini sevdim :)
komple yan dönmüş neredeyse pisti de :D
aphelion
28-05-2011, 00:22
ulen yanındaki ne mal bir herif gıcık oldum ota boka gülüyo
CST off dönmek kasmış heralde race moduna alıyo videonun ortalarında :)
adam g.t korkusundan guluyo sureklı :D :D
yanlız o nasıl bişeydir öyle araba tamamen yamuluyor anında toparlıyor .. şöförlüğün yanında arabanın da etkisi vardır muhakkak
pilotaj artı araç hakikaten çok iyi toparlıyor yolda .. yandaki eleman sırıtmaktan başka ne işe yarıyor acaba. daha çok videoyu kirletmiş. .
alonso direksiyon sallamaktan iyi kol yapmış :)
Korku adamı nasıl güldürüyor yaa:D:D:D ahahahahah
Harbi hakkını vermiş Alonso ama anlamadıgım koldan vites büyütüyo ama vites düşürürken koldan falan yapmıyor yanlısmı gördüm yoksa?
o nasıl bir şanzımandır ya!
WhiteCupra
28-05-2011, 02:53
yanındaki adam gülme krizine girmiş yada çok korkmuş korktunu belli etmemek için gülüyo numarası yapıyo kendinden geçmiş....:D:D
Korku adamı nasıl güldürüyor yaa:D:D:D ahahahahah
Harbi hakkını vermiş Alonso ama anlamadıgım koldan vites büyütüyo ama vites düşürürken koldan falan yapmıyor yanlısmı gördüm yoksa?
küçültme kulakçığı solda..
Gülüyo tamam da , videoyu izletmiyo yahu :D
Shadow_Dancer
28-05-2011, 10:49
Şanzuman nasıl bişe ya öyle..
abdullahçöllü
28-05-2011, 11:10
yandaki adam kesinlikle korkudan çok heyecan yapıyor. ama aynı zamandada pilotun ustalığınıda biliyor. korku ile zevk alma arasında bir gülüş bence. yani genç bir kızın ilk orgazmı yaşaması gibi bişey. :)
CST off dönmek kasmış heralde race moduna alıyo videonun ortalarında :)
race moduna aldıktan sonra olay cidden degişiyor...
viraj giriş çıkışları çok iyi oluyor gerçekten...
4:25 zamandaki viraj giriş çıkışına hayran kaldım...
ahmet3425
28-05-2011, 11:45
alonso bildiğiniz eglenmiş ilk bir kac tur yan yan :D lastik ısıtma ve eglenme ile gecmis ortalarda tamamen race moda girmis ve yarıs cizgisi uzerinden yarısıyor zannedersem sağda cama yapısık g-tech gibi bir cihaz var aynı zamanda ordan yaptıgı sureleride takip ediyor ikide bir orayı gosterip durdu :D
sonlarda yeniden eglence moda gecmis valla guzel yanlıyo ben beğendim alonsodan driftci olur :D:D
izlemiştim, araba gercekten cok stabıl, understeer nerdeyse yok cızgıyı kaybetmesıne ragmen,
JapanVsGermany
28-05-2011, 11:56
Yıllarca schumi yapardı test wideolarını, bir garipsedim alonsoyu wideoda görünce...
By_HaNNibaLL
28-05-2011, 12:01
Adam şaşkinliktan herhalde mal mal gülüyo :D
küçültme kulakçığı solda..
Yok biliyorum solda küçültme oldugunuda.Anlayamadığım nokta elini hiç sola atmıyo sanki araba kendi kendine düşürüyo vitesi :D:D
o kadar güçlü bi makineyi ne kadarda rahat kullanıyo öyle.
yandaki adamada uyuz oldum boş boş gülme rahatsızlığı var heralde.
Yok biliyorum solda küçültme oldugunuda.Anlayamadığım nokta elini hiç sola atmıyo sanki araba kendi kendine düşürüyo vitesi :D:D
güneş yansımasından dolayı atmıyo gibi geliyo da dikkat edersen farkedebilirsin hacı :D
o kadar güçlü bi makineyi ne kadarda rahat kullanıyo öyle.
yandaki adamada uyuz oldum boş boş gülme rahatsızlığı var heralde.
korkudan o korkudan :)
S.Özeren
29-05-2011, 06:59
her konuda hakkını vermiş
Onun adı magic Alonso eğlenmiş ne güzel :)
ErmanArseven
29-05-2011, 12:11
adam bildiğin yanlıyor :D
Özgür Ozan
29-05-2011, 19:24
bence adamın gülmesinin korkuyla alakası yok düşünün ki alonsoyla f458 italiada yanlıyorsunuz sırf bu düşünce bile insanı gülümsetirken adam bunun gerçeğini yaşadığı için resmen dört köşe oluyor, ben izlerken bile keyifli keyifli güldüm adam arabayla dans ediyor diye yanımda sürse mutluluktan ''vay goçum benim ne yapıyon sen ya'' diye üstüne atlardım heralde:D:D
Ek.Civic_Spoon
30-05-2011, 12:37
bence adamın gülmesinin korkuyla alakası yok düşünün ki alonsoyla f458 italiada yanlıyorsunuz sırf bu düşünce bile insanı gülümsetirken adam bunun gerçeğini yaşadığı için resmen dört köşe oluyor, ben izlerken bile keyifli keyifli güldüm adam arabayla dans ediyor diye yanımda sürse mutluluktan ''vay goçum benim ne yapıyon sen ya'' diye üstüne atlardım heralde:D:D
+1 aynen :D
VTec_king
30-05-2011, 21:24
Alonso döktürmüş resmen hakkını vermiş demek bu oluyor herhalde :)