Orijinalini görmek için tıklayınız : alınık forza motorsport 3 ultimate collection
arakdaşlar varmı satan acil olaraktan
hayirdir coni sinirden cd yi mi kirdin :D
yok ikinci xboxa arıyorum :D
yok mu satıcak olan ?
normal forza 3 var ıstersen ucretsız sekılde yollayabılırım ultımate ten hıc farkı yok ıkısıde var bende....
maksat ısın gorulsun
normal forza 3 var ıstersen ucretsız sekılde yollayabılırım ultımate ten hıc farkı yok ıkısıde var bende....
maksat ısın gorulsun
pm attım :)
Eray Yümsel
28-05-2011, 12:05
kaç para eder la bende var :D
arkadaslar yanılgıya dusmeyın forza ultımate te fazladan araba yok premıum edıtıonda var ultımate te sadece grafıtılı maskelı arabalar var top gear track yazıyor oda yalan sadece top gear vıdeosu var ...
ama premıumda sls var gt2 rs var lexus isf var koenıgsec yenı arabası falan var... ama satılmıyor henuz...
arkadaslar yanılgıya dusmeyın forza ultımate te fazladan araba yok premıum edıtıonda var ultımate te sadece grafıtılı maskelı arabalar var top gear track yazıyor oda yalan sadece top gear vıdeosu var ...
ama premıumda sls var gt2 rs var lexus isf var koenıgsec yenı arabası falan var... ama satılmıyor henuz...
sls,koenigsegg,lexus lfa için aldığınız ultimate editionda şifre olucak..o şifreyi redeem code var oraya yazdığnız zaman bu arabalar açılıyor.. :)
ayrıca ben premium diye forzanın olduğunu sanmıyorum :) ultimate de nerden baksan normal forzadan 40-50 araba daha fazla var..
997 rs-scuderia-gallardo superleggera-zr1 bunları açmak içinse 800 live puanla vip üye olmak gerekiyor..
birde eski arabaların olduğu bir pack var onu da zaten yine puanla alıyorsun ultimate çıktıktan sonra çıktığı için.
son olarakta ultimate te 2-3 tane yeni pist var..