Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : HULK akhisar

miniks
28-05-2011, 11:29
Hem seeding kalkışları
Hemde yarış kalkışlarının bizim kameramızdan videoları arkadaşlar iyi seyirler

Not: kamera aslında HD idi ama görüntü ayarı ile oynanmış en kalitesiz çekim de kalmış kamera o yüzden de kötü çekimler olmuş kusura bakmayın

YouTube - ‪HULK civic 22.05.2011 Akhisar RaceWay‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=mKkayiYsHuw)

Erol
28-05-2011, 11:31
Harika...

allah zeval vermesin..

0M42
28-05-2011, 11:32
Maşallah mükemmel :)

basar13
28-05-2011, 11:35
12.208 Turkiye onden ceker rekoru olan degilmi...

Masallah

driftboy
28-05-2011, 11:38
Hulk bizi akhisarda yeterince tatmin etti.. Masallah allah nazar degdirmesin..

ygtkrmdnz
28-05-2011, 11:39
İnşallah dahada güzel değerler görürsün abi kocaman Maşallah ...

ercan arseven
28-05-2011, 11:39
maşallah tekrar tekrar izliyorum gerçekten süper..

turbo16
28-05-2011, 11:41
lastikler cok tutması acaba sonlara dogru süreyi etkiledimi :soru:

kişisel fikrim cok iyi makina daha cok 1 liklerini görürüz inşallah..

Ufuk
28-05-2011, 11:43
Maşallah..

Erol
28-05-2011, 11:44
diger yarışa vht ayarlamaya çalışalım bakalım deger ne kadar degişecek..

miniks
28-05-2011, 11:44
lastikler cok tutması acaba sonlara dogru süreyi etkiledimi :soru:

kişisel fikrim cok iyi makina daha cok 1 liklerini görürüz inşallah..

Basınc düşük oldugu için etkiledi tabikide bir sonraki yarışa inşallah 3 ve 4 ncü viteste basıncmı yükseltip girecegim ozaman inşallah 11 leri görmüş oluruz Allahın izni ile

miniks
28-05-2011, 11:47
12.208 Turkiye onden ceker rekoru olan degilmi...

Masallah

Kanka Saxo turbo ahmet abi 1.500 cc aracı GT30 turbo sürücü dahil 1000 kg belki daha fazladır bilmiyorum

elle start verilen sayaç ile 12.4 yaptı

Akhisarda süresi 1 saniye altında olucagına şüphem yok

Resmi olarak en hızlı önden çeker HULK ama

Gayri resmi olarak en Hızlı önden çeker Saxo Turbo dur ....

MeRtCaN
28-05-2011, 11:47
maşallah Hilmi gerçekten cok guzl bir gun geçirdik :)

daha yuksek basınclarda daha guzel dereceler cıkacagına ınanıyorum

turbo16
28-05-2011, 11:48
Basınc düşük oldugu için etkiledi tabikide bir sonraki yarışa inşallah 3 ve 4 ncü viteste basıncmı yükseltip girecegim ozaman inşallah 11 leri görmüş oluruz Allahın izni ile

tahmin ettiğim gibi yalnız şanzıman oranları cok iyi olmus tekrar tebrikler

tşk ler:icon_tup:

berkayGLRN
28-05-2011, 11:50
Masallah allah nazar degdirmesin..cok fena hulk:)

miniks
28-05-2011, 11:50
tahmin ettiğim gibi yalnız şanzıman oranları cok iyi olmus tekrar tebrikler

tşk ler:icon_tup:

Valla o şanzuman oranları için kaç gün kaç saat hesab kitap yaptık Bilal aktepe ile bir Allah bilir birde ikimiz

Şanzuman oranlarını da zaten Bir biz biliyoruz Birde Allah :)

onu gizli tutuyoruz

Teşekkürler

DENON
28-05-2011, 11:57
hulku izlemek keyifti , 26 hazıranda da cadır yatak komple takım tesisat ordayım :D

Erol
28-05-2011, 11:58
ahahaha..:) kötü alıştın sen :D:D

driftboy
28-05-2011, 11:58
hulku izlemek keyifti , 26 hazıranda da cadır yatak komple takım tesisat ordayım :D

Cadiri bosver abi sana yatak var evde yatakk :D

Alper_
28-05-2011, 11:59
maşallah :)

DENON
28-05-2011, 12:00
ahahaha..:) kötü alıştın sen :D:Dgüzel misafir edildik alıştırdın kanka yapacak bişi yok :D
ama cumartesi gecesi şakülün kayıktı gözümden kaçmadı :D

Erol
28-05-2011, 12:03
her zaman başımızın üstünde bütün misafirlerimizin yeri var..

vallahi kanka fırsatı iyi degerlendirip öglenden 20 lik rakıyla başlamıştım :D:D

akşamda emin abi gelince tmm dedim eküri hazır ateş serbes :D

driftboy
28-05-2011, 12:06
Zaten biz gece cok eglendik pistin kenarinda. Helede yusuf abiyle okan abi tam cakir keyif oldugunda ciftetelli acip oynayinca tamam dedim bu gece bitmez :D

kadirsa
28-05-2011, 12:09
Ohh bee Hulk geldi gözümüz gönlümüz açıldı kulaklarımız şenlendi yine ;) Allah nazarlardan saklasın...

svs
28-05-2011, 12:09
maşallah, Allah nazardan saklasın.

DENON
28-05-2011, 12:10
her zaman başımızın üstünde bütün misafirlerimizin yeri var..

vallahi kanka fırsatı iyi degerlendirip öglenden 20 lik rakıyla başlamıştım :D:D

akşamda emin abi gelince tmm dedim eküri hazır ateş serbes :D
john benjamın toshak diyorum başka bişi demiyorum kanka :D

neyse konunnun özüne dönelim hulka kocaman bır maşallah , daha iyi dereceler görmek dileğiyle , ALLAH yürüyenıne zeval vermesin

By_HaNNibaLL
28-05-2011, 12:13
Cumartesiden org davul vs ne varsa toplayip gelicem :D böyle kuru kuru olmuyo demi yusuf abi

DENON
28-05-2011, 12:16
he valla getır evladım kemalpaşadan bır takım ince çalgı :D

drag pistinde start çizgisinde roman havası oynayalım :D

Erol
28-05-2011, 12:24
john benjamın toshak diyorum başka bişi demiyorum kanka :D

comingsoon diyorum..:D:D

shumi
28-05-2011, 12:27
maşallah hilmi eline sağlık ahmet :)

serkan demir
28-05-2011, 12:30
maşşallah :)

arnawood omer
28-05-2011, 16:09
yol yok abi istediğin kadar slick tak 1 ve 2 sarıyor. Basınç açsan 3'te saracak ki yolun sol tarafında şimdiki haliyle bile sarıyomuş. Yurt dışında öyle yollar varki adamlar atmosferiklerle çıkarıyor bu süreleri yol lazım bize yol. Yol yapılana kadar rolling en ideali bence Türkiye için.
Araca maşallah bu arada asıl yeri olan rollerde görmek isteriz ve 4,5 ve 6.viteslerin oranına da hastayım :)

JDM VTİ
28-05-2011, 16:20
Umarım daha güzel süreler çıkartır HULK.

Benim beklentim biraz fazla sanırsam HULK'tan bu süreden daha iyi bi süre bekliyordum.

Maşallah HULK'a, yine de bi rekor sahibi..

By_HaNNibaLL
28-05-2011, 16:35
he valla getır evladım kemalpaşadan bır takım ince çalgı :D

drag pistinde start çizgisinde roman havası oynayalım :D

Ahaha tabiki abi :) dansöz getirecemde kimse arabalara bakmaz :D

miniks
28-05-2011, 16:42
Umarım daha güzel süreler çıkartır HULK.

Benim beklentim biraz fazla sanırsam HULK'tan bu süreden daha iyi bi süre bekliyordum.

Maşallah HULK'a, yine de bi rekor sahibi..

Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim

ama rekor sahibi mevzusuna girmeyelim çünkü yıllardır aracına emek vermiş Ahmet abiye ayıp etmiş oluruz ki onun aracının benim bu halimden kat be kat hızlı olduguna adım gibi eminim benim daha çok yarışa girmem lazım o tecrübeye ulaşmam için

ayrıca iki araç aynı gün sorunsuz yarışmadıgı sürece böle birşey söz konusu olamaz ben kabul etmiyorum rekor falan herkes bilsin

2Fast4Me
28-05-2011, 17:00
kocaman maşallah kazasız belasız :)

MoDVTeC
28-05-2011, 17:18
Maşallah aynı yurt dışı civicler gibi

TC_VTEC
28-05-2011, 17:34
Maşallah, Allah nazardan saklasın

basar13
28-05-2011, 17:57
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim

ama rekor sahibi mevzusuna girmeyelim çünkü yıllardır aracına emek vermiş Ahmet abiye ayıp etmiş oluruz ki onun aracının benim bu halimden kat be kat hızlı olduguna adım gibi eminim benim daha çok yarışa girmem lazım o tecrübeye ulaşmam için

ayrıca iki araç aynı gün sorunsuz yarışmadıgı sürece böle birşey söz konusu olamaz ben kabul etmiyorum rekor falan herkes bilsin

Valla istesende istemesende resmi rekor sende :)

Suana kadar yapilmis Turkiyedeki en hizli 0-400 araci demiyoruzki kanka...

Ama bu sene sonunda tartismasiz gelmis gecmis en hizli fwd olucagin bence kesin 0-400 olsun rolling olsun...

Daha 12.2 yaptigin surede 1,2 patinajla o sure...

1,2 vites patinaj isini cozup 3,4 basinc acinca filmi izle :D

fsunnetci
28-05-2011, 18:07
MaşAllah Hulk'a..
Türkiyenin Gururu...

d16y4
28-05-2011, 18:20
maşallah hep böyle deligibi uzaması dileğiyle :bravo: soldaki araç dizelmi:confused:

Murat Özcan
28-05-2011, 19:54
masallah gayet basarılı bır yarıs olmus

BMK TypeR
28-05-2011, 19:56
Maşallah kardeşim, daha ıyı süreler cıkarırsın inşallah

by serçe
28-05-2011, 20:57
maşallah kazasız belasız ...

basar13
28-05-2011, 21:22
Buarada keske yaris gunu 1 ve 2.vites 0.6 bar 3,4 0.9 bassaydiniz kesinlikle daha iyi zman cikardi.

Patinaj cekerek cok zaman gitmistir.

seko
28-05-2011, 21:37
Buarada keske yaris gunu 1 ve 2.vites 0.6 bar 3,4 0.9 bassaydiniz kesinlikle daha iyi zman cikardi.

Patinaj cekerek cok zaman gitmistir.

dusuk basıncta mt lerle cok daha kotu oluyormus demisti hilmi yine yazar hrld ..

basar13
28-05-2011, 22:03
dusuk basıncta mt lerle cok daha kotu oluyormus demisti hilmi yine yazar hrld ..

Okudum yazisini buyuk ihtimal fazla devir verince patinaja kalmaya calisip sonra tokezliyodur biraz daha az devirle kaldirirsa hic sarmadan kalkicaktir oda kesinlikle patinajli kalkisindan hizli olur.

Patinajsiz hicbir kalkis patinajlidan yavas olamaz

ErmanArseven
28-05-2011, 22:47
masallah abi Ahmet abininde eline sağlık :) videolar güzel fakat hulk canlı canlı bizi bizden aldı masallah tekrardan :)

glockevo
28-05-2011, 23:32
Maşallah hulka en güzel k20.seviyorum k20 leri....

miniks
29-05-2011, 01:42
Basarcim olayi rolling gibi dusunme bu araba sariyoken yol aliyor

Yurt disindaki myadilleride 1 2 bu sekilde hizlaniyor

Dusuk basinc 1 de o lastikler ile launch 6500 deyken kalkmadi yigildi
Sen diyosunki launchsiz kalksin abi launchsiz araba stop eder turbonun geldigi yer cok yukarda drag olarak dusundugumuzden turboyude ustlerde gelcek sekilde sectim

5000 e kadar 2 psi basiyor vtec actiktan sonra 6000 lere yakin guc geliyor zaten 8600 rev limit suanda

Yani bu arac ilk iki vites 14 psi bascak 3 ve 4 te basinc daha yuksek olucak

Simdilik yuruyende parca eksigim var daha gelmedi bir dahaki yarista insallah tamamen hazir olucak HULK

khan
29-05-2011, 02:25
hilmi tebrik ederim, surede bence cok iyi ve cok cok daha iyleri gelecektir. Bilalle iyi calismissiniz, zaten arabanin ilk videosunu izledigimde sanziman ve oranlar ile ilgili yorumlarimi yapmistim, eger bir dost tavsiyesi istersen, tabi ki sen daha net teshis edersin ama, bence sana 1" veya 2" yuvarlanmasi daha uzun bir lastik lazim ideal kalkis icin, videodan secebildigim kadariyla heralde 25 lik civari bir lastik kullaniyorsun.

ayrica tutumun icin hakkaten helal olsun, sportmenligini ve mutevaziligini cani gonulden takdir ettim, maksat eger yarismak, keyif almak ve gosterdigin cabalarin karsiligini bir sekilde alip tatmin olmaksa tutum boyle olmali. Hemen en hizli benim, ucarim kacarim alayiniza gider demedinya harbi ozlemisim draglarda boyle bir tutumu. millet sureleri ile arabalari ile var oluyor, sen sureni arabani var etmissin belli.

basar13
29-05-2011, 02:46
Basarcim olayi rolling gibi dusunme bu araba sariyoken yol aliyor

Yurt disindaki myadilleride 1 2 bu sekilde hizlaniyor

Dusuk basinc 1 de o lastikler ile launch 6500 deyken kalkmadi yigildi
Sen diyosunki launchsiz kalksin abi launchsiz araba stop eder turbonun geldigi yer cok yukarda drag olarak dusundugumuzden turboyude ustlerde gelcek sekilde sectim

5000 e kadar 2 psi basiyor vtec actiktan sonra 6000 lere yakin guc geliyor zaten 8600 rev limit suanda

Yani bu arac ilk iki vites 14 psi bascak 3 ve 4 te basinc daha yuksek olucak

Simdilik yuruyende parca eksigim var daha gelmedi bir dahaki yarista insallah tamamen hazir olucak HULK

:icon_tup: Anlasildi ;)

Masallah dostum.

driftboy
29-05-2011, 11:04
maşallah hep böyle deligibi uzaması dileğiyle :bravo: soldaki araç dizelmi:confused:

Ibıza Cupra- (yanLış biLmiyorsam) 1,9 dizeL power :D

MrtYILDIZ
29-05-2011, 11:04
maşaLLah.. huLku izLemek keyifLi ..

white quattro
29-05-2011, 11:16
Maşallahı var
tü tü tü ;)

miniks
29-05-2011, 12:05
hilmi tebrik ederim, surede bence cok iyi ve cok cok daha iyleri gelecektir. Bilalle iyi calismissiniz, zaten arabanin ilk videosunu izledigimde sanziman ve oranlar ile ilgili yorumlarimi yapmistim, eger bir dost tavsiyesi istersen, tabi ki sen daha net teshis edersin ama, bence sana 1" veya 2" yuvarlanmasi daha uzun bir lastik lazim ideal kalkis icin, videodan secebildigim kadariyla heralde 25 lik civari bir lastik kullaniyorsun.

ayrica tutumun icin hakkaten helal olsun, sportmenligini ve mutevaziligini cani gonulden takdir ettim, maksat eger yarismak, keyif almak ve gosterdigin cabalarin karsiligini bir sekilde alip tatmin olmaksa tutum boyle olmali. Hemen en hizli benim, ucarim kacarim alayiniza gider demedinya harbi ozlemisim draglarda boyle bir tutumu. millet sureleri ile arabalari ile var oluyor, sen sureni arabani var etmissin belli.
Abi yrumun icin tesekkurler

Lastikler 24.5 / 8.5 / 15

Fakat bu yarisa gelmeden bu lastiklerle rot yaptirmadan geldim biraz + kamber oldu sanirsam bi sonrakine onuda deniyeyim 3 ncu yarista hersey daha kesinlk kazanir

Ama sanki dedigin gibi 13 ler dAha iyi olabilir

basar13
29-05-2011, 12:10
Bir sonraki yarista birazdaha yavas kaldirip patinaja dustmeden sonra spool edene kadar noslasan guzel olabilir o zaman 2.vitesde sarmayabilir. Yine 2.vites sararsa basinc dusersin..

1,2 vites sarmamak hic yoksa yarim saniye getirir. Sonrasi kaba kuvvet :D

BaDCaT
29-05-2011, 14:21
Abi yrumun icin tesekkurler

Lastikler 24.5 / 8.5 / 15

Fakat bu yarisa gelmeden bu lastiklerle rot yaptirmadan geldim biraz + kamber oldu sanirsam bi sonrakine onuda deniyeyim 3 ncu yarista hersey daha kesinlk kazanir

Ama sanki dedigin gibi 13 ler dAha iyi olabilir

Hilmi,13 takarsan fren diskleri nolucak peki küçültmen gerekmez mi ?

basar13, abi VHT dökülse hiç böyle atraksiyonlara gerek yok launch'la turboyu doldur kalk sadece ilk viteste düşük basınç :)

aRas
29-05-2011, 17:30
HULK müthiş bir şey yaw. 41 kere maşallah. Allah kaza bela ceza vermesin. Tekeri yere sapa sağlam bassın.

basar13
29-05-2011, 23:33
Hilmi,13 takarsan fren diskleri nolucak peki küçültmen gerekmez mi ?

basar13, abi VHT dökülse hiç böyle atraksiyonlara gerek yok launch'la turboyu doldur kalk sadece ilk viteste düşük basınç :)

Dostum, lastik tuttugu anda araba yine yigilir bundan once yigilma sebebide tutunma oldugu icin, patinaj cekerek degilde nos ile bu yigilma isi cozulur zaten Hilmi bosuna o nosu almamistir yuksek devirde gelicegini bildigi icin turbo icin ilk vites nos gerekli...

Yazisina bakarsan 6000 devire kadar 2 psi. 6000 devire kadar nosla devam eder beyinden turbo basincina gorede ayarlanirsa beyin kendi verebilir belli basinca gelincede nosu ceker otomatik.

m power_35
30-05-2011, 00:11
maşallah kardeşim emeğine sağlık

BaDCaT
30-05-2011, 00:24
Dostum, lastik tuttugu anda araba yine yigilir bundan once yigilma sebebide tutunma oldugu icin, patinaj cekerek degilde nos ile bu yigilma isi cozulur zaten Hilmi bosuna o nosu almamistir yuksek devirde gelicegini bildigi icin turbo icin ilk vites nos gerekli...

Yazisina bakarsan 6000 devire kadar 2 psi. 6000 devire kadar nosla devam eder beyinden turbo basincina gorede ayarlanirsa beyin kendi verebilir belli basinca gelincede nosu ceker otomatik.

Demek istediğim şuydu ilk viteste 0.6 bar basması ve yığılması değil yine atıyorum yarışta 2 bar basıcaksa ilk viteste 1.5 bar basması gibi..Vht olduğunda Hulk normal piste göre çok daha hızlı bir şekilde kalkıcak ve tutunucak sonuçta..böylece hani düşük devirde kaldırmasına ve ya başka birşey yapmasına gerek kalmicak..VHT en iyi çözüm :)

miniks
30-05-2011, 08:34
Boşuna tartışıyosunuz arkadaşlar

1 kere başar Benim karakterimde yok turbo doldurmak için NOS basmak :)

Ben NOS u yazın o sıcagında yanma odasına sıcak hava girmesin diye bagladım yani dışardan coolera nos sıkmak yerine emmeye 50 shot basarım giren hava hem soguk olur hemde azcık güc alırım diye bagladım

hiç senin düşündügün gibi düşünmedim :) ki zaten buna ihtiyacım yok

Sen en iyisi biraz Drag yarışlarına gel seyret ozaman daha cok tecrübe kazanırsın pist ile alakalı sana ben tavsiyede bulunuyormuyum hiç çünkü bilgim yetersiz

Ama sen çok saçma şeyler yazıyorsun alakasız şeyler ve sana anlatıyorum ama genede anlamak istemiyorsun

VHT de olsa ne olursa olsun bu araba 1 de saracak sarmalı arkadaş sarmassa ne kadar saglam olursa olsun bir yerleri dograr yada zarar verir

Ama önemli olan sararken yol alıp ilerlemek

Sen akhisarda arabayı canlı izleseydin zaten bunları yazmıyor olurduk

HULK sarıyor ama sararken yol alıyor mesela Karaoğlan HULK tan daha kuvvetli olmasına ragmen sırf şanzuman oranından dolayı 1 2 yol alamadıgından neredeyse 1 saniye kötü derece cıkarttı

Varsayımları gecelim HULK un TURBO olarak Ve gerçek bir Drag setupı ile draglarda ilk senesi ve ilk Tecrübemiz Akhisardı ve sonuç gayet tatminkar

Lastiklerimizi tecrübe ettik hızlandırmak için neler yapmamız lazım kafamızda canlandırdık senaryoları vs vs

2 3 4 yarış sonunda belki istedigimiz olur belki seneye tam hazr oluruz belki bir sonraki sene Türkiyenin En iyi FWD si olabilcek kapasiteye gelir bilemiyorum şu an için

Ayrıca çok ciddi rakiplerim var aksaklık yaşayan ve daha yapım aşamasında olan vs vs

İnşallah kırmadan dökmeden sezonu tamalarız Allahın izni ile

ademsezer
30-05-2011, 08:49
basar13 arabanı turbola akhisara gel bize kalkmasını ogret bi fwd ci olarak senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum bi mahsuru yoksa vht nı yanında getir sana lazım olucak.biliyom huyunu sana bişey yazmaya gelmiyo sayfaları doldurursun simdi ama yazdıgın saçmalıkları okuyunca dayanamadım ufak bi gider yapim dedim

LUTFU CNGNS
30-05-2011, 09:02
basar13 arabanı turbola akhisara gel bize kalkmasını ogret bi fwd ci olarak senin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum bi mahsuru yoksa vht nı yanında getir sana lazım olucak.biliyom huyunu sana bişey yazmaya gelmiyo sayfaları doldurursun simdi ama yazdıgın saçmalıkları okuyunca dayanamadım ufak bi gider yapim dedim

:d :d :d

Burak Kasim
30-05-2011, 10:59
Bencede biraz K20 Turbo drag videolarini izlemesi lazim Basar arkadasin.

Kendisi hesap yaparken hep kagit uzerinde yapiyor ve bunun gercek hayatta ole olmadigini anlamak istemiyor.

Hulk gucunde bi aracin sarmama gibi bir luksu yok :)

Eger sarmiyorsa bi sorun war demektir.

Tekrardan masallah, ilerde daha iyi zamanlar cikaricagi kesin.

Daha yuksek basinc ve pilotajin iyilesmesi arabayi daha asagilara cekicektir.

Bence Hulk high 10.xx'lari zorlamali diye dusunuyorum.

basar13
30-05-2011, 11:17
Kanka kirmizi ile yaziyorum uzun yazi tek tek cevap vermek icin....

1 kere başar Benim karakterimde yok turbo doldurmak için NOS basmak :)

Ayip mi gunah mi nos basmak ?

hiç senin düşündügün gibi düşünmedim :) ki zaten buna ihtiyacım yok

Bence turbonun gec dolmasindan dolayi 1.vites kayip var bunuda nos ile kapatan cok kisi var bundan dolayi tavsiye ettim baska sekilde cozebilirsen coz tabiki.

Sen en iyisi biraz Drag yarışlarına gel seyret ozaman daha cok tecrübe kazanırsın pist ile alakalı sana ben tavsiyede bulunuyormuyum hiç çünkü bilgim yetersiz

Turkiyede olmadigim icin suan gelemedim fakat burda Santa pod a gidip izliyorum orda guzel sohbet ediyorum. Begenmiyorsan tabiki bidaha tavsiyede bulunmam.

Ama sen çok saçma şeyler yazıyorsun alakasız şeyler ve sana anlatıyorum ama genede anlamak istemiyorsun

1 TANE YAZDIGIM SACMA BISEY GOSTERIR MISIN? TUM DUNYADA senin aracin gib cok ustlerde spool eden turbolarda nos kullaniliyor ve turbo spool edene kadarki zaman kaybi azaltiliyor tek yontemdir demiyorum fakat kullanilan bir yontem..

VHT de olsa ne olursa olsun bu araba 1 de saracak sarmalı arkadaş sarmassa ne kadar saglam olursa olsun bir yerleri dograr yada zarar verir

Kirmamak icin sardirmak ayri iyi sure yapmak ayri.... Drag zaten araci asiri yoruyor ama ben burda yazarken Hulk en iyi sure nasil yapar onun icin yaziyorum ...

Aracina zarar vermemek icin sarmasina goz yummak ayri bisey...

Ama önemli olan sararken yol alıp ilerlemek

Sen akhisarda arabayı canlı izleseydin zaten bunları yazmıyor olurduk

Akhisarda izlememe gerek yok senin kirilmamasi veya yorulmamasi icin 1.vites tutunmak istemedigini bilmiyordum ben maksimum nasil tutunur ona gore yorum yaptim.

HULK sarıyor ama sararken yol alıyor mesela Karaoğlan HULK tan daha kuvvetli olmasına ragmen sırf şanzuman oranından dolayı 1 2 yol alamadıgından neredeyse 1 saniye kötü derece cıkarttı

Sararken yol aliyor ama sarmazken daha cok yol alicak haliyle nasil sarmadan kalkar onu konustuk.

Varsayımları gecelim HULK un TURBO olarak Ve gerçek bir Drag setupı ile draglarda ilk senesi ve ilk Tecrübemiz Akhisardı ve sonuç gayet tatminkar

Sonuca bisey demedimki neden alindin sadece yaris sonrasi yorum bunlar istemiyosan tabiki yapmayiz

Lastiklerimizi tecrübe ettik hızlandırmak için neler yapmamız lazım kafamızda canlandırdık senaryoları vs vs

2 3 4 yarış sonunda belki istedigimiz olur belki seneye tam hazr oluruz belki bir sonraki sene Türkiyenin En iyi FWD si olabilcek kapasiteye gelir bilemiyorum şu an için

Insallah

Ayrıca çok ciddi rakiplerim var aksaklık yaşayan ve daha yapım aşamasında olan vs vs

İnşallah kırmadan dökmeden sezonu tamalarız Allahın izni ile

Insallah

basar13
30-05-2011, 11:20

Sacmalama tartisma ortamina cekme illa dusman mi olucaz begenmiyorsan kafana yatmiyorsa kendi yorumunu soyle benim soylediklerimin yanlis oldugunu goster gelde ogret demekle olmaz ...

basar13
30-05-2011, 11:26
Bencede biraz K20 Turbo drag videolarini izlemesi lazim Basar arkadasin.

Kendisi hesap yaparken hep kagit uzerinde yapiyor ve bunun gercek hayatta ole olmadigini anlamak istemiyor.

Hulk gucunde bi aracin sarmama gibi bir luksu yok :)

Eger sarmiyorsa bi sorun war demektir.

Vidyo izlemek istersen bikactane fwd record yaz izle bak bakalim patinaj cekerek mi rekor kiriyolar....

Eger sarmiyorsa sorun var ne demek dragda patinaja dusmek pek iyi degil ve sorundur saka mi bu?

Hulkin gucunde sarmama ihtimali yokmu ? :):):)

ademsezer
30-05-2011, 11:35
Sacmalama tartisma ortamina cekme illa dusman mi olucaz begenmiyorsan kafana yatmiyorsa kendi yorumunu soyle benim soylediklerimin yanlis oldugunu goster gelde ogret demekle olmaz ...

2+2=4 ediyo desen sen söylediğin için bana yinede saçma geliyo:) bırak hilmiyi yalamayı adam sallamıyo seni anlamıyomusun basarcan..

basar13
30-05-2011, 11:36
2+2=4 ediyo desen sen söylediğin için bana yinede saçma geliyo:) bırak hilmiyi yalamayı adam sallamıyo seni anlamıyomusun basarcan..

Tamam sezercik

OmeR-FE
30-05-2011, 11:40
Maşallah...

Yigit-Y
30-05-2011, 11:42
turbo neyse nos da benim gözümde aynı hepsi haram beygir haram olan herşeyde çok güzel :D...

nos çok işlevsel ben basar13 de hak veriyorum bu araç sahibine kalmış bir olay bence.nos u ne şekilde kullanmak istediğine kalmış...

miniks
30-05-2011, 11:46
Başar

Launch control 7000 RPM

Tapa gazda starttayım 7000 RPM boost artmaya başlıyor 4 psi a kadar

Debriyajı bırakıyorum

8600 rpm kesicideyim aracın bastıgı basınc 6 7 psi arası

Saran araba asla gercek basıncını basmaz ben üzerine NOS bassam ne olur

Ayrıca Drag Turbo hondalara bakabilirsin NOS hiç biri kullanmaz ihtiyac duymuyoruz honda da NOS a:)

Dünyanın hızlı AWD leri dahi 1 2 vites sarıyor Hemde en kaliteli pistlerde keza supralarda öle vs vs

Sarmadan drag yarışı yok

He ama şöle bir durum var tabikide

1 de degil ama 2 de ki sarmayı nasıl engelleriz

onun içinde bir kaç çalışma yapıyorum şu an arka amortisörlerin ayarlarını degiştiriyorum Traction bar gelmedi henüz onu beklemedeyim

Drag lastikleri ile ROT a gitmeyi planlıyorum cünkü yol lastikleri ile kamber ayarı yaptırmıştım fakat ben WELD leri takarken araya 2 cm space kullanıyorum bunu unuttum bu yüzden de kamber gene bozulmuş oldu

Lastik basıncım güzeldi özgün yüzünden bozduk ayarı :) ne güzel 10 psi da kalkıodum gittim 16 ya aldım arabayı hafifletmeme ragmen kötü derece cıktı

aslında bir onraki yarışta da aynı basıncta bu iyilştirmeleri yapıp yarışmak istiyorum tutunmayı nekadar iyileştirdigimizi görmek açısından

Pist olmuş olsa istanbulda hergün idman da olurum inan ve dediklerinin yarısını gerçekleştirmiş olurdum ama maalesef tesis yok antreman yapamıyorum

basar13
30-05-2011, 15:10
Patinaj cekerken mi nos bas diyorum. Neyse miniks basarilar

devil_berk22
30-05-2011, 15:29
Maşallah Allah dert problem göstermesin

Burak Kasim
30-05-2011, 20:19
Vidyo izlemek istersen bikactane fwd record yaz izle bak bakalim patinaj cekerek mi rekor kiriyolar....

Eger sarmiyorsa sorun var ne demek dragda patinaja dusmek pek iyi degil ve sorundur saka mi bu?

Hulkin gucunde sarmama ihtimali yokmu ? :):):)

Drag'in D'sinden Pistin P'sinden anladigini saniyorsan yaniliyorsun, nerede bi drag yada pist yarisina gittin bana soler misin yada gittiysen kac kere?

Sen yabanci forumlari oku onlara hep inan ama bilki Amerikalilar kadar bullshit yapan insanlar yoktur ayni sende o modelsin, az bilen cok konusan tipten.

Kendi yanlislarini kabul edemeyen bi insan hic bir zaman basarili olamaz bunu unutma.

Senin kendinde asman gereken konu bu aslinda herseyden once.

Laf dinlemeyi ogren sana bunca kisi bircok konuda laf soledi hep karsi cikiyorsun.

Sonra bu insanlarin sana dediklerini anlicaksin ama gec olucak, Nos konusu gibi tukurdugunu yalicaksin Turbo yapmam ole bole astin kestin mesgul ettin insanlari gunlerce :D

Bu neden kaynaklandi BILGISIZ olup bos konusmandan, kendi yaptiginin sacma oldugunu anladin ama kabul edemedin, cunku senin karakterin kabul etmeye musait degil.

Sen basarsin hata yapamassin hahahaha

Bence sorun arabalarda degil, senin ilgiyi ustune toplama populer olma gibi hastaligin war tabiki bunuda inkar ediceksin ama senin inkarlarina alistik biz :hahaha:

shero
30-05-2011, 20:29
masallah hulk güzel arac canlı canlı izledik basınc daha cok actığında düşünmek bile istemiyorum :) ıbıza cupra deyil arkadaslar normal 1.9 ıbıza :)kazasız belasız bekir abime

TURBO CİVİC
30-05-2011, 20:34
masallah ;)

seko
30-05-2011, 22:02
yahu hadi hulk neysede ibiza o sureleri nasıl cıkarıyor hulk vites kacırsa gececek neredeyse..

basar13
30-05-2011, 23:54
Drag'in D'sinden Pistin P'sinden anladigini saniyorsan yaniliyorsun, nerede bi drag yada pist yarisina gittin bana soler misin yada gittiysen kac kere?

Sen yabanci forumlari oku onlara hep inan ama bilki Amerikalilar kadar bullshit yapan insanlar yoktur ayni sende o modelsin, az bilen cok konusan tipten.

Kendi yanlislarini kabul edemeyen bi insan hic bir zaman basarili olamaz bunu unutma.

Senin kendinde asman gereken konu bu aslinda herseyden once.

Laf dinlemeyi ogren sana bunca kisi bircok konuda laf soledi hep karsi cikiyorsun.

Sonra bu insanlarin sana dediklerini anlicaksin ama gec olucak, Nos konusu gibi tukurdugunu yalicaksin Turbo yapmam ole bole astin kestin mesgul ettin insanlari gunlerce :D

Bu neden kaynaklandi BILGISIZ olup bos konusmandan, kendi yaptiginin sacma oldugunu anladin ama kabul edemedin, cunku senin karakterin kabul etmeye musait degil.

Sen basarsin hata yapamassin hahahaha

Bence sorun arabalarda degil, senin ilgiyi ustune toplama populer olma gibi hastaligin war tabiki bunuda inkar ediceksin ama senin inkarlarina alistik biz :hahaha:

Kimseye kendimi kanitlama ihtiyacim yok.

Kendi yanlisini kabul etmiyen derken? Hangi yanlisim olmus ? :)

Hayat dersi vermeye kalkma.. kimden ne elestiriyi alicagimin kararini kendim veririm her konusani dinliyicek degilim.

Bilgisiz oldugum konulari goster yanlislarimiz neymis dogrusu neymis ogrenelim...

Yazdiklarimi anlamamissin acikca belirttim NEDEN NOS YAPTIM NEDEN TURBOYA KARAR VERDIM DIYE tekrar yaziyim 2.seferde anlarsin belki...

NEDEN NOS ....

Surekli kullanmak zorunda olmadigim ve istedigim zaman gucu alabilicegim icin nos yaptim turbo veya superchargerda bir tusla stocka donme sansin yok.

NEDEN TURBO....

%90 etrafimdakilerin kirarsin dedigi evet kimseyi dinlemedigim arastirip yaptigim sistemimle 4 tup nos bitirdim.

Ozellikle 100 shot beni yoldan cikardi bu sefer SUREKLI GUC OLMASINI ISTEDIGIM ICIN VE EKSTRA RISK VE MALIYET ALMAYI GOZE ALDIGIM ICIN TURBOYA EVET DEDIM...

Bilgisayarin basindan karakter analizi yapmaya calisma beni tanimiyosun sacma sapan konusma elestirini yapabilirsin ama seviyeni bil yasinin adami ol edepli konus.

Burak Kasim
31-05-2011, 01:34
Yanlisin senden cok daha bilgili olanlari dinlememek. (Bu ben degilim tabiki)

Bilgin olmayan her konuda sacma sapan yorumlar yapman senin yanlisin, sen bunu hala idrak edememissin yapilicak bisey yok, zamanla ogrenceksin demek ki.

Hep herseyin en iyisini sen biliyormus da yapiyormus gibi bi tavrin war ki bu hic hos degil, cidden yaptigin bisey yok ortada ben goremedim sahsen.

Bence bu gidisle Turbo konusundada basarisiz olucaksin, araban cok hizli olcak ve yurucek yaptirdigim yerler sayesinde ama inan istedigin pist araci olmicak, cunku gene dinlemiyorsun.

Son olarakta ben yasimin adamiyim ama adamina gore muamele yapiyorum :)

basar13
31-05-2011, 01:52
Yanlisin senden cok daha bilgili olanlari dinlememek. (Bu ben degilim tabiki)

Bilgin olmayan her konuda sacma sapan yorumlar yapman senin yanlisin, sen bunu hala idrak edememissin yapilicak bisey yok, zamanla ogrenceksin demek ki.

Hep herseyin en iyisini sen biliyormus da yapiyormus gibi bi tavrin war ki bu hic hos degil, cidden yaptigin bisey yok ortada ben goremedim sahsen.

Bence bu gidisle Turbo konusundada basarisiz olucaksin, araban cok hizli olcak ve yurucek yaptirdigim yerler sayesinde ama inan istedigin pist araci olmicak, cunku gene dinlemiyorsun.

Son olarakta ben yasimin adamiyim ama adamina gore muamele yapiyorum :)

Beni tanimiyorsun onyargili konusuyorsun yakindan tanisan kac kisiye danistigimi kac kisiden fikir aldigimi vs bilirdin ben o nos sistemini yapmadan once 6 ay arastirma yaptim konusmadigim, danismadigim adam kalmadi yurt ici yurt disi.

Ben 30 senedir nos sistemiyle ugrasan dunyada nos sistemlerine yon veren adamla konusup danisirken tabiki diger konusanlarin bos konusmalarini daha rahat secebildim. Ama yinede sordum konustum 10 tane sey soyler 1 tanesini alirim bisey katarim motorumu kirmam diye cok aptala yattim hadi ya oyle mi vs...

Nos sistemimi yaptim Turkiyede %90 sadece sunu soyledi KIRARSIN, allaha sukur 4 tup bitti kirmadim cokda keyifli kullandim fakat aracimin o gidisinden sonra stock hali keyif vermemeye basladi.

Fikir alma konusunda seciciyim bana bilimsel bisey soylenmedigi surece bos konusmadir. Karaktersizde degilim bilgisizde degilim hen konusani dinleseydim basima neler gelirdi kendim cok iyi biliyorum.

Insallah tanisiriz beni gercekten tanirsin o zaman eminim fikirlerin deisicektir.

Turbo ve pist konularinin sonuclarinida zaman gostericek simdi ne desek bos.

_muhaRRem
31-05-2011, 01:58
tamamen konu dışında merakımdan soruyorum. pist diyorsun hep.. hangi pistlerde yer aldın bu güne kadar.. derecelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın ? ha birde unutmadan nos basarkenki hızlanmaların videoları var mı . varsa paylaşırmısın

basar13
31-05-2011, 02:08
tamamen konu dışında merakımdan soruyorum. pist diyorsun hep.. hangi pistlerde yer aldın bu güne kadar.. derecelerini ve fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın ?

Piste gitmek, donmek, geri gelmek maliyetinden dolayi aracim tamamlanmadigi icin suana kadar herhangi bir piste cikmadim arac hazir olmadigi icin.

Fren kitimi, suspansyonumu sonunda aldim 1 ay icinde takilicak insallah. Birtanede romork almayi planliyorum onunla goturup getirecegim..

50 hp lik jetlerle
http://www.youtube.com/watch?v=zaOoT066Nic

_muhaRRem
31-05-2011, 02:16
Piste gitmek, donmek, geri gelmek maliyetinden dolayi aracim tamamlanmadigi icin suana kadar herhangi bir piste cikmadim arac hazir olmadigi icin.

Fren kitimi, suspansyonumu sonunda aldim 1 ay icinde takilicak insallah. Birtanede romork almayi planliyorum onunla goturup getirecegim..

50 hp lik jetlerle
YouTube - ‪Z4M DP nitrous 50 hp‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=zaOoT066Nic)

maşallah.. inşallah bi gün bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulursun pistte.. başarılarr diliyorum

basar13
31-05-2011, 02:20
maşallah.. inşallah bi gün bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulursun pistte.. başarılarr diliyorum

Cok tesekkur ederim bu yaza insallah piste cikicak z4. Herkesten cok ben istiyorum tabiki.

Burak Kasim
31-05-2011, 02:39
Beni tanimiyorsun onyargili konusuyorsun yakindan tanisan kac kisiye danistigimi kac kisiden fikir aldigimi vs bilirdin ben o nos sistemini yapmadan once 6 ay arastirma yaptim konusmadigim, danismadigim adam kalmadi yurt ici yurt disi.

Ben 30 senedir nos sistemiyle ugrasan dunyada nos sistemlerine yon veren adamla konusup danisirken tabiki diger konusanlarin bos konusmalarini daha rahat secebildim. Ama yinede sordum konustum 10 tane sey soyler 1 tanesini alirim bisey katarim motorumu kirmam diye cok aptala yattim hadi ya oyle mi vs...

Nos sistemimi yaptim Turkiyede %90 sadece sunu soyledi KIRARSIN, allaha sukur 4 tup bitti kirmadim cokda keyifli kullandim fakat aracimin o gidisinden sonra stock hali keyif vermemeye basladi.

Fikir alma konusunda seciciyim bana bilimsel bisey soylenmedigi surece bos konusmadir. Karaktersizde degilim bilgisizde degilim hen konusani dinleseydim basima neler gelirdi kendim cok iyi biliyorum.

Insallah tanisiriz beni gercekten tanirsin o zaman eminim fikirlerin deisicektir.

Turbo ve pist konularinin sonuclarinida zaman gostericek simdi ne desek bos.

50 HP shotla zaten S54 motorunun kirilcagina inanmiyorum ben, Celica GT'ler 50 Shot'u plastik manifoldlariyla basiyorlar.

Acik solemek gerekirse ben senin Turbo yapip basarisiz olmani istemem, burda senin uyarmamin amaci bu.

Sana beni dinle, sole yap demiyorum ama illaki etrafinda ve bu forumda sana yardimci olucak insanlar wardir.

Bi projeye baslicaksan birini dinliceksin, bu bi garaj olmali 10 kisiyi dinlemek kesinlikle aklini karistirir.

Cok kisi taniyorum birden fazla kisiyi dinleyip, akli karisan, bu iyi bisey degil.

Ben senin kotu biri olduguna inanmiyorum ama her seferin bu yaklasimla konussan inan ki bu kadar tepki cekmessin Basar.

Bu arada eklemeyi unuttum isallah tanisiriz...

basar13
31-05-2011, 02:59
50 HP shotla zaten S54 motorunun kirilcagina inanmiyorum ben, Celica GT'ler 50 Shot'u plastik manifoldlariyla basiyorlar.

Acik solemek gerekirse ben senin Turbo yapip basarisiz olmani istemem, burda senin uyarmamin amaci bu.

Sana beni dinle, sole yap demiyorum ama illaki etrafinda ve bu forumda sana yardimci olucak insanlar wardir.

Bi projeye baslicaksan birini dinliceksin, bu bi garaj olmali 10 kisiyi dinlemek kesinlikle aklini karistirir.

Cok kisi taniyorum birden fazla kisiyi dinleyip, akli karisan, bu iyi bisey degil.

Ben senin kotu biri olduguna inanmiyorum ama her seferin bu yaklasimla konussan inan ki bu kadar tepki cekmessin Basar.

Bu arada eklemeyi unuttum isallah tanisiriz...

Tesekkurler insallah...

miniks
31-05-2011, 08:37
başar şu nossuz ve NOS lu Dbox öçümleri yayınlıcaktın 100 shot basınca

aradaki farkı ögrenmek istiyorum

bu arada Nos ile kırarsın diyenler kim Allah aşkına bunlar hayatında NOS basmış araba kırmış insanlarmı

50 shot nos ta S54 te avans geri cekmeye bile gerek kalmaz komple egzost var ve yazılım yoksa eger

CocoRe
31-05-2011, 09:25

read my signature dude..

basar13
31-05-2011, 16:29
başar şu nossuz ve NOS lu Dbox öçümleri yayınlıcaktın 100 shot basınca

aradaki farkı ögrenmek istiyorum

bu arada Nos ile kırarsın diyenler kim Allah aşkına bunlar hayatında NOS basmış araba kırmış insanlarmı

50 shot nos ta S54 te avans geri cekmeye bile gerek kalmaz komple egzost var ve yazılım yoksa eger

100 shot avansi cekmeden kullandim baslarda 50 lik jetler vardi. Dbn yok olcmedim.

Time-R
31-05-2011, 16:40
Masallah Hulk'a, goz bebegi...

tandogan
31-05-2011, 17:44
yahu hadi hulk neysede ibiza o sureleri nasıl cıkarıyor hulk vites kacırsa gececek neredeyse..

paşaoğlu farkı :p bekir usta işinin bilincindedir her zaman. drag'a göre ayarlamıştır just a diesel'ini.... ;)

miniks
31-05-2011, 20:28
100 shot avansi cekmeden kullandim baslarda 50 lik jetler vardi. Dbn yok olcmedim.

Kırıldımı kırılmadı

demekki neymiş

Onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu .....

Bize sorsaydın bişi olmaz derdik ama bize danışan olmadı :)

CocoRe
31-05-2011, 21:01
paşaoğlu farkı :p bekir usta işinin bilincindedir her zaman. drag'a göre ayarlamıştır just a diesel'ini.... ;)

bence hulk tr nin medar-ı iftihar..

edit: ibizanın ayarı sonda. herşey sonda.. helal olsun...

MrtYILDIZ
01-06-2011, 22:37
k20 kesici fena birde turboLusu dahada fenaa maşaLLah HULK'a

OnurD.
02-06-2011, 09:46
Yanarım yanarım foto çekicem diye adam akıllı syredemedim ona yanarım :) Neyseki videolar var.