Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook sohbetleri mesaj olarak kayit etme
By_HaNNibaLL
28-05-2011, 13:52
coğu arkadaşimda oldu bende olmadi diye seviniyordum ama bugun sabah baktim benimde başima geldi cok uyuz bişey sinir etti araştirdim kariştirdim ama eskiye cevirmeyi bulamadim
bilgisi olan varmi ?
İlk defa senden duyuyorum valla var mı öyle bir şey
akşamdan beri uyuz etti benide saçma sapan bişey yapmışlar.
varsa çözümünü bilen yardımcı olsun..
By_HaNNibaLL
28-05-2011, 15:23
cok gereksiz dandik bişey ya :(
ulasoztas1
28-05-2011, 15:42
Facebook'ta saçmaladı iyice reklamlar gereksiz ve insanı sinir eden özellikler. Boş vakitlerimde zaman geçiricek başka birşey bulsam anında kapatıcam facebookumu
ya bendede tam tersi o özellik gelmedi ben konuşulanları kayıt etmek istiyorum :)
Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 15:44
bendede mesajlarda bi saçmalık oluştu ,,, misal birine mesaj atıyorum ,, onunla bundna önce yaptığım bikaç aylık tüm mesajlaşma o sayfada... Sizlerdede varmı böyle bi sıkıntı?
uzun bı suredır bende oyle sızde yenımı başladı. Sılmenız gerekıyo başka yolu yok dıye bılıyorum
Ahmet Saraçoğlu
28-05-2011, 16:03
ben bi 20 25 gündür evde nete giremiyordum , telefondan giriyordum.Geçen gün eve telefon hattı açtıorıp girince farkettim.Neyi silmem gereliyor?
Eskiler silinse dahi geri geliyo.Bisekilde gözüküyor falan aptal saptal bisey..Napcaklarını sasırdılar iyice..
Nerde Türkçe dil secenegi olursa orası çöp oluyor ben bunu anladım..Yakında twitter'da aynı sekilde olcak görürsünüz :)
ben bi 20 25 gündür evde nete giremiyordum , telefondan giriyordum.Geçen gün eve telefon hattı açtıorıp girince farkettim.Neyi silmem gereliyor?
kaydedılen mesajları sılıceksın başka yolu yok :)
sırf bu yüzden şimdi kapatıyorum facebook u
edit: kapatamadım elim gitmedi evladım gibi olmuş :P
ya peki o özelliği ben nası edinebilirim bilen varmı ?
SekoLive
28-05-2011, 16:22
said türkiyeye gel amerikada yok sanrım :hehe:
ya abi ne biliyim anlamadım gitti bana lazım o özellik :D
burda başka elemanlardada var aynı özellik onlar türkçe kullanıyo Türkçe kullanmayla bi alakası olabilirim ?
By_HaNNibaLL
28-05-2011, 16:31
eski haline geri cvirmek gibi bi sansimzi yok mu
berkayGLRN
28-05-2011, 16:38
illaki vardır ama ben face i kapattıgım ıcın pek bılmıyorum ama gecen kardesımınkıne face degezınıyodum onunki nede olmus ugrastım bende ama bi türlü bulamadım
semprimena
28-05-2011, 16:57
Facebook arkadaş listenizi rehberle senkronize ettiyseniz yazılan tüm sorunları yaşarsınız arkadaşlar...Reklamlar için sbsettingsten adSheet ayarlarını kapatırsanız reklam gözükmez. İphone'da aslında hiçbir mesajınız silinmez. İfile ile User/var/mobile/library/sms/ klasöründe sildiğiniz tüm msj.ları bulabilirsiniz...
Facebook-Nachrichten | Facebook (http://www.facebook.com/about/messages)
bu uygulamayı kullananlarda oluyor kayıt olayı muhtemelen
You will receive an invitation soon.
diyo bana ya heralde deneme aşamasında büyük ihtimallede Türkçe kullananlarda felan deniyolar bu olayı
semprimena
28-05-2011, 18:03
bu yok bende ama kaydoluyor off tek tek silmesi zor ya 12312321 kişiyle konusmusum nasıl silcem hepsini tek tek
Birkaç mesaj önce çözümünü yazdım. Birde bu app. ile deneyebilirsiniz. appstore'da yada installous'da bulabilirsiniz. "last night never happened"
BurakCengizhanoğlu
28-05-2011, 18:06
bendede oluyo ya :(
Murat Özcan
28-05-2011, 19:30
ya bende de oluyor ama anlamadım ne yapıyor facebook
semprimena
29-05-2011, 00:02
senin o dediğin telefonla alakası kaldıki bnm iphonum yok ben pc den bahsediyorum pc telefon netbookla alakalı deil ''FACEBOOK'' un kendi sistemiyle alakalı bu sohbette chatleri mesaj kutusuna depoluyor onu diyor millet.
Pardon hocam ya konular karışmış başka foruma, benzer bir şey yazıyordum :) Cevap yazdığım konu başlığı altta; belki sorun yaşayan var ise önceki mesajlarımı okuyabilir
"Standart facebook yeni mesajlaşma bildirim sorunu
bildiginiz uzere facebook ta mesajlasma degıstı chatte konustuklarınız bıle mesaj olarak saklanıyor..
iphone 4 kullanıyorum onceden eskı mesajlasma sıstemınde msj geldıgınde bıldırım gelırdı artık gelmıor..
sizde de oylemı"
bndede bi 2 aydır filan mevcut.ilk fark ettiğimde 1 saat filan araştırdım uğraştım özelliği kapattyım diyede maalesef yok çaresi mecburuz tek tek silmeye :D
tek tek siliyoruz başka yolu yok :D hazır aklımdayken siliym tek tek :D
Yeni mesaj sürümünü ekledikten sonra oluyor bu aptalca uygulama
Geri dönüş şansı yok maalesef işin yoksa gir tüm mesajlaşma geçmişini tek tek sil