Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 1,4hdi eibach 3,5cm
merhaba arkadaslar dün kardesim gidip eibach 3,5cm lik yay almis. Yayin kutusunda c2 c3 yaziyor 207 yazmiyor. Aldıgı yer bu üç markayada uyuyor 207 c2 c3 demis. Yayin üzerinde yazan numara 112200301ha. Kutusunda da E10 22 003 01 22 yaziyor. Yay arabaya takılmıs durumda. Ama yolda giderken cuk cuk diye sesler geliyor daha cok arkadan. Bu sesler belli bir süre sonra gecer mi ? Diğer sorum saticinin deddiği olay doğrumudur ? Değilse ne yapmak gerek ?
Bu yaylar 207 uyumlumudur şimdi veya ilerde başımı ağrıtır mı ?
herkese teşekkürler.
c2 yayları 207 ye birebir uyuyor.
cok saol dostum icimi ferahlattın. Aklımda şüphe olmustu cünkü. Peki bu gıcırdama olayi acaba her yayda olan bir sey mi yoksa zamanla gecicek bir seymi. Yaylar takılırken 4ün dede hortum varmıs. Ben takıldıktan sonra eyilip baktım arkadaki yaylarda hortumlu kısımlar teker tarafında. Öndekiler de ise hortumlu yerler yukarıya dogru yani tekere deyen kısmında degil. Bundan dolayi yapiyor olabilir mi ?
gıcırdama diye tabir ettiğiniz sesi anlayamadım. ama yay takıldığında herhangi bir ses olmaması gerekiyor. yani normal olan bir durum değil. neden kaynaklandığına emin olunmalı.
arabayi baska bir ustaya gösterdim . 10 15 gün kullanmamı soyledi. Eger ses kesilmesse yaylari cikarip tekrar takılması gerekebilirmis. Birde tabla bozulmus olabilir gibi bir sey soyledi. Ama bu sorun yayi taktıktan hemen sonra basladi.
Yaylara hortum takildi sorun cozuldu.