PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali TOKATLI yı tanıyan varmı ?

AvcI
30-05-2011, 15:18
İstanbuldaymış Evo ve S2000 varmış sözde, böyle birini tanıyan varmı aranızda ???

AvcI
30-05-2011, 15:24
bi adres buldum doğrumu varmı tanıyan ?

karabaş mah. garagümrük fatih - istanbul

SekoLive
30-05-2011, 15:35
sorun nedir?

XoR
30-05-2011, 15:36
Başkan nedir problem ?

aknnn
30-05-2011, 15:37
karagümrükte karabaş mahallesi ilk defa duydum bi öle bi mahalle varsa bile sokak cadde nerde sarı çizmeli mehmet ağa yani bide bana çok yakın orda bi evo s2000 olsa illaki görürdük ;)

elpadre
30-05-2011, 15:39
hayırdır ?

AvcI
30-05-2011, 15:43
çok sinirliyim adresin doğruluğundan emin olsam şimdi atlayıp gelecem İstanbula görecek dünyanın ne kadar küçük olduğunu...

sahibinden.com dan arabayla ilgili hakaret ettiş yetmezmiş gibi kardeşimin telefonunu arayıp ana avrat küfür etmiş

typer46
30-05-2011, 16:01
çok sinirliyim adresin doğruluğundan emin olsam şimdi atlayıp gelecem İstanbula görecek dünyanın ne kadar küçük olduğunu...

sahibinden.com dan arabayla ilgili hakaret ettiş yetmezmiş gibi kardeşimin telefonunu arayıp ana avrat küfür etmiş

belki dalga geçen biride ola bilir sırf aramak için arayan tiplerden kötü söz sahibinindir gelip yüzünüze söylese tabi gereken yapılır.

yaşar
30-05-2011, 16:03
Numarası var ise iade etseydiniz küfürleri :D Açmıyormu çakal ?

poseidon
30-05-2011, 16:08
Arkadaşım bir anlık sinire değmez.
Ayrıca öyle olsa bile Karagümrük sakat mekandır.
Belki Ankaralı olduğun için bilmiyorsundur. Gidip adamı es kaza bulursun üstüne yürüyeyim dersin bir anda ellerinde palalar şişler çocuklu büyüklü bakkalı kasabı 50 kişiyi üstüne yürürken bulursun.

Yanlış anlama haksızsın demiyorum. Sadece ciğeri 5 kuruş etmeyen tiplere değmez.

ahmet3425
30-05-2011, 16:12
arkadasa katılıyorum ciğeri 3 kurus etmeyecek adamlar icin değmez muhattap olmayın hiç gerek yok.

S.Özeren
30-05-2011, 16:20
karagümrükte karabaş mahallesi ilk defa duydum bi öle bi mahalle varsa bile sokak cadde nerde sarı çizmeli mehmet ağa yani bide bana çok yakın orda bi evo s2000 olsa illaki görürdük ;)

Fatih'te karabaş var :) Şehremini'nin altı

aknnn
30-05-2011, 16:38
Fatih'te karabaş var :) Şehremini'nin altı

fatihde olabilir ben karagümrükte duymadım dedim ;)

peace
30-05-2011, 16:53
karagümrük sakat yer dikkat etmek lazım.değmez bence.

isyfuat
30-05-2011, 16:56
aman karagumruk sakat mekan nurısler falan fılan ara sende say sov ama sakın gelme bence ama sana ruzgar olsun dıye karagumruk demıste olabılır

serqan23
30-05-2011, 16:57

düşmeyin seviyesine. yerden göğe kadar haklısınız. er yada geç böleleri bulurlar belalarını..

Vtec_2
30-05-2011, 17:02
aman abı gerek yok bıle kalkıp gelmelere... ki bı cok kısının dedıgı gıbı sakat yerler burası bı anlık sınıre degmez.

XoR
30-05-2011, 17:09
Başkan değmez yaktığın benzine yazık, memleket böyle denyolarla dolu maalesef.

maxpower
30-05-2011, 17:13
aman karagumruk sakat mekan nurısler falan fılan ara sende say sov ama sakın gelme bence ama sana ruzgar olsun dıye karagumruk demıste olabılır

bencede sallamıştır. ayrıca bi anlık sinirle bişey yapmayın, insan kendine yakışanı yapmalı. boşverin ettiği küfürde ona kalsın

mustafa_KYR
30-05-2011, 18:14
insan sindiremez tabii ki böyle hakaretleri ama eğer telefon numarası varsa koy internete bir ilan sahibinden.com'a vs alakasız şeylere hep o numarayı ver kafayı yesin. zaten böyleleri hep vardır telefonda yiğitlenirler yanyana geldiğinde pısar kalır. öyle adiler için boşu boşuna sinirlenmeye kendini yıpratmaya gerek yok o illa ki kendisi gibi birini bulur b..ka saplanır. bir söz var b.ka uzaktan taş bile atsan sıçrar üzerine gelir. en güzeli allaha havale et.

EM-RE
30-05-2011, 18:21
Kedi ciger meselesi kardesim takma kafana...

gökan
30-05-2011, 18:47
bosver takma gıdıp bulup napcan bldun dıyelım adamın bı cevresı toplancak uckursluk adam ıcın canındanmı olcan canımdan nıye olıyım dersen cahıl adamla ugrasılmaz

AvcI
30-05-2011, 18:52
açmıo telefonu bi açsa gerçek dünyayı görecek!!!

mad_max1978
30-05-2011, 18:54
Heyy Allahım ya ne gereksiz insanlar var şu dünyada

lnd_samet
30-05-2011, 19:12
uğraşmaya değmez anlık sinirle gittiğine yazık

---

bu arada telefonla ilgili konu acılınca aklıma geldi lazım olur;
kız arkadaşıma dadanan bir sapığı savcılığa şikayet ettik-sökmedi
1 ay 2 ay aramadı sonra tekrar aradı
küfüreşmeler tehditler bini bin para.
adam adanadan cıktı
baktık bulamıcaz adamı hiiiç uğraşmadım
mirc in falan filan chat sayfalarına girdim bi internet cafeden.
bütün sohbet odalarının anasayfasına
''merhaba ben .....(bir kız adı) benimle konuşmak isteyen 05xxxxxxx''
diye mesajları forwardladım
sadece 20 dakika uğraştım ve adamın telefonu o gündür bugündür kapalıııı:):)
tavsiye ederim-özellikle bu tip sapıklıkla karşılaşan arkadaşlara önerimdir;)

berkayGLRN
30-05-2011, 19:21
boş ver uğraşma hiç kardesim degmez boş insanlar için kendini yormaya..

__FrK__
30-05-2011, 20:13
savcılığa suç duyurusunda bulun uğraşsın dursun gavat
birazda abart tabi

Emre Ekrem
31-05-2011, 12:47

---

adam adanadan cıktı

muhteşem fikir, enfes intikam. :D

yiğit205
31-05-2011, 13:09

---

adam adanadan cıktı

taktık cok guzel en ıyısı bu bence verecen numarayı denyo ugrassın dursun;)
ayrıca bılmedıgın yere gıtme kardes valla hıc gerek yok adını cok duydum oranın bulasmaya gerek yok...bıde orası ankaraya benzemez ankaranın kurdunu ıstanbulda sofraya meze yaparlar..hıcc bulasma...bosver gıtsın..arkadasın taktık cok guzel 20 dakıkada nakavt..

GokhanRS
31-05-2011, 13:12
ya arkadaşlr yok karagümrük sakat yok şurası şöyle yok sulukuleden uzak durun. yok öyle bi dünya. karagümrükte kavga mı? biz ettik niye 50 100 kişi çıkmadı karşımıza. geçmiş şehir efsaneleri bence.

bizide korkutmuşlardı namus mevzusuna gittik bi tonda dayak attık mahallelide sadece izledi biride gelip ayırayım bile demedi hani bırakın karşımıza çıkıp kavga etmeyi yapmayın gençler diye bi laf bile duymadık. keyifle izlediler.

sedat s
31-05-2011, 13:20
ab hıc basını belaya sokma parana puluna yazık buraya kadar gelıcen.. ınternetten fake hatun profıllerı acıp yaz nuamrayı bındıgın beledıye otobuslerıne umumı tuvaletlere fln fılan yaz heryere :)) gorsun ebesınınkını :D

GokhanRS
31-05-2011, 13:29
ab hıc basını belaya sokma parana puluna yazık buraya kadar gelıcen.. ınternetten fake hatun profıllerı acıp yaz nuamrayı bındıgın beledıye otobuslerıne umumı tuvaletlere fln fılan yaz heryere :)) gorsun ebesınınkını :D

+1000 :icon_tup:

Emir_b16a
31-05-2011, 14:11
ağzı olan konuşuyo diyip geçmek varken nie kendini yoruyosunki :)

sn biliosun arabanı bilende bilio bırak km ne derse desn fake profil falan ne gerek war o kdr uğraşmaya :)

onurars
31-05-2011, 14:20
karabaş mahallesi evet karagümrükte keçeci karabaş yada keçeciler diye geçer.Karagümrüğün vatan caddesine yakın olan mahallesidir.Ayrıca buralarda evo yada s2000 yok iddaa ediyorum hiç gelmemiştir bile bu araçlar buraya:D.Olsa görmemem imkansız.

B.Battal
31-05-2011, 14:28
Numarayı paylaşın hep beraber arayıp sövelim

Jehuty
31-05-2011, 14:50
Hakikaten ya Telefonu buraya yazsana arayalım bakalım derdi neymiş :D

elpadre
31-05-2011, 15:02
net cafeden gay sıtelerıne uye olucaksın arasınlar dursunlar :D

Jehuty
31-05-2011, 15:33
Jigolo ve Travestilerin takıldığı siteler vardır .. oralara kaydetsene..

Kakus
31-05-2011, 15:52
ya arkadaşlr yok karagümrük sakat yok şurası şöyle yok sulukuleden uzak durun. yok öyle bi dünya. karagümrükte kavga mı? biz ettik niye 50 100 kişi çıkmadı karşımıza. geçmiş şehir efsaneleri bence.

bizide korkutmuşlardı namus mevzusuna gittik bi tonda dayak attık mahallelide sadece izledi biride gelip ayırayım bile demedi hani bırakın karşımıza çıkıp kavga etmeyi yapmayın gençler diye bi laf bile duymadık. keyifle izlediler.

İyi de abi sizde böyle oldu diye, yine aynı şey olmak zorunda mı? Yani abimizin canını düşünmeyelim mi? Git adam topla döv gel mi diyelim? Karagümrüğün tekin bir muhit olmadığı aşikar. Ben fatih'e aneneme gider gelirken hep dikkat ederim. Yani sizde bişey olmamış adamları pataklamış olabilirsiniz ama, Allah korusun bu sefer sonuç aynı şekilde olmaya bilir.

Bence boşverin arkadaşların dediği gibi internete yayın telefon numarasını, uğraşsın dursun. Eğer adam telefonu kapatmışsa da, bırakın yaptığı terbiyesizlikle kalsın... : )

AvcI
31-05-2011, 16:02
hala arıyorum açmıo telefonu, ama hem dediğinizi yapacam hemde başka yollardan bulduracam. telefonda atar yapmak neymiş görecek...

0 532 465 46 27 telefonu

Utku
31-05-2011, 16:05
karabaşta oturanda artistlik olsun diye karagümrük diyebilir.Burda sarı s2000 var tunanın eski de sahibi başka biriydi yani.dünde bana musallat oldu p.çin biri deymez :)

kavga ayırma mevzularına falan gelincede hiç girmeyin o mutlak şanstır kimseler yoktur uzak yerde yakalamışsınızdır vs. ben neler gördüm dibimde kaç kere silahlar patladı hala kulağımdadır o sesler böyle şeylere hiç gerek yok en bastinden bidaha nerede görücem de geç ordan buraya gelmek mertlik değil boşa enayilik olur efendilikde kalemin olmayan biri için :)

sercYan
31-05-2011, 18:17
Foruma daha yeni üyeyeim Yanlış bişey konusmak istemem ama karagümrükle, karabaş çok alakasız yerde fatihde emlak işi ile uğraştıgım için çogu yer semt sokağı biliyorum karabaş denilen muhit veledi karabaş diye geçiyor karagümrük daha çok fatih tarafında kalıyor yani şöyle örnekliyim karabaş denilen yeri ulus olarak düşün Karagümrük'üde Kızılay.

onurars
31-05-2011, 18:27
Foruma daha yeni üyeyeim Yanlış bişey konusmak istemem ama karagümrükle, karabaş çok alakasız yerde fatihde emlak işi ile uğraştıgım için çogu yer semt sokağı biliyorum karabaş denilen muhit veledi karabaş diye geçiyor karagümrük daha çok fatih tarafında kalıyor yani şöyle örnekliyim karabaş denilen yeri ulus olarak düşün Karagümrük'üde Kızılay.

karabaş mahallesi evet karagümrükte keçeci karabaş yada keçeciler diye geçer.Karagümrüğün vatan caddesine yakın olan mahallesidir.

önceden belirttiğim bu yanlışınız var.

SekoLive
31-05-2011, 18:38
karabaşta oturanda artistlik olsun diye karagümrük diyebilir.Burda sarı s2000 var tunanın eski de sahibi başka biriydi yani.dünde bana musallat oldu p.çin biri deymez :)

kavga ayırma mevzularına falan gelincede hiç girmeyin o mutlak şanstır kimseler yoktur uzak yerde yakalamışsınızdır vs. ben neler gördüm dibimde kaç kere silahlar patladı hala kulağımdadır o sesler böyle şeylere hiç gerek yok en bastinden bidaha nerede görücem de geç ordan buraya gelmek mertlik değil boşa enayilik olur efendilikde kalemin olmayan biri için :)

utkuya katılıyorm gökhanrs büyük şans yaşamıssınz ki böyle şeyler brakn karagümrüğü her mahallede olur soncda yabanc biri gelms adam dövüyor olmaz öyle izlemek eğer dövdüğünüz mahalledense :)

sercYan
31-05-2011, 18:42
önceden belirttiğim bu yanlışınız var.

Şuan bende baktım evet orasıda dogru.