Orijinalini görmek için tıklayınız : hafta sonu eğlencesi d16a9 ef :)
ismailozkan_01
30-05-2011, 17:20
hafta sonu kendi aramızda buluşalım ve muhabbet edelim dedik rodajımızı eksiklerimizi bitirince deneyelim aracımızı görme maksadıyla abilerim kırmadı beni çok teşekkür ederim abi kardeş denedik araçları :) aracın specleri ef: dandik hava filtesi , 51lik düz boru , dandik son susturucu (kameraman ev arkadaşım oem yorumlarıyla)
ug vti 2 şer kişi
vti&d16a9 ef - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/vtid16a9-ef_2260400.htm)
ug vti 2 ben tek :)
vti 2 ef tek - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/vti-2-ef-tek_2260403.htm)
nnk tek biz 2 kişi
nnk ve ef - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/nnk-ve-ef_2260408.htm)
hehe abi araca maşallah ama videoyu kim çekiosa her kayıtta evet kayıttayız dio ya komik ya :D
abı maşallah süper yürüyor araban:):)
maşallah cok güzel gidiyor.headers ve kısayla cok daha keyfli olcaktir :)
nakayama
30-05-2011, 20:04
Maşallah çok zevkli deneme olmuş.kısa ve headersla çok daha iyi olur eminim.
percussionali
30-05-2011, 20:04
2. video tehlikeli konuşmalar:D
dıt dıt dıt :.durlan dur daha ne yaptın
aha vall çaktı:D haha vallhi çaktı :D
sıkıştırmaalımda şey yapmasın ne sıkıştırmıyon sıkıştır ibneye kamara bende diyemi böyle yapıyon :D
nealakası var yaf
hehe zorunamı gitti::D:D:D:D:D
geçti valllaha vay bizim bekciye bak heheheheh
konuşmalar bitirdi beni yaff:Dhehe
maşallh her iki aracada
berkayGLRN
30-05-2011, 20:07
massallah araclara ikiside güzel yuruyor..
Maşallah araçlara ef gerçekten güzel gidiyor..
Kısa ,headers,iyi filtre ve biraz hafifletme ile baya zevkli olucak demek.
ismailozkan_01
30-05-2011, 21:18
hehe abi araca maşallah ama videoyu kim çekiosa her kayıtta evet kayıttayız dio ya komik ya :D
abi kameraman ev arkadaşımın ilk rolling denemesiydi benden kat be kat heyecanlıydı :)
Viper_Si
30-05-2011, 22:24
maşallah iyi yürüyor aracın :)
Maşallah araçlara, Ef çok güzel yürüyor hemde sanırım 15 çelik jantlarla.
Specleri neler?
ismail abi senin arabaya iyi bi jokey lazım :D yürüyormuş ilk defa gördük :D benim tegle salalım mı :D
ErmanArseven
30-05-2011, 22:50
masallah ef güzel yürüyor header cai ve yazılımla cok daha zevkli olur :)
vay beee özlemişim EF'e mi abi yaaa. ben yapamadım sen yaptın.allahım esirgesin güzel yürüyor bu orjinallikle.headers-filtre ve yazlım yapar bide crx 3-4 takarsan çok fena şaka yaparsın vti'lara. adanaya geldiğinde bir alo de.özledim eski ceylanımı. kulağını kıvırayim onun bi:)
ismail abi senin arabaya iyi bi jokey lazım :D yürüyormuş ilk defa gördük :D benim tegle salalım mı :D
senin etrafında 8 çizer olm akıllı ol:D madara olmaya gerek yok :D
senin etrafında 8 çizer olm akıllı ol:D madara olmaya gerek yok :D
madara olacak bi durum yok olum. abi kardeş deneriz geçerse (ki geçer) inip tebrik ederiz ;)
ismailozkan_01
30-05-2011, 23:17
Maşallah araçlara, Ef çok güzel yürüyor hemde sanırım 15 çelik jantlarla.
Specleri neler?
spec pek yok uydurma bir açık hava filitresi real son susturucu 51 lik komple kaynaksız ara boru :) jantlar 13 bbs :)
hahaha ondan sonra deme EF geldi deldi geçti die bak :D sen şu durumları düzeltte çık gel adanaya artık getir arabayı.yeter bukadar bekleyiş
ismailozkan_01
30-05-2011, 23:19
evet jokey lazım ben kilodan kaybediyorum bi ara sen sür daha farklı olur bence :) kardeş abi salalım tefle güzel olur valla :)
ismailozkan_01
30-05-2011, 23:20
vay beee özlemişim EF'e mi abi yaaa. ben yapamadım sen yaptın.allahım esirgesin güzel yürüyor bu orjinallikle.headers-filtre ve yazlım yapar bide crx 3-4 takarsan çok fena şaka yaparsın vti'lara. adanaya geldiğinde bir alo de.özledim eski ceylanımı. kulağını kıvırayim onun bi:)
1 ay sonra adanadayım alo tabi ki derim abi :)
maşallah.. ismail, güzel gündü.. arabaya bi hıdırs ayarla, çipli beyin zaten çok uzakta değil yakınında...
ismailozkan_01
31-05-2011, 12:23
çipli beyin ? ben anladım onu :) olur abi neden olmasın ayın 15 i geleydi bi :)
tarih önemli değil isocum hemen osmandan teslim al..
civicsi_r
31-05-2011, 12:55
iso maşallah seni rollerde buluşmalarda görmek güzel..aracın çok piskopat gidiyor
impreza_can
31-05-2011, 19:03
Maaşallah D.bakır kopmuş gene ;)
İsmail kardeşim sana ve aracına koca bir maaşallah.
Maşallah araçlara kazasız belasızz.
mustafa_KYR
01-06-2011, 00:37
iso bune lann şaka makinesi diyarbakır şubesi :D bu arada maşallah kardesım arabana allah kaza b bela vermesın ınsallah:D
Bulut Y.
01-06-2011, 01:07
cCc bekçiREyiz cCc :D:D:D:D:D
maşallah ef cok güzelmiş makat anlatıp duruyordu ilk defa görüyorum.
slowmotion
01-06-2011, 01:39
maşallah dostum :)
mustafa_KYR
01-06-2011, 10:28
tam kalemim olmuş :D gel gel buralara isoot :D
ismailozkan_01
01-06-2011, 19:29
Maaşallah D.bakır kopmuş gene ;)
İsmail kardeşim sana ve aracına koca bir maaşallah.
sağol abi bi sen eksiksin ama napalım :(
ismailozkan_01
01-06-2011, 19:30
tam kalemim olmuş :D gel gel buralara isoot :D
gelcem abi az kaldı
chevy_Boy
01-06-2011, 23:31
hay maşallaa ismailim :) çok tatlı yürüyor maşalla. işallaa hakkı olan headers, filtre, 3-4 dişli ile daha da güzel yürüyecek :D mustafa abi ile çok güzel denemeler olur buraya gelirseniz. ha bide madem koşmaya başladı bi 15 takalım buna :D:D tekrardan allah kaza bela ceza vermesin işalla kardeşim :)
akbaba78
02-06-2011, 07:10
masallah keyifli olmus ef:icon_tup:
aliburma
02-06-2011, 08:47
hafta sonu kendi aramızda buluşalım ve muhabbet edelim dedik rodajımızı eksiklerimizi bitirince deneyelim aracımızı görme maksadıyla abilerim kırmadı beni çok teşekkür ederim abi kardeş denedik araçları :) aracın specleri ef: Dandik hava filtesi , 51lik düz boru , dandik son susturucu (kameraman ev arkadaşım oem yorumlarıyla)
2 şer kişi
vti&d16a9 ef - car videos on streetfire (http://www.streetfire.net/video/vtid16a9-ef_2260400.htm)
vti 2 ben tek :)
vti 2 ef tek - car videos on streetfire (http://www.streetfire.net/video/vti-2-ef-tek_2260403.htm)
nnk tek biz 2 kişi
nnk ve ef - car videos on streetfire (http://www.streetfire.net/video/nnk-ve-ef_2260408.htm)
on numara bir araç, tebrik ediyorum. Ismail de on numara... Acemiliğimin ve eksiklerimizin ceremesini nnk çekecekti az kalsın (GERÇEKTEN şaka gibi yaaa! rooll'e başlamasaydık isonun birinci vitesi bitecekti. daha yeni kaldırmışız, bir baktım ikinci vitesi de bitti! benim de el ayak dolaştı:) benim iki bitti sanıp, kesiciye düşmeden üçe atayım diyecektim neredeyse. valla EF'de 3-4 dişlisi olduğunu düşünemiyorum, alayına tokatttt). Selamlar...
ismailozkan_01
02-06-2011, 12:08
on numara bir araç, tebrik ediyorum. Ismail de on numara... Acemiliğimin ve eksiklerimizin ceremesini nnk çekecekti az kalsın (GERÇEKTEN şaka gibi yaaa! rooll'e başlamasaydık isonun birinci vitesi bitecekti. daha yeni kaldırmışız, bir baktım ikinci vitesi de bitti! benim de el ayak dolaştı:) benim iki bitti sanıp, kesiciye düşmeden üçe atayım diyecektim neredeyse. valla EF'de 3-4 dişlisi olduğunu düşünemiyorum, alayına tokatttt). Selamlar...
abi ben teşekkür ederim beni kırmadığın için bu arada senin eksoz sesine bayıldım videoyu çevirip çevirip izlemiyoruz ses dinliyoruz :)
ismailozkan_01
02-06-2011, 12:10
hay maşallaa ismailim :) çok tatlı yürüyor maşalla. işallaa hakkı olan headers, filtre, 3-4 dişli ile daha da güzel yürüyecek :D mustafa abi ile çok güzel denemeler olur buraya gelirseniz. ha bide madem koşmaya başladı bi 15 takalım buna :D:D tekrardan allah kaza bela ceza vermesin işalla kardeşim :)
abi hakkını verip keyifle binecez adana otobanında denicez bol bol
hdedeoglu
02-06-2011, 17:00
maşallah ismaill ugraşlar boşa gitmemişş kazasız belasız binmek nasip etsinn
Murat Özcan
02-06-2011, 18:12
masllah araclara cok ıyı
Maşallah maşallah.:icon_tup: Özledim sizleriiii :D
ismailozkan_01
03-06-2011, 01:38
maşallah ismaill ugraşlar boşa gitmemişş kazasız belasız binmek nasip etsinn
sağol abi eksikler var gelince taamlarız işallah
ahmetesay
03-06-2011, 22:59
.......................
teenwolf
04-06-2011, 09:44
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş ;iso makinan harika vti ların içinden geçmişsin si lerle düşünmek bile istemiyorum
ya ahmet içinizden geçecem diye diye delik deşik oldun hala içinden geçmekten bahsediyon:)hele sen hiç deneme bizim içimizden geçmedi ama seni delik deşik eder:)
ismailozkan_01
04-06-2011, 15:24
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş ;iso makinan harika vti ların içinden geçmişsin si lerle düşünmek bile istemiyorum
sağol abi de vti ların içinden geçmek deyimi sert olmuş biraz videoya dikkat ettiysen içinden değil yan yana geçiyor geçiliyorduk önemli olan aşkımız :)
ahmetesay
05-06-2011, 00:06
.............................
aliburma
05-06-2011, 10:26
ya içinizden geçmedi mi istersen vidyoyu bi daha izle sen 2 kişisin ef tek kişi olduğu vidyo:icon_tup:
herkesle denerim takıntı sıkıntı yok:icon_tup: si nin ciğeri belli vti ciğerinın belli
istediğin si ile gel deneyelim
İnşallah Sizlerin araçları da İsmail'in EF gibi olur. Bence, geçti/geçildi lere takılmaktan ziyade arkadaşımızın aracı ile ilgili çabası ve özeni örnek alınmalı...
civicsi_r
05-06-2011, 10:28
inşallah sizlerin araçları da ismail'in ef gibi olur. Bence, geçti/geçildi lere takılmaktan ziyade arkadaşımızın aracı ile ilgili çabası ve özeni örnek alınmalı...
++++++++++++10
ahmetesay
05-06-2011, 12:15
...........................
ahmetesay
05-06-2011, 12:17
..............................
kg cok fark edıyor teke tekte ne oluyor ?
ismailozkan_01
05-06-2011, 16:51
kg cok fark edıyor teke tekte ne oluyor ?
teke tekte durum 2şer kişiyle aynı 3. viteste vti uzuyor acilinden crx 3-4 vs lazım :)
teenwolf
05-06-2011, 19:51
ya içinizden geçmedi mi istersen vidyoyu bi daha izle sen 2 kişisin ef tek kişi olduğu vidyo:icon_tup:
herkesle denerim takıntı sıkıntı yok:icon_tup: si nin ciğeri belli vti ciğerinın belli
------------------------------------
teenwolf
05-06-2011, 20:14
--------------------------------------
By_MuGeN
05-06-2011, 20:47
ya arkadaşlar biz bir aileyiz böyle gerginliklere gerek yok önemli olan geçmek geçilmek değil maksat eğlence olsun araçlarımızı görelim sonuçta bu bir hobi bunun için gerginliğe gerek yok..
ama ahmet bu yorumları sana yakıştıramadım biz dostuz sen buna gölge düşürüyosun şunuda unutma kimin arabası nasıl gidiyo bunu hepimiz biliyoruz
ismail abi aracına maşallah böyle yürüyeceği belliydi emeğine değdi kazasız belasız
teenwolf
05-06-2011, 20:59
ya arkadaşlar biz bir aileyiz böyle gerginliklere gerek yok önemli olan geçmek geçilmek değil maksat eğlence olsun araçlarımızı görelim sonuçta bu bir hobi bunun için gerginliğe gerek yok..
ama ahmet bu yorumları sana yakıştıramadım biz dostuz sen buna gölge düşürüyosun şunuda unutma kimin arabası nasıl gidiyo bunu hepimiz biliyoruz
ismail abi aracına maşallah böyle yürüyeceği belliydi emeğine değdi kazasız belasız
----------------
By_MuGeN
05-06-2011, 21:01
bilmem hafızamı bi yoklayım 1 vites 5000 rollde sanırım öyle olmuştu :) neyse ortamı germeyelim geçmişe mazi derler ... :)
ismailozkan_01
05-06-2011, 21:07
arkadaşlar abilerim ayıptır günahtır bu ne gideli kelimeler videonun ilk yazısında da belirttim abilerim kırmadı abi kardeş çerçevesinde denedik diye bahrinin ilk roll denemesi olduğu için heyecandan geçti geçildi çaktı vs tehlikeli kelimeler kullandı ama o da ilk deneyimindendi ve abilerimle denemeler bittikten sonra gülme krizlerine girmiştik d.bakırda biz aileyiz böyle şeyler ayıptır günahtır allah hakkına.....
PPR engineering
05-06-2011, 22:25
ef baya yavaş vites atmasına rahmen bile cok cok iyi gitmiş maşALLAH araçlara
Masallah allah yağ pompana zeval vermesin :D:D
ahmetesay
06-06-2011, 06:39
..........................
ahmetesay
06-06-2011, 06:44
......................
PPR engineering
06-06-2011, 09:31
ahmetcim sen hondanın h sini bilmezken biz hondayla geziyoduk videoyu sen izle ben gerçeğini yaşıyorum bazıları gibi ismini iki gün önce öğrendiği parçaları takarak araca zarar vermektense stok binerim....
stok stok da önüme gelene çakar geçerim:heyoo:ben sınıfımı düşürmem sen o ismini dün öğrendiğin parçalarla dolu bir vtec al(hem sınıf atlamış olursun)ondan sonra görüşelim..videoya 50 kişi yorum yaptı kimsenin aklına böyle bişey gelmedi ama senin ilk aklına gelen şey çakmak.
sen her zaman meydan okuyosun zaten ama icraata gelince foss..istediğin si yle gel demişsin takashi her zaman çakıyodu sana beni daha fazla konuşturma
yorum yapıyosan da adam gibi yap yapamıyosanda o ismini yeni öğrendiğin parçaları arabana takmakla uğraş
hangi parçalarla araca zarar veriyorsun bir anlatsana bize eskiden beri honda kullanıcısı???bilgisizlik kötü bir şey değildir ama bilmediğin şeye yorum yapmak cahillik örneğidir hem cahil olup hemde ukala olmak en kötüsüdür antipatkliği toplarsın üstüne demektir.
PPR engineering
06-06-2011, 09:34
ismini sonradan duydugum ve arabaya zarar veren parçalar
1. parca emmeyi port poliş yaptırdım (kaan ellerine saglık)
2.parça bladerk e (erkut abi) yag pompasını gönderdim
erkut abi arabaya zarar vermişim :)
erkuta aç söle bakalım sor su ana kadar baya zararı olmuşmudur diye sor..:D
civicsi_r
06-06-2011, 10:11
arkadaşlar bu kadar gerginlik yeter..konuyu saptırmayın...iso videosunu paylaştığı konu unutmayın...konuşacakcaksa ef hakkında konuşalım.....arabalar için birbirimizi kırmaya hayatta değmez....
bana değer veren arakadaşlarımdan ricam (erdem suat ahmet) bu mesajımın üzerine...ef rollingi dışında bişey yazmamalarını istiyorum....biz bi aileyiz arada böyle ufak tartışmalar olur.......
teenwolf
06-06-2011, 10:45
hangi parçalarla araca zarar veriyorsun bir anlatsana bize eskiden beri honda kullanıcısı???bilgisizlik kötü bir şey değildir ama bilmediğin şeye yorum yapmak cahillik örneğidir hem cahil olup hemde ukala olmak en kötüsüdür antipatkliği toplarsın üstüne demektir.
sen kimsin bilader sen niye sazanlık yaptın anlamadım senin konuyla alakan ne ki,
bak sende bilmediğin şeye yorum yapıyon.sen bilgileri danışma merkezi misin sana sormadan kimse bu sitede bişey yazamıyo mu..
biz konuyu kapatmaya çalışıyoz,sen napmaya çalışıyon,hem o arkadaş hangi parçaları takıpta zarar verdiğini gördükten sonra söktüğünü bilir..
avukatlık mı yapıyon,gerçek işin bu mu yoksa ek iş olarakmı yapıyon....
By_MuGeN
06-06-2011, 10:46
bencede uzatmayalım yine söylüyorum biz bir aileyiz ..
PPR engineering
06-06-2011, 10:51
sen kimsin bilader sen niye sazanlık yaptın anlamadım senin konuyla alakan ne ki,
bak sende bilmediğin şeye yorum yapıyon.sen bilgileri danışma merkezi misin sana sormadan kimse bu sitede bişey yazamıyo mu..
biz konuyu kapatmaya çalışıyoz,sen napmaya çalışıyon,hem o arkadaş hangi parçaları takıpta zarar verdiğini gördükten sonra söktüğünü bilir..
avukatlık mı yapıyon,gerçek işin bu mu yoksa ek iş olarakmı yapıyon....
yazılarına dikkat et..ben senin bladerin filan değilim..sadece yazında hiç bir şey bilmeden yazıyorsun bilgisizsin belli ve ezmeye calışıyosun benim sana kendimi açıklamama gerek yok kim olduğumu..sazan mazan düzgün konuş..ben sana sazan veya kişiliğine karşı bir şey yazmadım sadece ve sadece ezmek istediğin için insanı hiç bir şey bilmeden hoşuma gitmedi yazdım ki ahmet beni tanır iyi bilir ondan sor o zaman...gercek işim avukatlık veya değil olayı kişiseleştirme burda..amacım ahmeti korumak ta değil sırf senin yazına takıldım...yoksa benim senle ne işim olur..
aliburma
06-06-2011, 11:30
birbirimizle şakalaşırken yan yana olmaya dikkat edelim değil mi? yoksa yüzyüze olmadığımız ortamlarda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor, bazen de ipin ucu kaçabiliyor. tüm arkadaşlar ölçüyü elden bırakmamaya özen götersin ki, burada konuya bakan diğer arkadaşlarımız da aramızda herhangi bir sorun varmış gibi hissetmesin. LÜTFEN UĞRAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZİN GELİŞİMİNE YÖNELİK OLSUN...
teenwolf
06-06-2011, 15:40
yazılarına dikkat et..ben senin bladerin filan değilim..sadece yazında hiç bir şey bilmeden yazıyorsun bilgisizsin belli ve ezmeye calışıyosun benim sana kendimi açıklamama gerek yok kim olduğumu..sazan mazan düzgün konuş..ben sana sazan veya kişiliğine karşı bir şey yazmadım sadece ve sadece ezmek istediğin için insanı hiç bir şey bilmeden hoşuma gitmedi yazdım ki ahmet beni tanır iyi bilir ondan sor o zaman...gercek işim avukatlık veya değil olayı kişiseleştirme burda..amacım ahmeti korumak ta değil sırf senin yazına takıldım...yoksa benim senle ne işim olur..
ilk lafa giren sensin,ilk yazında diyorsun ki cahilsin ukalasın .ona sen karar veremezsin,burda kimse kimseyi ezmez merak etme hepimiz birbirimizi tanıyoruz.sorunda burda zaten sen beni tanımıyosan benim kişiliğim hakkında da yorum yapamazsın.ha yaptın diyelim aynen karşılığını alırsın hem de fazlasıyla...
sen de yazılarına dikkat et...seni kimseye sormama gerek yok,parçaları yapan sensin galiba ahmeti savunduğuna göre..fakat ben o yaptığınız işlemleri kastetmemiştim yine de savunmaya geçtin..
sen de çok bilgilisin belli....biz bu foruma parça satmak için değil bilgilerimizi paylaşmak için üye olduk..........
ismailozkan_01
06-06-2011, 18:52
biz abi kardeş araç denedik konu nereye geldi tekrar söylüyorum aracımızı güle oynaya abi kardeş çerçevesinde denedik geçtik geçildik muhabbeti olmadı olamazda kim ne parça takıyorsa satıyorsa satsın abi-kardeş çerçevesinde deneyen ve ortamı germeyen olursa 7/24 açığız
PPR engineering
06-06-2011, 21:10
ilk lafa giren sensin,ilk yazında diyorsun ki cahilsin ukalasın .ona sen karar veremezsin,burda kimse kimseyi ezmez merak etme hepimiz birbirimizi tanıyoruz.sorunda burda zaten sen beni tanımıyosan benim kişiliğim hakkında da yorum yapamazsın.ha yaptın diyelim aynen karşılığını alırsın hem de fazlasıyla...
sen de yazılarına dikkat et...seni kimseye sormama gerek yok,parçaları yapan sensin galiba ahmeti savunduğuna göre..fakat ben o yaptığınız işlemleri kastetmemiştim yine de savunmaya geçtin..
sen de çok bilgilisin belli....biz bu foruma parça satmak için değil bilgilerimizi paylaşmak için üye olduk..........
ben hata ettim sana bir şey yazmakla..nereye geldi konu parça filanda satmıyorum forumda bak bakalım bir tane ilanım varmı ben yaptığım işide korumadım kesinlikle yazmadım ahmette videolarda mevcut yaptığım parçalardan sonra..:)...ben genelde yardım amaçla yazarım konulara bakabilirsin yazdığım konulara kimseyede bir şey satmıyorum forumdan...fazlasıyla alırsın diyosun çarp ikiye bendende o kadar...benim yaptığım işler bilgilerim zaten ortada..seni de küçümsemiyorum..ama sende küçümseme...kimseyi..
By_MuGeN
07-06-2011, 10:09
ne yazıkki bu site belli başlı kişilerin tekelinde devam ediyo onların aksinde bi takım kişiler yorum yaptığı zaman sataşma oluyo o yüzden hiç gerek yok video atmaya resim paylaşmaya yorum yazmaya bi önemi olmuyo çok üzücü bi durum .....
golfcu0101
07-06-2011, 10:30
iso olum bir ben izleyemedim su videolari lan acmiyor benimki bu video sitesini youtu be ye at da bende bakim:-)
Her iki aracada masallah yanlız vtideki arkadas benı sıkıstırdı deyınce Camle cekım yapan arkadasta kamera kayıtta dıyemı boyle yapıyon lan demesı benı yıktı :D:D:D:D
ismailozkan_01
07-06-2011, 13:20
iso olum bir ben izleyemedim su videolari lan acmiyor benimki bu video sitesini youtu be ye at da bende bakim:-)
hacı gel evire cevire evde izleyek :)
enginman01
07-06-2011, 13:39
guzel denemeler olmus muhabbetlerde eglencelı :D massallah ef e ee normal eskı adanalı :D
ismailozkan_01
13-10-2011, 13:14
biz hep adanalıyık abi