Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Telefonu Tavsiyesi
Onurkk06
30-05-2011, 18:27
arkadaşlar hala beklemedeyim piyasaya çift çekirdekli telefonlar cıkacak galaxy s2 vs gibi htc nin şarj problemi olduğunu duydum xperia da pek stabil değil diyorlar i phone 4 düşünüyorum ama son çıkan telefonlar da biraz i phone'yi eziyor gibi galaxy S2 vs sizce bu sıralar telefon almak için bekleyim mi biraz daha yada sizin önereceğiniz bir tel var mı ? android olsun şarjı uzun gitsin flash destekli olsun foto çekimi güzel olsun müzik çaları da en az 5800 kadar iyi olsun abuk subuk sorunlar çıkarmasın 1200 1400 arası ne dersiniz ?
Day Walker
30-05-2011, 18:46
Al bi iphond kafan rahat olsun :)
Benim gibi evli ise makinenin adi 1aydan iphone degil kuma olur :D
abi bütceni söylermisin ben ıphone tavsiye eederim ne olursa olsun :D
berkayGLRN
30-05-2011, 19:09
kardesim i9000 galaxy S cok ta memnun ama ben sana blackberyy9780 tavsiye ederim..:)
iphone 4 favorim. bb de güzel fakat iphone için uygulamalar daha fazla.
Boost Up
30-05-2011, 19:36
internet yahut mesajlasma daha sıklıkla kullanılıyorsa blackberry, konuşma telefonla oyun oynama vs içinse iphone.
bu 2 telefon deger kaybetmıyor, o yonden guzel. nokia samsung vs alındıktan 1dk sonra değeri pata küte düşüyor
Bende kampanyadan bb düşürmeye bakıyorum turkcell bayiden aldığım istihbarata göre haziran ortasında yaz kampayaso adı altında bb ler aylık 70 küsür lira olcakmış.
Onurkk06
30-05-2011, 19:42
limitim 900 civarı bu arada
kullanır 1 sen sonra satarım diye düşünüyorsanız iphone en güzeli olur ama canı çıkana kadar kullanırım derseniz HTC Desire HD tavsiye ederim iphonedan daha uygun fiyatlı ve herşeyi daha iyi yapıyor:)
(iphonenun tek üstün olduğu nokta ekranı inanılmaz parlak görüntü sunuyor gerçekten en başarılı ekran appleda)
poseidon
30-05-2011, 19:47
Afyon'dan şaşma.
samsung wave karaborsada 0'ı 1100 tl uygun temiz bulursan al.kız ark telefon aldık 1 ay boyunca arastırdım butun tel satan magazalar wave diorlar.iphone da uygulama olmasa cope at.ozellik acısından 0 ne anlıosunuz su telden bilmem :)
bence bis abonelikli bir blackberry
torch nası kullanan varmı ?
orta sınıf bişeler aranıyorsa android işlemcili galaxy ace'de düşünülebilir ;)
torch nası kullanan varmı ?
ben kullanıyorum. aşırı memnunum
Boost Up
30-05-2011, 23:04
blackberry candır:)
blackberry candır:)
katılıyorum:icon_tup:
Merhaba kardesım 900 TL'ye alabılıcegın cok cesıt var ama ılk once sunu soylıyeyım nokıayı bır kenara bırak ben telefoncuyum satıcılık yapmayalım sana galaxy s alınıcak en ıyı telefon 1300 tl cıvarlarında suan ama bulmak sorun dıstrıbıtorde de yok cıhaz onun alternatıfı ı9003 galaxy sl cep telefonu ıkısıde aynı sadece ekran ve dahılı hafıza farkı var bununda fıyatı 1000 TL ıkısıde androıd ısletım sıstemlı 1ghz ıslemcı var cızılmez cam onclıklerın bunlar olsun blackberry dersen avukat magaza muduru veya kurumsal bır fırmada calısmıyorsan tavsıye etmem tamamen ıs hayatına donuk bır telefon guzel ama her ıhtıyacını karsılamaz veya samsung galaxy ace da guzel cıhaz ve son olarak htc markasını onerırım eger ıstersen yardımcı olabılırım pm atarsan ben sana donerım ıphone alırsan sadece seklın olur 500 tl markaya vermıs olursun fazladan
Onurkk06
17-06-2011, 14:01
arkadaşlar hala beklemedeyim piyasaya çift çekirdekli telefonlar cıkacak galaxy s2 vs gibi htc nin şarj problemi olduğunu duydum xperia da pek stabil değil diyorlar i phone 4 düşünüyorum ama son çıkan telefonlar da biraz i phone'yi eziyor gibi galaxy S2 vs sizce bu sıralar telefon almak için bekleyim mi biraz daha yada sizin önereceğiniz bir tel var mı ? android olsun şarjı uzun gitsin flash destekli olsun foto çekimi güzel olsun müzik çaları da en az 5800 kadar iyi olsun abuk subuk sorunlar çıkarmasın 1200 1400 arası ne dersiniz ?
Onurkk06
17-06-2011, 18:22
güncel arkadaşlar
Sercan K.
17-06-2011, 18:53
N8 düşünmezmisin ?Ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Deagles48
17-06-2011, 19:00
Su aralar telefon almak pek mantikli degil 2012 de google nexus 3 geliyor 4cekirdek nvida tegra sonra galaxy s3 geliyor birde yeni iphone modelide yolda galaxy s2 daha 10gun once 1.700tl idi simdiden 1.200lere kadar dustu dahada dusucektir bu iPhone harici tum telefonlar icin gecerlidir
G.S.İ_07
17-06-2011, 19:12
telefon alacaksanız öncelikle işletim sistemine ve işlemci türüne bakın.Bedava olduğu için artık android 2,3 uygulamalı flash 10,1 destekli(internette sorunsuz takılmadan açan flash sitelerde)işlemci hızı çift çekirdek 1200 mhz lerde olan ve hız aşırtabilen (profesyonellere önerilir)720 p hd video kaydı yapabilen bir cihaz olsun .ben size sadece tek bir marka söylüyorum
Huawei Ideos X5 bu marka uzun yıllardır çeşitli markalara board parça temini yapıyordu ve artık pazara kendi ürünleriyle ve adıyla giriyor hepsi var ve bu cihazda android 2,2 ,1 vers var fakat flash desteklıyor update alınca 2,3 gelecekmıs.FİYATI 550 ytl lerde rakıplerı 1000+ uzerınde daha ne olsun diyorum.
videosu buyrun: Huawei IDEOS X5 "Fiyat / Performans Kralı" video inceleme (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-iDEOS-X5-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm)
Onurkk06
17-06-2011, 21:08
N8 düşünmezmisin ?Ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
kardeşim symbian deil de daha çok android işletim sistemli ve hızlı takılıp tıkanmayan bir telefon istiyorum
Deagles48
17-06-2011, 21:24
Ozaman en iyi secenek İOS bence Android bir süreden sonra şişiyor galaxy s2 yi bile baygın hale getirebiliyor yeni sürümlerde umarım düzeltmişlerdir
hakan115
17-06-2011, 21:33
T3 dergisinin son sayisinda karsilastirma vardi, alinacak en basarili telefon nedir diye karsilastirmislar butun cihazlari. son kararlari yine acik ara iphone4.
1.5 senedir iphone kullanan biri olarak yorumumda; iphone dan gerisi yalan..
banada e7 güzel geldi 4inc ekran ve klavyesi ile.
Usta Sony experia x10i tavsiye ederim kötülemişler herhalde sana telefonu ama kesinlikle öyle bi telefon deyil herkez iphone demiş iphonenin sarjı maksımum 2 gun dırek bıter bılgın olsun sony erıcsoon 6 gün gıdıyo cok kullanırım dıyosan 4 gün garanti gider sıkıntısız zevk senın ! saygılar