PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tein coilover hk

burakN
31-05-2011, 13:47
E36 kasa aracıma helezon ve koni amortisör almayı düşünüyordum ancak tein coil'i görünce kafam karıştı kullananlar vardır mutlaka spor yay + amortisör 1.500 civarı tutar bunlarda 1.000tl hangisini tercih etmeliyim? birde 6cm e kadar indirebiliyoruz muayeneler için mantıklı gibi geliyor rahatlıgı nasıldır acaba zıplatma falan yapıyormudur?

İlan:
Bmw e36 Tein Coilover - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bmw-e36-tein-coilover-48133641/detay/)

utkuselamoglu
31-05-2011, 13:50
super street serisi az da olsa tatminkar dır. yay ve koni bundan daha ii yol tutabilir.

super street de aşırı bi ya taktıkta yol tutuş inanılmaz değişti gibi bi his elde etmeye bilirsiniz. tabi bu ne istediğinize göre değişir. genel olarak her türlü cadde de yeterli olucak bi coil dir. bizde kullanıyoruz ve çok memnunuz.. 30 kademe ye kadar damping ayarı vardır. baya bi basar arabayı istenirse.

burakN
31-05-2011, 14:12
super street serisi az da olsa tatminkar dır. yay ve koni bundan daha ii yol tutabilir.

super street de aşırı bi ya taktıkta yol tutuş inanılmaz değişti gibi bi his elde etmeye bilirsiniz. tabi bu ne istediğinize göre değişir. genel olarak her türlü cadde de yeterli olucak bi coil dir. bizde kullanıyoruz ve çok memnunuz.. 30 kademe ye kadar damping ayarı vardır. baya bi basar arabayı istenirse.

peki utku zıplatma yaparmı basmak sorun değilde zıplamaması ve yeteri kadar konforlu olması lazım o yüzden ben helezon + amortisör istemiştim coillerden bunu yakalayabilirmiyim?

utkuselamoglu
31-05-2011, 14:27
peki utku zıplatma yaparmı basmak sorun değilde zıplamaması ve yeteri kadar konforlu olması lazım o yüzden ben helezon + amortisör istemiştim coillerden bunu yakalayabilirmiyim?

zıplama yok hiç zıplama birazda fdamping ten oluyor iyise hard ayarına geitirsen zıplıyo gibi hisedersin orta ayarda inanılmaz konforlu ve ii yol tutuşu var.

burakN
31-05-2011, 14:34
zıplama yok hiç zıplama birazda fdamping ten oluyor iyise hard ayarına geitirsen zıplıyo gibi hisedersin orta ayarda inanılmaz konforlu ve ii yol tutuşu var.

Anladım kardeşim yardımın için teşekkür ederim yarın bunu alacam sanırım birde site üyelerinin sattıkları koni ve helezonlara bir bakayım eğer onlarda yakın bir fiyat çıkartırlarsa koni + helezon alabilirim :)

0zan
31-05-2011, 21:00
Kesinlikle flex type tavsiye etmiyorum, en yumuşak ayarında dahi kaya gibi, normal yolda bile cehennem ızdırabı çektiriyor, ben type flex aldım ancak şimdiki aklım olsa super street alırdım. 24 saat aracını otoyolda kullanmayacaksan super street coilover gerçekten ucuz, bence hiç düşünmeden al.

Schumi
31-05-2011, 22:23

Alla alla. Neden böyle dedik şimdi merak ettim. E36 olarak mı yoksa genel olarak tein super street için mi bu söylediklerin. Biraz daha detay verebilir misin ?

EM-RE
31-05-2011, 23:23
Ozaninda dedigi gbi flex typein odundan farki yok,edfc ile en yumusakta kafami tavana carptigimi bilirim...

burakN
01-06-2011, 08:12
coil daha önce hiç kullanmadım zaten aracım sorunlu aldığım şahıs yay bırakmamış kese kese çok zıplıyor artık muayenede geldi coil takıp geçerim sonra indiririm die düşündüm.

CGTY
01-06-2011, 08:38
Coilover daha kullanışlı olur. Muayene de falan da sorun yaşamazsınız.

burakN
01-06-2011, 08:49
tek sorun alacağım vatandaş istanbuldan ve sanırım sitemizin bir üyesi değil 1.000tl gibi ciddi bir rakam istiyor malzemeye ve hesaba havale diyor çok sahtekar var o yüzden gönderemiyorum ptt den kapıda ödemeli gönder diyorum gönderdim almadılar 2 hafta eziyet çektim falan diyor belki o da kendi çapında haklı get ile satış yapmadığını söyleyince de iyice korkmaya başladım çünkü onlarda bayadır satılık bakalım nolacak hayırlısı artık

utkuselamoglu
01-06-2011, 08:53
Alla alla. Neden böyle dedik şimdi merak ettim. E36 olarak mı yoksa genel olarak tein super street için mi bu söylediklerin. Biraz daha detay verebilir misin ?

yok genel olarak dedim. super street çok ileri bişi değil.

bence coilover veya damper/spring setupta aynı oranlarda ise büyük bi fark olmayacaktır.

okanturan
01-06-2011, 09:51
Vallah ben kullanıyorum tein ss gayet memnunum integrada çok agresif hareketler yapıyorum hiç bırakmıyor.

fsunnetci
01-06-2011, 12:21
Tein SuperStreet bence Koni'den üstün bir kalitede üretiliyor ve yol tutuşda pek birşey farketmiyor diyen pek olmaz çünkü TEIN Coilover ile 5 sene boyunca istanbul yollarında sorunsuz görev yaptı ve hala ilk gün'ki performansında..Koni kullandık EP3'te 1 sene ancak dayandı,DB1 Integra'da TEIN marka Superstreet Damper Coilover yol tutuşunda %100 denecek kadar yol tutuşu artırıyor ama araçtan araca değişiyor bu durum demekki ve bunun sebebi TEIN firması değil otomobil üreticileridir bence...

fastchild
01-06-2011, 15:51
siteden eyüpte veya civarında orturanlardan rica edin belki yardımcı olurlar direk parayı onlara gönderirsiniz onlar alıp size kargolar

Schumi
01-06-2011, 16:04
yok genel olarak dedim. super street çok ileri bişi değil.

bence coilover veya damper/spring setupta aynı oranlarda ise büyük bi fark olmayacaktır.

Yok tabiki çok uç bir coilover değil ama koni ve yay daha iyi yol tutar demişsin de. Misal bende koni'yi hiç tutmuyorum. 1i sıfır 3 takım kullanmışlığım var. Orjinalden daha iyi tutuyor mu koni ? Evet tutuyo. Ama o kadar çokta iyi değildi. Bence Tein SS parasına göre güzel. Para çokomel mantığında.

oZaFaCaN
02-06-2011, 11:32
E36 kasa aracıma helezon ve koni amortisör almayı düşünüyordum ancak tein coil'i görünce kafam karıştı kullananlar vardır mutlaka spor yay + amortisör 1.500 civarı tutar bunlarda 1.000tl hangisini tercih etmeliyim? birde 6cm e kadar indirebiliyoruz muayeneler için mantıklı gibi geliyor rahatlıgı nasıldır acaba zıplatma falan yapıyormudur?

İlan:
Bmw e36 Tein Coilover - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bmw-e36-tein-coilover-48133641/detay/)

don durum nedır karar verdınızmı?=

celikeksoz
30-01-2014, 14:57
civic icn nasıl olur bilen satan varsa ulassn coilover arıorum temizinden skıntı ckarmaanından

celikeksoz
30-01-2014, 15:02
arkadaslar coılover almayı dusunuorum honda civic 2000e ama bazı arkadaşlar iyi derken bazılarıda aksıne kotu dior sekiyo tak tak vuruyor dıyorlar ne yapmalıyım

fsunnetci
30-01-2014, 19:00
arkadaslar coılover almayı dusunuorum honda civic 2000e ama bazı arkadaşlar iyi derken bazılarıda aksıne kotu dior sekiyo tak tak vuruyor dıyorlar ne yapmalıyım

TEIN Coilover içinmi söylüyorlar bunu :cool: