PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010-11 Polo TDi Hk.

TarikS
01-06-2011, 01:09
Mini'yi bugun sattim ve ilk etapta dusundugum 2 arac var, Megane 3 Coupe 1.5 dCi ve Polo TDi

Polo'da otomatik sanziman destegi mevcut ancak ilanlardaki araclarda 2 farkli topuz var, bunlar normal tiptronik ve DSG olarak farkli mi oluyor yoksa goruntuden mi ibaret bir farklilik? DSG varsa onu almak istiyorum ancak fiyatlar da yukseliyor ve kirmizi renkten baska dusunmedigim icin tek arac var su an internette, manuel secmek zorundayim gibi gorunuyor ayrica fiyatin 3-4 bin TL kadar dusmesi de isime geliyor..

Meganelarda 38-39'dan asagi ilan fiyati yok gibi gorunuyor, o yuzden yine bir nebze yuksek kaliyor bana..

Megane'in genel olarak her seyini biliyoruz, Polo'nun 1.6 TDi 90 HP'lik motoru ve de genel olarak bu kasa Pololar hakkinda bilgilerinizi paylasabilirseniz sevinirim. :soru:

krm
01-06-2011, 01:15
vay gitti Mini demek hayırlısı olsun :)

şahsi fikrim Almandan şaşma Polo dan devam et :)

Dou
01-06-2011, 01:17
Bence otomatik alacaksan sadece Poloyu tercih et, çünkü coupenin otomatiği daha henüz yok. Olsa da ikinci eli yok :D

Yazılımda yapılamıyor 1.6 tdi lara onu da göz önünde bulundur, miniden sonra çok yavaş bir araba sahibi olacaksın :)

Diğer konularda zaten kıyaslamak yanlış biri B segmenti diğeri C segmenti.

TarikS
01-06-2011, 01:22
Bence otomatik alacaksan sadece Poloyu tercih et, çünkü coupenin otomatiği daha henüz yok. Olsa da ikinci eli yok :D

Yazılımda yapılamıyor 1.6 tdi lara onu da göz önünde bulundur, miniden sonra çok yavaş bir araba sahibi olacaksın :)

Diğer konularda zaten kıyaslamak yanlış biri B segmenti diğeri C segmenti.

Evotech yapar bence 1-2 bin euro verince :D Hic yazilim yapilamiyor mu harbiden :soru: Zamanla cikar belki onun da hilesi, cikmayacaksa hic bulasmam. 90 HP cekilmez o, teste cikmistm manuel sanzimanlisiyla, turbo boslugunu da basincin gelmesini de farketmiyorsun atmosferik gibi hizlaniyor araba ama heyecansiz, stock Corsa'da bile az biraz tekmeyi hissediyordun :)

Polo ufak tefek ama daha kaliteli olacagi kesin, kirmizisinin tonu da cok guzel :D Ayrica 5 kapi olmasi arkaya in-binlerde kolaylik saglar, haftada en az bi 2-3 gun kullaniyorum ben arka koltuklari cunku :icon_wack

Megane'in en bariz avantaji goruntu ve performansinin yaninda ekonomikligi..

onurars
01-06-2011, 01:24
Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 2010 Model 36.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-pasaoglu-ndan-sifir-ayarinda-ciziksiz-boyasiz-polo-1-6-tdi-90-hp-50538384/detay/#)
arkadaşımın aracı eğer düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Dou
01-06-2011, 01:28
Evotech yapar bence 1-2 bin euro verince :D Hic yazilim yapilamiyor mu harbiden :soru: Zamanla cikar belki onun da hilesi, cikmayacaksa hic bulasmam. 90 HP cekilmez o, teste cikmistm manuel sanzimanlisiyla, turbo boslugunu da basincin gelmesini de farketmiyorsun atmosferik gibi hizlaniyor araba ama heyecansiz, stock Corsa'da bile az biraz tekmeyi hissediyordun :)

Polo ufak tefek ama daha kaliteli olacagi kesin, kirmizisinin tonu da cok guzel :D Ayrica 5 kapi olmasi arkaya in-binlerde kolaylik saglar, haftada en az bi 2-3 gun kullaniyorum ben arka koltuklari cunku :icon_wack

Megane'in en bariz avantaji goruntu ve performansinin yaninda ekonomikligi..

Polo'nun megan a karşı kullanılan malzeme kalitesi haricinde hiç bir üstün yanı yok(ki bence meganinda cok kalitesiz değil iç mekanı ama polonun daha üstün). Ben megani almadan önce Poloyu incelemiştim beni etkileyen tek yanı olmuştu gerçekten Golf gibi kaliteli bir iç mekanı var ama insan 2 airbagli arabaya 40 milyar vermek istemiyordu ondan tercih etmemiştim.

Şu anda yazılım yapılamıyor diye biliyorum, ama box takanlar var.

TarikS
01-06-2011, 01:35
Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 2010 Model 36.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-pasaoglu-ndan-sifir-ayarinda-ciziksiz-boyasiz-polo-1-6-tdi-90-hp-50538384/detay/#)
arkadaşımın aracı eğer düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Bu aksam favorilere eklemistim bunu da, sahibi galerici sanirim, son verebilecegi fiyati pm alabilirsem cok makbule gecer :) Tesekkurler

Polo'nun megan a karşı kullanılan malzeme kalitesi haricinde hiç bir üstün yanı yok(ki bence meganinda cok kalitesiz değil iç mekanı ama polonun daha üstün). Ben megani almadan önce Poloyu incelemiştim beni etkileyen tek yanı olmuştu gerçekten Golf gibi kaliteli bir iç mekanı var ama insan 2 airbagli arabaya 40 milyar vermek istemiyordu ondan tercih etmemiştim.

O da var zaten su an 38-40'a cikarsam Megane'a oncelik verebilirim.. Beyaz veya Mavi bulursam harika olur, diger turlu kaplama yoluna gitmem gerekecek.. Ekonomi yapacagiz tamam da goruntusu de guzel olmali :D

Ben tekrar bir test suruslerine cikip bakayim sunlara..

onurars
01-06-2011, 01:41
galerici olması tedirgin etmesin.son derece güvenilir biridir.fiyat alıp pm lerim.

Enes-x
01-06-2011, 01:50
polo güzel arabada bomboş fiyesta diyorum ısrarla :D

TarikS
01-06-2011, 01:54
polo güzel arabada bomboş fiyesta diyorum ısrarla :D

Tamam bakacagim ona da :D

Bu arada Polo'nun bijon olcusu kac acaba?

onurars
01-06-2011, 02:03
5x100 sanırım

<<buğra>>
01-06-2011, 07:19

peki megan'dan memnun musun, yazılımla nasıl oluyor?
astra H 1.3'den memnun kalmadığım için megan ya da focus araştırıyorum.

Jem89
01-06-2011, 08:30
Tarık.. Aynı şeyi istiyoruz :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/85546-2011-vw-polo-nasildir.html

Bu benim açtığım konu.. Baya bi görüş var buradan da bakabilirsin..

emp:)
01-06-2011, 13:34
Donanımına göre bence çok pahalı megane coupe veya focus titanium alınabilir, başta ucuz gibi dursada arabada sis farı bile yok. Sis farı, yol bilgisayarı, hız sabitleme taktırıyorum dersen 1500tl tutuyor zaten jant vs derken megane fiyatını geçer hala onlara göre daha boş bir araba olur.

efe_
01-06-2011, 13:39
Tabiki megane tercih edilmeli...

levent
01-06-2011, 13:41
polo otomatiklerin hepsi dsg tarık, hayırlı olsun mini gitmiş bu arada. manuel polo da güzel - keyifli bi araç, abt ve evotech yazılım yapıyor birtek diye biliyorum o da obd den değil beyin açılarak. 500 km de 5/9 depo yaktı arkadaşım alanya'dan ankara'ya giderken manuel polo 1.6 tdi ile pek kasmadan :)

Shadow_Dancer
01-06-2011, 15:07
Tarıkcım bende bi müddet kullandım Polo; gerçekten 1.6 dizel parasının sonuna kadar hak ediyor.. Bİr önceki araban 1.3 multijetti; hacimli dizel alman çok daha mantıklı.. Görseli felan da çok düzgün.. Gönlüne göre olur umarım...

TarikS
01-06-2011, 15:41
Bugun Enes'in 1.4 Fiesta Titanium X'e baktım, baya mantıklı geldi herşeyiyle güzel araba, akşam da Tolga'nın 1.6'ya bakıp tercihimi 1.6 Fiesta'dan yana kullanabilirim :)

Bir de kırmızı Polo'ya bakacağım akşam ama fiyat/donanım olarak itici duruyor.. :/

Mutu
01-06-2011, 15:50
Dizel Golf ilanı vardı bir tane. Sunroof vs. fulldü fakat klima yoktu :D İşin komik yanı fiyatı, 63bindi :D