Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çağlayan Yeni Yol Bağlantısı...

mehzent
01-06-2011, 10:07
Arkadaşlar Bu hafta bası açıldı sanırım dun Ortakoy tarafına gıdecektım e5 de muazzam bır trafık yıne kağıthane sapağına Taksım tabelasıda eklemişler dıkkatımı çektı herhalde yenı yol bağlantısı var diyerek ordan bı sansımı deneyeyim dedım cidden mest oldum olmaz boyle bırsey tebrık ederım yapanları bu aralar bu kadar uyuz olsamda bunlara ama cıdden orayı cok ıyı yapmışlar ıkı tunel ile işi bağlamışlar dırek Nişantası bağlantısına bağlanıyorsunuz yanı artık Taksım e E-5 ten cok daha kısa surede gıdılebılır ve aynı zmanda oralardan Havaalanına donmek son derece sıkıntılıdır onada bağlantı yapmışlar cok kolyaca ters ıstıkamete bağlanabılıyorsunuz...İstanbul lu arkadaşların diikkatıne cunku cok işe yarayacak yenı bır guzergah..

SekoLive
01-06-2011, 10:17
çağlayana minibüsle gitmeye çalışanlarada ben bilgilendirme yapayım... minibüs ya tünelin başında ya tünelin soununda indiriyor çağlayanda işi gücü olanlara resmen eziyet... yapan adam orda minibüsle ulaşımı sağlayanları düşünüp keşke bitane topkapıda oldugu gibi alttan üste çıkan merdiven koysaymıs.... yazın neysede kışın yok yere okadar yürüyecek insanlar zaten genelde işyeri olan bi semt ve meydandan aşşağıda kalıyor bu iş yerleri... eksik düşünülmüş işlere ayar oluyorum

EM-RE
01-06-2011, 10:21
Dün bizim şöforler kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum fena yapmışlar,baya trafiği açar diyorlardı.

JDM VTİ
01-06-2011, 10:25
Sıkıntısı çekildi ama çok yararlı oldu.

Büyük bi işti, sıkıntısını çektik şimdi sefasını sürelim.

Ülkeye hayırlı olsun inşallah.

alp1903
01-06-2011, 10:35
Bende dün haberlerde izledimde rahatlamış gözüküyo trafik dediklerine göre ama tünel içinde baya sıkıntı olcak gibi gözüküyodu cok dar yerde iki yönlü tünel cıkısı koymuşlar arabalar birbirlerine yol vermez ise kesin cok kaza olur.

__FrK__
01-06-2011, 10:35
şimdi oradan nerelere gidiliyor nerden giriliyor vs bilen öğretsin yaw e5 den gelip geçerken görüyoruz sureklı lazım olur elbet

HALUK
01-06-2011, 10:52
çağlayana minibüsle gitmeye çalışanlarada ben bilgilendirme yapayım... minibüs ya tünelin başında ya tünelin soununda indiriyor çağlayanda işi gücü olanlara resmen eziyet... yapan adam orda minibüsle ulaşımı sağlayanları düşünüp keşke bitane topkapıda oldugu gibi alttan üste çıkan merdiven koysaymıs.... yazın neysede kışın yok yere okadar yürüyecek insanlar zaten genelde işyeri olan bi semt ve meydandan aşşağıda kalıyor bu iş yerleri... eksik düşünülmüş işlere ayar oluyorum

amaç minübüslere son vermek :) eger tekrar seçilirse minübüsleri kaldırıcaklar minübüs sahiplerine tranvay hatlarının işletmesinden hisse verilecek, plaka sahibi minübüs kullanmayacak, tranway gişelerinde akıllı bilet kontrol edecek, ücret ödemeden binenleri engelleyecek, iptal edilen minübüs plakalarının yerine taksi plakası basılacak yeni yapılacak tranway hatlarına katkı olsun diye bu taksi palakarı satılacak falan filan,
topbaş bir yerden kopya alıyor sanırsam :)))
aman alsın da işimiz olsun;)

gökberk
01-06-2011, 10:57
İstanbul'un ne kadar trafik sorununu çözmüş olabilir bilmiyorum bu tünelin ama dün ben de alp'in söylediği gibi haberlerde izledim...
Kavşakta birbirine yol vermeden geçenler olursa eğer trafik orda çok karışır...

imhotep
01-06-2011, 11:03
dün çağlayan trafiği felçti

8.000rpm
01-06-2011, 11:48
alt geçit içindeki kavşakların tabelaları ve uyarıları yetersiz , ledli tabelalar da birkaç saniye arayla değişiyor
bilmeyen armut gibi ortada kalabiliyor , yol güzel diye içeri hızlı girmeyin ortada durmuş gideceği yolu bulmaya çalışan araçlarla karşılaşabilirsiniz

Enes-x
01-06-2011, 12:02
Darısı tepeüstünün başına :D

clioGT
01-06-2011, 12:03
şu minibüs caddesinden de kalksa minibüsler de, ortadan tramway geçse aslında metrobus spec:D

ne güzel olurdu

EM-RE
01-06-2011, 12:22
şu minibüs caddesinden de kalksa minibüsler de, ortadan tramway geçse aslında metrobus spec:D

ne güzel olurdu

Gecen gun sanayiye giderken ışıklarda fark ettim 4 tane arka arkaya duruyorlardı 4.ünde tamponlarının sol tarafı kırık dökük yada macunluydu :D katiller ya ayna sinyal hak getire yanlarından geçebilirsen geçtikten sonra çok şükür bunada vurmadık diyorsun :D

XSi
01-06-2011, 12:52
Bende dün haberlerde izledimde rahatlamış gözüküyo trafik dediklerine göre ama tünel içinde baya sıkıntı olcak gibi gözüküyodu cok dar yerde iki yönlü tünel cıkısı koymuşlar arabalar birbirlerine yol vermez ise kesin cok kaza olur.

yok baya ferah ben sadece tüneli göriyim diye e5 ten çıktım tünelde bi ileri bi geri gittim sonra tekrar e5 e çıktım..

meydanın eski haline göre süper gelişme..

yollarda dar deil, ayrıca ışıklandırmada var..

hatta akustik olarak iyi ses yapar gibi tavanı oldukça yüksek bölümleri var tünelin.. vtec, typer videoları izlemeye başlarız yakında :)

mehzent
01-06-2011, 12:55
vallahı ben pek sıkıntı yaratacak bır şey goremedım tek dıkkatımı çeken led tabelalar cok gec değişiyor onun ıcın bıraz sasısrıp kalıyorsun ama levha tabelalar ılede belırtmişler ıstıkametı ben onlara baktım direk..:)

Schumi
01-06-2011, 15:43
vallahı ben pek sıkıntı yaratacak bır şey goremedım tek dıkkatımı çeken led tabelalar cok gec değişiyor onun ıcın bıraz sasısrıp kalıyorsun ama levha tabelalar ılede belırtmişler ıstıkametı ben onlara baktım direk..:)

Evet o led tabelalar çok geç değişiyor. Ya biz hızlı gidiyoruz yada millet çok yavaş okuyor diye böyle yapmışlar.

individual
01-06-2011, 16:01
yeni çağlayan meydanında trafik pek olmaz ama o yayalar için sıkıntı doğabilir.

VteC_MaNiaC
01-06-2011, 23:20

ne güzel olurdu

benimde hayalim valla :D

8.000rpm
02-06-2011, 10:36
ekleme : çağlayan alt geçidinde yol X oluyor , yani soldan bağlanıp sağ çıkıştan çıkmak isteyenlerle sağdan girip sol çıkışa yönlenmek isteyenler ortada samimileşiyorlar :D

Low-Rider
02-06-2011, 10:39
şu mköy yan yol girişide bitse rahatlatıcak biraz