Orijinalini görmek için tıklayınız : turkcell hat
merhaba yeğenime turkcell 532 li hat almak ıcın turkcelle gittim saçma sapan numaralar için 150 lira istediler. bende sahibinden.com daki numaralara bir bakıyım dedım cok güzel numaralar 100 liraya war. acaba alırken nelere dikkat etmem lazım sonuçta telefon bayisinden alıcam
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
edit: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-numara-turkcell-201li-seri-2075-50804352/detay/
bunu almayı düşünüyoruz
onursumer
01-06-2011, 11:16
şimdi faturalı hatlar bedava sizden para isteme hakları yok arayın turkcell muşteri hizmetlerini seçtiğiniz numarayı ve sizden para isteyen tukcell bayini şikayet edin :D
Aynen.. :) Herhangi bir para talep edemezler.. Bırakın 150 TL'yi 1 Tl bile isteyemezler.. Seçtiğiniz numarayı gidip alın.. :)
Turkcell müşteri hizmetlerine şikayet edin o bayiide.. :)
bedavaya veriyrolar diye biliyorum ben de?
532li görüyorum ara ara
esktra para vermeden al derim:)
her yer mi çakal dolar arkadaş :) yok 100 tl yok 150 tl .. hocam istediğin numarayı almakta özgürsün .. öyle ozel numaraları yani 1907 1905 gibi olanları zaten kendilerine saklıyorlar el altından satıyorlar parayla ..
okanturan
01-06-2011, 11:46
Normal şartlarda 530 lu hatların 5 tl ücreti var fakat bayiler 530lu hatları ücretsiz veriyor hedef tutturmak için
aynı şekilde 532 li dandik numaralarıda ÖZEL OLAN 532Lİ HATLAR ŞİRKET VEYA ŞAHIS ADLARINA DAHA ÖNCEDEN AÇILMIŞ VE SATIŞ ESNASINDA DEVİR İŞLEMİ İLE VERİLİYOR
Murat Özcan
01-06-2011, 11:49
biz geçen gün arkadaşımıza aldık faturalı hat para falan almadılar,hemde özel numara seçtik yani bir şey istemediler dedim niye istemediniz elimizden çıksın o numaralar yenileri geldi eskileri veriyoruz dedi dedim eski yenisimi olur bu işin numara numaradır,e bu işinde hastaları var dedi iyi dedim o zaman :D
Millet yolunu bulmuş biyerden..Ücretsiz veriliyor para falan vermeyin..
Okadar saca bi durum ki gecen gün yeni bi hat almaya gittim gencturkcell'li 29lira dediler hat parası yuh dedim hatmı alıyoz faturamı ödüyoz...Gecen seneye kadar milletin önüne fırlatıyolardı alsınlar diye..Dedim faturalı olcak ama hee ozaman ucretsiz veriyoruz dediler sasırdım kaldım:)
onursumer
01-06-2011, 11:52
para vericekmiş gibi numarayı beğenin nekadar ucret olduğunu sorun tmm diyin çıkın turkcell müşteri hizmetlerini arayın şu bayide şu numarayı almak istiyorum şukadar ucret talep ettiler diyin :)
bu tarz şey yapanlara ayar oluyorum...
bayinin detaylarini verirsen bizde sikayet edelim serefsizi
fsunnetci
01-06-2011, 11:59
bedavaya kimse özel numara vermez bence:rolleyes:
bedava 532li hatlar daha geçen bi ark istiyor diye sordum..he özel olanları kendilerine alıyorlar sonra istediği fiyata satıyorlar...
onursumer
01-06-2011, 12:04
bedavaya kimse özel numara vermez bence:rolleyes:
veriyorlar defalarca aldım ki vermek zorundalar ;)
Özel numarayıda parayla satmaya hakkı yokki..Türkcellden numarasına göre deger veriptemi alıyor sanki..Hayır. Sistemi bu sekilde oturttukları için kimse ses cıkarmıyo normal giibi geliyor herkese
Ki zaten konudada özel numara istenmiyo..532 olsun deniyor:)
1 tanesi
1. levent çarşıdaki turkcell
50-75-150 diye sıralamış üstünde yazıyo
diğeri
nispetiye caddesindeki genpanın ordaki büyük turkcell onlarda 50 lira istediler
ama benım sormak ıstedıım sahıbınden.com daki hatları alırken nelere dikkat etmem gerek
Hatların geçmişini kimse bilemez ben 4 yıl önce iki tane güzel numara hat aldım turkcell'e iş yapıyorduk sağolsunlar kırmadılar çok güzel iki numara aldım. 500 54 54 bu numara Hakan Şükürün eski numarası çıktı 1 yıl kadar ara ara alo Hakan diye telefon edenler oldu şimdi herhangi bir sıkıntı yok.
Olursa bi bu olur başkada sorun olmaz.
532 207 00 ile devam eden sonu cunup bir numaram var isteyen olursa satarım :hehe: