Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Skoda SuperB hakkında bilgisi olan???
yasindamar
01-06-2011, 22:25
Arkadaşımın biri 1.6 TDI motor full donanımlı bi Skoda SuperB almayı düşünüyor. fakat bu konuda biraz kararsız kalmış. Fiyat olarak 73bin civarı demişler. Araçta maşallah ne ararsanız var.
Acaba alan,kullanan yada bilgisi olan birileri var mı aramızda? Özellikle motor konusunda 1.6 acaba 1500 kg civarı bi araca yeterli olur mu buna çok takıldı. ben herhangi bi sorun olmayacağını belirttim kendisine ama yine de sormak istiyoruz.. şimdiden teşekkürler :)
73 bin çok pahalı geldi bana.0 fiyatlarını pek bilmem ama.Passat'tan konfor bakımından farkı yoktur.Daha geniş iç mekanı vardır passat'tan.Tek farkı logodur bence.Benimde oldukça hoşuma giden bir araçtır.
aybarsdnr
02-06-2011, 00:51
başka bir logoya sahip olsa,73.000 euro gibi bir fiyata bile alıcı bulabilirdi bence..çok güzel bir araba ve performans olarakta tatminkar..
berkayGLRN
02-06-2011, 08:33
bende o aracın 5 .vites te tanıtımını izledim gercekten cok güzel ve saglam araba ve cok konforlu.
73000 liralık paket hangisi ?
Bizde baktık , bayağı da beğendik.
Ama böyle bir fiyat hiç duymadım :S
Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 66.670 + 1100 Metalik Renk farkı internet Fiyatı bu ?
Motor olarak Passat ile aynı.
Konfor , kalite olarak hiç eksik bir yanı yok bence.
O arkadaşına söyle üstüne 30 milyar daha koysun 2008 model siyah 520d alalım :D
Fiyatına gore hakikaten mükemmel bir arac.. Tek bir farkı olmamasına rağmen öndeki logo audi olunca 73000 euro oluyor arkadasın dedigi gibi.. Fuarda incelemiştim yasin 2.0 tdi olanını.. Biraz daha zorlarsa kendini 85 civarına onu alsın bence
Mükemmel araba.
O fiyatlara, o konseptte araba alcak olsam tek alacağım araba.
ygtkrmdnz
02-06-2011, 13:53
fiyat - donanım - performans olarak vw grubundaki en mantıklı araç bence
yasindamar
02-06-2011, 20:44
Fiyati 70 civarina inmisler sunroof vs hersey varmis iste. Yorumlar olumlu buna sevindim tesekkur ederim
yasindamar
02-06-2011, 20:45
2.0 tdi olani vergi sebebiyle pek dusunmuyor bu arada.performans meraklisi degil arkadas pek o yuzden 1.6 kafi :)
fastchild
02-06-2011, 21:07
kaç bg araça hiç bilmiyorum ama 1500kg araçta biraz güçlü olmalıki kasayı kaldırsın
yasindamar
03-06-2011, 12:04
kaç bg araça hiç bilmiyorum ama 1500kg araçta biraz güçlü olmalıki kasayı kaldırsın
sanırım 105 hp
tipsiz bir araç :) vw grubunun beslemesi gibi duryor :D o arkadaşına söyle pintilik yapmasın bmw yada audi alsın :D sonra iş yerinin yokuşunu çıkamaz öyle 1.6 105 hp lik arabalarla :D
tipsiz bir araç :) vw grubunun beslemesi gibi duryor :D o arkadaşına söyle pintilik yapmasın bmw yada audi alsın :D sonra iş yerinin yokuşunu çıkamaz öyle 1.6 105 hp lik arabalarla :D
:hehe: :hehe: +1
yasindamar
03-06-2011, 23:06
Şu anda 1.6 benzinli araciyla cikiyorsa bununla kosturarak cikar oraya :)))
torq aracı götürüyor ben kullandım....
skoda dan sebep o rakamlar mantıksız 2.el de değer kaybı yüksek...
bence 5.20 D e60 lara bakılmalı 2. el yada yeni passat 2.0 TDİ var onlarada bakılabilir....
aracın arka dizaynı ciddi anlamda çok kötü bildiğin sedan fabia gibi arka taraf, teknik özellikleri tatminkar ve iç mekan genişliği passatın 2 katı neredeyse abartılı bir genişlik var araçta a8 boyutlarında.
o paraya değmicek bir araç aralık ayında 63 bin tl ye satıyolardı bayağı bindirmişler fiyatları 2. elde çok kaybeder, sıfır araç alıncaksa illa başka modellere yönelse ardakaşın daha iyi olur, 2. el bmw dizel alsın keyfine baksın...
Focus jetta alacağıma o paralara en mantıklısı skoda superb :)
Comfort 1.6TDİ 55.000TL küsür
Elegance 66ydı sanırım
Ben sadece direksiyonuyla arkadan görünüşünü sevemedim
bu segmentte B7 Passat 1.6 Tdi Kullanıyorum, performans olarak öyle aman aman bir performansı yok ama öyle çok çok kötüde değil arada kalmış, yani aldım memnunmuyum açıkcası çok memnun değilim yakıt olarak şehir içinde 7 litre yakıyor. tercih arkadaşın..