PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : clio rs sorgu

myredline
02-06-2011, 11:53
clio rs sorgusu..
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kacmazz-garaj-arabasi-orj-46194319/detay/)
arac hakkında bılgısı olan varsa ögrenmek ısterın.

FunnyCorpse
02-06-2011, 16:19
bu araba hakkında kimse birşey yazmıyor
genelde klasik yorumlar :garaj arabası komple boyalı ?gibi gibi...

ama bilenler %100 vardır
konuşulmak istenmiyor olablir ? sahıbındende satıcı bilgisinin olmayışı farklı bir gariplik ;)

benim tahminim antalyadan gelen araç kısa takmış motoru yıkmışlardı 9 10 bin gibi bir rakama
(o zaman boya yoktu diye hatırlıyorum)((hatta ve hatta eski şampiyon deniyordu))
pasa da yapıldıktan sonra 18bin gibi bır rakam isteniyordu
o araç mı tam bilmiyorum ama..... karıstırıyor olabilirim....

bende izmir deyim niyetlendim ama kimse birşey yazmadı bende ugraşmadım öle kaldı.....

gökh@n_gr
02-06-2011, 16:32
paşaoğlunda sıfır motor yapılmış bu araca diye biliyorum ben

19gokhan90
02-06-2011, 16:41
bu araba hakkında kimse birşey yazmıyor
genelde klasik yorumlar :garaj arabası komple boyalı ?gibi gibi...

ama bilenler %100 vardır
konuşulmak istenmiyor olablir ? sahıbındende satıcı bilgisinin olmayışı farklı bir gariplik ;)

benim tahminim antalyadan gelen araç kısa takmış motoru yıkmışlardı 9 10 bin gibi bir rakama
(o zaman boya yoktu diye hatırlıyorum)((hatta ve hatta eski şampiyon deniyordu))
pasa da yapıldıktan sonra 18bin gibi bır rakam isteniyordu
o araç mı tam bilmiyorum ama..... karıstırıyor olabilirim....

bende izmir deyim niyetlendim ama kimse birşey yazmadı bende ugraşmadım öle kaldı.....

evet o araba sanırım (geçmişini bilmiyorum tabi) bende merak ediyorum uzun zamandır satışta yada el değiştirdi canlı olarak gördüm ama pek inceleyemedim

OnurD.
02-06-2011, 18:04
ben aramıştım gün içinde hep meşgule aldı.

umitgt
02-06-2011, 19:34
Geçen 2 ay öncesinde elimdeki bir araç için takas teklif etmişti. Araç fotoda ve arkadasın anlattıgına göre hoş alınabilir gibime gelmişti Ama araç hakkında Tech ten somut birşey çıkmayınca düşünmedim bile :) O zaman fıyatı 15k Tl miydi ne idi..