Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : HULK Gumball

miniks
02-06-2011, 13:26
şaka şaka

GoPro HD test

YouTube - ‪Film 0001‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=bt8ovKDDL7E)

Onrcn
02-06-2011, 13:28
lan dedim ne oluyor :D

ademsezer
02-06-2011, 13:31
hilmi goyla bozcan kafayı:D

hasan çağri
02-06-2011, 13:32
Bunda ışık ölçümü spot muydu center mıydı karanlık gibi olmuş biraz :) gerçi filmlerden mi acaba :)

miniks
02-06-2011, 13:32
Kanka yarın akşam maçtan sona action varsa Go ları getireyim .çekim yapak :)

miniks
02-06-2011, 13:33
Bunda ışık ölçümü spot muydu center mıydı karanlık gibi olmuş biraz :) gerçi filmlerden mi acaba :)

Abi Spt den Cpt ye al dedin öle yaptım :s

degiştirmem mi lazım acaba

ygtkrmdnz
02-06-2011, 13:36
sistem çok güzel olmuş gerekliydi hulk'a

dışarıyada lazım aslında aksiyon dolu sahneleri çekmek için :)

ademsezer
02-06-2011, 13:37

bursa da yaz hazırlıgı dewam ediyo action zor bu ara sen al go ları maçta omuzlarımıza goyalım :D

aslan
02-06-2011, 13:39
dün gumball ı karşılamak için taksimdeydim inan herkez seni arıyordu hulk olsa diye

miniks
02-06-2011, 13:40
sistem çok güzel olmuş gerekliydi hulk'a

dışarıyada lazım aslında aksiyon dolu sahneleri çekmek için :)

Dışarıya degilde şöle birşey yaptım iki tane aldıgım için birisi önde biriside arka cama koydum

hasan çağri
02-06-2011, 13:40
Abi Spt den Cpt ye al dedin öle yaptım :s

degiştirmem mi lazım acaba

yok ben cpt den spt ye al demiştim ama :) Anlaşamamışız sanırım :) video yu hangi programla kestin biçtin abi.. Netlik süper olmuş görüntü kalitesi falan yüksek yani.

ARDA_E
02-06-2011, 13:43
Hulk ile baya zevkli videolar çıkacak gibi duruyor.

miniks
02-06-2011, 14:12
yok ben cpt den spt ye al demiştim ama :) Anlaşamamışız sanırım :) video yu hangi programla kestin biçtin abi.. Netlik süper olmuş görüntü kalitesi falan yüksek yani.

Abi aynen dedigin gibiymiş ben yanlış yazmışım

videoyu SPT modunda çekmişim

seko
02-06-2011, 14:14
gumball araclarından atıyorum enzo otobanda hulk a geciliyor onu videosunu izlemek isteriz go pro ile :)

CocoRe
02-06-2011, 14:33
title a çoştum bi an :D

_muhaRRem
02-06-2011, 14:33
Kamera çok iyi olmuş ya :)

hazar
02-06-2011, 15:11
yeri çok güzel olmuş, çok güzel videolar çıkıcaktır eminim.

basar13
02-06-2011, 15:19
On kamerayi biraz daha uzagi gorucek sekilde ayarlarsan denedigimizde guzel goruntu ciksin :D :p

Masallah guzel bir mod oldu hulk vidyolarinin seyircisi cok tebrikler :)

CocoRe
02-06-2011, 15:31
kim kimle deniyo pardon fransız kaldık?

mehzent
02-06-2011, 15:34
Gece nasil aslinda onuda bi denesen bakalom netlik nasil acaba :) bende alayim sonra bundan :)

basar13
02-06-2011, 15:34
kim kimle deniyo pardon fransız kaldık?

Saka olarak soyledim gulen yuzden anliyicagin uzere ama deneriz tabiki aracim bitince turbo buyuk ihtimal gtx4294 1200 kg m3 motorlu z4

cliver
02-06-2011, 15:38
:D çok ıyı olmus kameranın yerı hayırlı olsun

CocoRe
02-06-2011, 15:44
Saka olarak soyledim gulen yuzden anliyicagin uzere ama deneriz tabiki aracim bitince turbo buyuk ihtimal gtx4294 1200 kg m3 motorlu z4
dostum şaka mahiyetinde söylenmiştim.. hulk la denemen eminim çok keyifli olur..
sıkıldık zaten tayyar denemesinden :D

basar13
02-06-2011, 15:48
dostum şaka mahiyetinde söylenmiştim.. hulk la denemen eminim çok keyifli olur..
sıkıldık zaten tayyar denemesinden :D

Deniyicez tabiki iskender buyuk ihtimal egzoz mabifoldu yapicak manifold takildigi gibi denemeler baslar Hilmi gibi esirgemem aracim duzluk araci olmasada herkesle denerim benle asil denemek istiyenin piste gelmesi lazim tabi

miniks
02-06-2011, 15:54
On kamerayi biraz daha uzagi gorucek sekilde ayarlarsan denedigimizde guzel goruntu ciksin :D :p

Masallah guzel bir mod oldu hulk vidyolarinin seyircisi cok tebrikler :)

Geri geri mi gazlıcaz kanka ?

miniks
02-06-2011, 15:55
Başar darılma kanka bende şaka mayietinde söledim :D

basar13
02-06-2011, 16:01
Başar darılma kanka bende şaka mayietinde söledim :D

Muahahaha rekabeti severim

basar13
02-06-2011, 16:04
Geri geri mi gazlıcaz kanka ?

Geri vites yakismaz hulka duz gazlariz kanka

miniks
02-06-2011, 16:05
Geri vites yakismaz hulka duz gazlariz kanka

Ozaman arka kamerayı cama baya yakın koyayım ki direkleri sayarız :D:D:D

Şaka bir yana da kanka ben stock engine halim ile Stage 3 ü görmüş biri olarak söliyeyim HPF yi kendime rakip görmüyorum

M3TT yi sadece rakip görüyom BMW da

basar13
02-06-2011, 16:15

Şaka bir yana da kanka ben stock engine halim ile Stage 3 ü görmüş biri olarak söliyeyim HPF yi kendime rakip görmüyorum

Yakin gozlugumu uzak gozlugu mu istersin gormek icin :D

CocoRe
02-06-2011, 16:16

yanlış hatırlamıyorsam basar13 ün bir videosunda hızlı vites attıgı dikkatimi çekmişti
avantaj saglamazmı :D:D

yiit
02-06-2011, 16:23
oha açı manyak olmuş sevdim :D

berkayGLRN
02-06-2011, 17:34
gercekten cok güzel olmus özzellıkle görünüş acısı cok iyi:icon_tup::)

By_HaNNibaLL
02-06-2011, 17:42
Gündüz cok güzel ama gece evodaki gibi olmasin abi dene istersen bi

alex
02-06-2011, 18:00
bıdahakıne katılsana abi hulk la :D

Wolkan
02-06-2011, 19:05
hilmi maşallah kanka süper olmuş ya ses görüntü çok net maşallah. Şöyle güzel bir gazlama videosuda gider bunun üstüne ama kimle onu bilmem işte.
( Gökhan )

turbo16
02-06-2011, 20:35
bu ne simdi ayıp ama öyle kısacık:)

M_PROJECT
02-06-2011, 21:42
az daha uzun cekeydin ya hilmi :D

TURBO_S2K
03-06-2011, 00:01
kamera açısını beğenmedim kanka, s2000 kadran gözükmedikten sonra ne anlamı kaldı??

By_Carizma
03-06-2011, 00:03
büyük bi heyecanla girdim konuya :D dedim aha bizim hulk çatara patara yapmıştır :D alayı mal mal bakmıştır ama :D

TurboM3
03-06-2011, 00:09
Deniyicez tabiki iskender buyuk ihtimal egzoz mabifoldu yapicak manifold takildigi gibi denemeler baslar Hilmi gibi esirgemem aracim duzluk araci olmasada herkesle denerim benle asil denemek istiyenin piste gelmesi lazim tabi

Başar, GTX42 ile pistte tutunamazsın. Basınç bir anda vurduğunda yol tutuş zayıflar.
Aslında dene ve gör en doğrusu. Beğenmezsen ufaltırsın.
Gtx42 ile basınç vurduğu anda arka tekerlekler olduğu yerde döner.

Muahahaha rekabeti severim

Rekabeti seven biri olarak, tüm aşırı beslemeli bmw leri toplayıp drag/roll organizasyonu yapsan? gazlayacak turbo/supercharger/nitrous lu m3 bulamıyorum. Sen organize etsen? Maşallah İstanbul'da her tür M3 var. Bir de deneyebilsek?

birisi pembe M3 mü dedi :)

yanlış hatırlamıyorsam basar13 ün bir videosunda hızlı vites attıgı dikkatimi çekmişti
avantaj saglamazmı :D:D

çok hızlı atıyorDU. turboladıktan sonra aynı hızda vites atmaya devam ederse......yedek şanzuman gerekecek.

Başar, aşırı beslemeli bmw leri sen bir araya toplasan roll yapsak?
Seni seviyorlar ve senin düzenleyeceğin organizasyona katılım yüksek olur.

Performance box a bak bak sıkılıyorum. performance box a gider yapmak istemiyorum. aksiyona geçelim.

CGR328
03-06-2011, 00:19

pist arabasına o turbo çok çok büyük turbo dolmadan viraj gelir hiç bir anlamı kalmaz bence gt35 veya muadilleri bi turbo takın basınç basın :icon_wack

basar13
03-06-2011, 00:44
Rekabeti seven biri olarak, tüm aşırı beslemeli bmw leri toplayıp drag/roll organizasyonu yapsan? gazlayacak turbo/supercharger/nitrous lu m3 bulamıyorum. Sen organize etsen? Maşallah İstanbul'da her tür M3 var. Bir de deneyebilsek?

Performance box a bak bak sıkılıyorum. performance box a gider yapmak istemiyorum. aksiyona geçelim.

Tamam ayarlarim ama Bmw arasinda degilde genel olarak bir bulusma daha guzel olur...

Kapali yol, havalimani vs bulunursa toplu bir organizasyon cok guzel olur.

TurboM3
03-06-2011, 09:39
Tamam ayarlarim ama Bmw arasinda degilde genel olarak bir bulusma daha guzel olur...

Kapali yol, havalimani vs bulunursa toplu bir organizasyon cok guzel olur.

bmw arasında teste başlayalım. turbo/supercharged.... önce kendi aramızda deneyelim.

yapım aşamasında olan farklı marka araçları beklemeyelim. kim hazırsa onunla deneyelim.

henüz 20 li yaşların başlarında olup, bmw leri çok iyi bildiğini iddia eden, ve aynı zamanda bilen :rolleyes:, genç super/turbocharged m3 sahipleri ile tanışmak, onların engin bilgilerinden faydalanmak ve araçlarımı onlarla test etmek isterim.

afr gibi konularda, turbo seçimi, motor parçaları gibi konularda engin bilgileri var. Onlardan el almak isterim. Yanında bonus olarak da test etmek....

Başar sen istersen bu organizasyonu yapabilirsin.

Eray Yümsel
03-06-2011, 09:40
abi ruf e30 s50 turbo hazır git onla dene hemen vakit kaybetme :) hatta angara ya gittiğinde onun yanına bir sürü araba eklenir ankara turu iyi gelir sana

miniks
03-06-2011, 09:43
Mert abi yemi veriyo:D

TurboM3
03-06-2011, 09:51
İlker Yılmaz'ı tenzih ederim. Sevdiğim bir arkadaşım. Bu nedenle İlker'i konuya bulaştırmayalım.

basar13
03-06-2011, 09:57
bmw arasında teste başlayalım. turbo/supercharged.... önce kendi aramızda deneyelim.

yapım aşamasında olan farklı marka araçları beklemeyelim. kim hazırsa onunla deneyelim.

henüz 20 li yaşların başlarında olup, bmw leri çok iyi bildiğini iddia eden, ve aynı zamanda bilen :rolleyes:, genç super/turbocharged m3 sahipleri ile tanışmak, onların engin bilgilerinden faydalanmak ve araçlarımı onlarla test etmek isterim.

afr gibi konularda, turbo seçimi, motor parçaları gibi konularda engin bilgileri var. Onlardan el almak isterim. Yanında bonus olarak da test etmek....

Başar sen istersen bu organizasyonu yapabilirsin.

Bmw yi Bmw ye kirdirmayalim :D degisik araclarla guzel bir organizasyon yapariz insallah yilin sonlarina dogru cok guzel hazirlanmis araclar var artik Turkiyede. Vergi sistemi yeni arac yerine modifiyeye tesvik ediyor :D

basar13
03-06-2011, 10:00
abi ruf e30 s50 turbo hazır git onla dene hemen vakit kaybetme :) hatta angara ya gittiğinde onun yanına bir sürü araba eklenir ankara turu iyi gelir sana

Benim performance box ile bir Ankara turu yapicam Armaganin Z06, Ruf 50, Anilin Audi, supran vs guzel araclardan bir veriler alalim arabasi musait olmayan veya paylasmak istemiyen olursa yapicak bisey yok tabiki.

TurboM3
03-06-2011, 10:02
Başar,

yıl sonuna kim öle kim kala.

2 adet E46 M3 supercharged var, 1 adet single turbo M3 var. Nitrous kullanan var. Senin MZ4 var. Bende E36 M3 TT / E46 M3 TT.

bu aralar organize etsen, yıl sonuna dek kim ölür kim kalır belli olmaz.

Yıl sonunda diğer araçlar bitince tekrar deneriz.

basar13
03-06-2011, 10:40
Başar,

yıl sonuna kim öle kim kala.

2 adet E46 M3 supercharged var, 1 adet single turbo M3 var. Nitrous kullanan var. Senin MZ4 var. Bende E36 M3 TT / E46 M3 TT.

bu aralar organize etsen, yıl sonuna dek kim ölür kim kalır belli olmaz.

Yıl sonunda diğer araçlar bitince tekrar deneriz.

Kismet bakalim en yakin zamanda yapariz insallah

TurboM3
03-06-2011, 10:42
Kismet bakalim en yakin zamanda yapariz insallah

Başar, kısmet tabi ki. Cenabı Mevlam nasip etmeden olmaz.

ama kısmet deyip de organizasyonu dondurmayalım. Haydi sen organizatör ol, buluştur kaynaştır birleştir bizleri :)

Hatta S1000RR motor bulabilirmisin? S1000RR ile hem denemek hem de vbox takıp ölçmek isterim.

miniks
03-06-2011, 11:10
Abi ona bakarsan bir sürü de supra var yapılmış yada supra motorlu araç var vs vs

bunlarda kendi aralarındamı yarışcaklar

Yada bir sürü honda turbo var bizde kendi aramızda mı yarışıcaz

ben bu konuda başara hak veriyorum bence karışıkm olarak bir organizasyon yapılmalı

ama sizin gibi bir üst kategori araçların denemesi cok daha fazla ilgi toplar :D

yaşar
03-06-2011, 11:41

Mu maç hangi maç hilmi ben konuyu bulamıyorum :(

TurboM3
03-06-2011, 11:44
Abi ona bakarsan bir sürü de supra var yapılmış yada supra motorlu araç var vs vs

bunlarda kendi aralarındamı yarışcaklar

Yada bir sürü honda turbo var bizde kendi aramızda mı yarışıcaz

ben bu konuda başara hak veriyorum bence karışıkm olarak bir organizasyon yapılmalı

ama sizin gibi bir üst kategori araçların denemesi cok daha fazla ilgi toplar :D

Hilmiciğim,

Honda turbolar da teste katılsın, seve seve.

Yürekli Servis'te GTR 35 yapılıyor, AMS kitli, hızlı bir GTR olacak. Onu da davet edelim.

En son supra dediğim zaman sorun çıktı. Supra kelimesini dikkatli kullanıyorum.

Şu an itibariyle E36 M3, siyah supra dan hızlı. Denemek istemezler, süreler ortada.
İnşallah denerler de çok keyifli bir test yaşarız.

Diğer konu Ankara: Ankara'da hızlı araçlar var.

Duyduğum kadarıyla Ankara'da yürüyen bir supra varmış. Onu da Bolu'ya davet edelim.

Ankara grubu ile İstanbul grubu orta nokta Bolu'da buluşabilir. Güzel bir organizasyon olur. Bolu orta nokta.

Bu arada AVK Masvetti de davet edelim.

Yürekli Garage ın hazırladığı 4200 cc stroker 997 Turbo, Salih de çok hızlı olacak. Salih'i de davet edelim.

Armağan'ın Camaro sunu davet edelim.

Bolu UNLIMITED organizasyonu....

miniks
03-06-2011, 11:58
Bolu Unlimeted

harika ben bunu sevdim işte

4 silindir hondam ile ninja halimle aranızda olurum bende

senna
03-06-2011, 11:59
Hilmiciğim,

Honda turbolar da teste katılsın, seve seve.

Yürekli Servis'te GTR 35 yapılıyor, AMS kitli, hızlı bir GTR olacak. Onu da davet edelim.

En son supra dediğim zaman sorun çıktı. Supra kelimesini dikkatli kullanıyorum.

Şu an itibariyle E36 M3, siyah supra dan hızlı. Denemek istemezler, süreler ortada.
İnşallah denerler de çok keyifli bir test yaşarız.

Diğer konu Ankara: Ankara'da hızlı araçlar var.

Duyduğum kadarıyla Ankara'da yürüyen bir supra varmış. Onu da Bolu'ya davet edelim.

Ankara grubu ile İstanbul grubu orta nokta Bolu'da buluşabilir. Güzel bir organizasyon olur. Bolu orta nokta.

Bu arada AVK Masvetti de davet edelim.

Yürekli Garage ın hazırladığı 4200 cc stroker 997 Turbo, Salih de çok hızlı olacak. Salih'i de davet edelim.

Armağan'ın Camaro sunu davet edelim.

Bolu UNLIMITED organizasyonu....

gri supranın 2 yıl önceki yaptığı sürelerle şu anki sürelerini karşılaştırman çok ilginç

siyah supranın derecesi yok ki ne kadar yürüdüğünü biliyorsun yada bilmiyorsun?

boşuna tahrik edici mesajlar yazma

(Oz')

miniks
03-06-2011, 11:59
Mu maç hangi maç hilmi ben konuyu bulamıyorum :(

Abi maç belçikada :D:D:D

yaşar
03-06-2011, 12:06
Abi maç belçikada :D:D:D

Cuma günü bizim tt halı saha maçı vardı ona istinaden dedin zannettim,bizim maç ne oldu konuyu göremiyorum :(

TurboM3
03-06-2011, 13:09
gri supranın 2 yıl önceki yaptığı sürelerle şu anki sürelerini karşılaştırman çok ilginç

siyah supranın derecesi yok ki ne kadar yürüdüğünü biliyorsun yada bilmiyorsun?

boşuna tahrik edici mesajlar yazma

(Oz')

Özgün,

hani siyah supra nın 60-130 mph 4.87 den kısa süresi vardı, dbn koyacaktın?

siyah supra yı ölçtük, ama patinajdan iyi süre çıkartamadık desen eyvallah. haklısın derim.

çok güçlü biliyorum ama tutunma sorunu var. kabul.

tahrik edici yazmıyorum, tahrik olma, çıkart siyah supra yı deneyelim. DBN den vazgeçtim. Çıkartıver siyah supra yı yola deneyelim 100-300 km/h. tahrik mahrik olma.

konu supra ya gelince "dokunulmazlık" var. tek bir laf etmek yok. o en hızlı.

madem en hızlı (idi) koy otobana görelim.

taraf tutmasan daha doğru olur, sen bu işi profesyonel olarak icra ediyorsun.

Çarşamba günü dükkanına geldim, hayırlı olsuna. Yoktun, mesaj attım, geri dönmedin. Hayırlı olsun yapamadım, bir adet mushroom alıp ayrıldım.

Siyah supra Ülkemizdeki en hızlı supra olduğu için onunla test etmek istiyorum. Ne sahibi ne de programlayanı ile derdim yok, benim sürelerim belli. Çok güçlü bir supra olduğu için denemek isterim. Kalkıp da standard supra ile denemek istiyorum mu deseydim? Veya standard GTR35 var mı deneyelim mi deseydim?

2008 de E46 m3 e beyin taktığımız zaman bana zaman ayırıp rolanti ayarlarımı ve cold start hot startı yaptın. Allah razı olsun. Seni severim. Bana emek verdin.

M3 ler ile senin gurur duyman lazım. Made in TURKEY.

Önerim siyah supra yı otobana al, deneyelim. Tarafsız ortam = otoban.

miniks
03-06-2011, 13:18
Adam haklı Özgün kaldırmış hazır kıta bekliyor :D:D:D

TurboM3
03-06-2011, 14:38
Az evvel İsmail'i aradım. Bolu konusunu anlattım. İsmail Bolu'ya seve seve geleceğini söyledi.

İstanbul Ankara arasında orta nokta Bolu.

Olay bu, en kısa zamanda organize olalım dedi.

Bolu Unlimited organizasyonu için start verildi. Katılmak isteyenler özel den mesaj atabilir.

TurboM3
03-06-2011, 20:09
Başar Ankara grubunu sen organize etsen?

semprimena
03-06-2011, 22:57
Mert hocam, eski postlarınızıda okuyorum'da kusuruma bakmayın ama, Diyelimki Bolu'da buluştunuz ! bu kadar sıra dışı araç sorunsuzca toplandı orada, sonrası meçhul. Polis, jandarma, sizi deneyin yollar sizin diye serbest bırakacağınımı sanıyorsunuz?

Yigit-Y
03-06-2011, 23:03
Mert hocam, eski postlarınızıda okuyorum'da kusuruma bakmayın ama, Diyelimki Bolu'da buluştunuz ! bu kadar sıra dışı araç sorunsuzca toplandı orada, sonrası meçhul. Polis, jandarma, sizi deneyin yollar sizin diye serbest bırakacağınımı sanıyorsunuz?

merak edilcek bir husus yok zaten çok az sayıda araç toplanıp kimsenin bilmediği zaman saat içerisinde yapılacak buraya yer zaman saat verilmeyeceğinden sessizce denemeler yapılacak artı ayrıca araçlar piraz hızlı :D...

merakla bekliyenlerdenim m3 zamanlarına bakıldığında çok güzel bir deneme olucak gibi inş herkes hazır olmuş olur ve güzel denemeler yapılır...

basar13
04-06-2011, 00:12

Pm atıyorum ...

TurboM3
04-06-2011, 08:31
Araçlar yapım aşamasında olduğu için katılım yok.

Yalnız kaldım, performance box ımı takıp onunla yarışmaya devam.

ErBAY
04-06-2011, 09:33
..................

miniks
04-06-2011, 09:34
Abi hulk var seni kesmez ama deneriz

TurboM3
04-06-2011, 09:43
Hilmi,

O nasıl söz öyle?

Hem deneriz, hem de yemek.
Vize/Saray da bir lokanta buldum, tavuk ızgarası çok lezzetli bir de manda yoğurtu var. Izgara bahanesiyle giderken bol bol motorsiklet denk geliyor.

miniks
04-06-2011, 09:49
Hilmi,

O nasıl söz öyle?

Hem deneriz, hem de yemek.
Vize/Saray da bir lokanta buldum, tavuk ızgarası çok lezzetli bir de manda yoğurtu var. Izgara bahanesiyle giderken bol bol motorsiklet denk geliyor.

Abi madem yolda bol motor denk geliyor ozaman bende basıncımı accık yükselteyim

hemde istanbula kadar sana yetişmiş olurum :p:p:p

TurboM3
04-06-2011, 10:22
Hilmi,

V8 turbo veya V8 nitrous lu amerikan araçlarını davet ettim.

Corvette Turkiye´ye hosgeldiniz (http://www.corvette.com.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=19165#19165)

Masvette ve Eröz teste gelirler, çok keyifli olur.