Orijinalini görmek için tıklayınız : 1442HP Twin Turbo BMW M3
http://www.youtube.com/watch?v=fOsgNSzOyKk
anonsları yapan eleman bi ara oy oy oy dio yarıldım orda :D
anlamaıdgım okadar uzun sure sarıyor yardıra yardıra toz duman. sıfırdan kalkarken neden ole sarmıyo
^^ANIL^^
25-08-2007, 02:39
anlamaıdgım okadar uzun sure sarıyor yardıra yardıra toz duman. sıfırdan kalkarken neden ole sarmıyo
çok basit draglarda ztn kurallardada vardır lastik ısıtmak için su dökülür hatta su dökmezlerse istersen kalkmazsın bile suya giriyo slick lastikle ***** öle sararak gidiyo ısıtıyo yani lastik ısındındada sarmadan kalkıyo adam bunu anlayamadın mı yani selçuk bide bilen adamsın ...
gece 3 u gecmıs anlayamadım walla :D
bu vs sport unda arabaları gercekten cok iyi oluyor ama ömrü nedir bilinmez
emreekin
25-08-2007, 13:23
güzel gidiyo bu araba...
silahtan atılan mermi gibi.....
emreekin
25-08-2007, 16:47
oooohaaaaa o ne ya :D
ayni ben dimi...
ayni ben dimi...
sayılır knka yakında onuda geççen ztn http://img502.imageshack.us/img502/2323/adszch4.jpg
HondatugraL
29-08-2007, 21:23
:Darab guclu olunca vıdeo kısa suruo:D
japon supra vs lere direk rakip:) 7.8 başARILI:)
Istilldo
30-09-2007, 00:10
çok basit draglarda ztn kurallardada vardır lastik ısıtmak için su dökülür hatta su dökmezlerse istersen kalkmazsın bile suya giriyo slick lastikle ***** öle sararak gidiyo ısıtıyo yani lastik ısındındada sarmadan kalkıyo adam bunu anlayamadın mı yani selçuk bide bilen adamsın ...
ben de hep merak ederim ama niye tr deki draglarda düzgün lastik ısıtmazlar diye :)
Maxiboost
30-09-2007, 00:17
bu vs sport unda arabaları gercekten cok iyi oluyor ama ömrü nedir bilinmez
ben m5 i alayım :D çok daha sivil :D bilmeyen arkadaşların videolarını izlemesini tavsiye ederim
:Darab guclu olunca vıdeo kısa suruo:D
ahahaha süperdi :) + 1907 katılmamak elde değil :)
ben m5 i alayım :D çok daha sivil :D bilmeyen arkadaşların videolarını izlemesini tavsiye ederim
bunların m5i de manyak yaa:) ama m3un suresı çok ıyı...