Orijinalini görmek için tıklayınız : EF9 swap b16a2 launch control
canımız sıkıldı launch control yapalım dedik cozuttuk kontrol edemedik :D
Jdm EF9 Launch Control - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jdm-ef9-launch-control_2262946.htm)
Saol Uğur abi ellerine sağlık teşekkürler...
Maşallah çok sıcak bi video olmuş:)
Şu aracın ne roll nede drag videosunu gördüm bu zamana kadar.
Deneme yapmıyor mu sahibi hiç?
şimdilik hayır yakında olabilir
Bu arada umarım egzos sistemine el atıp egzosu soldan değil de sağ taraftan çıkarır tabi araç yürütmek ise.:icon_tup:
Bu arada umarım egzos sistemine el atıp egzosu soldan değil de sağ taraftan çıkarır tabi araç yürütmek ise.:icon_tup:
olmuyor sıgmadı bizde böyle bir şey yaptık
by serçe
03-06-2011, 19:55
maşallah çok güzel
larrysafak
03-06-2011, 20:07
Arkadaslar cahilligimi mazur gorum ben bu "launch control " olayının nasıl yapıldığını hic bilmiyorum sadece videolardan izleyim bayıldıgım bir olay nedir nasıldır stock bir araca nasıl yapılır sormak istedim biraz bilgi verirseniz cok sevinirim teşekkurler:)
Arkadaslar cahilligimi mazur gorum ben bu "launch control " olayının nasıl yapıldığını hic bilmiyorum sadece videolardan izleyim bayıldıgım bir olay nedir nasıldır stock bir araca nasıl yapılır sormak istedim biraz bilgi verirseniz cok sevinirim teşekkurler:)
turbo kalkış kontrol sistemi yani diğer adıyla turbo launch control system araçtaki kalkış devirlerini ayarlayan ve aracın gücünü patinaja değil de hıza adamasını sağlayan önemli sistemlerden birisidir.genellikle drag yarışlarında kullanılır
Teşekkürler saolun. :)
Deneme yapıyorum ama ark.larım arasında.
zevk için yaptım ben bu aracı onun için arabayı hiç etmenin bir anlamı yok.
Kışın kullanmıyorum yazın çıkartıyorum.
polemige girmek istemiyorum milletle yok hafifti zarttı zurttu gerek yok. :D
Kocaman bi Maşallah..
Allah nazarlardan saklasın.
larrysafak
03-06-2011, 20:18
turbo kalkış kontrol sistemi yani diğer adıyla turbo launch control system araçtaki kalkış devirlerini ayarlayan ve aracın gücünü patinaja değil de hıza adamasını sağlayan önemli sistemlerden birisidir.genellikle drag yarışlarında kullanılır
Sadece turbo araclaramı uygulanan bisi yani ef turbomuydu?n/a araclara olmuyor o zaman onu merak ediyordum tuh:o
Sadece turbo araclaramı uygulanan bisi yani ef turbomuydu?n/a araclara olmuyor o zaman onu merak ediyordum tuh:o
evet genelde turbo araçlarda kullanılan bir tür kalkış sistemidir n/a araçlarda'da işe yarıyor ama biz birazda eğlence olsun diye yaptık
larrysafak
03-06-2011, 20:23
evet genelde turbo araçlarda kullanılan bir tür kalkış sistemidir n/a araçlarda'da işe yarıyor ama biz birazda eğlence olsun diye yaptık
bende öle eglencesine istiyorum zaten hani bi beklentim yok alev alev olsn yeter
stock araclara uygulamak icin neler gerekiyor?sizide yoruyorum amakusura bakmayın bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler:)
bende öle eglencesine istiyorum zaten hani bi beklentim yok alev alev olsn yeter
stock araclara uygulamak icin neler gerekiyor?sizide yoruyorum amakusura bakmayın bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler:)
öncelikle işletim sistemine yani ecu'ya ihtiyacın var sonrası headers iyi bir eksoz sistemi
yakın zaman içersinde düşündüğüm spec lerde bir arac masallah :). birde yuruyusunu gorsek :)
deeperblack
03-06-2011, 20:47
Maşallah kardeşimin EF sine
Her vidasında emeğimiz var.
Ben yürüyüşünüde gördüm :)
Son düzlüğe çıktık artık çok canlar yakacak...
Teşekkürler saolun. :)
Deneme yapıyorum ama ark.larım arasında.
zevk için yaptım ben bu aracı onun için arabayı hiç etmenin bir anlamı yok.
Kışın kullanmıyorum yazın çıkartıyorum.
polemige girmek istemiyorum milletle yok hafifti zarttı zurttu gerek yok. :D
en güzelini yapıyosun kanka
MAŞALLAH EFVTEC'e:icon_tup::icon_tup:
berkayGLRN
03-06-2011, 21:05
massallah cok ıyı..
Maşallah Taylan abi kazasız belasız sürüşler, gayet güzel olmuş bol alevli :)
LegenD-R
04-06-2011, 21:18
Maşallah :)
maşallah çok güzel sesi var. araçta Neptune RTP mi Hondata s300 mü var?kaç rpm? 5500-6000 mi
Maşallah... Allah kaza bela göstermesin..
Kendi adıma videolarını sabırsızlıkla beklediğimi belirtmek isterim :)
maşallah çok güzel sesi var. araçta Neptune RTP mi Hondata s300 mü var?kaç rpm? 5500-6000 mi
işletim sisteminde s300 var
ismailozkan_01
05-06-2011, 16:53
maşallah abi maşallah efleri seviyoruz :)
masallah guzel patlatıyor s300 map ayarınıı kım yaptı ?
ErmanArseven
05-06-2011, 19:55
harbi bende merak ediyorum cevabını :) neptune gibi mübarek :D
nitrO_Oxide
05-06-2011, 20:52
Bayıldım valla masallah :)
map ayarı yok arabada eksikler var parça bekliyoruz launch controle gelince ben yaptım
maşallah cok guzel :)
eksikler var kanka amortisör arka taşıyıcı burçları falan bitsin daha güzel olucak
eksikler var kanka amortisör arka taşıyıcı burçları falan bitsin daha güzel olucak
Olur her sey zamanla yavas yavas begendım guzel proje araçlarından bırı
Bu arada herkes s300 den alew cıkartamaz ellerıne saglık :)
iyi dileklerin için saol kankam
Bulut Y.
05-06-2011, 22:30
taylan abi masallah evlat baya gerilimli.
sucuk getirin..
Allah kaza bela vermesin kanka, çok emek verdin..
sucuk getirin..
Allah kaza bela vermesin kanka, çok emek verdin..
haftaya cumartesi mangal parti var haber veririm kanka uauahuhauhahuahuah :D
bunun nedeni nedir??
_muhaRRem
06-06-2011, 03:06
kalan ufak tefek eksikler bittiğinde çok daha iyi olacağından eminim.. maşallah kardeşim
Ühh bee ne güzel Ateşliyo :D mangal Spec :D
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim saolun.... :)
ef kasada b16a2 nin neler yapabıleceğini az cok tahmın edıyorum :) maşallah rollıng yapsanız çoğu arabayla makara yaparsınız :) ama dedıgınız gıbı öyleydı boyleydı bı ton lak lak yapıcaklardır