Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde güvenilir nakliye firması
sigortalı kırmadan dökmeden taşıyacak güvenilir hasar durumunda işin arkasında duracak güvenilir tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?
Ups kargoya verme sakın.. :)
cagri-35
03-06-2011, 23:01
Ev taşıma işi için sanırım değilmi ben yanlış anlamadım :)
Eğer öyle ise karsıyakada mega taş diye bir firma var, yakın zamanda taşıdılar benım evi. Hem uygun hemde düzgün iş yaptılar tavvsiye edebilirim.
kesinlikle referansla hareket edin,bir de sigortalı olmasına dikkat edin yeterlidir.
evet ev taşımak için belirtmeyi unutmuşum :) Kesinlikle sigortalı arıyorum. 2gün sonra papaz olmamak için öyle lafta sigortalıyız karşılarız değil. Sözleşme poliçe vs. ile iş yapacak birilerini arıyorum. Varsa telefonlarını alabilirmiyim?
cagri-35
04-06-2011, 14:10
Melih 367 73 73 değilse sonu 77 de olabilir bir dene istersen. O zaman piyasaya göre daha güzel rakam vermişlerdi sözleşme yapmışlardı. Sigorta vardı zaten bişey olursa biz karşılıyoruz sigorta buyuk seylerde devreye giriyor, yada şehirlerarası dediler ama çok şükür kırılma dökülmede olmadı zaten. Biz memnun kalmıştık. Söyle benı hatırlarlar alaybeydeki evi taşıdım şubat başında.