Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da gidilecek güzel go kart ?
Lara ya geldik tatil için.Gelmişken de burada da bi gidelim dedik:)
Buralara çok çok uzak olmayan güzel bi pist var mı ?
nakayama
04-06-2011, 21:20
Öncelikle hoşgeldiniz :) Larada Lara beach'de 1 numaralı beach (Dido) Pisti çok güzel ayrıca arabalarını yenilediler 2-3 hafta önce 9 hp tavsiye ederim memnun kalırsınız.
cagri-35
04-06-2011, 21:22
Ben Lara'da sahilde beachlerın oldugu caddede trt nın oradan gıttıkten sonra cıkılan sahıl yolundan bahsedıyorum bır kartıng hatırlıyorum. Begenırmısınız bılmem ama umarım yanlıs hatırlamıyorumdur. Antalyalı birileri gelsinde kesin bilgi versinler küfretmeyin sonra bana :)
nakayama
04-06-2011, 21:23
Bulunduğunuz yer tam neresi tarifte edebilirim.
Deepo mağzasının arkadasındaki gokartta iyidi yakınmıydı o Lara ' ya :D
Öncelikle hoşgeldiniz :) Larada Lara beach'de 1 numaralı beach (Dido) Pisti çok güzel ayrıca arabalarını yenilediler 2-3 hafta önce 9 hp tavsiye ederim memnun kalırsınız.
Bulunduğunuz yer tam neresi tarifte edebilirim.
eyvallah hoşbulduk :) Terracity nin karşı sokağındayım,bilem otelin beachine giriyoduk geldiğimizden beri,biraz evvel konuştuk öbür beachlere de bakalım mı diye.çok iyi oldu larabeach de pist olması :)
Arkadaşıma geldim zaten o biliyor bu tarafları,teşekkürler yine de.
Ben Lara'da sahilde beachlerın oldugu caddede trt nın oradan gıttıkten sonra cıkılan sahıl yolundan bahsedıyorum bır kartıng hatırlıyorum. Begenırmısınız bılmem ama umarım yanlıs hatırlamıyorumdur. Antalyalı birileri gelsinde kesin bilgi versinler küfretmeyin sonra bana :)
teşekkürler :)
kısmet olur gidersek buraya yazarım,gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim.
nakayama
04-06-2011, 21:38
Rica ederim ne demek :)
Kanka elin boş gelme :D anladın sen :D
Kanka elin boş gelme :D anladın sen :D
Kanka boş yok ya sende biliyosun :D:D Sen kemer de misin şu anda ya da ne zaman geliceksin :D
_SeLim_07_
04-06-2011, 23:03
Gelmişken Terraya Uğra :D :D :D
Gelmişken Terraya Uğra :D :D :D
Aynen ugradim,yemekleri falan orda yiyoruz cok guzel yapmislar midpoint falan da gelmis baya begendim ben.shemallu da laurayi da sondurur o terracity :)
Jön Türk
05-06-2011, 00:03
Terra Migros müşterisinide böleceğe benziyor.
Go kart için Lara Beach yada Topçular Arena yı tercih edebilirsiniz.
lara beach e gidin en iyi pist ve araçlar orada.....
G.S.İ_07
05-06-2011, 12:35
lara beach e gidin en iyi pist ve araçlar orada.....
+207 gt,
ayenen bizde güzelobalıyız laradaki go kart ı tavsiye ederim.
ahmet3425
05-06-2011, 13:51
lara beach de bi go-karta gittim 2-3 ay kadar oluyor 10 tl idi 10 dk sı ama arabalar cok dandikti direksiyonu tutmakta cok zorluk cektim yenilendiyse bilmiyorum ama iyi değildi...
Bende lara beachdekini tavsiye ederim fena degil pistte guzel. Bide Arena go kart kapanmis dediler.
Lara ya geldik tatil için.Gelmişken de burada da bi gidelim dedik:)
Buralara çok çok uzak olmayan güzel bi pist var mı ?
Lara beacte DİDO yu onerırım acayıp keyıflı pıstı var ılk basta çok vırajlı gelırde amacın benım gıbı yanlamak deılde yarışmaksa super rekabet yaratır :D
Larada 2 tane gokart war didonun pisti daha eglenceli gibi.:)
nakayama
05-06-2011, 17:58
Bende lara beachdekini tavsiye ederim fena degil pistte guzel. Bide Arena go kart kapanmis dediler.
O pisti unutamazsın zaten :p :D İtinayla yenilir.
O pisti unutamazsın zaten :p :D İtinayla yenilir.
Zuee :) mazeretim wardi.;)
nakayama
05-06-2011, 18:15
Zuee :) mazeretim wardi.;)
rovanşını yapıcaz.
rovanşını yapıcaz.
No donucem ben skldm blader ya
nakayama
06-06-2011, 12:25
No donucem ben skldm blader ya
hayırdır. nie
Hızlı viraj, uzun düzlük güzel virajlar vs açısından Lara beach'teki diğer go-kart pistini öneriyorum, Axion karting adı. "Kibrit" diye bir mekan var onun yanında. 10 dk 10 tl.
Konuyu hortlatıım dedim :D Antalyaya geldim 1-2 gün buradayım laradayım bende aksamları bulusuyormusunuz ? Tanısmak isterim :)
s.alican
15-06-2011, 21:44
topçularda arena var güzel bir yer alt üst geçiti felanda var tam bi gokart havası var :)
Arena'nın pisti lara beachdekininde arabaları çok iyi.